Boşanıyoruz. Ama ben neden böyle hissediyorum?

Astroloji ye ilgim çok yoktur ama okuyacağım

Çok samimi yazmışsınız.. böyle adamların düzeldiğini hiç görmedim duymadım.. acı çekersiniz ama geçer.. yaşınız çok genç.. Allah sabır versin güç kuvvet versin

Kızlara da örnek olsun ailelerine karşı çıktigi kişilerle evlenmesinler

Ben de ilk defa 2 gün önce burda konu açmıştım. Sizin gibi içinde en ufak bir kötülük olmadığını düşündüğüm adam, beni ailesine kötüledi. Benden önce herkese ayrılmak istediğini söyleyerek en son benimle ayrılık konuşmasını yapmıştı.
En çok en son kurduğunuz cümle de kendimi gördüm. "Sürekli iyi anılarımız geliyor aklıma ve hep ağlıyorum". Ben uçurumun kenarından dönmüşüm hala iyi miyim değilim çok kısa süre önce geldi başıma tüm bunlar. Hala ara ara ağlarım, içimde bir yumru oturur ve tüm bunları hak etmediğimi düşünürüm. Zamanla azalıyor şuan önceki gibi değilim. Duygular ilk gün ki gibi kalmıyor.

Para muhabbetlerine girmiyorum konumda açıklamıştım.Kendinize değer verin ve hayal kırıklığına uğratan o adamı değişir diye beklemeyin.

Kızlar bi de dün sabah bu mesajı yazmış. Dalga geçer gibi. Afedersiniz benimle hayvan gibi konuşan şimdi insan olmuş. Ama cevap yazmadım. Her yerden engellendim.

Ziynet çantanı almayı unutmuşsun yarın onu al hepsi senin hakkın başka istediğin ne varsa alabilirsin. Sen benim eski eşim olabilirsin ama düşmanım değilsin o yüzden anlaşmalı boşanmak için medeni insanlar gibi birlikte avukata gitmek istersen bekliyorum yok eğer anlaşmak istemiyorsan ben davayı açacağım. Kötü günler yaşadık ama ne sen kötü insan oldun ne ben kötü insan oldum hakkını helal et ben ediyorum. Eğer konuşmak istemezsen canın sağolsun derim yolun açık olsun hep mutlu ol.

Evliliğin temeli, yani saygı yitirilmiş. Daha ne yapılsa düzeltilemezdi sanırım. Karşınızda sizin hastalığınızı umursamayan, hiçbir şekilde size saygı göstermeyen biri var çok yazık gerçekten. Üzülmeyin demek kolay tabii ama sizin için kolay değildir elbette. Çocuğunuz yokmuş, böyle bir ortamda çocuğun bulunmaması çok daha iyi. Bir de çocuğunuz olduğunu düşünün böyle bir adamdan. Sürekli annesine hakaret eden, aşağılayan, saygı göstermeyen bir baba figürü olduğunu düşünün. Allah yüzünüze bakmış demek sanırım daha doğru olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Değişir diye beklemiyorum. Geçecek elbet ama çok zoruma gidiyor. Böyle iyi hissetmekte istemiyorum. Kendisinden nefret etmek, güçlü hissetmek istiyorum.
Rabbim yardımcımız olsun canım inşallah

Evet ne sevgi ne de saygı kalmıştı artık. Özellikle defalarca uyarmıştım. Ama insanın içinde olacak işte.
Çok istemiştim çocuğum olmasını kadere bakın ki şimdi çok şükür diyorum. Rabbimin bir bildiği varmış.
Şimdi ise o kadar zor geliyor ki bütün bu süreçler bitsin artık istiyorum

Kurtuldun kardeşim sende benim gibi kurtuldun ve bizler gibi olan bi suru bayan vardir okuyan cesarete ihtiyaci olan ben ve sen o cesareti bulup o evden cikanlardaniz agla rahatla ama bilki geçicek hersey gecicek ben su anda daha rahatim ama ilk anneme geldigimde senin gibiydin allah cok buyuk sunu bil ki o sevdigin tanidigin adam öldü malesef artik o adamdan eser yok karşındaki kim onun icindeki yuzuymus ben oyle diyorum.

Şuan çok zor geçiyor. Bende kendime kurtuldum diyorum. Ama bazı anlarda çok zor oluyor. Bir an önce bu duygulardan düşüncelerden çıkmak istiyorum.

Icimden bir ses, seni yumusatmaya calisiyor diyor. Sanki bosanirken ondan cok sey istememen icin "melek adam" rolune burunuyor.
Neden bilmiyorum ama boyle yumusacik bir yazi icin , icimden bir ses, iyi niyetin olmadigini, birilerinden akil aldigini soyluyor.
Sizler ne dusunuyorsunuz?

Kime okutsam bu mesajı aynı şeyleri söyledi. Annem bile bu mesajı o yazmamış dedi. Arkadaşım avukatı yazdırmış olabilir dedi. Ama hiç acımayacağım. Ne hakkım varsa isteyeceğim

Anlaşmalı bosanip kurtulmak istiyor bir an önce senden.kesinlikle hakkını al.Bende çekişmeli boşanma sürecindeyim ve bir bebeğim var.anlaşmalı boşanmaya ikna etmek için çok cabaladi ama kesinlikle muhatap bile olmadım. İlk zamanlar çok zor gerçekten ben ağlayıp duruyordum dışarda gördüğüm evli bir çift Babasi ile oynayan bir kız çocuğu görsem basliyordum ağlamaya.Ama artık kabullendim bu durumu ve daha iyiye gidiyorum.sende agla bağır çağır içinde bişey biriktirme böyle böyle geçip gidecek.

A
llah sızı kurtarmış.Ne yanı her seyıne tamam dıyıncemı ıyı olucaksınız eşinizin gozunde?Bu mu evlılık sızce?

Ne zaman evlendınız?Ailenız neden karsı çıkmıştı evlılıgınıze?

Kime okutsam bu mesajı aynı şeyleri söyledi. Annem bile bu mesajı o yazmamış dedi. Arkadaşım avukatı yazdırmış olabilir dedi. Ama hiç acımayacağım. Ne hakkım varsa isteyeceğim
Cok saglam bir avukat bulun ve uzuntuden surunuyorum dese de inanmayin. Allah yardimciniz olsun

Ayyyy, bak yazisinda cok onemli bir ayrinti var " anlasma kabul etmeyeceksen davayi ben acacagim" evet, bunu yazan bir avukat, ve davaci olarak sizi suclayacak. Cok acil bir avukat bulun ve de kesinlikle ne siz, ne aileniz muhattap olmayin. Birakin avukatiniz halletsin.
Vay uyanik ya, kendini hakli cikaracak, su an onumde olsa tekme tokat dovmustum yahu

Değişir diye beklemiyorum. Geçecek elbet ama çok zoruma gidiyor. Böyle iyi hissetmekte istemiyorum. Kendisinden nefret etmek, güçlü hissetmek istiyorum.
Rabbim yardımcımız olsun canım inşallah
Travmalar yaşanırken iyi anılar aklınıza gelir. Hepis bu. Benim o aşama geçti şimdi elime geçse ümüğünü sıkarım aşamasındayım. Allah yardımcın olsun canım

Seni özellikle uzaklaştırmak istemiş, sebep ne bilmiyorum ama, önce sen git diye içten içe elinden geleni yapmış, gitmeyince de bu kez diliyle alenen hakaretler etmiş.
Geri dönmeni tavsiye etmiyorum.
Aynen gitmesi için yapmış kasıtlı, başka biri olabilir hayatında yada ruh hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…