Benimkide biliyor ablasinin ne kadar takintili agzi bozuk olduğunu ben sesimi cikarmadm bagirdi saydi sovdu kapatti kocama dedim oda s.ktr git babanin evine gelme bida ablama saygisizlk yaptn dedi hamile olduğum halde iki gun gecti ne aradilar ne geldiler k.v kayinbabam en azindan onlar arar sandm aramadilar dunden razilarms. Bide çocuğumun düşük tehlikesi vardi aylardır daha bi hafta once normale dondm ama doktor yine yavas hareketler yapacaksn uzulmek aglamak yok dedi. Kizim ölsün diye ugrasiyorlar işte. Insanlik yok içlerinde cok iyi anladim
Offfffffff kızlar o kadar kötüyüm size anlatamam.Ruh halim o kadar farklı aglamak istiyorum gözümden yas akmıyor.
10 yıllık askım,....evliligim bitti.Pazartesi-salı karşılıklı bosanma davası için başvuruyoruz...Tek basıma oturuyorum,düşünmekten kafayı yiyecegim.
çocugunuz var mı ?
çünkü başka sebeplerden siizinle aynı durumdayım
Biz balayına cıkmadık.Evlendik 2 yıl sonra tatile cıktık.İş yerinden izin aldık 12 gün izin kullandık.Eşimlede nerelere gitcegimizi planladık....Hersey cok güzel giderken kv aradı gelin hadi.Gitmeyince aa oglum ben cok hastayım bacagım yandı.Eee bu durumda oglu durur mu?Topla eşyaları gidiyoruz dedi kızdım.Sırf bizi huzursuz etmek için yaptı dedim.Kötü olsa hastahanede yatar dedim.
Döndük geldik,sobaya degmiş bacagı ufacık cizgi seklindr yanmış.Ne kabarmış,ne su toplamış normal hepimizin yandıgı kadar yanmış.....Ne oldu dedim eşime o kadar bana ettigin lafa degdi mi?Ben anneni tanıdım sen tanıyamadın yok birşeyi işte....
Tatilden kv gelene kadar yolda birbirimizi yedik.Sonra özür diledi dilemesine ama söylenen laflar......
cücesizprenses canım dur hemen yaa senin durumun cok farklı bebeginiz olcak.
Bu erkeklerin hepsi mi eşlerini evden kovuyorlar yaa.Bu ne böyle?
Bizden daha tecrübeli hanımlar sizde böyle bir durum oluyor mu????
Canım eşinin yaptıgıda dogru degil.Sen sesimi cıkarmadım diyorsun.Ben senin konunu okuyayım ayrıntı için.
güzelllimmm ne yaptın canım merak ettim seni beni habersiz bırakma
Selam kızlar nasılsınız?Bugun işi bıraktım.Baska bir yerden akşam.üstü iş için görüşmeye cagırıldım.Görüştüm daha sonuç belli degil....Bana dua edin olsun.
Eşime gelince görüşmeden geldigimde evdeydi.Hosgeldin dedim.Evliligim hatrına.Öküz kocam ne dedi.Benle muhattap olma...Dedim dün sen bana yalvar yakardın ne oldu.Niye geldin eve o zaman dedim.Cevap yok.
Bu ev,esyalar senin oldugu kadar benimde bu eve gelip gelmiycegime sen karar vermiceksin.
İşte bak tam benimde dedigimde buydu bu ev esyalar ortak sen beni kovamazsın....
Benle muhattap olma.Kardeşin gelcekmiş toplayın esyaları gidin dedi.
Sen topla git dedim.Ben mahkeme esya tespiti yapana kadar bişey götürmüyorum.Hiçbir yerede gitmiyorum dedim.Kira kontratınıda ben yenilerim dedim...
Yatıyor öteki odada......Kızlar bişey deyin.Kardeşim geliyor yemege diye cocuk ne umcak ne görcek.
Canım yorumun için çok tesekkür ederim mesajını alıntı yapamadım bir türlü...Peki sen bende öyleyim demişsin neden böyle oluyor.O düşündüklerinizde hiç mi gerceklik payı yok?Ben hep onu düşünürüm.Düşünüyorumda acaba beni istemiyor mu diye düşünüyorum.Ben kendimi kontrol edebiliyorsam o da kontrol etmeli diye düşünüyorum.
Ne oldu sonuç?
Birilerinden akıl almış gibi hani evi terkeden olmak istemiyor..
