Boşanıyoruz...Hersey bitti.

cücesizprenses canım dur hemen yaa senin durumun cok farklı bebeginiz olcak.
Bu erkeklerin hepsi mi eşlerini evden kovuyorlar yaa.Bu ne böyle?
Bizden daha tecrübeli hanımlar sizde böyle bir durum oluyor mu????
Canım eşinin yaptıgıda dogru degil.Sen sesimi cıkarmadım diyorsun.Ben senin konunu okuyayım ayrıntı için.

Allah sana yardım etsin bilemiyorsun ki gireceğin aile vicdanlı yoksa yobaz mı ,en önemlisi bu bence aşk en son bence

çocugunuz var mı ?

çünkü başka sebeplerden siizinle aynı durumdayım

Canim esin zaten bu tatil olayindan dersini almis olmali buna benzer bir durum olursa hatirlatirsin gecmisi.,
Ofkeyle evden kovmada rencide etmede,hakaret etmede yani hersey soylenebiliyor ben dahi onceden evdenn gitmesini istedim esimin tartismayla sorun cozulemeyince herkes kestirip atmak istiyor su deve kus masalini anlatan arkadasin tavriyeleri benle ayni dene canim birsey kaybetmezsin

güzelllimmm ne yaptın canım merak ettim seni beni habersiz bırakma

Selam kızlar nasılsınız?Bugun işi bıraktım.Baska bir yerden akşam.üstü iş için görüşmeye cagırıldım.Görüştüm daha sonuç belli degil....Bana dua edin olsun.
Eşime gelince görüşmeden geldigimde evdeydi.Hosgeldin dedim.Evliligim hatrına.Öküz kocam ne dedi.Benle muhattap olma...Dedim dün sen bana yalvar yakardın ne oldu.Niye geldin eve o zaman dedim.Cevap yok.
Bu ev,esyalar senin oldugu kadar benimde bu eve gelip gelmiycegime sen karar vermiceksin.
İşte bak tam benimde dedigimde buydu bu ev esyalar ortak sen beni kovamazsın....
Benle muhattap olma.Kardeşin gelcekmiş toplayın esyaları gidin dedi.
Sen topla git dedim.Ben mahkeme esya tespiti yapana kadar bişey götürmüyorum.Hiçbir yerede gitmiyorum dedim.Kira kontratınıda ben yenilerim dedim...
Yatıyor öteki odada......Kızlar bişey deyin.Kardeşim geliyor yemege diye cocuk ne umcak ne görcek.

Ne oldu sonuç?

Birilerinden akıl almış gibi hani evi terkeden olmak istemiyor..

Canım ya eşin gerçek bir dengesiz ya seni korkutarak kıstırıp pıstırıp eve getireceğini s nıyor ya da yine dolduruşa geldi böyle yap eğilme falan dediler aynı bizim sana nasihatlerimiz gibi ya da o da gemileri yaktı sana son kez söylüyorum kalbin kadar aklını da dinle canım korkma artık madem öyle yapıyor herkes duysun açığa çıksın belki arkanda ailenigörürse tek aile onda yokmuş anlar canım üzgünüm ama ne olursa olsun dövse de dövse de aldatsa da kociş kociş diyen eziklerden olma lütfen sevmek ayrı saygı göstermek ayrı birçok evlilik sevgi kadar saygı ile de yürüyor ne bu be sen stres topumuzun at duvara geri gelsin sende insansın onda sinir var sen de yok mu onda gurur var sende yok mu hep barışman taraftarı idim ama şu son hareketi lütfen iyi düşün

Hayatim yapı meselesi yanlış bişey ama herkez sinirini farkli bicimde yansıtır kimi bagirir kimi susar kimi etrafa zarar verir yapi yani.. ben söylerken gerceklik payi yok yani gerçekten onu istemesem çeker giderim kimse beni tutamaznoda seni istemese ceker gider ne arar ne sorar bak msj atmis aramis diyodun naptiniz gerci daha bilmiyorum ama öyle yani nacizane fikrim bu

