Bosaniyorum

Ben eski konularınıza baktımda , bu anlattıklarınız kız mevzuları dışında Bursa , akrep Burcu , ailesi ile olan ilişkiler, hakaret , küfür vs hep aynı Şeyler yaşadım . Netice ayrıldım . Şehir bile aynı . Umarım Sizinde Hakkımızda hayırlı olan olur . Üzülerek söylüyorumki bu karakterde ki adamlar değişmiyor . Allah yardımcınız olsun

Ne kadar sürdü evliliğiniz ne kadar oldu ayrılalı şimdi nasılsınız neler yapiyosunuz

eşinin ailesine neden anlatmıyorsun bu durumu?

yaaa ben şunu bilir şuna söylerimmm baskı ile büyüyen bastırılmış duygular bir gün bir yerden pörtüyorrrr siz nederseniz deyin 2+2 :4 kadar net.ya böyle önüne gelen kızlara asılan karaktersiz tipler büyüyor yada taczci tecavüzcü tipler oluyorlar....ilik gibiymiş töbe töbee şöyle gerincen bi çatlatcan agzının ortasına....çocuk mocuk ok bırak gitsin yaaaa

Bende yazacakdım evliliğin ilk yıllarında olur tartışmalar falan diye ama eşinizinki öyle birşey değilmiş aldatma varsa hiçbir kadın çekmesin diyorum kimsenin sümüklüsünü isterse oğlum olsun gelinime ben tutarım avukatı bu kadarda netim madem gözün ayrı g....tün ayrı oynuyor ne halt yemeye giriyorsunuz gençeçik kızlarında hakkına pislik herifler olacak işmi binbir hevesle heyecanla evlen adamın yaptığına bak boşanırmısın bilmem ama eğer boşanırsanda gurur falan yapma donuna kadar al bari azıcık için soğur

öncelikle konu altında sayfalarca p.c mi pc mi muhabbeti döndüren arkadaşlar:
uyuz oldun size.az ötede oynayın lütfen.
şurda kızcağız acı çekiyo, biraz saygı yaa...

sana gelince sevgili konu sahibi:
diğer konularını okumadım.
ama insan eşini en iyi kendi bilir.
yok kuran kursunda büyümüş bilmemne muhabbetini geç.
Allah korkusu, kul hakkına riayet asıl önemli olan.
eşin bunlara sahip mi ona bak.
yani bi çek et kendini: eğer facede yazılanları okumasaydın eşinden böyle bişi bekler miydin?
kimi insan öyledir, düşük konuşur, lafını bilmez vs, eşinde öyle biri mi, yoksa hakkaten kötü niyeti mi var.
mesela kız ortamında yeri geliyo ben de "vaaşş ne yakışıklı çocuk" diyom bazen, ama bunu eşim duysa şok olur.
ya da lisede hoşlandığım bi çocuk vardı, şimdi olsa evlenmem ama yine de sürekli onun profiline girer çıkarım, sırf meraktan yani. bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyo, aşığım çünkü.

herşeyi ölç tart ona göre davran.
boşanma blöfü de zorunda kalmayınca yapma, yoksa zamanla o da işlemez.

Cevabın çok güzeldi öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim

Sana bi sorum var demişsin ya hoşlandığım biri vardı napti diye meraktan bakarım bu dikkatini çekti diyelim ki beni esim de o sebeple bakiyo ama neden sadece ona bakiyo başka birilerini merak etmiyo

rica ederim canım,keşke faydamız dokunabilse...
ya ben başkasına da bakıyom, ama en çok onu merak ediyom.
yani diyorumya eşime aşığım ama işte zevzeklik, ara ara bakıyom.
ay dur merak ettim hatta bi bakıyım, bayadır girmiyom

Ben 2 ay da bosanmistim baya zor bi surec gecirdim cokkk zor gunler gecirdim ama simdiliki halime Elhamdulillah yaza 2 yil olcak ayrilali

