Mesajdan sonra cevap vermedi gittim yanına sakince konuştum.Onu suclamadan.....Cevap verdikçe bitti dedikçe sesim aglamaklı oldu.Ailem benim için cok önemli bitti dedi.Konuştum konuştum aglayarak seni seviyorum cok sevdigimi unutma dedim.Allah gönlündekini versin dedim.Bosanma dilekçesi için 1 gün önceden habeer verirsin dedim.Tamam dedi....Bitti...bitti...bitti kızlar Kac gündür aglamadım ama şu an cok aglıyorum.
Böyle erkeklerin canı cehenneme! Gitsin ailesinin yanında yaşasın. Kafasını duvarlara vurur eminim.
Mesajdan sonra cevap vermedi gittim yanına sakince konuştum.Onu suclamadan.....Cevap verdikçe bitti dedikçe sesim aglamaklı oldu.Ailem benim için cok önemli bitti dedi.Konuştum konuştum aglayarak seni seviyorum cok sevdigimi unutma dedim.Allah gönlündekini versin dedim.Bosanma dilekçesi için 1 gün önceden habeer verirsin dedim.Tamam dedi....Bitti...bitti...bitti kızlar Kac gündür aglamadım ama şu an cok aglıyorum.
Kimin yanında yasamak isterse yasasın....Hayatında baska biri mi var dedim.Ben senden baskasını sevemem sacmalama dedim.O zaman niye böyle yapıyorsun dedim.....Offf kızlar yaaaaaAAA.BU KADAR EMEK,FEDAKARLIK,....ne zorlukları astık beraber.
Canım ya üzme kendini nolur.bak sen elinden geleni yaptın son adımı da attin artık üzme ayrılmak istemiyosa bundan sonrası ona kalmış sana bi daha böyle davranma diyede yapıyo olabilir bence herşey duzelicek.senin için hayırlısı ne ise o olsun canım
Bak sevmese zaten artık seni sevmiyorum der bence gurur yapıyo
Şu an aynı evde misiniz
Hala agladıgımı gördü....Ama asla ve asla asla yalvarmam.Ben birşey yapmadım ona.O beni yok saydı....Ben yine yine evliligim ve sevgim için bekledim.Ondan gelebilecek tek adım bekledim.Kendine gel canim guclu olmalisin onun istedigide seni yalvartmak aglatmak ozur diletmek sen boyle yaptikca o gucleniyor bidur sakin ol SENDEN BASKASINI SEVEMEM diyen adam seninle neden bosansin
Evet.Ben odada aglayarak size yazıyorum.O baska odada tv izliyor.
Bak canım önce ne istediğini düşün ayrilmak m i istiyosun yoksa evliligini kurtarmak mi.ayrilmak istiyosan ayrıl.ama kurtarmak istiyosan gurur yapmicaksin.su an çok zor bi donemdesin.ben soyliyim sana.kocan senddn ayrilmak istemiyo.ayrilmak istese ayni evde bi dakka durmaz.ayrilmak istese sevdigini soylemez.ayrilmak istese o mesaji fekmez.ailesinin doldurusuna geliyo seninki.yaptigi hatalarinda farkında. Simdi aglamayi birakiyosun.sakinlesiyosun.onunda icrride tv izledigini sanmıyorum o da eminim uzgundur.sakinles 1-2 saat sessiz kal.bakalim napicak
Cok cok psikolojik bir durum senin napip edip esini ikna ederek psikologa gitmeniz lazim degilse isin cok zor canim
Kızlar sizce esyalarımı toplayıp babama gideyim mi?O da kararlı oldugumu anlasın.
Kızlar sizce esyalarımı toplayıp babama gideyim mi?O da kararlı oldugumu anlasın.
Esin kac yasinda cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?