Boşanıyoruz diye herkes mutlu oldu

Corona bahanesi olmuş gibi biraz.
Esimde sağlıkçı, geçen sene mart ayında coronanın ülkemize yeni geldiği dönemde bir süre ayri odalarda yaşadık, yemekleri ayri yedik. Eşim bana bulaştırmaktan cok korkuyordu ama nereye kadar ayri yaşayabiliriz ki. Ailemin yanina gönderdi yaza doğru. Daha sonra döndüm evime, ha evet korktuğu oldu, corona oldum geçtiğimiz aylarda. Üzüntüsünü görmeniz lazim, ama ayrılmayı hic düşünmedik.
Birbirinize daha cok kenetlenmeniz gerekmez mi bu gibi durumlarda bilemedim. Bence yardim almadan bosanmayi düşünmeyin
Burada bazı kötü insanlar, başkalarının mutsuzluklarindan mutlu olurlar. Onlari hic umursamayın, duymayın bile.

Son düzenleme:
ailemden birinin normal demesi ,resmen sevinmesi cok yipratici ,
Sizin üzüldüğünüzü görselerdi üzülürlerdi muhtemelen. Siz çok takılmayınca onlar da iyi bir şeymiş gibi karşılamışlar,sizi mutsuz eden bu evliliğe son veriyor oluşunuza sevinmişlerdir.

Boguldu ,yetersizlik hissediyor biraz salmak ipini en dogrusu olacak ,gezsin dolaşsin belkide en dogrusu bu

Bebekler olmasa bizde kopmazdik,kendisi kapti 1 hafta hastanede yatti ,korkutucu bir durum

Tmm da pandemi omurboyu surmeyecek bundan dolayı boşanmayı düşünmek yerine kurallara uyarak uzak kalin ki öyle yapmışsınız sizi görüntülü arayarak irtibatı koparmadan devam edebilirsiniz
İkizleriniz olmus Allah bağışlasın
Bence zamana birakin

Bende uzuluyorum,insan sevmese evlenmez ,esimi anliyorum ,lanet okumuyorum kavga etmiyorum,
Cocuklarimiz var ,gorusucez yine ,psikolojisi iyi degil su an
Ben derdimi anlattim ,karsimdakinin zil takip oynamadigi kaldi

Bende uzuluyorum,insan sevmese evlenmez ,esimi anliyorum ,lanet okumuyorum kavga etmiyorum,
Kim ya bu kişi gerçekten merak ettim ? Bu kadar güngörmemiş olunmaz yahu..

Canım emin ol çogu kadın aynı durumda. Biz boşansak benimkiler de zaten..... diye cümle kurar.
Seni kimse senden daha cok düşünmeyeceği gibi yasanılan olumsuzluğa da kimse sen kadar üzülmez ve de senin ikizlerini de kimse sizin kadar düşünmez. Bence düşman sevindirmek yerine eğer eşini seviyor ve de ilişkinize güveniyorsan Evliliğinize sans verin.
Pandemi bitecek belki Baska dertler olacak. Yasadıklarınız cok zor ama ileride pişman olmak var.

Son düzenleme:
Ama siz de çok serinkanlı karşılamışsınız yaa. Bebeklerime öncelik verdim, eşim bir gezsin dolaşsın, yaşadıklarımız ona ağır geldi... derdinizi dinleyen bence ortak olamadı üzüntünüze, tavrınızdan anlayamadı hislerinizi... hakkınızda hayırlısı olsun. Bir yuva kolay kurulmuyor, bebek gibi uzak kalmak gibi değişkenlere esneklik göstermek gerekiyor.

Boguldu ,yetersizlik hissediyor biraz salmak ipini en dogrusu olacak ,gezsin dolaşsin belkide en dogrusu bu
Resmen çoluk çocukla evlenmişsiniz. Yaş değil, olgunluk konusunda. Şikayetiniz yok gibi lakin. Siz böyle mutluysanız bize laf düşmez. İnsanlar bugün konuşur yarın unutur. Siz gönlünüzden geçeni yapın.

Gururluyum direk kabul ettim bana biraz mantıksız geldi . Ne demek o iki yavrunun da güzel bir aile ortaminda büyümek hakkı.gurur herzaman mutluluk getirmiyor boşanmayı kabul etmeyin biraz kafasını dinlesin yani hikayede birşeyler eksik gibi.eşinizle birebir güzelce konuşun ve ailelerin araniza ve konuya dahil olmasını onleyin. Yoksa yazık olur diyorum.siz gurur yapar yok yere ayrilirsiniz yarın birgun biri yakasina yapisir gider başka biriyle evlenir.cocuklar olmasa ne yapiyorsa yapisn gitsin ayrilsin diycem de burdan cocuklara üzüldüm..siz yapici olun kendi haline bırakmayın kimsenin vicdanina bırakmayın cocuklarinizingeleceğini.ayrica paraniz olabilir para herşey de değil.para karnımızı doyursa da kalbimiz i doyuramiyor sırtımızı ısıtsa da yüreğimizi isitamiyor.bazı şeyler parayla satın alınamıyor...

