Boşanıyoruz...Hersey bitti.

En cok bende yakındıgı şey aile hakkında ne olursa olsun yorum yapmamamı ister.Konuşma der.İyide yapsa kötüde yapsalar konuşma der.Ama onlarda cok konuşur beni delirtir söyledikleri ben konuşurum.

evet erkekler ailesi hakkında konuşulmasını hiç istemiyor ama sorun hep onlar yüzünden çıkıyor ve konuşmak zorundayız çünkü onlar yüzünden huzur bozuluyor

En cok bende yakındıgı şey aile hakkında ne olursa olsun yorum yapmamamı ister.Konuşma der.İyide yapsa kötüde yapsalar konuşma der.Ama onlarda cok konuşur beni delirtir söyledikleri ben konuşurum.

Tamam canim yap istedigini onlara karsi sagir ol esin senden sozlerinin onaylanmasini istiyor yap ...belli bi sure mutluluk delisi yap onu sevdigi seyleri yap inan bana belli bir sure sonra oda senin istedigin gibi olur ben cogu seyi boyle degirtirdim

evet erkekler ailesi hakkında konuşulmasını hiç istemiyor ama sorun hep onlar yüzünden çıkıyor ve konuşmak zorundayız çünkü onlar yüzünden huzur bozuluyor

Evet hep sus sus.Onlar agzına geleni söylesin yapsın.Yarın işi bırakcam zaten su durumda calışamam 3 saat hergün yürüyemem.Baska bir iş bakcam.....Bilmiyorum kızlar yarın ola hayrola.Evlilik her sinir anında kapı gösterme olmamalı....Bu beni nasılsa cekiyor diye düşünmesini istemiyorum.Ben cekemem su saatten sonra.Ya bişey degişecek,degişmiyorsa herkes işine bakcak.İlk boşanan ben degilim.

sende söylersin canım ya bişeyleri artık değiştirirsin yada ayrılalım dersin artık kabullenemediğini anlatırsın ciddiyetini gösterirsin düzgünce konuşarak öyle sinir anında falan değil hani öyle diyomuşya sinir anında söyledim diye

Ben sagır olsamda bir sekilde yine huzurumu bozmayı beceriyorlar...Yılbası günü plan yaptık eglence yaptıgımızı kv görümce biliyor....Kv kp yılbasından 3 gün önce tartışmışlardı.Yılbası günü tekrar tartışmışlar.Görümce 12 de aradı eşime söyle oldu böyle oldu....Eşimde eglence bitti surat bes karış.Yaa ne gerek var be kadın gece yarısı ne yapcaz biz?Yapılabilcek bişeyde yok yani olsa tamam dicem...1 gün sonra anlatılabilir.
Tatile gittik eşimle cok iyi bir tatildi kv aradı hadi daha gelmiyor musunuz...2 günde burda kalın.Ya zaten her hafta kv gidiyoruz.Amac hep huzursuz etmek.....

Evet bunu yapacagım ama korkuyorumda 2 ay sonra aynı duruma düşmekten....

yine söylüyorum canım Allah hakkınızdakinin hayırlısını versin rabbim yarcımcınız olsun iyi düşün canım onunla yaşayan sensin pişman olucan bişeyler yapma inşallah en iyisi oturup herşeyi enine boyuna düzgünce konuşup karara varmak iyi geceler canım yat dinlen iyice uyuyamasan bile dinlen canım kendini düşün sağlığını düşün önemli olan sensin

Kızlar tüm yorum yapan herkese cok tesekkür ederim.Basım cok agrıyor,uyusam iyi olacak.İyi geceler hepinize.

Dun itibari ile bende bosaniyorum benimde sikintiliydi zaten burda konuda acmistim.bizde
bagirma cagirma herkes kendi cizgisine cekildi beni düsman gören bir adamla evliyim herseyi sorunlu aldirdiabama el kaldirdi yuttum ne para harcam kaldi ne birsey evin herseyini cöpe atiyorum ona göre dünyanin en berbat insaniyim köpek gibi hem evde hem disarda calisirim evime yuvama sadigim ne süsum var ne kuaför kasimi basimi hep kendim yaparim ama nadil oluyorsa bir badörtuye 150 tl veren yengesinden daha tutumlu degilim onlar herseyin dogrusu ben hep fesadim ve hala bu adamla ayni evdeyim.
Canim sakin üzulme bir hayatimiz var ben cok yoruldum sen yorulmadinmi her gün huzursuzluk keske bizimkiside somutlassa artik

Onlar nekadar cabalarsa sende yenilmemek onlara karsi durmak icin savasacaksin ee tatildesiniz gitmeden once soyle esine su kadar gun kalalim su gun donelim de plan yap onlarin yapacaklari seyleri tahmin edip sen once davran canim

Şu an konuşacak,ona cevap verecek gücüm yok.Beynim catlıcsk basım cok agrıyor.Kalbim carpıntı tavan.Şu an hiçbişey düşünemiyorum.
Sizde kovalama var mı?Varsa sen ne tepki veriyorsun canım?

Canim ilk olarak her tartismada kovuyor demissin bazi insanlar sinirlendiklerinde ne dediklerini bilmezler öfke aninda hersey cikar insanin agzindan sinirlyken söylediği hicbirseyi takma kafana bizim ebliligimizdede ben yapıyorum o hatayı malesef gelme o zaman diyorum git annenin yanina boşa beni diyorum benim kocam benim sinirliyken söylediğim sozleri dinlicek olsaaaa uuuwwwww biz 100kere bosanmistik...