Canım ya eşin gerçek bir dengesiz ya seni korkutarak kıstırıp pıstırıp eve getireceğini s nıyor ya da yine dolduruşa geldi böyle yap eğilme falan dediler aynı bizim sana nasihatlerimiz gibi ya da o da gemileri yaktı sana son kez söylüyorum kalbin kadar aklını da dinle canım korkma artık madem öyle yapıyor herkes duysun açığa çıksın belki arkanda ailenigörürse tek aile onda yokmuş anlar canım üzgünüm ama ne olursa olsun dövse de dövse de aldatsa da kociş kociş diyen eziklerden olma lütfen sevmek ayrı saygı göstermek ayrı birçok evlilik sevgi kadar saygı ile de yürüyor ne bu be sen stres topumuzun at duvara geri gelsin sende insansın onda sinir var sen de yok mu onda gurur var sende yok mu hep barışman taraftarı idim ama şu son hareketi lütfen iyi düşün
Hayatim yapı meselesi yanlış bişey ama herkez sinirini farkli bicimde yansıtır kimi bagirir kimi susar kimi etrafa zarar verir yapi yani.. ben söylerken gerceklik payi yok yani gerçekten onu istemesem çeker giderim kimse beni tutamaznoda seni istemese ceker gider ne arar ne sorar bak msj atmis aramis diyodun naptiniz gerci daha bilmiyorum ama öyle yani nacizane fikrim bu
Selam kızlar nasılsınız?Bugun işi bıraktım.Baska bir yerden akşam.üstü iş için görüşmeye cagırıldım.Görüştüm daha sonuç belli degil....Bana dua edin olsun.
Eşime gelince görüşmeden geldigimde evdeydi.Hosgeldin dedim.Evliligim hatrına.Öküz kocam ne dedi.Benle muhattap olma...Dedim dün sen bana yalvar yakardın ne oldu.Niye geldin eve o zaman dedim.Cevap yok.
Bu ev,esyalar senin oldugu kadar benimde bu eve gelip gelmiycegime sen karar vermiceksin.
İşte bak tam benimde dedigimde buydu bu ev esyalar ortak sen beni kovamazsın....
Benle muhattap olma.Kardeşin gelcekmiş toplayın esyaları gidin dedi.
Sen topla git dedim.Ben mahkeme esya tespiti yapana kadar bişey götürmüyorum.Hiçbir yerede gitmiyorum dedim.Kira kontratınıda ben yenilerim dedim...
Yatıyor öteki odada......Kızlar bişey deyin.Kardeşim geliyor yemege diye cocuk ne umcak ne görcek.
Bu sefer hiçbişey için ugraşmıycam.Dursun evde gelsin gitsin.Hiç agzımı acıp konuşmucam.Niye?neden diye sorgulamıcam.Ne camasırını yıkıcam,ne yemek,ne baska bişey ne hali varsa görsün.Bişeyleri göstermeye düzeltmeye niyeti varsa ona göre hareket etsin....Ben yoruldum artık.O yokmuş gibi davrancam.Hiçbirşeye cabalamıcam.....Eger hala bu tavrına devam ederse iş buldugum an şutlucam...Bu ne böyle ya ufacık cocuk gibi.O bir odada ben baska odada.
ben denemiştim..daha kötü oluyor bir süre daha idare ediyorsun sadece.. yani bir sonraki tartışmaya kadar..
benimkinden hiç ses seda yok.. kızını özlemez mi aramaz mı insan
Her evlilikte tartışmalar oluyor ama ilgisizlikte gerçekten insanın kalbine okur ,eşinizin size olan sevgisi mi bitmiş acaba , veya geçici bir durum mu acaba? Neyse sabırlı ol bakim ,her erkeğinde yapısı,anası farklı
guzelim biz kimi bayanların hatası ne biliyor musun
bu kadar takmak umursamamayı bir beceremiyoruz be canım (ben de dahildim bir zamanlar)
hemen kendilerini bişey zannediyorlar
inşallah şöyle anlattığın gibi umursamaz olabilirsin
bence seninki yola gelecektir
Benim hatamda bu zaten.Ben uzamasın diye konuştum,konuşmaya calıştım hep.Haklı haksız ayrım yapmadan.
Ama cok yoruldum.Bu sefer gercekten umrumda degil.Cok kararlıyım bu sefer.Aglamıyorum hiçç.Eskiden olsa dünyamı karartırdım.
Dedim ya evlilik 2 kişilikse bana birşeyleri ispatlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?