Boşanıyoruz galiba

Bi gün teline bakarken yine daha doğrusu gideceğimz gezi için uçak biletimi bakıyodum napıyodum ıtel mi bakıyodum kıbrıs ı arattığını gördüm sordum kongre olabilirdi ama olmadı dedi bende artık vicdanına bırakıyorum dedim

Cidden mi bi kere oda götürdü bende kızdım napıyosun diye
Ama bu tel konusundada haklıyım cnm çünkü o rezervasyon okayndan snra daha sıkı bi takibe almıştım haklı olarak
benim eşimde bana diyo tlfunu nye götürüyosun dye ama cnm skılıyor belki işim uzun sürer kadınlar klubune grerim dyorum bi ara eşimde bi oyuna takmıştı kafayı lavobaya bile tlfnla gderdi. ama benim yakaladığım bişeyi yok hep günah aldım senin otel olayı benide senin psikolojine sokardı çünkü çok ayrıntı düşünen kafamda kuran biriyim ve düşüncelerimi bastıramam sinsi deilim illa sorar öğrenirim sonucu kavga dahil olsa :/ napim bende böyleyim

seninkide otellere takık ama yaa alla allah düşüncesi ne yaşam tarzı ne blmıyorum ama aldatıcak insan otele gtmeden de aldatır kuzum yaaa merak etmiştir belki

Sağol amin.
Yorumunu gözümden yaşlar akarak okudum
Allah kahretsin onu
Ben kimseye beddua etmem korkarım haksızsam bana döner diye ama o kadar eminim ki haklı olduğumdan
ağlayarak okumanı istemezdim doğrusu,öyle diyince bi içim burkuldu
bak evde misin nerdesin bilmiyorum ama belki bu pc ortamından ayrılman biraz temiz hava alman dışarı çıkman iyi olur,bir arkadaşında sana eşlik etse bi yerlerde yürüyüş yapsanız,kahve falan içseniz azıcık kafanı dağıtsan sonra toplaması daha kolay olur gibi?
hakkında hayırlısı ne ise o olsun,kendin için en hayırlısını iste

Hakkında hayırlısı olsun inşallah mübarek cuma günü hurmetine..Bazen zaman en güzel ilaçtır acilarimiza.Sabırlı olmaya çalış.Yüreğin yangın yeriyken bunu söylemek kolay ama uygulamasının zor olduğunun farkındayım.Her şeyde bir hayır vardır,belki bu kavgalarinizin sonu olacak,o da sen de hatanizi anlayıp bir daha yapmayacaksiniz.Kader de bunlari yasamakta varmis,oyle dusun.bayanlar olarak en kötü huyumuz fevri davranmamiz.Emin ol o da uzuluyordur şuan. Annesinin de kalk artık evinize gidin dememesi de çok tuhafima gitti,senin ailende demiyor.ayrı evlerde kaldığıniz surecede duzelmez...ikiniz de şuan gurur yapiyorsunuz,arayi düzeltecek kimseniz de yok gibi görünüyor ama ayrilmazsiniz korkma, bu kadar basit şeylerle yuva yıkılmaz.sadece ikinizin de zamana ihtiyacı var.erkeklerin aklı başına geç gelir biraz.Yaşasın gorsun o da .hafta sonu da nereye giderse gitsin belki de anlaması için iyi bir fırsat olur..her şey de bir hayır vardır.Dünya hala dönüyor ve hayattasin en önemlisi bu.Sagliklisin da.Gerisi Allah Kerim.

Çok tşk ederim
Yok pc değil telefondanriyorum zaten okuldayım ama hiç odamdan çıkmadım millet ne düşünmüştür kimbilir napiyim hastayım derim artık
İnan hiç içinden gelmiyo okuldan çıkıp direk eve gitmek istiyorum yani içimden gelen bu

Sağol
Evt herşeyde bi hayır vardır neden böyle neden böyle oldu diye paralıyofım dün kendimi bugün onu yapmıyorum mesela
Ben nedense onun üzüldüğünü sanmıyorum
Ben çok üzülüyorum ama gerçekten biraz annemlerde kalmk istiyorum kendi evimizi düşününce o tartışma söyledikleri geliyo aklıma ve içim sıkılıyo
Dediğin gibi zaman lazım biraz hatasını anlayıp düzeltir inşallah tabi bende öyle yaparım
Ama yok yanlış yollara sapıp geri dönüşü olmayan hatalar yaparsa bu zaman diliminde o zamanda onu Allah a havale ediyorum

topla kendini,iyi şeyler düşün,çikolata filan ye mesela,oturduğun mekanın camlarını aç bu gibi şeyler madem kısıtlısın yapabileceğinin en iyisini yap ve en önemlisi ağlamayı bırak olur mu gülümsemeye çalış bu kendini daha iyi hissettirir