şu p.c mi pc mi muhabbetinin ne kadar spontane geliştiği anlaşılmıyor mu oradan?
oynayın ne demek?
saygısızlık bunun neresinde?
eğer bu saygısızlık ise, konu sahibinin yazdığı şeyi açıklığa kavuşturmamasına da saygısızlık denmeli
zira ben o sırada onlinedım, konu sahibi o yazılanları görüyor ama 1 cümle ile açıklık getirmiyordu

ayrıca spontane olarak gelişen o pc p.ç yazışmasında bulunan çoğu arkadaşın da zaten saygı göstererek konuya yönelik yorumlar yapmış olması da gözünüzden kaçmış sanırım

eşinizin eski sevgilisinin face ine bakmasında çok abes bir durum yok bence.. insan bu merak ediyor .. benimde bakmışlığım vardır bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor..

sizin eşinizin eski sevgilisini unutmadı mı acabadan daha büyük sorunlarınız var..
bir kere yalancı bir adam neden saklayıpta kendini o şekilde yansıtma gereği duymuş ki..
bir fotoğraftan arkada görünen kıza dikkat edebilecek kadar abaza.. erkekliğinin pipisinde olduğunu sanan bir adam..
iletişim bile kuramıyorsunuz hatasını kabul etmeyen bir çocukla evlenmişsiniz ne yazık ki.. üstelik sizin büyütmek zorunda olmadığınız bir çocuk..

Özet süper ben de şunu diyorum hadi merak olsun o zaman başkalarını da merak ederdi

Özet süper ben de şunu diyorum hadi merak olsun o zaman başkalarını da merak ederdi

soyadlarını hatırlamıyordur belki
en çok iz bırakan o olmuş olabilir.. belki sizinle mutlu değildir vs vs.. aslında bunu kendisine sormanız lazım ama inkar dışında bir cevap alabileceğinizi sanmam.. korkak bir adam belli ki.. kendine güveni olmayan kendisini olduğundan farklı göstermeye çalışan ..

merak eder ki napıyo diye bencede normal sırf sebep buysa

Bende yeni evliyim daha 9 ay oldu fakt hep 1 yıllık nisnalilik ve evlilik sürecinde her allahın günü kavga bende Boşsnmak çok istedim hatta ailem boşanmam için yalvardilar çok çektim hakkımi helal asla etmiyorum fakat suan eşimle aram düzeldi eskisi gibi deli kavgalar yok ailesini dinlemiyor dinlerse bziomde sonumuz belli. Fakat ben ailesine karşı artık resimi çektim önceden cekmek istesem eşim izin vermiyordu fakat suan öyle olmuyor ise eşinle sorunun ne bilmiyorum ama bence biraz sabret derim her evde.oluyor sorunlar kimse 4 4 luk değil be guzelim

Ne kadar sürdü evliliğiniz ne kadar oldu ayrılalı şimdi nasılsınız neler yapiyosunuz
Resmiyette 2.5 yıl sürdü. Ancak aynı çatı Altın'da 1.5 yıl sürdü ite kaka. Geri kalan süre ayrı geçen zamanlar , Boşanma Süreci . Boşanalı 9 ay oldu . Önceside var . 1.5 yılı geçti ayrılalı . Evliykende ayrılırkrnde çok zor günler geçirdim tabi . Ama artık iyim Şükürler olsun . Işimde gücümdeyim . Bir Ömür böyle geçmezdi. Nedense bu Bursa da bağ bahçe muhabbetlerinden midir nedir , herkeste benzer sıkıntıları duyuyorum . Aileler çok iç içe yaşamaya bayılıyor. Heryerde vardır elbette ama ben Bursa'yı Tecrübe ettiğim için özellikle dikkat ettim . Ben uyum sağlayamadım . Inşallah siz evliliğinizi yoluna koyabilirsiniz . Hiç birşey sizin sağlığınızdan önemli değil . Olmadımı olmuyor malesef

Mesela ne gibi yollar bende hemen boşanalım diyorum ve artık eşimde sıkıldı o lafımdan

sorunun ne olduğuna göre değişir
sıkılması değil de, artık söylenen "boşanalım" lafından etkilenmez, umursamaz, o daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…