- 29 Ekim 2019
- 208
- 125
- 18
- 31
- Konu Sahibi melekanesi
-
2 yıllık evliydik canım. Ben 25 o 29Böyle bir öküzle bir ömür boyu yaşayamazdın ki canım.
Çok iyi olmuş bence.
Kaç yıllık evlisiniz? Yaşlarınız kaç?
Muhtemelen eşin 90 doğumlu.89,90,91 doğumlular 2017den beri sıkıntılı süreçte zaten.Bu zaten karakter olarak da anlaşılması zor biriyken gökyüzündeki gezegenlerin de bu tarihlerde doğanları daha çok zorlamasıyla iyice odunlaşmış olmalı.2 yıllık evliydik canım. Ben 25 o 29
Öyle haketmedigim şeyler yaşadım ki hangisini anlatsam. Bu durumda olmaksa zoruma gidiyor. Nasıl anlatacağımBöyle bol sığırlı hayat hikayelerinin sonu boşanmayla bitince seviniyordum.
Nedense seninkini okuyunca bi burkuldu içim
O kadar değişti ki. Tanıdığım adamdan eser kalmadı.Muhtemelen eşin 90 doğumlu.89,90,91 doğumlular 2017den beri sıkıntılı süreçte zaten.Bu zaten karakter olarak da anlaşılması zor biriyken gökyüzündeki gezegenlerin de bu tarihlerde doğanları daha çok zorlamasıyla iyice odunlaşmış olmalı.
Teşekkür ederim. Rabbimin bir bildiği varmış.Düşüğünüz için çok geçmiş olsun ama her şerde bir hayır var. Bu adamla ömür geçmezmiş. Üzülüp ağlamanız çok doğal elbet bu süreçte ama geçecek
Dedim sen git burası benim evim dedim ama hadi kalk git dedi.Siz neden evden gidiyormuşsunuz?
O defolup gitseydi, anneniz de yanınızda kalsaydı siz iyi olana kadar.
Satürn döngüsü denen şeyi yaşıyor çünkü şu anda.O kadar değişti ki. Tanıdığım adamdan eser kalmadı.
Çok şükür. Ailem yanımda.Daha gençsin anladığım kadarıyla çalısıyorsun da ona muhtaç değilsin hayatını yaşa senin değerini bilmeyen biri için üzme kendini o yaptığının hatasını anlayacak ama iş işten geçmiş olacak ne güzel ailen arkanda önüne bak nankörlerle ugrasma sen taviz verdikçe yapmasaydın olur
Seni özellikle uzaklaştırmak istemiş, sebep ne bilmiyorum ama, önce sen git diye içten içe elinden geleni yapmış, gitmeyince de bu kez diliyle alenen hakaretler etmiş.Kızlar nereden başlasam bilemiyorum. Çok doldum. Anlatacak kimsem yok. Desteğe ihtiyacım var sadece.
Eşimle tartışmalarımız olurdu. Ama eşimin bana son zamanlarda ne sevgisi ne de saygısı kalmadı. Artık yapamadığım bir şeyde "bereriksiz, beyinsiz, salak" cümlelerini çok duyar olmuştum. Bunlardan rahatsız olduğumu kırıldığımı, üzüldüğümü dile getirdim. Ama umursamadı bile.
Bir kaç gün önce yeni telefon almaya karar verdik. Ben kredi çektim. Eşim telefonu satacağını söyledi.
Bende ne yapacaksın o parayı dedim. Sanane dedi. Ve tartışmaya başladık. (Para konusunda güvensizdim. Daha önce yalanlar söyledi.) Ertesi gün şaka yaptığını söyledi. Şaka bile kaldıramadığımı söyledi. Bende böyle şakalar yapma o zaman dedim.
