Boşanıyoruz...Hersey bitti.

Babamlara artık herseyi anlatma vakti geldi annemin üzüntüden şekeri fırlıcak şimdi.

bunca zamaan hep allttan aldınki 10 yıl sürmüş,,başta böle yapsaydın ozman biterdi,,bence olucağına bırak kendine saygın olsun hatayını onlara göre yönetme,sanada saygıları olmalı,eşin senin yerinide ayırmalı,buzamana kadar yapamamış demekkii,,aynı şeleri bende yaşıorum ailesi yuzunden,ben artık alttan almıorum kendimi ezdirmiorum çünkü iyililikten ne eşim nede ailesi anlıor,bıraktım.olucağına.

Allah yardımcın olsun.Bu yolun dönüşü yok artık....Kv aradım yarın yüz yüze görüşcez.Bugune kadar içimde ne varsa söyleyemedigim eşime saygımdan hepsini söylicem....

güzelim canım çok üzüldüm ya böyle tek taraflı çabalamak olmuyor onunda çaba göstermesi lazım hani o mesajları çeken arayan adam nerede ya yazıklar olsun

güzelim canım çok üzüldüm ya böyle tek taraflı çabalamak olmuyor onunda çaba göstermesi lazım hani o mesajları çeken arayan adam nerede ya yazıklar olsun

Evet yazıklar olsun hala ailem diyor....Bu kadar yılım boşa....
Kızlar dua edin bana şu son görüştügüm iş olsun.Kendi ayaklarımın üstünde durmalıyım....O zaman bu dönemi daha rahat atlatırım.

Allah yardımcın olsun.Bu yolun dönüşü yok artık....Kv aradım yarın yüz yüze görüşcez.Bugune kadar içimde ne varsa söyleyemedigim eşime saygımdan hepsini söylicem....

Allah yardımcnız olsun...çok üzülüyorum böyle 3. 4. kişiler yüzünden yıpranan biten evliliklere..bence konuşsanız da faydası olmaz szi suçlar da oğlumun yuvası yıkılmasın noktasında hareket etmez...ben anlamadım ki bu kayınvalideleri...oğullaarını kocaları gibi mi görüyor da gelinleri kıskanıyorlar???

Kardeşim cok sinirlendi artık....Dövcem bunu diyor..........Hem beni hem kardeşimi sinir etti.Allaha havale ediyorum.

haklısın canım madem kıskanıyosun yanından ayırmak istemiyosun ozaman evlendirme otursun ömür boyu dizinin dibinde sonunda boşandıracaksan ozaman evlendirmenin ne alemi var hele şu erkekleri hiç anlamıyorum ailen çok önemliyse ozaman evlenme kardeşim ben bunu eşime çok söyledim ailene çok meraklıysan niye benimle evlendin ömür boyu oturaydın dizlerinin dibinde dedim

sagol canımm...Kv ile telefonda konuştugumdada oglunu korudu zaten kendini savundu.Onlar hep haklı,hep....Sadece bizim olayımızda degil insan ilişkileri öyle.
BEN içimdekileri kusmak için cagırdım.Zaten yapcagını yaptı cadıııııı.Aldıgı emekli maasının hayrını görmesin.

Kardeşim cok sinirlendi artık....Dövcem bunu diyor..........Hem beni hem kardeşimi sinir etti.Allaha havale ediyorum.

aynen canım benimde abim birincide konuştu olmadı ikncide konuştu olmadı üçüncüye gelince mahallenin ortasında bağıra çağıra küfür ede ede rezil etti onu ama yine akıllanmadı canım

canıııımm sor sor tatmin eden cevap yok...çok sordum çok sorguladım asla geri adım atmadı artık sustum ve ben de karar verdim boşanacam..eşimi seviyorum o da beni seviyor buna inanıyorum ama bu kafayla bu zihniyetle varolan ailesiyle bu hayat çekilmez...çocuğum olmadan daha büyük pişmanlıklar yaşamadan bitirmem gerektiğine kanaat getirdim aşk bir yere kadar...hemen hemen 20 gündür konuşmuyorum o gelince soğuk bi odaya geçip uyuyorum...akşam eve geldi güya kustu falan çünkü her kötü gününde anında peşinde pervane olan bir eşi vardı lavaboyu bile temizlememiş görim de ilgileneyim diye ama kılımı kıpırdatmadım..sen de lütfen dik dur bu aşamaya gelmişsiniz madem boyun eğme bence...ben her affedip devam ettiğimde daha kötü oldu ilişkimiz hiç bir şey değişmiyor hatta daha berbat oluyor. sen de bu aşaadan sonra dönsen bile kocan ailesi değişmedikten sonra ki bu çok zor daha beter olur da iyiye gitmez...ben de dava zamanlarına gelsem keşke gözünün yaşına bakmıycam ki zaten onu mahvetmek için içimde yavaş yavaş bitirerek sona gelicem onun için son sileceğim günü bekliyorum. msj da boşanma noktasında hitap ettiğim yanlış kişi olmuş galiba

Son düzenleme:

Yahu ailem ailem diyoda..sil at demiyorsunki aileyi secip sendenmi vazgececek seni secip ailesinimi silecek haddini bilip olmasi gerektigi gibi davranacak bu kadar cok sinir oldum ya

gelecekteki hayatımı görüyorum sanırım

allah yardımcımız olsun her şey eşte bitiyor :/

evet orası öyle ama sonra benim gibi dövünmezsiniz ne çok cevap verebileceğim şey varken hep susmuşum diye .... şimdi o anlar aklıma geldiğinde nasıl sabretmişim diyorum ve bu beni daha çok çıldırtıyor

aynen canım benimde abim birincide konuştu olmadı ikncide konuştu olmadı üçüncüye gelince mahallenin ortasında bağıra çağıra küfür ede ede rezil etti onu ama yine akıllanmadı canım

Yok canım ben ona fırsat vermem.Kardeşim cok sinirlidir....Eşim olacak adamda öyle.Hiç gerek yok bitti gitti tamam...

gelecekteki hayatımı görüyorum sanırım

Kötü şeyler düşünmeyin. Güzel düşünün gelecekte ne olacağı belli olmaz.
Konu sahibi arkadaşım Allah yardımcınız olsun siz elinizden geleni yapmışsınız inşallah çok daha geç olmadan kocanız aklını başına alır. Yoksa yine çekecek olan kendisidir. Kimsenin ahı kimsed kalmaz.

Yahu ailem ailem diyoda..sil at demiyorsunki aileyi secip sendenmi vazgececek seni secip ailesinimi silecek haddini bilip olmasi gerektigi gibi davranacak bu kadar cok sinir oldum ya

Off kızlar o aglama durumum gecti...Kardeşimle oturup konuştuk.Arkamda olan birileri var cok şükür.Ya onlarda olmasaydı....
Alsın ailesini basına calsın.Bişeylerin ayrımına varamadı...Ben bir yerlere getirdim onu işinde,borcları beraber ödedik 3 ay kaldı....Hersey temiz ama ben ona gününü gösterecegim.Tazminat nafaka...Nafaka ne kadar baglıyorlar kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…