Bosaniyorum

Bende yeni evliyken boşanmak bir adama yıllarını verip üstelik birde alışkanlık haline gelmişken boşanmaktan iyidir.

Gerçekten p. Ç mis
tövbe yarabbim evlenmedennonce olmuş aldatma yoksa bence çok durmayın üzerinde

Bende evliligimin ilk zamanlarda ayrildim eski esimden.. sebepleri o kadar coktuki, artik o sebepler birike birike kurtarilabilecek bir evlilik olsada kurtulmuyor.. ve bosanma asamasindayken eski esimin aslinda ne kadar serefsiz bir insan oldugunu ogrendim.. demekki hayirlisi buymus, eger ben bu sekilde adim atmasaydim, omrum boyunca aslinda bes kurus etmeyen bir adamla koru korune hayatimi maf edecektim.. Evet ilk zamanlar zor oldu, ama iyilestim bunu basardim, ayakta durmayi basardim..

Sonuç diye soranlar

Bunun babası bi anormal o sebeple babam beni abisine emanet etmişti geldiğinde bu konuşmadı bi süre sonra gittim yanına demek istediğim biseyin var mi dedi yok ilk önce sen söyle falan oldu neyse ilk onu konuşurdum daha önceki tartusmalarimzda olduğu gibi yine lafi ben uzun vadeli düşünmüyorum a getirdi heh dedim ben de onu demeye geldim ben abini aricam beni götürsün benim evinde arayamazsin dedi sonra çekindiğini onların laflarını dinlemek istemediğini söyledi bırakmaktan korktuğuna değil gerçekten öyle git kimi istiyosan ara ama burda değil beni kimseyle muhatap etme dedim ben bu yuvaya tek basima kurmadim senle kurdun senin de sorumluluk alman lazım

Falan filan bilmem ne kiz hakkında gene inkar tabi aralarında bisey geçmemiş bekarligini ozluyomus zaten pek kimseyi tanimiyomus öylesine bakmış arada mesaj yokmus gorusme yokmus beni artik sevmiyomus beni böyle bilseymis evlenmezmis başkasıyla evlensem de mutlu olamazmisim dedim sen suç baatiriyosun konuyu neden saptiriyosun hep o kiz meselesini geçti suç bastırmaya çalıştı

Dün akşam da çıktı dışarı gece geldi bu yapmazdı böyle bisey sonra benden ayrı yattı sabah namaza kalktığımda sanki orda uyuya kalmış zannederek kalk butun gece usunmissun burda dedim çünkü üstünde bisey yok

Boyle bi manyakla uğraşıyorum

eeee?
seni sevmiyor, git diyor ve sen üşümesine mi takıldın?

Reactions: anu
Ya böyle adamları ren geyigi etmek müstehak , laflara bak...

Simdi bu adamin sizden once sevgilileri olmus. Nisanliyken de ona buna "vayy ne ne güzel hatun" demis. Evliyken de eski sevgilisinin profilini inceliyor.
O kadar büyütülecek adama p.c denilecek bir durum yok. Yavrucak ne yapmis baska?
Bak benim de aklima geldi simdi eski sevgilimin ne alemde oldugu. Ama facebook um yok bakamiyorum
Eski esime bakayim o biraz ünlüdür. Nette aratayim kesin yeni haberleri cikmistir ruh hastasinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…