Bosaniyorum

Mesela ne gibi yollar bende hemen boşanalım diyorum ve artık eşimde sıkıldı o lafımdan

beş ayda hiç mi açık vermedi tanıyan birilerinden hiç mi soruşturmadınız

Çevresine de kendini öyle tanitmis sadece benim ulaşamayacağı belki ailesinin bile bilmediği arkadaşları biliyodur

Maalesef çoğu erkeğin Muhabbeti hep kadın üzerine evli bile olsalar çok sinir bozucu bir durum ama maalesef öyle

Kendisiyle oturup sakince problem çözemiyoruz biz mutlaka o hakkı mutlaka onun dediği olacak ben hep alttan almalıyım o erkek düşüncesi bu

Maalesef çoğu erkeğin Muhabbeti hep kadın üzerine evli bile olsalar çok sinir bozucu bir durum ama maalesef öyle

Kadın üzerine muhabbet üstüne zirt pırt eski sevgilinin profiline bakmalar üstelik sevgilim değildi diyerek

Kadın üzerine muhabbet üstüne zirt pırt eski sevgilinin profiline bakmalar üstelik sevgilim değildi diyerek
Yalana hic tahammülüm yoktur insan kendini kandırılmış hissediyor ...Demekki hala unutamamış çok kötü bi durum Allah yardımcın olsun

Çevresine de kendini öyle tanitmis sadece benim ulaşamayacağı belki ailesinin bile bilmediği arkadaşları biliyodur

erkekler hoşlandıkları kişi için bin türlü dalavere çevirebiliyor. olmuş bitmiş artık diyeceğimde eşiniz aynı şeyi dmiyor belliki. boşanmak son istasyon. henüz orada değilsiniz bana kalırsa. eşinize farkında olduğunuz gördüğünüz duyduğunuz herşeyi anlatın. ya düzelirsin ya da ben yokum bu hayatta resti çekin. tepkisine göre hareket edersiniz. bundan adam olmaz dediğim o kadar çok kişiye şahit oldumki, insan isterse değişebilir. denemekte fayda var. bence konuşmanızın başlığı boşanıyoruz değil, boşanmaya sebep şeyler yapıyorsun vazgeçeceksen devam ediyoruz olsun.

Mesaj attim bi sürü aradim bu konu açılınca yüzüme kapattı sonra mesaj yazdım madem unutamadin onu alsaydın neden basimi yaktin

Oturup konuşmaya çalışıyorum onunla oturup problem cozemiyoruz bana hakaret ederek konuyu kapatmya calisiyo hastasin sen delisin sen bu olaydan sonra az once mesaj attim ben hastayım öyle mi asıl hasta sensin desim

Mesaj attim bi sürü aradim bu konu açılınca yüzüme kapattı sonra mesaj yazdım madem unutamadin onu alsaydın neden basimi yaktin

mesaj konusu değil bu ama. şimdilik sessiz kalın bence. akşam adam akıllı oturup konuşmaya çalışın. muhtemelen yine başaramayacaksınız. tekrar hakaret ettiğinde en büyük kozunuzu oynayıp boşanıyorum deyin çekin gidin. ne hakaret ne bağırma ne sataşma. onu umursamadığınızı anlasın. kararlı olduğunuzu anlasın. yoksa tripten sinirden öfkeden öylesine söylediğinizi sanır.

Öncelikle kimse istemez böyle bir olayı face de eski sevgilisine bakması kötü bir durum..: merak etmiş ki bakmış. Asıl olay neden merak ediyor. Ayrıca evlenmeden birkaç gün önce bile arkadaki kız ilik gibi bir cümle kabul edilemez. Demekki sensen sonra değişmemiş. Aynı devam etmiş. Çok üzücü. Boşanmak için haklı bir sebep bencede. Ama bunun dışında size davranışları Nasıl. Mesela size aşık mı? Senden ayrılcam dediğinizde ağladı mı? Ya da sizin içşn dağları delecek potansiyele sahip mi? Bunların cevabı nedir sizin için? En iyisini siz bilirsiniz...

Oturup konuşmaya çalışıyorum onunla oturup problem cozemiyoruz bana hakaret ederek konuyu kapatmya calisiyo hastasin sen delisin sen bu olaydan sonra az once mesaj attim ben hastayım öyle mi asıl hasta sensin desim
Pişmanlık yok
Özür dilemek yok
Yani doğru sayıyo ve devam edecek maalesef

Tam benim düşündüklerimi yazmışsınız teşekkür ederim

Düşünüyorum da mal ve öküz kelimeleri başka birine bu kadar yakışır mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…