Boşanıyoruz galiba

tüm yazdıklarınıza baktım da resmen ben yazmış gibiyim valla, satır satır katılıyorum

elif bu politik davranmak değil ki, bu işin normali. kıskançlık, kuruntu, saplantı bunlar hep hastalık belirtileri. sen de normal düşünebildiğin zaman böyle davranman gerektiğini anlayacaksın.
he insan eşini sevdiğini hiç kıskanmaz demiyorum ben, tabi ki kıskanır. ama herkesten ve her durumda değil.
dünyada iki cinsiyet var ve bu iki cinsiyet mutlaka birbirlerine ilgi duymak zorunda değil. arkadaşlık olabilir, iş ilişkileri olabilir, bir sürü sebepten bir kadınla bir erkek oturup konuşabilir.
ki ben de eşinin yerine olsam ben de inada bindirirm, değer vermemekten ya da seni sevmemekten değil o, bu huyunu düzelt ve kendine gel diye..

Sadece yemek yapsa neyse iç çamırlarımı düzenkemiş yerini değiştirmiş ne nerde gelip dakikalarcacaradım..
Ve gelip yemek yapmasın demedim hiç saolsun dedim hep arkadından sadece eşyalarımın yerini değiştirmesin dedim ben suçlu oldum
Bide kv iyi biri mi bilmiyorum o kadar çok şey yaptı ki bana annme ölsemde unutamam lüluna beni kötülediğinide kulaklarımla duydum şshit oldum hatta bi ketesinde eşim onun huyunu bende biliyorum takma bile demişti
Kv olayında politik olanilirim peki o kadın konusunda nasıl olcam nasıl davranıcam şayet barışırsak zor ama nasıl katlanıcam onunla samimi olmadına ya bide gidip dişlerini ona yaptıracakmış

O zaman kendininde düzelmesi gerekiyor çünkü kendini hatasız olarak görüyo böyle bişey olabilir mi ya

O zaman kendininde düzelmesi gerekiyor çünkü kendini hatasız olarak görüyo böyle bişey olabilir mi ya

önce sen düzel, sen iyi ol, sonra o zaten kendindeki hatayı görecektir. ama şuan burda pek çok kişinin düşündüğü gibi sen daha hatalı gözüküyorsun, çünkü tepkilerin çok ayarsız ve aşırı.

İşte KV bunları yapıyor ya, eşine çok düşünceli biri sağolsun ilgileniyor, anneni çok seviyorum ama annem bile eşyamı düzeltse rahatsız olurum, lütfen yapmasın de. Eşin o zaman yavaş yavaş annesini uzaklaştırır senin evinden.

O kadın için de, sallama işte, sen sallamadıkça eşin bir süre sonra kadını umursamıcak bile. Sen kadınla inatlaştıkça adam kadını tutuyor, gereksiz yere kurtun aklına karpuz kabuğu sokuyorsun farkında mısın? Dedim ya kocam da bana şunla görüşme dese, o kişi için sürekli kavga etsek, o kişi gözümde daha kıymete biner ya resmen. O kişiyi daha bi ezilmiş, mazlum görürüm kocam onu kötüledikçe, daha bi göresim gelir Sizi bir yere mi davet etti, aaa güzel fikirmiş aslında ama canım yaa ben şurayı tercih ederim de, kur yap eşine. Aaa o kadınla ben gitmem, asla dersen kocan o tarafa gidiyor işte.

Ya bak cidden erkekleri parmağında oynatmak aşırı kolay, hele senin eşin sen ne dersen zaten %80 yapan biri, sana değer vermese bu dediklerine ve yaptıklarına katlanmazdı. Benim eşime bunları yapsam cidden 1 ayda boşardı beni. O da birilerini kötülememi sevmez, ben de yapmam zaten. Bu olayda annesiyle seni muhattap etmesi bile senden intikam alması bence. Adam seni muhattap almıyorum diyor. Melek gibi adamı bile isyan ettirdin elif. Ve ben eşinin sen gibi kıskanç olduğunu düşünmüyorum, O 1 kıskançsa sen 5 kıskançsın.

KV'ye gereksiz prim verdiriyorsun elif, şöyle devam ettikçe...

