Boşanıyoruz...Hersey bitti.

Böyle erkeklerin canı cehenneme! Gitsin ailesinin yanında yaşasın. Kafasını duvarlara vurur eminim.

Böyle erkeklerin canı cehenneme! Gitsin ailesinin yanında yaşasın. Kafasını duvarlara vurur eminim.

Kimin yanında yasamak isterse yasasın....Hayatında baska biri mi var dedim.Ben senden baskasını sevemem sacmalama dedi.O zaman niye böyle yapıyorsun dedim.....Offf kızlar yaaaaaAAA.BU KADAR EMEK,FEDAKARLIK,....ne zorlukları astık beraber.Seviyorum seni ama ailem cok önemli dedi....
Kalbim o kadar carptı,o kadar hasta oldum ama bu cümle kadar kalbimi acıtan hiçbirşey olmadı.

Son düzenleme:

Canım ya üzme kendini nolur.bak sen elinden geleni yaptın son adımı da attin artık üzme ayrılmak istemiyosa bundan sonrası ona kalmış sana bi daha böyle davranma diyede yapıyo olabilir bence herşey duzelicek.senin için hayırlısı ne ise o olsun canım

Bak sevmese zaten artık seni sevmiyorum der bence gurur yapıyo

Bak sevmese zaten artık seni sevmiyorum der bence gurur yapıyo

Secilcim canım benim herseyi biliyorsunuz.Ben onu kırcak bişey yapmadım ki yapsam tamam....Haklı dicem yerden göge kadar.Benim gurur yapmam gerekirken niye??????
O gün kv aradıgımda kv x yok surda demişti.Yalan söylemiş.Yanındaymış.....Allah ailesiyle mutlu etsin.

Kendine gel canim guclu olmalisin onun istedigide seni yalvartmak aglatmak ozur diletmek sen boyle yaptikca o gucleniyor bidur sakin ol SENDEN BASKASINI SEVEMEM diyen adam seninle neden bosansin

Kendine gel canim guclu olmalisin onun istedigide seni yalvartmak aglatmak ozur diletmek sen boyle yaptikca o gucleniyor bidur sakin ol SENDEN BASKASINI SEVEMEM diyen adam seninle neden bosansin
Hala agladıgımı gördü....Ama asla ve asla asla yalvarmam.Ben birşey yapmadım ona.O beni yok saydı....Ben yine yine evliligim ve sevgim için bekledim.Ondan gelebilecek tek adım bekledim.

Evet.Ben odada aglayarak size yazıyorum.O baska odada tv izliyor.

Bak canım önce ne istediğini düşün ayrilmak m i istiyosun yoksa evliligini kurtarmak mi.ayrilmak istiyosan ayrıl.ama kurtarmak istiyosan gurur yapmicaksin.su an çok zor bi donemdesin.ben soyliyim sana.kocan senddn ayrilmak istemiyo.ayrilmak istese ayni evde bi dakka durmaz.ayrilmak istese sevdigini soylemez.ayrilmak istese o mesaji fekmez.ailesinin doldurusuna geliyo seninki.yaptigi hatalarinda farkında. Simdi aglamayi birakiyosun.sakinlesiyosun.onunda icrride tv izledigini sanmıyorum o da eminim uzgundur.sakinles 1-2 saat sessiz kal.bakalim napicak

Cok cok psikolojik bir durum senin napip edip esini ikna ederek psikologa gitmeniz lazim degilse isin cok zor canim

Mesajları ben cektim bugunküleri.....
Bu evin kirasını o veriyormuş bu evde kontrat bitene kadar dururmuş.Gitceksem ben gitcekmişim.Yarın gitcekmiş kesin.....1-2 saat gecsede hiçbişey yapmıcak.....Yapsada artık cok gec.Cok cok cok cok cok cok cok üzüldüm.Kırıldımmmmmmmmmmm.

Cok cok psikolojik bir durum senin napip edip esini ikna ederek psikologa gitmeniz lazim degilse isin cok zor canim

Evlilik bitti canım....Hersey gercekten bitti.İçimden bir ses ac kv ag.....s..ç diyor.Ama yapamıyorum kendime saygımdan.

Kızlar sizce esyalarımı toplayıp babama gideyim mi?O da kararlı oldugumu anlasın.

hayır canım neden gidiyorsun otur evinde sanki suçlumusunda sen gideceksin allah allah... hakkınızda ne hayırsa o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…