Boşanıyoruz..Baba evden ne zaman nasıl gitmeli?

Amin teşekkür ederim.

Sanırım ben biraz ağır yaşıyorum .ağır travma sonrası stres bozukluğu ..

Eşim şuan anlayış gösteriyor ,alıp yastığını salona geçiyor .uyumadan önce ben uyuyana kadar reddettsem de saçlarımı okşuyor ,elimi tutuyor ,sıcaklığını hissettiriyor .uyuyunca gidiyor ..birkaç gün öncesine kadar asla dokunmasına bile izin vermiyordum .sanırım yavaş yavaş aşama kaydediyorum .ama çok yavaş ...bu süreçte isterse bosanabilir ,kendisine de söyledim ..bu benim için asla boşanma sebebi değil ,sen iyi ol ben beklerim dedi ..

Yalnız hiç umrumda değil ,o da farkında ..sürekli farklı tedavi yöntemleri araştırıyor ..benden umudu olmasa boşanmaya sebep olsun diye tedavim için uğraşmazdi. .yine söyleyeyim ,umrumda değil ,bekleyen bekler ,beklemeyen gider ..

Teşekkür ederim. .

Şuan bana yalnızlıktan başka hicbirsey iyi gelmiyor ..her an babamı nasıl kaybettiğimi hatırlıyorum ..esim bu süreçte hep yanımdaydı ..kaybettikten sonra istemedim ..nasıl cabaladiginin farkındayım ,o yüzden şuan hafif ilimliyim. .zamanla asicam. .o da bildiği için yanımdan ayrılmıyor ..

Teşekkür ederim ,sizin de başınız sağolsun ..

Ben güçlü kadınım ,böyle devam etmeyecek insallah ,yani öyle sanıyorum .hayata bir yerinden dahil olacağım ama şuan bunun için çok erken ..duygularım inişli çıkışlı ..uzman yardımı da alıyorum .sanırım zaman gerekiyor ..

Şimdi cinsellik her evlilik için farklı değere sahip bence ama vazgeçilmez değil insanların eşleri hasta olunca bosuyorlar mi

Esiniz de sizi seviyor değer veriyorsa değil 2 yıl 10 yıl bile bu durumu sıkıntı yapmazdı eşimin psikolojisi kötü derdi daha da ötesi sizin sağ sağlim olmanız onun yanında olmanız bence ona yetmeliydi

Bazı arkadaşlar blof yapıyor demişler ben katılmıyorum sizi istemiyorsa bence uzatmadan bitirin ne kadar zor olsa da bitsin

Biterken de ona sorumlulukları olduğunu hatırlatin nafakanizi alın hatta ben olsam para içinde yüzsem bile çocuğumun tüm masraflarını babasına yüklerim
Neden mi benim herşeyim zaten evladımin ama erkeklere güven olmaz o yüzden bekar gibi yaşayamasın
Evlâdıni da mahkemenin izin verdiği gunlerde dışarıda görsun
Cefasini siz sefasını o sürmesin
Bence eve de almayin yillarca babanizin evinde yasamis bir de nankorluk etmis

Böylece esekten düşmüşe dönsün
Sizinde evladının da kıymetini anlasin

Unutma sen kadınsın güçlüsün evladın için de güçlü kalacaksın

Ve ve ve bence erkeklerin çok büyük bir kısmı hayatlarında başka biri yokken boşanmak istemez
Illa biri var demiyorum ama bu ihtimali düşün içini soğut

Sen kiymetlisin unutma kimsenin seni uzmesine izin verme

Pardon da sizi 2 sene boyunca beklemek zorunda ama mesafe açıldığı için siz mesafeyi kapatmak zorunda değilsiniz öyle mi? Mesafeyi kapatmaya çalışmanın adı yalvarmak mı oldu?keyfe keder evliliği yıkıp çocuğu babasız bırakmak için pedagoglara gideceğinize bir zahmet evlilik terapistine veya çift olarak psikoloğa gidin.

bu arada;
Çok güçlü kadınsın diyip diyip evlilik terapistini bile önermeden boşanma tellallığı yapanları umursama.
Sen kocamı çok seviyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum diyorsun sana boşver kıymetini anlasın boşa gitsincilik yapıyorlar, yanlış yönlendirmeleri umursama. Eşinin yanında her daim olan bir erkekten bahsediyoruz. Şimdi adamın yardıma ihtiyacı var belli ki bu kez profesyonel destek alarak yanında olun eşinizin.

