- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.643
- 348
- Konu Sahibi deepsimply
-
Sizin üzüldüğünüzü görselerdi üzülürlerdi muhtemelen. Siz çok takılmayınca onlar da iyi bir şeymiş gibi karşılamışlar,sizi mutsuz eden bu evliliğe son veriyor oluşunuza sevinmişlerdir.ailemden birinin normal demesi ,resmen sevinmesi cok yipratici ,
Boguldu ,yetersizlik hissediyor biraz salmak ipini en dogrusu olacak ,gezsin dolaşsin belkide en dogrusu buEşinizden 14 yaş büyüksünüz diye akıllarınca sizi yakıştıramamışlar galiba. Ama çocuklarınız olmuş yahu, insanlardaki bu neyin hırsı anlamadım. Haklı çıktılar ya kendilerince, ne zevke gelmişlerdir. İçim buz kesti şu an. Kolay şeyler yaşamıyorsunuz, ipleri koparmadan evvel bir evlilik terapisti mi deneseniz? Problemleriniz iletişimsizlikten kaynaklanıyor.
Bebekler olmasa bizde kopmazdik,kendisi kapti 1 hafta hastanede yatti ,korkutucu bir durumCorona bahanesi olmuş gibi biraz.
Esimde sağlıkçı, geçen sene mart ayında coronanın ülkemize yeni geldiği dönemde bir süre ayri odalarda yaşadık, yemekleri ayri yedik. Eşim bana bulaştırmaktan cok korkuyordu ama nereye kadar ayri yaşayabiliriz ki. Ailemin yanina gönderdi yaza doğru. Daha sonra döndüm evime, ha evet korktuğu oldu, corona oldum geçtiğimiz aylarda. Üzüntüsünü görmeniz lazim, ama ayrılmayı hic düşünmedik.
Birbirinize daha cok kenetlenmeniz gerekmez mi bu gibi durumlarda bilemedim. Bence yardim almadan bosanmayi düşünmeyin
Burada bazı kötü insanlar, başkalarının mutsuzluklarindan mutlu olurlar. Onlari hic umursamayın, duymayın bile.
Bende uzuluyorum,insan sevmese evlenmez ,esimi anliyorum ,lanet okumuyorum kavga etmiyorum,Sizin üzüldüğünüzü görselerdi üzülürlerdi muhtemelen. Siz çok takılmayınca onlar da iyi bir şeymiş gibi karşılamışlar,sizi mutsuz eden bu evliliğe son veriyor oluşunuza sevinmişlerdir.
Kim ya bu kişi gerçekten merak ettim ? Bu kadar güngörmemiş olunmaz yahu..Bende uzuluyorum,insan sevmese evlenmez ,esimi anliyorum ,lanet okumuyorum kavga etmiyorum,
Cocuklarimiz var ,gorusucez yine ,psikolojisi iyi degil su an
Ben derdimi anlattim ,karsimdakinin zil takip oynamadigi kaldi
Canım emin ol çogu kadın aynı durumda. Biz boşansak benimkiler de zaten..... diye cümle kurar.Bende uzuluyorum,insan sevmese evlenmez ,esimi anliyorum ,lanet okumuyorum kavga etmiyorum,
Ama siz de çok serinkanlı karşılamışsınız yaa. Bebeklerime öncelik verdim, eşim bir gezsin dolaşsın, yaşadıklarımız ona ağır geldi... derdinizi dinleyen bence ortak olamadı üzüntünüze, tavrınızdan anlayamadı hislerinizi... hakkınızda hayırlısı olsun. Bir yuva kolay kurulmuyor, bebek gibi uzak kalmak gibi değişkenlere esneklik göstermek gerekiyor.Bende uzuluyorum,insan sevmese evlenmez ,esimi anliyorum ,lanet okumuyorum kavga etmiyorum,
Resmen çoluk çocukla evlenmişsiniz. Yaş değil, olgunluk konusunda. Şikayetiniz yok gibi lakin. Siz böyle mutluysanız bize laf düşmez. İnsanlar bugün konuşur yarın unutur. Siz gönlünüzden geçeni yapın.Boguldu ,yetersizlik hissediyor biraz salmak ipini en dogrusu olacak ,gezsin dolaşsin belkide en dogrusu bu
Yaşlarını yazdı mı konu sahibi?Resmen çoluk çocukla evlenmişsiniz. Yaş değil, olgunluk konusunda. Şikayetiniz yok gibi lakin. Siz böyle mutluysanız bize laf düşmez. İnsanlar bugün konuşur yarın unutur. Siz gönlünüzden geçeni yapın.
Yaşlarını yazdı mı konu sahibi?
Kırıcı olmak istemiyorum ama 23-24 yaşında bir kız gelip de kendimden 14 yaş büyük biriyle evleniyorum dediğinde toplu linç başlıyor . Burda kadın öne geçmiş. Çok merak ettim konu sahibinin yaşını. Çocuk sahibi olmak için yapılmış bir evlilik gibi, sanki biteceği zaten belliymiş, şimdi covid movid bahane edilmiş. Konu sahibi de o yüzden bu kadar rahat gibi.
Bana da sanki bu evlilik zaten biter, ne yaşarsam kardır denilerek başlanılmış gibi geldi. Kim sevinecek kayınvalide ya da görümcedir. Çok tuhaf bir konu. Dediğin gibi eksil bir şeyler var.Ben de yaşlarını yazmasını bekledim ama nedense yazmadı. Konu sahibi zaten çevrenin sevinmesine dertli. Yoksa çok da umurunda değil gibi. Ya da hikayede eksik yerler var.
Bana da sanki bu evlilik zaten biter, ne yaşarsam kardır denilerek başlanılmış gibi geldi. Kim sevinecek kayınvalide ya da görümcedir. Çok tuhaf bir konu. Dediğin gibi eksil bir şeyler var.
Yazmadı ama eşi 30 altıdır diye düşündüm. Adam tahammülsüz, zora gelemeyen bir tip o belli. Madem çocuk yapmak için evlendi konu sahibi, şu an halinden memnun, ne diye insanların sevinmesini kafaya taktı? Biraz salayım, gezsin tozsun diyor. Sanki kocasından değil de ergen oğlundan bahsediyor. Çok eksik var bu konuda.Yaşlarını yazdı mı konu sahibi?
Kırıcı olmak istemiyorum ama 23-24 yaşında bir kız gelip de kendimden 14 yaş büyük biriyle evleniyorum dediğinde toplu linç başlıyor . Burda kadın öne geçmiş. Çok merak ettim konu sahibinin yaşını. Çocuk sahibi olmak için yapılmış bir evlilik gibi, sanki biteceği zaten belliymiş, şimdi covid movid bahane edilmiş. Konu sahibi de o yüzden bu kadar rahat gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?