Bosaniyorum

Off bayağı yıpranmışsınız
Girişinizden belli sizi bu denli yıpratan olay nedir
Eşinize bu denli hakaret ettiğinize göre nedir sizi bu duruma getiren sebep ?

p.ç bir insan demek anasına babasına kadar uzar gider küfürünüz. Çok kapsamlı bişeymi yaşadınız.Değilse de anlatırsanız belki yatışırsınız. Her evliliğin başı çatışmalıdır.Çatışmalı geçmeyen evlilik yoktur başlarda.

ben de pc zannettim benim eşim de düşkündür dicektim ama başka bir şey galiba

sonuçta sorunun ne olduğuna bakmak lazım çözülmeyecek bir şeyse boşanmak uygun olabilir ama ben de 1 yıllık evliyim neredeyse arada kavgalarımız çok oluyor ama önemsiz konular o yüzden bunu ayırt etmek lazım bence çünkü boşanmak en kolayı.

6 aylık evlilik için soru sormana gerek yokki ,6 ay, birde p c ymiş zaten neyi düşünüyorsun gören de 60 yıllık evli sanır seni

Ben plaza insanıyım pc denirse ve araya . konmazsa direkt bilgisayar anlarım :))
Hakkaten, sonda arkadaş yazana kadar pc den nasıl bir küfür çıkar bilemedim.

olalaya konuyu açıp gitmişsin, biraz detaylı anlatsan; gerçekten dönüşü olmayan, çözülemeyecek sorunlar mı?

Öyle ise elbette yoluna bak. Boşanmış olmak seni yarım bırakmaz, işe yaramaz bir insan yapmaz. Hayatına kaldığın yerden, bir bekar olarak devam edeceksin.

Evlendikten sonra kocasının şizofren olduğunu anlayan bir tanıdığım var. Bir imza bastın diye kimseyle bir ömür heba etmek zorunda değilsin.

Bu şahıs kendini muhafazakar olarak tanıttı bana ailesi de öyle hususi sordum daha önceki sevgili durumlarını hiç sevgilisi olmadigini daha once sevgilik acisindan kimseyle yakinlasmadigini soyledi bide kuran kurslarinda buyumus biri aile yapısı da buna uygun salak gibi inandim

Evlendigimzden beri bikac defa hep ayni kızın face profiline baktığını gördüm daha once sordum onu o iş yerine ben yerlestirdim hala ordami diye baktım dedi

Geçen öne bakmış sevgilin miydi diye sordum biz onunla o kadar samimi olmadik dedi

Biz evlenmeden az bi zaman önce facedeki bütün kiz arkadaşları çıkarmış sorun olmasın diye bide bana o kızları anlatiyo bana şöyle asiliyolardi diye

Sonra faceni karıştırdım bir kızla mesajlamasini buldum seneler önce olan kiz nişanlı hem o kıza asiliyo hem o kizi anlatıyor ne yaziiki başkasıyla cikiyo falan diye velhasıl bu mesajlardan evlendikten sonra bile profiline baktığı kızın bi zamanlar sevgilisi olduğunu öğrendim

Daha çok olmuş sevgilisi bide bi anlatması var mesaj da tam bir p.c pc yani bilgisayar değil küfür

Önüne gelene asılmış hep orasıyla hareket etmiş bide bana temizlik havası vermeye calisiyodu

Kısa özetlersek hic sevgili olmadığını söyleyen adam önüne gelene asılan bi sürü kızla çıktığını birilerine ballandıra ballandıra anlatan evlendikten sonra hala eski sevgilisinin profiline bakan biri

Bide geçen bu erkek arkadaşıyla mesajlarini okudum bu mesajlardan düğünden iki hafta önce olmuş arkadaşı buna kendi resmini çekip atmış bu hayvan da arkandaki kiz çok güzel ilik gibi demis düğüne gün sayarken

Şimdi ne dersinz daha anlatamadiklarim bile var

Hahahahha 5 kez okuyup öyle anladım bende.. Pc

evlenmeden önce yaptıkları sebebiyle sen ondan soğursun evlenmek istemezsin die söylememiş olabilir. kimseyle yakınlaşmadım diyen erkek bu devirde kalmamıştır bence..
sen bunları oturup konuştun mu sakince kendisi ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…