Boşanıyoruz...Hersey bitti.

Bu yeni nesil erkeklerin kadın gibi küsme huyları berbat ,benim bildiğim kadın küser adam gibi adamda konuşur, işin zor

Birseyleri asmadan cozume kavusturmadan suan duzelseniz bile ilerde gene ayni seyleri yasamaniz malesef kacinilmaz bozuk bir plakdusun tekrar tekrar basa sarar saglamlastirmak lazim,umarim en dogru yolu bulursunuz

Birseyleri asmadan cozume kavusturmadan suan duzelseniz bile ilerde gene ayni seyleri yasamaniz malesef kacinilmaz bozuk bir plakdusun tekrar tekrar basa sarar saglamlastirmak lazim,umarim en dogru yolu bulursunuz

Bu yeni nesil erkeklerin kadın gibi küsme huyları berbat ,benim bildiğim kadın küser adam gibi adamda konuşur, işin zor

Evet bişeyler ya düzelmeli tekrar tekrar aynı şeyler olmamalı....Aile ve kendi ailesi yani ben arasındaki ayrıma varmalı....
Ema evet küsme nedir anlamam.Huyunu biliyorum 1 ay konuşmasam konuşmaz.Ama bu sefer cok farklı yoruldum ve mümkün degil adım atmıcam.İş pazartesiye kadar belli olcak.Ondada bir degişiklik olmazsa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.....Sevgi herseyi çözmüyor.

canım ya sevgi varsa ve şiddet/aldatma vs yoksa bitirmek çok zor oluyor, ben de sizin boşanacağınızı düşünmüyorum. Kişi kendinden bilir işi o sebeple bu küslüğü az hasarla atlatmaya bakın derim.

Hicbiri yok cok şükür...ama bu da insanı yoruyor.Ondada bitmemiş ki eve geldiginde yüzügünü cıkararır sabah takar.Evde bırakmamış almış yüzügü...
Kızlar ben cok yoruldum.Gercekten cok bunaldım.Kac kere konuştuk şu aile yüzünden tartışmalarımızı...Daha dogrusu o küstü ben konuşmak için yol buldum.Bende bunlardan yoruldum,tükendim artık.Hep benle nereye kadar.İşin içine aile girdi mi ne söyledigi sözü biliyor,ne yaptıgını.....Aile hayatımızdan cıkmıyacagına göre nasıl yürücek bu evlilik???

allah hakkınızda hayırlısını versin aileler yüznden nasıl bitti acaba soruyorum ama nişanlıyım ve aileler yüznden tartışıyoruz sürekli bu durumun sonu ne?

nedeni ney bilmiyorum ama tartistik ayriliyoruz yazmissiniz, ben her tartistigimda ayrilsaydim 20ci kocamdi simdiki...

allah hakkınızda hayırlısını versin aileler yüznden nasıl bitti acaba soruyorum ama nişanlıyım ve aileler yüznden tartışıyoruz sürekli bu durumun sonu ne?

Amin.Canım işin içinde aile varsa hayır gelmiyor.Biz coook tartıştık.Baska bir sorun olmadıgından sevgimizden hep barıştık.Ama ben kaldıramıyorum artık bişeyler düzelsin istiyorum.Düzelmezsede kararım bu...Sizin tartıştıgınıx konu ne bilmiyorum ama iyice çözmeden emin olmadan evlenmeyin derim.Hersey evlenince cok farklı oluyor.

nedeni ney bilmiyorum ama tartistik ayriliyoruz yazmissiniz, ben her tartistigimda ayrilsaydim 20ci kocamdi simdiki...

İlerleyen sayfalarda nedenleri var canım.Tartıstıgımızda her defasında ayrılma kararı alsaydım ooo....
Bu son noktam benim.Eşimin tavırları ya degişecek (önceden bu adam böyle degildi)ya da degişmiyorsa bitecek...

benm sorunum ailesiyle tammaen ve bunun yüzünden sevgimizden oluyoruz okumak istersen konusunu açtım bakabilirsin senden bi fikir almak isterim..

Canım bizde ailelerimiz cok sorun.Bizden para istiyorlar,konumuz cogu zaman eşimin yaptıgı tavır ve söyledigi sözler.Tartışma konusu.....Sayfalarda var canım detaylı.

Canım bizde ailelerimiz cok sorun.Bizden para istiyorlar,konumuz cogu zaman eşimin yaptıgı tavır ve söyledigi sözler.Tartışma konusu.....Sayfalarda var canım detaylı.

hmm ya ne kadar kötü zaten evlilikleri bitiren ve sevgiyi körelten tartışmlar sözler söledkleri oluyormuş çok korkuyorum bende

okudum simdi biraz, peki ailelerinizmi gecinemiyor? veya size bir zararimi var ailelerinizin?
Aslinda ortada bir sey yok, ailesinin sozunu cok dinleyip eve gelip kavga cikaran bir kocan var... anladigim kadariyla.
Bir aile terapistine gitmeyi denedinizmi hic?

Uzak bir yerlere tasinsaniz imkan varsa belki mesafe girince birseyler degisir

Hicbirşey degişmez canım.Kv ile aynı yerde degiliz 1 saat var aramızda görümce il dışında aynı şehirde degiliz ordan yetiyor.2 si adamın beynini yiyor.

Aileler her yerden her yere yetiyor yani.Hersey eşimde bitiyor.Ben aileyi bir şekilde idare ediyorum.Fakat eşimin yaptıklarını halledemiyorum.Aynı evin içinde....hersey onda bitiyor.

Bu adamın hiçbirşey degiştirmeye niyeti yok.Aklı sıra bana ders veriyor.Kv aradım laf ettim ya onada laf ettim gösterdigin kapıdan cık diye...
Yemek yapmadım,kendi yemek yaptı yedi.
Duramadım yine mesaj attım istemiyorsan hala bu evde neden duruyorsun bitti diyorsun niye burdasın?Evlenmeye 2 kişi karar verdik.Bosanmayada bişeyler degişmicekse birlikte karar verebiliriz dedim.....Sonucunda ölüm yok yazdım.Hala cevap yok.

Yarın esyalarını toplayıp gitcek.Birlikte anlaşmalı için basvurcaz.Hala beni hatalı buluyor.

Eşin gurur yapıyordur belki? Sakince konuşmayı denedin mi?

Mesajdan sonra cevap vermedi gittim yanına sakince konuştum.Onu suclamadan.....Cevap verdikçe bitti dedikçe sesim aglamaklı oldu.Ailem benim için cok önemli bitti dedi.Konuştum konuştum aglayarak seni seviyorum cok sevdigimi unutma dedim.Allah gönlündekini versin dedim.Bosanma dilekçesi için 1 gün önceden habeer verirsin dedim.Tamam dedi....Bitti...bitti...bitti kızlar Kac gündür aglamadım ama şu an cok aglıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…