- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Amin teşekkür ederim.Başınız sağolsun. Neden böyle yaptığınızı anlayamadım. Ben değil ama eşim babasını kaybetti. Bana böyle davransa aklım çıkardı. Önce çok üzülürdüm belli bir süre sonra da uzaklaşırdım ister istemez. Bu tavır çok kalp kırıcı. Bence kocanızı yanınıza geri çağırın derim. Babanızın gömleğini de katlayıp dolaba kaldırın. Yasin aşamaları vardır. Bunları yasamaniz lazım.
Teşekkür ederim. .allah sabir versin öncelikle. Söz yine o gömlekle uyuyun eşinizin size sarılmasına neden izin vermiyorsunuz. Nasıl ki iyi şeyleri paylaşıyorsak Bun da da yasınızı beraber tutsanız. İçinize atmak yetine hislerinizi onunla paylassaniz ve eğer gerekiyorsa onun omuzlarında avaz avaz ağlasanız size daha iyi gelmez mi ?
Teşekkür ederim ,sizin de başınız sağolsun ..öncelikle başınız saolsun mekanı cennet olsun babanızın. ama yaptığınızı kendinizde hak olarak görmeniz hiç doğru değil. benim babam da aniden vefat etti. üstelik çok gençti. 54 yaşında. ben de çok kötü oldum. 3 yıl oldu hala koca yara. amaaaaa hayat devam ediyor. bir yerden başlamak gerek. siz ölseniz arkanızdakiler böyle yaşasın ister misiniz?? bence istemezsiniz. hayat devam ediyorsa siz de o hayata uymalısınız. yani ölene ihanet falan değil. etrafınızdaki insanlardan acınızı çıkaramazsınız. bakın konu sahibi çok pişman ileride siz de pişman olmayın.
Pardon da sizi 2 sene boyunca beklemek zorunda ama mesafe açıldığı için siz mesafeyi kapatmak zorunda değilsiniz öyle mi? Mesafeyi kapatmaya çalışmanın adı yalvarmak mı oldu?keyfe keder evliliği yıkıp çocuğu babasız bırakmak için pedagoglara gideceğinize bir zahmet evlilik terapistine veya çift olarak psikoloğa gidin.Dışardan herkesinki gibi kusursuz görünen bi evliligim vardı ki duyanların hepsi çok şaşıracaklar eminim.ancak babamı kaybettim 5 sene önce ve 2 sene eşimle birlikte olamadım içimden gelmedi.daha sonra oldu ama galiba ben geç kalmıştım bu seferde.benden soğumuş istemiyorum artık diyo bende hiç zorluk çıkartmadan kabul ettim ama çok zor günler yaşıyorum çünkü ben gerçekten çok seviyorum kocamı beni bu gün e kadar birkere kırmamıştı ama bu herşeyi yıktı..beni istemeyen birine yalvaramamkihayatında başka biride yok sordum çünkü kızının üstüne asla yemin etmez ama ediyor..ikimizde mutsuzuz böyle sürdürmenin bi anlamı yok belki ayriyken daha mutlu olucaz diyo ne düşünmem ne yapmam gerektiğini ne yaşadığımı bike bilmiyorum.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Amin teşekkür ederim.
Sanırım ben biraz ağır yaşıyorum .ağır travma sonrası stres bozukluğu ..
Eşim şuan anlayış gösteriyor ,alıp yastığını salona geçiyor .uyumadan önce ben uyuyana kadar reddettsem de saçlarımı okşuyor ,elimi tutuyor ,sıcaklığını hissettiriyor .uyuyunca gidiyor ..birkaç gün öncesine kadar asla dokunmasına bile izin vermiyordum .sanırım yavaş yavaş aşama kaydediyorum .ama çok yavaş ...bu süreçte isterse bosanabilir ,kendisine de söyledim ..bu benim için asla boşanma sebebi değil ,sen iyi ol ben beklerim dedi ..
Yalnız hiç umrumda değil ,o da farkında ..sürekli farklı tedavi yöntemleri araştırıyor ..benden umudu olmasa boşanmaya sebep olsun diye tedavim için uğraşmazdi. .yine söyleyeyim ,umrumda değil ,bekleyen bekler ,beklemeyen gider ..
Çok teşekkür ederim, inşallah ..Canım çok geçmiş olsun. Kaybın için allah sabırlar versin. Bu süreci de tez zamanda atlatan dileğiyle
Bak sana bir şey söyliyeceğim.ve sende inanmayacaksın.esinin hayatında biri var.istersen takip et.Dışardan herkesinki gibi kusursuz görünen bi evliligim vardı ki duyanların hepsi çok şaşıracaklar eminim.ancak babamı kaybettim 5 sene önce ve 2 sene eşimle birlikte olamadım içimden gelmedi.daha sonra oldu ama galiba ben geç kalmıştım bu seferde.benden soğumuş istemiyorum artık diyo bende hiç zorluk çıkartmadan kabul ettim ama çok zor günler yaşıyorum çünkü ben gerçekten çok seviyorum kocamı beni bu gün e kadar birkere kırmamıştı ama bu herşeyi yıktı..beni istemeyen birine yalvaramamkihayatında başka biride yok sordum çünkü kızının üstüne asla yemin etmez ama ediyor..ikimizde mutsuzuz böyle sürdürmenin bi anlamı yok belki ayriyken daha mutlu olucaz diyo ne düşünmem ne yapmam gerektiğini ne yaşadığımı bike bilmiyorum.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Bak sana bir şey söyliyeceğim.ve sende inanmayacaksın.esinin hayatında biri var.istersen takip et.
Ben olmadığını ummak istiyorum sanırım ama es gectigim bir ihtimal değil.Eşinizin hayatında biri olduğuna kalibimi basarim.
Çünkü çoook benzeri yengemin başına geldi ...
Çok zor olsa gerek..
Objektif yaklaşamiyosunuz, konduramiyosunuz çok normal anlıyorum ama birbirini gerçekten seven karı kocalar nelerin üstesinden geliyo biliyo musunuz ?Ben olmadığını ummak istiyorum sanırım ama es gectigim bir ihtimal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?