Kusura bakmayın, hayatımda duyduğum en saçma boşanma sebebi olabilir bu sanırım.
Yaşam tarzınız hayat boyu böyle gidecek olsa, ben böyle yapamıyorum der boşanırsınız, ama covid diyorsunuz, bu durum elbet geçecek.
ayrıca pandemi hastanesinde üstelik covid yoğun bakımında çalışan tanıdıklarım var, gayet de evlerine gidip geliyorlar normal bir şekilde.
Siz bunları bahane etmişsiniz.
Türkiye de yaşıyoruz, 14 yaş, hele de kadının büyük olduğu bu evlilik zaten onaylanmamıştır çevre tarafından. Siz zaten yıpranmışsınızdır. Yaşlarınızı yazdınız mı görmedim ama eşinizin ergenliği yeni bitti kendine yeni maceralar arıyor büyük ihtimalle. Covidle konunun bir ilgisi yok.

Yaşlarını yazdı mı konu sahibi?
Kırıcı olmak istemiyorum ama 23-24 yaşında bir kız gelip de kendimden 14 yaş büyük biriyle evleniyorum dediğinde toplu linç başlıyor . Burda kadın öne geçmiş. Çok merak ettim konu sahibinin yaşını. Çocuk sahibi olmak için yapılmış bir evlilik gibi, sanki biteceği zaten belliymiş, şimdi covid movid bahane edilmiş. Konu sahibi de o yüzden bu kadar rahat gibi.

Ben de yaşlarını yazmasını bekledim ama nedense yazmadı. Konu sahibi zaten çevrenin sevinmesine dertli. Yoksa çok da umurunda değil gibi. Ya da hikayede eksik yerler var.

Ben de yaşlarını yazmasını bekledim ama nedense yazmadı. Konu sahibi zaten çevrenin sevinmesine dertli. Yoksa çok da umurunda değil gibi. Ya da hikayede eksik yerler var.
Bana da sanki bu evlilik zaten biter, ne yaşarsam kardır denilerek başlanılmış gibi geldi. Kim sevinecek kayınvalide ya da görümcedir. Çok tuhaf bir konu. Dediğin gibi eksil bir şeyler var.

Konuyu neden açtığınızı anlayamadım. Boşanmak isteyen kocayı sallamayan,elalemin lafını mı sallayacak? Evet yaş farkınız baya varmış,siz olgun eşiniz daha toy demekki insanlarda bunu gördü. Ve siz etrafa neyi yansıtırsanız elalem de ona göre yorum yapar. Siz üzüntülü olsaydınız kimse sevinçle veya normalmiş gibi karşılamazdı. Pandemi yüzünden değil eşinizin boşanası varmış sizinde işinize gelmiş gibi. Evlendim,çocuk da yaptım tamam. Yoksa sevgi bağlılık olan bir aileye pandemi vs etki edemezdi. Hayırlsı hakkınızda.

14 yaş büyük olan kim anlamadım
Ama boşanmak için aşırı mantıksız sebep siz koronadan önce de sanırım kopukmuşsunuz zaten...
Ancak derinleştirmiş olabilir sadece...
Ama kopmaların çözüm yolu bulunabilir bence
E görüşemiyoruz o zaman ayrılsak mı durumu bana aşırı mantıksız geldi
Aileden birinin normal demesi demek seviniyor demek mi?
Ayrıca böyle evliliği olduğunu biliyorsam ben de normal diyebilirdim hani kopukluk var anlamında....

Bana da sanki bu evlilik zaten biter, ne yaşarsam kardır denilerek başlanılmış gibi geldi. Kim sevinecek kayınvalide ya da görümcedir. Çok tuhaf bir konu. Dediğin gibi eksil bir şeyler var.

Yoksa insan evliliğine üzülmeyip çevreyi takmaz. Ortada bir sorun olsa o da yok. Sorun pandemi. Değişik.

anne olabildiğinize göre en fazla 44 olabilirsiniz gibi geldi bana. Eşiniz 30 olmalı. Cidden mantıksız duruyor burdan bakınca ama hayat sizin tabiki gönül sizin.. bir de tedavi oldunuz mu gebe kalmak için? Şu sebeple soruyorum eş desteği gerekiyor. Birbirine kenetlenmen gerekiyor. İkiz olmuş.. kuvvetli bir bağ olması lazım değil korona kimse ayıramamalı.. eşiniz sizinle çıktığı yoldan pişman olmuş bence olay bu.

Yazmadı ama eşi 30 altıdır diye düşündüm. Adam tahammülsüz, zora gelemeyen bir tip o belli. Madem çocuk yapmak için evlendi konu sahibi, şu an halinden memnun, ne diye insanların sevinmesini kafaya taktı? Biraz salayım, gezsin tozsun diyor. Sanki kocasından değil de ergen oğlundan bahsediyor. Çok eksik var bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…