bosaniyorum..

muzdaripgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
710
382
103
Arkadaslar diger konularima bakabilirsiniz zaten sorunlu bi düğünüm oldu. Bugün görümcemle ve eşimle oturuyoduk dışarda, benim bir kedim var görümcem de nefret eder kedilerden eşime döndü sana hayvanlarla ilgili bi makale atacam onu iyi oku dedi. Bu lafının üstüne bende kedi beslemek sünnet kedilerin insan sağlığına faydası var falan dedim ağzını açmadı. Sonra wc gittim geldim görümcem noluyo bi sorun mu var dedi eşimde bozuldugumu söyledi. o makalede kedi beslemenin sünnet olduğunun yazdığını söyledi sonra eşime ablacim sabahtan beri sabrediyorum sen görüyosun dedi üstüne bide bana bağırdı bak ben hastayım senin yüzünden tansiyonum çıktı dedi sesimi çıkarmadım ( şimdi makale de bu yaziyosa neden ben bozuldugumda bunu söylemedi o kadar iyiyse?) Dışarı çıktık eşime görümcemin arabasına binmeyecegimi söyledim yanlarından uzaklaştım. Baktım eşim onun yanında döndüm öyle mi dedim gidiyodum görümcem gerizekalı dedi bana gerizekalı diyemezsin haddini bil dedim üstüme yürüdü eşim araya girmese kız beni dovecekti. eşime deliriyorum insan hiç mi savunmaz karısını? Ablası üstüme yürürken insan bi napiyosun ya sen demezmi? Ipler koptu annemin evindeyim.. sanırım bosaniyorum

Kocamdan tek beklediğim ablasına dönüp abla napiyosun demesiydi. Ablası beni öldürse adam ağzını acmayacak
Aman bosver ya zaten kedi sevmeyen insanlardan hic hoslanmam. Görümcen agir sorunlu. Kocan zaten senden vazgecmis gibi. Ben olsam zerre üzülmem ,basarim tekmeyi. Adam acikca belli etmiş tarafini.

görümcenin göndericem dediği makaleye önyargılı yaklaşmış halbuki zaten kendi söylediği şeylermiş.. e dönüşte eşi bozulmuş a öylemi kusura bakma sen kedilerden nefret ediyorsun diye böyle bir makale göndereceğini tahmin etmemiştim dese olay kapanacak ..

Ben o gorumcenin yüzüne asla bakmazdım bi daha.

Ama bosanir miydim bu olay için bilemedim

Basit bu konu ne kadar da büyümüş... Sen surat asmışsın görümcen sinirlenmiş eşin de arada kalıp tercihini yapmak zorunda kalmış. Ama dediğim gibi çok basit Bi konu yüzünden yazık...

Hobi olarak görümceni tenhada kıstır bence. :/
O kadinda iyiniyet olsa makaleyi iyi oku falan diycegine içeriğini söyler. Bariz ortalik karistirma amacli yapilmis hareketler.

Ne olursa olsun hakaret etmiş kadın bu zaten onu tamamen haksız yapıyor

Surat assaydi tavir yapsaydi ama hakaret ayrı bir boyut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…