bunca zamaan hep allttan aldınki 10 yıl sürmüş,,başta böle yapsaydın ozman biterdi,,bence olucağına bırak kendine saygın olsun hatayını onlara göre yönetme,sanada saygıları olmalı,eşin senin yerinide ayırmalı,buzamana kadar yapamamış demekkii,,aynı şeleri bende yaşıorum ailesi yuzunden,ben artık alttan almıorum kendimi ezdirmiorum çünkü iyililikten ne eşim nede ailesi anlıor,bıraktım.olucağına.
güzelim canım çok üzüldüm ya böyle tek taraflı çabalamak olmuyor onunda çaba göstermesi lazım hani o mesajları çeken arayan adam nerede ya yazıklar olsun
Allah yardımcın olsun.Bu yolun dönüşü yok artık....Kv aradım yarın yüz yüze görüşcez.Bugune kadar içimde ne varsa söyleyemedigim eşime saygımdan hepsini söylicem....
Allah yardımcnız olsun...çok üzülüyorum böyle 3. 4. kişiler yüzünden yıpranan biten evliliklere..bence konuşsanız da faydası olmaz szi suçlar da oğlumun yuvası yıkılmasın noktasında hareket etmez...ben anlamadım ki bu kayınvalideleri...oğullaarını kocaları gibi mi görüyor da gelinleri kıskanıyorlar???
Allah yardımcnız olsun...çok üzülüyorum böyle 3. 4. kişiler yüzünden yıpranan biten evliliklere..bence konuşsanız da faydası olmaz szi suçlar da oğlumun yuvası yıkılmasın noktasında hareket etmez...ben anlamadım ki bu kayınvalideleri...oğullaarını kocaları gibi mi görüyor da gelinleri kıskanıyorlar???
Kardeşim cok sinirlendi artık....Dövcem bunu diyor..........Hem beni hem kardeşimi sinir etti.Allaha havale ediyorum.
haklısın canım madem kıskanıyosun yanından ayırmak istemiyosun ozaman evlendirme otursun ömür boyu dizinin dibinde sonunda boşandıracaksan ozaman evlendirmenin ne alemi var hele şu erkekleri hiç anlamıyorum ailen çok önemliyse ozaman evlenme kardeşim ben bunu eşime çok söyledim ailene çok meraklıysan niye benimle evlendin ömür boyu oturaydın dizlerinin dibinde dedim
Evet yazıklar olsun hala ailem diyor....Bu kadar yılım boşa....
Kızlar dua edin bana şu son görüştügüm iş olsun.Kendi ayaklarımın üstünde durmalıyım....O zaman bu dönemi daha rahat atlatırım.
Eşim cok inattır.Aileler yüzünden hep tartıştık eski konularımı okuyanlar bilir.Hep kendi ve ailesi haklıdır.Herseyde o haklı ben haksızım ona göre.Ailesi yapar söyler benim konuşmamamı ister.Ne olursa olsun saf salak olmamı ister.Ben görüşümü belirli ölçüde dile getiririm....Hep maddi anlamda aile yüzünden tartıştık...Ben hep sorunlu gösterilmekten yoruldum.
gelecekteki hayatımı görüyorum sanırım
o zaman şimdiden gardını al kendini ezdirme seni saf salak yerine koymalarına izin verme derim sana
allah yardımcımız olsun her şey eşte bitiyor :/
aynen canım benimde abim birincide konuştu olmadı ikncide konuştu olmadı üçüncüye gelince mahallenin ortasında bağıra çağıra küfür ede ede rezil etti onu ama yine akıllanmadı canım
Yahu ailem ailem diyoda..sil at demiyorsunki aileyi secip sendenmi vazgececek seni secip ailesinimi silecek haddini bilip olmasi gerektigi gibi davranacak bu kadar cok sinir oldum ya
evet orası öyle ama sonra benim gibi dövünmezsiniz ne çok cevap verebileceğim şey varken hep susmuşum diye .... şimdi o anlar aklıma geldiğinde nasıl sabretmişim diyorum ve bu beni daha çok çıldırtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?