- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Hakkaten, sonda arkadaş yazana kadar pc den nasıl bir küfür çıkar bilemedim.Ben plaza insanıyım pc denirse ve araya . konmazsa direkt bilgisayar anlarım :))
Ne kadar nişanlı kaldınız?
Hahahahha 5 kez okuyup öyle anladım bende.. PcYeni evliyken biz ne kavgalar,ne saçmalıklar atlattık,çok şükür şimdi iyiyiz.
Sakin ol önce, çözülmeyecek bir dert var mı bilmem ama pc ile evlenmekten kastın ne?
Aldatılıyor musun yoksa çok mu pc düşkünü ?
masumiyetine kurbanpc derken küfür sanırım
Hiç bişey sezmedinizmi bu sürede5 ay kadar
Bu şahıs kendini muhafazakar olarak tanıttı bana ailesi de öyle hususi sordum daha önceki sevgili durumlarını hiç sevgilisi olmadigini daha once sevgilik acisindan kimseyle yakinlasmadigini soyledi bide kuran kurslarinda buyumus biri aile yapısı da buna uygun salak gibi inandim
Evlendigimzden beri bikac defa hep ayni kızın face profiline baktığını gördüm daha once sordum onu o iş yerine ben yerlestirdim hala ordami diye baktım dedi
Geçen öne bakmış sevgilin miydi diye sordum biz onunla o kadar samimi olmadik dedi
Biz evlenmeden az bi zaman önce facedeki bütün kiz arkadaşları çıkarmış sorun olmasın diye bide bana o kızları anlatiyo bana şöyle asiliyolardi diye
Sonra faceni karıştırdım bir kızla mesajlamasini buldum seneler önce olan kiz nişanlı hem o kıza asiliyo hem o kizi anlatıyor ne yaziiki başkasıyla cikiyo falan diye velhasıl bu mesajlardan evlendikten sonra bile profiline baktığı kızın bi zamanlar sevgilisi olduğunu öğrendim
Daha çok olmuş sevgilisi bide bi anlatması var mesaj da tam bir p.c pc yani bilgisayar değil küfür
Önüne gelene asılmış hep orasıyla hareket etmiş bide bana temizlik havası vermeye calisiyodu
Kısa özetlersek hic sevgili olmadığını söyleyen adam önüne gelene asılan bi sürü kızla çıktığını birilerine ballandıra ballandıra anlatan evlendikten sonra hala eski sevgilisinin profiline bakan biri
Bide geçen bu erkek arkadaşıyla mesajlarini okudum bu mesajlardan düğünden iki hafta önce olmuş arkadaşı buna kendi resmini çekip atmış bu hayvan da arkandaki kiz çok güzel ilik gibi demis düğüne gün sayarken
Şimdi ne dersinz daha anlatamadiklarim bile var
5 ay kadar
Hiç bişey sezmedinizmi bu sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?