bosaniyorum..

Yobaz bir görümce ve miniş bir kedicik lütfen boşanma sebebi olmasın. Madem kedi sevmiyor o zaman gelmesin ....... bana kalırsa kocana haksızlık etme öyle bir görümce yüzündende evinden olma! ona ne senin kedinden senin evinden, hayvanları sevmeyen insan zaten insanlarıda sevemez düşüncem bu.

Zaten öylee sevmez insanları. herkese tepeden bakar

Öyle görümcenin önce ağzının payını veririm sonra da dövmeye kalkarsa yere yatırır bi güzel döverim. Kavga esnasında kocanın tepki verememesi normal gibi ben de panik halinde abuk sabuk tepkiler verebiliyorum mesela kocam babasıyla kavga etti dondum kaldım bi şey yapamadım hatta kocam güldü sonra halime. Bu konu boşanma sebebi değil bence.

Aman bu olaylardan bir haber olan kedinizi ihmal etmeyin.
Keza konu üzerinde de olsa en masumu o..

arkadaşlar karar verdik. eşim kendisini ailesini haklı buluyor. olay olunca benim annem ve abimin verdiği tepkiler zoruna gitmiş. eve gidip eşyalarımı almam evde ki 2 bileziği almam zoruna gitmiş (bilezikleri alma nedenim parası yoktur içmek için kesin bozdurur diye düşündüm) bende konuyu ablasının başlattığını, beni dövmeye kalktığını, annemin abimin tepkisinin yerinde olduğunu söyledim. söylerken keşke benim ailem tarafından bu sorunlar yaşansaydı da ben kendi ailemi karşıma alsaydım diyorum aynı zamanda. ama eşim asla kabul etmiyor. kendisinin kötü olduğunu ve durumdan benim hiç bi şekilde yara almadığımı idda ediyor ki benim halim de hal değil. en sonunda seni almaya gelmeyecem kendin gelirsen gelirsin, benim kurallarıma uyacaksın sana çok iyi davranmışım bugüne kadar dedi. bende gelip almıyosa gitmeyeceğimi söyledim. son olarakta boşanma işlemlerine başlayalım dedik

gercekten cok uzuldum

Bende ekim ayinda bosanmis biri olarak soyluyorum cok zor bir surec 20 kilo verdim 26 yasinda degilde 60 yasinda gibi hissediyorum ama senin sorunlarin neki benim kayinvalidem gece 3 lerde napiosunuz diye arardi bana kisir obez dedi ki ozaman tedavi gordugum icin o hale gelmistjm ve bebegimi kaybettim genede sustum evlilik bu kadar kolay degil ben cok mucadele ettim ama elimi birakan esim oldu senin dusununce halledilmeyecek bir sorunun yok tavsiyem karariniz kesinse psikiyatri tedavisi mutlaka al hakkinda hayirlisi olsun

Böyle bir sebep yüzünden bosayacaksa bosasin zaten.Ben inanmiyorum blöf yapiyor gibi.okadar kolaymi .ilk adimi atan siz olmayin sessizce bekleyin bence Hakkinizda hayirlisi olsun

Sizin balık baştan kokmuş. O ev yerleştirmeyi unutup düğünde oynamaya gitmek biraz gurursuzluk oluyor.

Boşanıyormuşsunuz bence isabet olmuş. O adamdan koca olmaz. Zaten iyice doldurmuşlardır. Eğer evini terketmeseydin eşini yanında tutan sen olurdun. Üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun.

evet kız ruh hastası. bide olay anını göreceksiniz üstüme yürüyünce gözüne ışık tutulmuş davşan gibi kaldım

Babaannem olsaydı: "Viliş ay anam!!" derdi, bende aynı babaannem gibi söylüyorum şimdi:

"Viliiişşşş ay anam!!!"

Allah sabır versin kız, ne o öyle!! Allah düşman başına vermesin, kendi görümceme şükrettim yeminle, bacı-kardeş gibiyiz :)

Kedime laf eden biri olduğunda/olsa ona tek diyeceğim “sanane/ mama parasını sen mi veriyorsun?” Olurdu.

Bir kedi yüzünden mi yaptı bence o kadının sizinle ilgili başka sıkıntıları var ? Kedi evin içinde evcil hayvan bende sevmem.Ama besleyene karisamayiz.

Erkekler aileci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…