Boşanıyoruz. Ama ben neden böyle hissediyorum?

Geçmiş olsun, bu sıkıntıların bitmesini hızlandırmak bir az da sizin elinizde...
Ilginizi çeken kurslara seminerlere katılın, yalnız kalmamaya çalışın. Kafanız dağılsın, başka yerlere yönelsin bir az.

Bu adam ıcın, iyi ki Cocugum olmadı kurtuluyorum ondan demek yerine Cocugum olsun cok isterdim demenız bana enteresan geldi.
Bu acı sıze ettıgı hakaretleri aklınıza getirirseniz paranızı caldıgını kendinize hatırlatırsanız, Yasadıgınız evden kovarken sızı gururun varsa demesini sık sık hatırlatırsanız kendinize gecer.

Bi zahmet o defolsun gitsin.
Kadıno evden göndermekte nebileyim.
Bu erkeklerde iyice cıvıttı

Bende muhatap olmayacağım kesinlikle. Her yerden engelledim. İyi ki çocuğum yok. Bunu diyeceğimi sanmazdım ama işte hayat.
Rabbim seninde yardımcın olsun

bence bu adam sizi arayıp deli gibi affetmenizi isteyecek. lütfen kararınızdan dönmeyin. kesinlikle daha iyilerini hakediyorsunuz.

Aynen gitmesi için yapmış kasıtlı, başka biri olabilir hayatında yada ruh hastası
Bir an önce boşanmak istemesinden bunu bende düşündüm. İlginç olan başka birşey ben kıyafetlerimi almaya gittiğimde onun ailesi, annemle karşılaşmış. Ailesi konuşmamış.

Öyle yapmaya çalışıyorum. İyi ki çalışıyorum. Spora yazılacagim

Artık diyorum eskiden derdim.
Aklıma artık kötü sözleri, yasattıklarını getiriyorum.
Rabbime havale ettim

Bir an önce boşanmak istemesinden bunu bende düşündüm. İlginç olan başka birşey ben kıyafetlerimi almaya gittiğimde onun ailesi, annemle karşılaşmış. Ailesi konuşmamış.
Ailecek bişi yapıyorlar o zaman, adam delirse bile anne babası napıyosun oğlum demesi lazım. Bi olaylar dönüyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…