Ben eski konularınıza baktımda , bu anlattıklarınız kız mevzuları dışında Bursa , akrep Burcu , ailesi ile olan ilişkiler, hakaret , küfür vs hep aynı Şeyler yaşadım . Netice ayrıldım . Şehir bile aynı . Umarım Sizinde Hakkımızda hayırlı olan olur . Üzülerek söylüyorumki bu karakterde ki adamlar değişmiyor . Allah yardımcınız olsunAkşam gelince sevgili esim işten soylucem noldu nasıl oldu suan anlatacak takatim yok daha 6 aylık evliyiz bir p.c le evlenmisim haberim yokmus
Yeni evliyken boşananlar varsa destek için yazarsanız sevinirim
Neden oldu naptiniz şimdi nasilsiniz
Tecrübelerinize ihtiyacım var
Ben eski konularınıza baktımda , bu anlattıklarınız kız mevzuları dışında Bursa , akrep Burcu , ailesi ile olan ilişkiler, hakaret , küfür vs hep aynı Şeyler yaşadım . Netice ayrıldım . Şehir bile aynı . Umarım Sizinde Hakkımızda hayırlı olan olur . Üzülerek söylüyorumki bu karakterde ki adamlar değişmiyor . Allah yardımcınız olsun
yok yok " i " koyun arasına .... bilgisayar değil bence??? bilgisayar olmasın o
eşinin ailesine neden anlatmıyorsun bu durumu?
öncelikle konu altında sayfalarca p.c mi pc mi muhabbeti döndüren arkadaşlar:
uyuz oldun size.az ötede oynayın lütfen.
şurda kızcağız acı çekiyo, biraz saygı yaa...
sana gelince sevgili konu sahibi:
diğer konularını okumadım.
ama insan eşini en iyi kendi bilir.
yok kuran kursunda büyümüş bilmemne muhabbetini geç.
Allah korkusu, kul hakkına riayet asıl önemli olan.
eşin bunlara sahip mi ona bak.
yani bi çek et kendini: eğer facede yazılanları okumasaydın eşinden böyle bişi bekler miydin?
kimi insan öyledir, düşük konuşur, lafını bilmez vs, eşinde öyle biri mi, yoksa hakkaten kötü niyeti mi var.
mesela kız ortamında yeri geliyo ben de "vaaşş ne yakışıklı çocuk" diyom bazen, ama bunu eşim duysa şok olur.
ya da lisede hoşlandığım bi çocuk vardı, şimdi olsa evlenmem ama yine de sürekli onun profiline girer çıkarım, sırf meraktan yani. bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyo, aşığım çünkü.
herşeyi ölç tart ona göre davran.
boşanma blöfü de zorunda kalmayınca yapma, yoksa zamanla o da işlemez.
Cevabın çok güzeldi öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim
Sana bi sorum var demişsin ya hoşlandığım biri vardı napti diye meraktan bakarım bu dikkatini çekti diyelim ki beni esim de o sebeple bakiyo ama neden sadece ona bakiyo başka birilerini merak etmiyo
öncelikle konu altında sayfalarca p.c mi pc mi muhabbeti döndüren arkadaşlar:
uyuz oldun size.az ötede oynayın lütfen.
şurda kızcağız acı çekiyo, biraz saygı yaa...
sana gelince sevgili konu sahibi:
diğer konularını okumadım.
ama insan eşini en iyi kendi bilir.
yok kuran kursunda büyümüş bilmemne muhabbetini geç.
Allah korkusu, kul hakkına riayet asıl önemli olan.
eşin bunlara sahip mi ona bak.
yani bi çek et kendini: eğer facede yazılanları okumasaydın eşinden böyle bişi bekler miydin?
kimi insan öyledir, düşük konuşur, lafını bilmez vs, eşinde öyle biri mi, yoksa hakkaten kötü niyeti mi var.
mesela kız ortamında yeri geliyo ben de "vaaşş ne yakışıklı çocuk" diyom bazen, ama bunu eşim duysa şok olur.
ya da lisede hoşlandığım bi çocuk vardı, şimdi olsa evlenmem ama yine de sürekli onun profiline girer çıkarım, sırf meraktan yani. bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyo, aşığım çünkü.
herşeyi ölç tart ona göre davran.
boşanma blöfü de zorunda kalmayınca yapma, yoksa zamanla o da işlemez.
eşinizin eski sevgilisinin face ine bakmasında çok abes bir durum yok bence.. insan bu merak ediyor .. benimde bakmışlığım vardır bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor..
sizin eşinizin eski sevgilisini unutmadı mı acabadan daha büyük sorunlarınız var..
bir kere yalancı bir adam neden saklayıpta kendini o şekilde yansıtma gereği duymuş ki..
bir fotoğraftan arkada görünen kıza dikkat edebilecek kadar abaza.. erkekliğinin pipisinde olduğunu sanan bir adam..
iletişim bile kuramıyorsunuz hatasını kabul etmeyen bir çocukla evlenmişsiniz ne yazık ki.. üstelik sizin büyütmek zorunda olmadığınız bir çocuk..
Özet süper ben de şunu diyorum hadi merak olsun o zaman başkalarını da merak ederdi
merak eder ki napıyo diye bencede normal sırf sebep buysaeşinizin eski sevgilisinin face ine bakmasında çok abes bir durum yok bence.. insan bu merak ediyor .. benimde bakmışlığım vardır bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor..
sizin eşinizin eski sevgilisini unutmadı mı acabadan daha büyük sorunlarınız var..
bir kere yalancı bir adam neden saklayıpta kendini o şekilde yansıtma gereği duymuş ki..
bir fotoğraftan arkada görünen kıza dikkat edebilecek kadar abaza.. erkekliğinin pipisinde olduğunu sanan bir adam..
iletişim bile kuramıyorsunuz hatasını kabul etmeyen bir çocukla evlenmişsiniz ne yazık ki.. üstelik sizin büyütmek zorunda olmadığınız bir çocuk..
Özet süper ben de şunu diyorum hadi merak olsun o zaman başkalarını da merak ederdi
Resmiyette 2.5 yıl sürdü. Ancak aynı çatı Altın'da 1.5 yıl sürdü ite kaka. Geri kalan süre ayrı geçen zamanlar , Boşanma Süreci . Boşanalı 9 ay oldu . Önceside var . 1.5 yılı geçti ayrılalı . Evliykende ayrılırkrnde çok zor günler geçirdim tabi . Ama artık iyim Şükürler olsun . Işimde gücümdeyim . Bir Ömür böyle geçmezdi. Nedense bu Bursa da bağ bahçe muhabbetlerinden midir nedir , herkeste benzer sıkıntıları duyuyorum . Aileler çok iç içe yaşamaya bayılıyor. Heryerde vardır elbette ama ben Bursa'yı Tecrübe ettiğim için özellikle dikkat ettim . Ben uyum sağlayamadım . Inşallah siz evliliğinizi yoluna koyabilirsiniz . Hiç birşey sizin sağlığınızdan önemli değil . Olmadımı olmuyor malesefNe kadar sürdü evliliğiniz ne kadar oldu ayrılalı şimdi nasılsınız neler yapiyosunuz
Mesela ne gibi yollar bende hemen boşanalım diyorum ve artık eşimde sıkıldı o lafımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?