Tmam yapmaya çalışırım söyledikletini zaten birazdan çıkarım amnemler almya gelcekler o arada hava almış olurum:)

Ben sessizim zaten şu an cnm aramycam
arama arama sırf o kayınvalidenin lafları yüzünden arama görsün kim neler yaaparmış neler yapmazmış o ne demek yaaa kız valla sakın arama elif kocanıda geçtim annesine çok snir oldum defolsun gtsin kmi ararsa arasın şunlara fırsat verme sakın

tekrar konusmak icin vir yolunu bul ve iyisni kotusnu yuzyuze konusup karar verin sonuca... yuzyuze konuslup verilen karar olumlu yada olumsuz ne olursa olsun bukadar canini acitmicaktir.... fevri olablr insanlar keske yapmasaydin ama kendni paralama uzme canini.. sakin kall.. en obemlisi bu

Yok aramadım cnm o aradı bugün

Bişey sorcam eşin başkası olsa yine bu kadar kıskanç olur musun? Yoksa eşin güvenini sarstı diye mi kıskançlığın bu kadar fazla?
Başkasıda güvenimi kırsa ona karşıda çok kıskanç olurum

Bugün aradı yarın oturup konuşalım dedi ilk aradığnda açmadım 3.de açtm aptl gibi açmk istemyodum
anammm 72 sayfa olmuş konu sonuç ne oldu peki elif neye karar verdi hayrına biri özetlesin
Karar verilmedi konuşulmadı ki daha

acman gerekiyor evlenmeye karar vercek yasa gelip evlenmissiniz smdide krtik kararlari vericek kadar ozguvenli ve guclu olmalisin.acmayarak ilk fevri hareketinin devamni getirmis olur yne uzulen olrdun.. guzelce otur ve konusun... sonuclarda swni yipratmasinki hayata 2. bir adim atabil.evli 2 insan kavga sebebi ne olursa olsun ailelerinin evinde inzivaya cekilmeleri hos deil bikere aile buyuklerinin dusuncelerni degistirdinz. bdahakine sakin kalip ertesigu guzelce konusmayi deneyin. evi terketmeler basladysa ve uzarsa zaten sonu uzucuudur..

eskiden bende çok kavga ederdim ama şimdi yapmıyorum. çünkü ne zaman kafamda 'bu böyle olmaz ki' desem ve kavga etsem neticesinde hep dediğim çıktı ve olmadı. eşim dahi bana artık 'bundan sonra sen ne dersen onu yapacağım' demeye başladı. neden? çünkü kavga etmiyorum. kavga başlayınca karşılıklı bir ego savaşına dönüyor karşınıdakinin haklı olduğu bir noktayı yakalasanız dahi içinizden bunu kabul etmek gelmiyor. düşünün ki birde karşınızdaki bir erkek yani kadına karşı tam bir ego savaşçısı. işte tamda bu sebeple kavga etmemek gerekiyor. annelerinin pohpohlayarak amanda canım oğluşum amanda cicim oğluşum diye büyüttüğü bir adamın hatasını şıp diye kabul etmesini beklemek ayrı bir saflık ya da fazla iyi niyet. sadece bekliyorum beklerken hiçbir işimi aksatmıyorum. birsüre sonra o gelip açık açık söylemesede suçluluk hissedip kendini affettiriyor yahut sevgisini gösteriyor.
diğer türlü sizinde başınıza geldiği üzere kadın acı çekiyor. yani aslında nekadar sinirlenirsek kendimize o kadar zarar veriyoruz. çünkü ilk etapta erkeğe dank etmiyor onların aklı ve vicdanı bizimki gibi komplike değil.
evinizde kalıp trip atsaydınız göreceğiniz tek şey kocanızın akşam eve gelip yemekte ne var diye sorması olacaktı. ve siz farketmediği için üzülecektiniz bu sefer. en doğrusu bu gibi durumlarda öncelikle aile büyüklerine yansıtmamak çünkü siz barışırsınız ancak onlar unutmaz. 2.olarak evi bırakmamak orası sizin eviniz yuvanız kocanızda gidecek olsa git dolaş kafanı toplamaya sinir atmaya ihtiyacın varsa çık. ama dön evine gel diyebilmelisiniz. ayrıca bu tavrınız yani yuvasına sahip çıkmak adına dominantlaşan kadın tavrı kocaya bir anne modelini hatırlatacaktır. istemsiz bile olsa dönüp evine gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…