Çok güzel anlatmışsın ya gerçekten o kadar uzun uzun hakknı helal et yorum yapan herkes etsin
Ama bak başına bela aldın ben artık senden hep tavsiye isterim sen baya tecrübelisin ne güzel:)

Umarım görür o hatalarını

sen önce kendinden sorumlu ol, kendini düzelt. eşin düzelmezse zaten sen kendin göreceksin o adamla ömürgeçmeyeceğini. ama kendini iyi hissetmen için çabalaman lazım,lütfen haftasonu iyice dinlen, en dibi gör gerekirse ama pazartesi dimdik kalk ayağa. olur da eşin işyerinde seni görürse vay be hiç de takmamış beni desin, bak gör nasıl arayacak o zaman seni

Çok güzel anlatmışsın ya gerçekten o kadar uzun uzun hakknı helal et yorum yapan herkes etsin
Ama bak başına bela aldın ben artık senden hep tavsiye isterim sen baya tecrübelisin ne güzel:)

Tecrübeliyim evet yaştan ötürü değil, çok çevrem var, ailem, arkadaşlarım ve herkesin sıkıntısından kendime ders çıkaran biriyim. Çok iyi gözlem yaparım.

Bir de yapım gereği olumsuz tarafları değil, olumlu tarafları gören biriyim ve herkese olayın olumsuz kısmını değil, olumlu kısmını gösterme çabasına girerim. Çünkü olumsuz kısma kanalize olunca, sorunlar çözülmez. Aksine sorunları daha büyütüp, işin içinden çıkamayız. Hepimiz kişilerin olumsuz ve kötü taraflarını görmek yerine, pozitif yönlerine kanalize olursak, o olumsuz tarafları daha kolay elimine ederiz şeklinde bir hayat felsefem var.

Ne ekersek onu biçeriz, sen birine gül uzatırsan o sana demet uzatır, sen birine nefretle yaklaşırsan sen zarar görürsün. Bu hep böyledir. Nefret ve önyargı bizi tüketir, karşımızdakine bişey olmaz, asla bunu unutma canım.

Ve artık kişisel gelişim kitapları oku, evlilik üzerine kitaplar oku, ikili ilişkiler üzerine, insanları idare etme, ikna etme üzerine kitaplar oku elif. Tavsiye edeceğim bir kitap yok ama nette araştır, bulursun.

ZeyMurEl
Ay sen ne güzel mesajlar, taktikler, politik yaklaşımlar falan yazmışın öyle.
Özelden konuşalım bi ara

Wuuu hayran kitlem artıyor

Zeymur abla diye bir bölüm açalım bana

Şaka bir yana, politik olmak, nabza göre şerbet vermek bazen evliliklerde çok önemli. Ufak bir cümle bile bir krizi önlemeye yeterken biz kadınlar uzattıkça uzatırız. Oysa dediğim gibi karşımızda son derece düz, komplike olmayan, basit düşünen bir erkek milleti var. Tabi mayası kötü olanlara ne yapsan boşta..

Yazdıklarınızın altına imzamı atarım. Eşim benden annesine bahsettiğinde aramızdaki beş yaş ve benim 2. evliliğim olması sebebiyle kayınvalidem oldukça tepkiliydi. Kendisi inanılmaz kibar bir kadındır yüzüme hiç belli etmese de nişanlılığımızda beni bir kez aramadı belirli bir mesafesi vardı gözle görünmeyen.

Ben bu mesafe yüzünden eşimle kavgalar edip huzursuzluk ve düşmanlık tohumları ekebilirdim ama kv nin sevdiği şeyleri öğrenip ( örneğin papatyalar ve değişik kolonyalar ) ince ince işleyerek gönlünü aldım. Şimdi gül gonca gibiyiz bize iş kurdu, ev aldı beni kızından esirgemez. Yani biraz yapıcı olmak lazım dediğiniz gibi. İnatla hiçbir iş yoluna girmiyor. BEN BEN BEN dememeli insan oğlu.

Çok haklısın belki haftasonu ağlamaktan halim kalmycak ama pazartesi dimdik durmak güçlü olmak istiyorum inş başarabilirim illa ki görür beni

Evet haklısın. Ben 3,5 yıllık evliyim daha yeni yeni pişmeye başlıyorum İlk yıllarım her şeye sinir olmakla, kocamla inatlaşmakla, tripleşmekle, insanların olumsuz yanlarını görmekle geçti. Son zamanlar kafama dank etti, dedim bu böyle gitmez, Senin politik yaklaşımlar gibi düşünmeye başladım
Geçen gün sanırım 25 yıllık falan evli görümceme eşimi yani kardeşini kesiyorum , bana dediki ''Ah hazirancım zamanla öğreneceksin evliliğin alttan alttan yavaş yavaş erkekleri idare etmek, nabza göre şerbet vermek olduğunu''

Valla sende de kiyap yazıcak potansiyel görüyorum ben, ama dediğim gibi başım sıkışırsa gelir tavsiye isterim
Belkide benim eşimin mayası kötü

aileleriniz demiyormu ne oluyor dye
onlar yeterince dahil oldular daha ne desinler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…