Evet işte ben bu dengesizligi cekemiyorum artık.Dövme,aldatılma yok ama bu yaptıgı beni sinir küpü yapıyor.Dedigin gibi onda gurur varda bende yok mu?onda sinir var bende yok mu?
Kardeşim gelmeden önce olanları yazdım size.Benim yaptıgım yemegide yemicekti....öyle dedi.
.......
Kardeşim eşi geldi hiçbişey yokmus gibi davrandı.Hersey düzgün gibi.
Kardeşim dün onla konuşmuş.Kızmış sen babam için ablamı kovamazsın.Sen erkek gibi karına sahip cıkcagına anan için laf söylüyorsun demiş.Ya adam gibi karına düzgün davran ya da alır giderim.....bunun gibi bir sürü şey demiş.
Yemekte yaptıgım yemegide yedi,cayı,kahveyi içti......
Kardeşim,eşi gitti.O ayrı odada ben ayrı odadayız...
Ben bu sefer herseyi göze aldım canım.Ne boşanmaktan korkuyorum,ne baska seyden.....

Mesaj cekse ne olcak eve geldi yine triplerde.....Konuşmuyoruz.Surat 5 karış.

Bu sefer hiçbişey için ugraşmıycam.Dursun evde gelsin gitsin.Hiç agzımı acıp konuşmucam.Niye?neden diye sorgulamıcam.Ne camasırını yıkıcam,ne yemek,ne baska bişey ne hali varsa görsün.Bişeyleri göstermeye düzeltmeye niyeti varsa ona göre hareket etsin....Ben yoruldum artık.O yokmuş gibi davrancam.Hiçbirşeye cabalamıcam.....Eger hala bu tavrına devam ederse iş buldugum an şutlucam...Bu ne böyle ya ufacık cocuk gibi.O bir odada ben baska odada.

Her evlilikte tartışmalar oluyor ama ilgisizlikte gerçekten insanın kalbine okur ,eşinizin size olan sevgisi mi bitmiş acaba , veya geçici bir durum mu acaba? Neyse sabırlı ol bakim ,her erkeğinde yapısı,anası farklı

ben denemiştim..daha kötü oluyor bir süre daha idare ediyorsun sadece.. yani bir sonraki tartışmaya kadar..

benimkinden hiç ses seda yok.. kızını özlemez mi aramaz mı insan

ben denemiştim..daha kötü oluyor bir süre daha idare ediyorsun sadece.. yani bir sonraki tartışmaya kadar..

benimkinden hiç ses seda yok.. kızını özlemez mi aramaz mı insan

Ben içimde sevgi oldugundan bunu yapıyorum.Keske dememek için.Ama hep ben bu evlilik için fedakarlık göstermicem.2 kişilik evlilikse o da yapcak.Yapmıyorsa cıksın gitsin hayatımdan.Avukatım işleme koyayım mı dilekçeyi diye sordu.Pazartesiye kadar bekliyoruz.Tavrı,hali ne olcak.

Sevgisi bittiysede ben seni sevmiyorum demek bu kadar mı zor???Benim gibi enayiyi nerden bulcak etrafında pervane olanı...Gece 3 e kadar oturduk o bir karanlık odada ben bir karanlık odada..3 e kadar kac kere sigara içmek için kalktı.Morali bozuk belli ama icraat yok.

guzelim biz kimi bayanların hatası ne biliyor musun
bu kadar takmak umursamamayı bir beceremiyoruz be canım (ben de dahildim bir zamanlar)
hemen kendilerini bişey zannediyorlar
inşallah şöyle anlattığın gibi umursamaz olabilirsin
bence seninki yola gelecektir

Benim hatamda bu zaten.Ben uzamasın diye konuştum,konuşmaya calıştım hep.Haklı haksız ayrım yapmadan.
Ama cok yoruldum.Bu sefer gercekten umrumda degil.Cok kararlıyım bu sefer.Aglamıyorum hiçç.Eskiden olsa dünyamı karartırdım.
Dedim ya evlilik 2 kişilikse bana birşeyleri ispatlasın.

aynen öyle
inşallah bu kararlılığın hep devam eder canım
hey Allah' ım sanki yakasından tutup zorla evlendin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…