Krediyi çektiğimde yanıma gelip banka hesabına aktarmamı söyledi. Bende telefonu verip IBAN numaranı yaz dedim. Bütün paranı aldım dedi. Neden aldın geri kalan parayla planım vardı dedim. Ertesi gün beni işten aldığında patladı resmen. Ne var alttarafı 6bin çektin ne paraymış dedi. Bende geri kalan parayla altın alacaktım dedim. Ben 40 bin çektim lafını ettim mi dedi. Beraber yaptık. Bugüne kadar lafını etmedim. Gönüllü olarak sana bütün takılarımı verdim dedim. Bizim için yaptım dedi. Bende bizim için yaptım ama yapmayasam belki kıymetli olurdum dedim.
Ertesi gün yani dün hasta olarak uyandum. Kuaför randevuma gittim. Anneme gittim. Telefondan çok anlamadığım için kardeşime sim kartını yapmasını istedim. Eşime yap desem hakaret edecekti yine. Annemde kahvaltı yaparken annemi aradı. Annem telefonu bana verdi. Sert ve azarlar gibi neredesin ne yapmaya çalışıyorsun dedi. Bende ne yapacaksın beni birazdan gelirim dedim.
Eve gittiğimde yoktu. Çok halsiz ve sürekli çıkartıyordum.
Eve geldi. Bağırarak niye geldin git bu evden. Seni sevmiyorum. Boşanalım. Hayatımı mahvettin. Hakaretler. Tek sevdiğim huyun kalmıştı. Para muhabbeti yapmaman. Onu da yaptın. Kendimi anlatmaya çalıştım. Ama olmadı. Ailemi çağırmış hastayım diye. Annemeler hastaneye götürdü. Serum takıldı. Vertigo teşhisi konuldu. Eşimde yanımdaydı. Sevdiğim yemeği yaptırmış.
Dün gece annemlerde kaldım. Sabah uyandım eve gittim. Kapıyı açtı yine aynı sözler niye geldin. İstemiyorum seni. Azıcık gururun varsa git dedi. Sen bu evle ilgili herşeyi bana öğrettin yapabilirim tek basima. Kadın bile olamadın sözleri.
Son sözüm sana asla hakkımı helal etmiyorum.
Annemi aradım geldiler. Annem herşeyi biliyordu. Annem saf iyi niyetli kızımı ezdin sürekli yazıklar olsun dedi. Babam bu evliliğe karşıydı. Yapamazsın demişti. Haklıymış.
Büyük hayaller kurduğum, içimde 1 gram kötülük olmadığı, canımdan çok sevdiğim adam yabancıydı. Herşey bitmişti.
Eşimden çocuğum olsun çok istedim. 3 ay önce düşük yaptığımda nasıl üzülmüştük. Yanımdaydı.
Herşey şimdi kabus gibi.
Desteğinize ihtiyacım var kızlar.
Anlatacak kimsem de yok. Ne yapacağım şimdi ben. Çok mutsuzum.
Şimdi ailemin yanındayım.
Evli yada sevgili görsem eski eşimle anılarımız geliyor. Sonra söylediklerini, yasattıkları gelince iyi hissediyorum.
Gün içinde çok kötü hissediyorum. Ağlama krizlerine giriyorum.
Ne zaman geçecek bütün bunlar?
Asla geri dönmeyeceğim zaten.Seni özellikle uzaklaştırmak istemiş, sebep ne bilmiyorum ama, önce sen git diye içten içe elinden geleni yapmış, gitmeyince de bu kez diliyle alenen hakaretler etmiş.
Geri dönmeni tavsiye etmiyorum.
Sabret kolay değil sıfırdan başlamak ama başaracağına gercekten inanıyorum hak ettiğin sevgiyi ve saygıyı bulacaksın buna sonsuz inancım varKızlar nereden başlasam bilemiyorum. Çok doldum. Anlatacak kimsem yok. Desteğe ihtiyacım var sadece.
Eşimle tartışmalarımız olurdu. Ama eşimin bana son zamanlarda ne sevgisi ne de saygısı kalmadı. Artık yapamadığım bir şeyde "bereriksiz, beyinsiz, salak" cümlelerini çok duyar olmuştum. Bunlardan rahatsız olduğumu kırıldığımı, üzüldüğümü dile getirdim. Ama umursamadı bile.
