- 4 Eylül 2017
- 144
- 123
- 33
- 40
- Konu Sahibi melekanesi
-
Bende muhatap olmayacağım kesinlikle. Her yerden engelledim. İyi ki çocuğum yok. Bunu diyeceğimi sanmazdım ama işte hayat.Anlaşmalı bosanip kurtulmak istiyor bir an önce senden.kesinlikle hakkını al.Bende çekişmeli boşanma sürecindeyim ve bir bebeğim var.anlaşmalı boşanmaya ikna etmek için çok cabaladi ama kesinlikle muhatap bile olmadım. İlk zamanlar çok zor gerçekten ben ağlayıp duruyordum dışarda gördüğüm evli bir çift Babasi ile oynayan bir kız çocuğu görsem basliyordum ağlamaya.Ama artık kabullendim bu durumu ve daha iyiye gidiyorum.sende agla bağır çağır içinde bişey biriktirme böyle böyle geçip gidecek.
Asla değildi. Ama anlayış gösterip, iyi niyetli olduğum halde neden diyorum kendime.A
llah sızı kurtarmış.Ne yanı her seyıne tamam dıyıncemı ıyı olucaksınız eşinizin gozunde?Bu mu evlılık sızce?
2017 yılında evlendik. Babam anlaşamayacağımı söylemişti.Ne zaman evlendınız?Ailenız neden karsı çıkmıştı evlılıgınıze?
Cuma günü gideceğim bakalım. Artık asla acımayacağım. Amin canımCok saglam bir avukat bulun ve uzuntuden surunuyorum dese de inanmayin. Allah yardimciniz olsun
Bir an önce evde kalan altın, tabak çatal tabak yani kendi aldığın ne varsa al götür. Kullanmasan bile hayrına dağıt ona kalmasın.Cuma günü gideceğim bakalım. Artık asla acımayacağım. Amin canım
Bende o zamana gelmek istiyorum bir an önce.Travmalar yaşanırken iyi anılar aklınıza gelir. Hepis bu. Benim o aşama geçti şimdi elime geçse ümüğünü sıkarım aşamasındayım. Allah yardımcın olsun canım
Bir an önce boşanmak istemesinden bunu bende düşündüm. İlginç olan başka birşey ben kıyafetlerimi almaya gittiğimde onun ailesi, annemle karşılaşmış. Ailesi konuşmamış.Aynen gitmesi için yapmış kasıtlı, başka biri olabilir hayatında yada ruh hastası
Asla ona bırakmayacağım. Yatak odamı satacağım. Eşyaları dağıtacağım.Bir an önce evde kalan altın, tabak çatal tabak yani kendi aldığın ne varsa al götür. Kullanmasan bile hayrına dağıt ona kalmasın.
Asla dönmeyeceğim. Çok istiyorum yalvarmasını dön diye. Rabbimde yaşatır inşallah. Gözünün yaşına bakmayacagimbence bu adam sizi arayıp deli gibi affetmenizi isteyecek. lütfen kararınızdan dönmeyin. kesinlikle daha iyilerini hakediyorsunuz.
Öyle yapmaya çalışıyorum. İyi ki çalışıyorum. Spora yazılacagimGeçmiş olsun, bu sıkıntıların bitmesini hızlandırmak bir az da sizin elinizde...
Ilginizi çeken kurslara seminerlere katılın, yalnız kalmamaya çalışın. Kafanız dağılsın, başka yerlere yönelsin bir az.
Ama elinizi çabuk tutun. O bir uyanıklık yapmasınAsla ona bırakmayacağım. Yatak odamı satacağım. Eşyaları dağıtacağım.
Artık diyorum eskiden derdim.Bu adam ıcın, iyi ki Cocugum olmadı kurtuluyorum ondan demek yerine Cocugum olsun cok isterdim demenız bana enteresan geldi.
Bu acı sıze ettıgı hakaretleri aklınıza getirirseniz paranızı caldıgını kendinize hatırlatırsanız, Yasadıgınız evden kovarken sızı gururun varsa demesini sık sık hatırlatırsanız kendinize gecer.
Çalıştığım için işten izin alamadım. Cuma günü alabileceğim sadece.Ama elinizi çabuk tutun. O bir uyanıklık yapmasın
Ailecek bişi yapıyorlar o zaman, adam delirse bile anne babası napıyosun oğlum demesi lazım. Bi olaylar dönüyo benceBir an önce boşanmak istemesinden bunu bende düşündüm. İlginç olan başka birşey ben kıyafetlerimi almaya gittiğimde onun ailesi, annemle karşılaşmış. Ailesi konuşmamış.
Anlattığım kimse anlayamadı. Ne kadar saçma dediler. Ortaya çıkar elbetAilecek bişi yapıyorlar o zaman, adam delirse bile anne babası napıyosun oğlum demesi lazım. Bi olaylar dönüyo bence
Olayın peşini bırakmayın eğer başka birisi varsa aldatma için tazminat davası da açarsınız. kokusu çıkar yakında bu işte Bi iş varAnlattığım kimse anlayamadı. Ne kadar saçma dediler. Ortaya çıkar elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?