Ikinci olarakda sus demiş sana aileyle ilgili olarak ayni benim eşim gibi sende bir kere susmayi dene bakalim ne oluyor hakli haksizz hicbir yorum yapma karisma sadece esine alttan alttan sinyaller yolla surda cok üzüldüm iste sende ses cikarmadin galan gini bi dene bakalim..

Benim esimde beni karistirmaz anam babasina bi kere ccvp verdimde saygisizlik etmeden Tabi 15gun konusmadi benimle
Bende hic karismadin ondan sonra hakliysamda sustum ilk zamanlar sadece sustugumla kaldım sonra bayabzaman gecti aradan anaaa baktim benimki beni savunuyor noluyo lan dedim icimden megersem beni takip etmissim bakmis ben onun dediklerini dinliyorum cvp vermiyorum kendisi beni savunuyor ve daha cok hosuma gitti benim cvp vermemden onun ailesine cvp vermesi daha hoş. ..

( bir erkekler bir disi serce dalda civildasiyolarmis devenin biri gelip sercelerin bulundugu dalinisirip cekmis. Serceler nerdeyse dusuyormus. Erkek serce ofkeyle deveye aşağıya inersem bacaklarini kirarim diye bagirmis. Deve şaşkınlık içinde yaşlı devenin yanına gelip durumu anlatmis. Yaşlı deve sormus sercenin yanında dişisi varmiydi? Vardı diye cevaplamis genç deve. Öyleyse korkmak lazım hic dinlemez kirar demiş.

Kissadan hisse sen dişi ol gülücük at göz suz erkeginle cilveles oda senin icin devenin bacagini kirsin, yoksa devenin bacagini kendin kirmak zorunda kalırsın

Bizde hergün tartışma yok.Eşim dediklerimide yapar.Ben calışıyorum eger gec kalcaksam sofrayı hazırlar....Bizde işin içine aile girince ne deger kalıyor ne baska bişey....Hersey sinir anında söylendi oluyor.Bende bunu hazmedemiyorum.Allah yardımcınız olsun sizinde.

Onlar nekadar cabalarsa sende yenilmemek onlara karsi durmak icin savasacaksin ee tatildesiniz gitmeden once soyle esine su kadar gun kalalim su gun donelim de plan yap onlarin yapacaklari seyleri tahmin edip sen once davran canim

Biz balayına cıkmadık.Evlendik 2 yıl sonra tatile cıktık.İş yerinden izin aldık 12 gün izin kullandık.Eşimlede nerelere gitcegimizi planladık....Hersey cok güzel giderken kv aradı gelin hadi.Gitmeyince aa oglum ben cok hastayım bacagım yandı.Eee bu durumda oglu durur mu?Topla eşyaları gidiyoruz dedi kızdım.Sırf bizi huzursuz etmek için yaptı dedim.Kötü olsa hastahanede yatar dedim.
Döndük geldik,sobaya degmiş bacagı ufacık cizgi seklindr yanmış.Ne kabarmış,ne su toplamış normal hepimizin yandıgı kadar yanmış.....Ne oldu dedim eşime o kadar bana ettigin lafa degdi mi?Ben anneni tanıdım sen tanıyamadın yok birşeyi işte....
Tatilden kv gelene kadar yolda birbirimizi yedik.Sonra özür diledi dilemesine ama söylenen laflar......

Canım yorumun için çok tesekkür ederim mesajını alıntı yapamadım bir türlü...Peki sen bende öyleyim demişsin neden böyle oluyor.O düşündüklerinizde hiç mi gerceklik payı yok?Ben hep onu düşünürüm.Düşünüyorumda acaba beni istemiyor mu diye düşünüyorum.Ben kendimi kontrol edebiliyorsam o da kontrol etmeli diye düşünüyorum.

Yorumun için teşekkür ederim.Bir soru sordum cana onu cevaplayabilir misin?Anlattıgın kuş hikayesi cok güzelmiş.

Benimde evliliğim bitti tek sebep ailesi hatta ablasi takintili ablasi yüzünden bitti evliliğim bende bu hafta davayi acacam bide 5aylik hamileyim

Benimde evliliğim bitti tek sebep ailesi hatta ablasi takintili ablasi yüzünden bitti evliliğim bende bu hafta davayi acacam bide 5aylik hamileyim

Yaa cok üzüldüm.Senin işin cok daha zor.Allah yardımcın olsun.Eşin bişeyleri görmüyor mu?
Aile söz konusu olunca aslan oluyorlar.Benim eşimde herseyi bilirdi,ailesinin huyunu ama yapcagından geri kalmaz.Bende buna sinir oluyorum.

Benimkide biliyor ablasinin ne kadar takintili agzi bozuk olduğunu ben sesimi cikarmadm bagirdi saydi sovdu kapatti kocama dedim oda s.ktr git babanin evine gelme bida ablama saygisizlk yaptn dedi hamile olduğum halde iki gun gecti ne aradilar ne geldiler k.v kayinbabam en azindan onlar arar sandm aramadilar dunden razilarms. Bide çocuğumun düşük tehlikesi vardi aylardır daha bi hafta once normale dondm ama doktor yine yavas hareketler yapacaksn uzulmek aglamak yok dedi. Kizim ölsün diye ugrasiyorlar işte. Insanlik yok içlerinde cok iyi anladim

Ben görümcemle basa cıkmanın yollarını kendimce bulmuştum.Eskisi kadar bana zarar veremiyordu.
Kv ve ikisi konuşur anlaşır plan yaparlar eşimi bir kv bir görümce arar ne isterlerse yaptırırlar.Eşim hayır desede basının etini yerler.Lanet olsun evet der....
Buna hiç çözüm bulamadım.Kredi mevzusundada her gün aradılar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…