Sevgisi bittiysede ben seni sevmiyorum demek bu kadar mı zor???Benim gibi enayiyi nerden bulcak etrafında pervane olanı...Gece 3 e kadar oturduk o bir karanlık odada ben bir karanlık odada..3 e kadar kac kere sigara içmek için kalktı.Morali bozuk belli ama icraat yok.
Benim hatamda bu zaten.Ben uzamasın diye konuştum,konuşmaya calıştım hep.Haklı haksız ayrım yapmadan.
Ama cok yoruldum.Bu sefer gercekten umrumda degil.Cok kararlıyım bu sefer.Aglamıyorum hiçç.Eskiden olsa dünyamı karartırdım.
Dedim ya evlilik 2 kişilikse bana birşeyleri ispatlasın.
Birseyleri asmadan cozume kavusturmadan suan duzelseniz bile ilerde gene ayni seyleri yasamaniz malesef kacinilmaz bozuk bir plakdusun tekrar tekrar basa sarar saglamlastirmak lazim,umarim en dogru yolu bulursunuz
Bu yeni nesil erkeklerin kadın gibi küsme huyları berbat ,benim bildiğim kadın küser adam gibi adamda konuşur, işin zor
Evet bişeyler ya düzelmeli tekrar tekrar aynı şeyler olmamalı....Aile ve kendi ailesi yani ben arasındaki ayrıma varmalı....
Ema evet küsme nedir anlamam.Huyunu biliyorum 1 ay konuşmasam konuşmaz.Ama bu sefer cok farklı yoruldum ve mümkün degil adım atmıcam.İş pazartesiye kadar belli olcak.Ondada bir degişiklik olmazsa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.....Sevgi herseyi çözmüyor.
canım ya sevgi varsa ve şiddet/aldatma vs yoksa bitirmek çok zor oluyor, ben de sizin boşanacağınızı düşünmüyorum. Kişi kendinden bilir işio sebeple bu küslüğü az hasarla atlatmaya bakın derim.
Ailemin hiçbişeyden haberi yok ki....Kalpten rahatsızım.Evde tek basımayım kendimi çok yanlız hissediyorum.Eşimle tartıştık...Ve bitti hersey sonsuza dek bitti.Annem hasta fenalaşır,üzülür arAyamadım ailemi......Bu sefer hersey bittii.
allah hakkınızda hayırlısını versin aileler yüznden nasıl bitti acaba soruyorum ama nişanlıyım ve aileler yüznden tartışıyoruz sürekli bu durumun sonu ne?
nedeni ney bilmiyorum ama tartistik ayriliyoruz yazmissiniz, ben her tartistigimda ayrilsaydim 20ci kocamdi simdiki...
Amin.Canım işin içinde aile varsa hayır gelmiyor.Biz coook tartıştık.Baska bir sorun olmadıgından sevgimizden hep barıştık.Ama ben kaldıramıyorum artık bişeyler düzelsin istiyorum.Düzelmezsede kararım bu...Sizin tartıştıgınıx konu ne bilmiyorum ama iyice çözmeden emin olmadan evlenmeyin derim.Hersey evlenince cok farklı oluyor.
allah hakkınızda hayırlısını versin aileler yüznden nasıl bitti acaba soruyorum ama nişanlıyım ve aileler yüznden tartışıyoruz sürekli bu durumun sonu ne?
Canım bizde ailelerimiz cok sorun.Bizden para istiyorlar,konumuz cogu zaman eşimin yaptıgı tavır ve söyledigi sözler.Tartışma konusu.....Sayfalarda var canım detaylı.
İlerleyen sayfalarda nedenleri var canım.Tartıstıgımızda her defasında ayrılma kararı alsaydım ooo....
Bu son noktam benim.Eşimin tavırları ya degişecek (önceden bu adam böyle degildi)ya da degişmiyorsa bitecek...
Hicbiri yok cok şükür...ama bu da insanı yoruyor.Ondada bitmemiş ki eve geldiginde yüzügünü cıkararır sabah takar.Evde bırakmamış almış yüzügü...
Kızlar ben cok yoruldum.Gercekten cok bunaldım.Kac kere konuştuk şu aile yüzünden tartışmalarımızı...Daha dogrusu o küstü ben konuşmak için yol buldum.Bende bunlardan yoruldum,tükendim artık.Hep benle nereye kadar.İşin içine aile girdi mi ne söyledigi sözü biliyor,ne yaptıgını.....Aile hayatımızdan cıkmıyacagına göre nasıl yürücek bu evlilik???
Uzak bir yerlere tasinsaniz imkan varsa belki mesafe girince birseyler degisir
Uzak bir yerlere tasinsaniz imkan varsa belki mesafe girince birseyler degisir
Eşin gurur yapıyordur belki? Sakince konuşmayı denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?