Bir kaç gün önce yeni telefon almaya karar verdik. Ben kredi çektim. Eşim telefonu satacağını söyledi.
Bende ne yapacaksın o parayı dedim. Sanane dedi. Ve tartışmaya başladık. (Para konusunda güvensizdim. Daha önce yalanlar söyledi.) Ertesi gün şaka yaptığını söyledi. Şaka bile kaldıramadığımı söyledi. Bende böyle şakalar yapma o zaman dedim.
Krediyi çektiğimde yanıma gelip banka hesabına aktarmamı söyledi. Bende telefonu verip IBAN numaranı yaz dedim. Bütün paranı aldım dedi. Neden aldın geri kalan parayla planım vardı dedim. Ertesi gün beni işten aldığında patladı resmen. Ne var alttarafı 6bin çektin ne paraymış dedi. Bende geri kalan parayla altın alacaktım dedim. Ben 40 bin çektim lafını ettim mi dedi. Beraber yaptık. Bugüne kadar lafını etmedim. Gönüllü olarak sana bütün takılarımı verdim dedim. Bizim için yaptım dedi. Bende bizim için yaptım ama yapmayasam belki kıymetli olurdum dedim.
Ertesi gün yani dün hasta olarak uyandum. Kuaför randevuma gittim. Anneme gittim. Telefondan çok anlamadığım için kardeşime sim kartını yapmasını istedim. Eşime yap desem hakaret edecekti yine. Annemde kahvaltı yaparken annemi aradı. Annem telefonu bana verdi. Sert ve azarlar gibi neredesin ne yapmaya çalışıyorsun dedi. Bende ne yapacaksın beni birazdan gelirim dedim.
Eve gittiğimde yoktu. Çok halsiz ve sürekli çıkartıyordum.
Eve geldi. Bağırarak niye geldin git bu evden. Seni sevmiyorum. Boşanalım. Hayatımı mahvettin. Hakaretler. Tek sevdiğim huyun kalmıştı. Para muhabbeti yapmaman. Onu da yaptın. Kendimi anlatmaya çalıştım. Ama olmadı. Ailemi çağırmış hastayım diye. Annemeler hastaneye götürdü. Serum takıldı. Vertigo teşhisi konuldu. Eşimde yanımdaydı. Sevdiğim yemeği yaptırmış.
Dün gece annemlerde kaldım. Sabah uyandım eve gittim. Kapıyı açtı yine aynı sözler niye geldin. İstemiyorum seni. Azıcık gururun varsa git dedi. Sen bu evle ilgili herşeyi bana öğrettin yapabilirim tek basima. Kadın bile olamadın sözleri.
Son sözüm sana asla hakkımı helal etmiyorum.
Annemi aradım geldiler. Annem herşeyi biliyordu. Annem saf iyi niyetli kızımı ezdin sürekli yazıklar olsun dedi. Babam bu evliliğe karşıydı. Yapamazsın demişti. Haklıymış.
Büyük hayaller kurduğum, içimde 1 gram kötülük olmadığı, canımdan çok sevdiğim adam yabancıydı. Herşey bitmişti.
Eşimden çocuğum olsun çok istedim. 3 ay önce düşük yaptığımda nasıl üzülmüştük. Yanımdaydı.
Herşey şimdi kabus gibi.
Desteğinize ihtiyacım var kızlar.
Anlatacak kimsem de yok. Ne yapacağım şimdi ben. Çok mutsuzum.
Şimdi ailemin yanındayım.
Evli yada sevgili görsem eski eşimle anılarımız geliyor. Sonra söylediklerini, yasattıkları gelince iyi hissediyorum.
Gün içinde çok kötü hissediyorum. Ağlama krizlerine giriyorum.
Ne zaman geçecek bütün bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?