- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Bilmiyorum.ayrıca size uymayan her mesajı niye alıntı yapıyorsunuz aynı fikirde olmak zorunda değilizGörumcen seni dovmeye kalksa kocan da baksa böyle, naparsin o kocayı?
Ben seni ayni fikirde olmaya zorlamadim ki:) kocan böyle bisey yapsa naparsin dedim? Bana göre kücümsenecek bi olay değil. Demek sana göre öyleymiş. Umurumda mi? Zerre değil. Demek ki sorun yok. Burasi bi forum ayrica. Bi araştir bakalim forum ne demek.Bilmiyorum.ayrıca size uymayan her mesajı niye alıntı yapıyorsunuz aynı fikirde olmak zorunda değiliz
Sizin fikriniz boşanmak benimkisi karasizlik düşünmek vs.sorun ne ?
Çok çok basit bir konu için boşanmak ne kadar doğrudur bilinmez.Eşin sadece bu olayda mı savunmadı yoksa öncesi vardı da bu olay tuz biber mi oldu.Kaale almayıp dinlemeyebilirdin görümceyi sanırım evli de degil görümce.O yüzden çekemiyor da olabilir, çünkü hakaret boyutuna gelmiş ayıp yapmış.
Esinle tek problem buysa bosanmaya degmez. Gorumce dis kapinin dis mandali gorusmeyin olsun bitsin.
Baldizi yuzunden karısını bosayan erkek yoktur sanirim, gorumceye bu kadar anlam yuklemeye gerek yok.
Anlasamadiginizi dusunuyorum disarda neden görüştünüz
Eşim asilesine karşı beni hiç savunmadi. Bunlar ki ev yerleştirmede annemle benim üstüme yürüdüler saymadik laf birakmadilar. Eşim söz vermişti seni ezdirmem diye ben bu sözüne güvenip evlendim
Zaten hep 3. Kişiler yüzünden oluyor.Daha yeni evlisiniz sanırım.İnşallah düzelir yönlendirebilirsen eşini belki yoluna girer herşeyEşim asilesine karşı beni hiç savunmadi. Bunlar ki ev yerleştirmede annemle benim üstüme yürüdüler saymadik laf birakmadilar. Eşim söz vermişti seni ezdirmem diye ben bu sözüne güvenip evlendim
niye sürekli bir kavga dövüş halindesiniz eşinizin ailesiyle ?
Zaten hep 3. Kişiler yüzünden oluyor.Daha yeni evlisiniz sanırım.İnşallah düzelir yönlendirebilirsen eşini belki yoluna girer herşey
Evi yerlestirirken büyük görümcem çocuğuna kizdigimi düşünüp kavga çıkardı. Yatak odasını serelim dedi bende abla son gün gelip serelim dedim bunu dememle kapıyı çarpıp kalkın gidelim bize bu evde ihtiyaç kalmamış demesi bir oldu. Bunun üstüne kv geldi anneme serilecek neden serilmiyo dedi bende gelip anne tamam uzatmayalim serilecekse serilsin dedim ama susmadilar. Görümcem kv teyze leri bana sen saygisizsin dedi bende kv ye ben bugüne kadar size ne saygısızlık yaptım dedim yemin ederim cevap veremedi. Annem orda ya bi durun bagirmayin bakin kötü oluyorum dedi görümcemin elini kalbine koydu bak kızım nasıl atiyo kalbim yapmayın dedi. Görümcem annemin elini tuttu teyzecim hiç üzülme senin kızın saygısız saygısız saygısız dedi. Bunca şeye rağmen düğünde yanlarına oynamaya gittim arkalarını dönüp gittiler.. eşimle aramda hep sorun oldular. Eşim onların yanına gidip gelince degisiyodu
Bence eşin sessiz kalmış bu iki tarafıda savunmak anlamına gelmiyo. Sadece arada deliye dönmüş adam yazık..
bu görümce aynı görümce mi ?
neden mesafe koymadınız .. dışarda görüşmeler falan ne gerek var..
birde ilk mesajınızda eşinizin abla bak neler çekiyorum vari bir lafı vardı onu neye istinaden söyledi ?
O görümceler ve kaynana ile biraz zor anlatırsın . Bende anlatamamıştım ordan biliyorum . Netice görümce , Kv, koca , kp hepsi ex oldu . :) inşallah yoluna koyarsınız nediyim . Bunuda eşiniz yapabilir ancak.Onun için varsa yoksa ailesi. Adama artık ailesinin ben olduğumu anlatamadim
O konuda haklısınız kimse buna bişey diyemez ama nişanlıyken üstüne yürüyen aile evlenince değişirmi sence?Hanımefendi karısını savunamayacaksa neden evlendi bu adam? Ben ailesi beni ezsin hakaret etsin diye mi evlendim?
O görümceler ve kaynana ile biraz zor anlatırsın . Bende anlatamamıştım ordan biliyorum . Netice görümce , Kv, koca , kp hepsi ex oldu . :) inşallah yoluna koyarsınız nediyim . Bunuda eşiniz yapabilir ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?