Eşiniz neden 2 senedir böyle olduğunu sormadı mi ?
Ya da doktora gözükmeniz gerektiği konusunda tavsiye vermedi mi ?
Siz 2 senedir o durumda iken takviye olarak ek gıda, besinler, medical damla vs kullanma ihtiyacı hissetmediniz mi ?

Başınız sağolsun ölüm hepimiz için fakat ortada evliliğiniz söz konusu.

2 senedir neden bu kadar bosvermislik, Eşinizi neden bu kadar ihmal ettiniz soğutacak kadar .

Canım çok geçmiş olsun. Kaybın için allah sabırlar versin. Bu süreci de tez zamanda atlatan dileğiyle

Bak sana bir şey söyliyeceğim.ve sende inanmayacaksın.esinin hayatında biri var.istersen takip et.

Eşinizin hayatında biri olduğuna kalibimi basarim.
Çünkü çoook benzeri yengemin başına geldi ...
Çok zor olsa gerek..

Bak sana bir şey söyliyeceğim.ve sende inanmayacaksın.esinin hayatında biri var.istersen takip et.

Eşinizin hayatında biri olduğuna kalibimi basarim.
Çünkü çoook benzeri yengemin başına geldi ...
Çok zor olsa gerek..
Ben olmadığını ummak istiyorum sanırım ama es gectigim bir ihtimal değil.

Ben olmadığını ummak istiyorum sanırım ama es gectigim bir ihtimal değil.
Objektif yaklaşamiyosunuz, konduramiyosunuz çok normal anlıyorum ama birbirini gerçekten seven karı kocalar nelerin üstesinden geliyo biliyo musunuz ?
Bi de 2 yıl bi erkek için çok uzun bi süre, bu süre zarfında hep kendini tatmin etmiş olamaz değil mi ?
Kizinizin üstüne yemin etmiş olsa da siz yine peşini bırakmayın derim , gerçeği gördüğünüzde bazı şeyler sizin için kolaylaşır.
Allah sabır versin

Keşke benim de babam öldüğünde bana destek olmak isteyen bir eşim olsaydı. Tabi 19 yaşındaydım eş derken desteğim olsaydı. Annem ve kardeşim üzülmesin diye kendimi ağlamamak için zorlamazdım , kaskatı gezmezdim, yanında rahat rahat ağlardım. Daha çabuk iyileşirdim. O sizin desteğiniz babanıza sebep olan ya da babanızın yerine geçmeye çalışan biri değil. Neden bu kadar duvar örmüşsünüz ki?

"Seviyorum hala ama sen sevmiyorsan yapacak bir sey yok" de esyalarini toplasin gitsin. Kizinla gorusturmek icin de cabalama kendisi cabalasin. Hayatinda birisi yoksa eger akillanir geri doner.

Keske biseyleri duzeltmek icin bu kadar gec kalmasaydiniz.
Siz rahmetli babanizin 2 sene yasini tutarken kiziniz babasiyla ayni evde yasamaktan mahrum kalarak buyuyecek.
Bilmiyorum kimi insan sogudum diyorsa iki dunya bir araya gelse de isinamaz, acikcasi bnde oyle biriyim.
Cok sabrederim ama biri gonlumde bittiyse karsimda kafasina silah dayasa umrumda olmaz.
Kocanizi en iyi siz tanirsiniz.
Ona gore ya psikolog destegi alin yada kararina saygi duyun.

hayatinda biri olma ihtimali cok yüksek ve bosanirken zorluk cikarmayin diye böyle yeminler ediyor olabilir, üzmek istemem ama böyle ihtimalleri de degerlendirmek lazim...

bi ölüm olsa insanın hayatında insan eşine sarılıp yatmak istemez mi? yani bir korku bir yalnızlık olmaz mı. Ben sela duyunca bile gece ürperiyor um.yani bilemedim. ama bosanmasaniz tabi çocuk için ins eşiniz vazgeçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…