Kötü şeyler düşünmeyin. Güzel düşünün gelecekte ne olacağı belli olmaz.
Konu sahibi arkadaşım Allah yardımcınız olsun siz elinizden geleni yapmışsınız inşallah çok daha geç olmadan kocanız aklını başına alır. Yoksa yine çekecek olan kendisidir. Kimsenin ahı kimsed kalmaz.
Off kızlar o aglama durumum gecti...Kardeşimle oturup konuştuk.Arkamda olan birileri var cok şükür.Ya onlarda olmasaydı....
Alsın ailesini basına calsın.Bişeylerin ayrımına varamadı...Ben bir yerlere getirdim onu işinde,borcları beraber ödedik 3 ay kaldı....Hersey temiz ama ben ona gününü gösterecegim.Tazminat nafaka...Nafaka ne kadar baglıyorlar kızlar?
Off kızlar o aglama durumum gecti...Kardeşimle oturup konuştuk.Arkamda olan birileri var cok şükür.Ya onlarda olmasaydı....
Alsın ailesini basına calsın.Bişeylerin ayrımına varamadı...Ben bir yerlere getirdim onu işinde,borcları beraber ödedik 3 ay kaldı....Hersey temiz ama ben ona gününü gösterecegim.Tazminat nafaka...Nafaka ne kadar baglıyorlar kızlar?
Sen kendine guvenen guclu bir yapiya sahipsin vede yanliz degilsin al hakkinneyse al nafaka konusunda bilgmyok
Kizlar iyi geceler, ben henuz 5 bucuk aylik evliyim gorucu usulu evlendik ayni memleketliyiz amaben istanbulda esim ise kasabada buyumus,,lise mezunuyum o ise lise terk ama iste aile yapilari uyuyor diye tanistik soz nisan zamaninda yanyana olduk onu disinda telefonda tanidik birbirimizi..cunku esim diyarbakirda bi ilcede asker yani rutbeli gorevi bu uzma cavus.bizim hic cicim ayimiz olmadi tabiki nisanlilikta iyiydik beni hos tutardi ama bitti simdi bambaska bi insan.. sorunlar olurdu hatalarini gorup ozur dilerdi uzatmazdi kuslukleri bende hatam oldugunda geri adim atardim..ask ta gurr olmaz derdim icimden.. velhasil biz memlektimizde dugun yapti agustosta evlendim istanbulda yetisip herseyimi bjrakip geldim buralara geldigm yer gelismemis bi ilce hicbisey yok o hayati birakip sakin bi hayat sectim niye sectim cjnku evlenmeden aciktim yank saci acikti evlenip namusumla annemin evinden cikip kapanmak istiyordum calistigim icinde olmuyordu,cogu yer sac acimistiyo biliyosunuz,,sevdim kafamda uydu evlendim ama esim icin ben sadece afedersiniz ama ozel hayat icin iyi oluyorjm.yani bi o isine yariyorum..surekli lan diyo kes sesini diyo ve en kotusu siddet dovdu beni kafasiyla kafama vurdu kafami sisirdi bogazimi sıkti omzumu morarrtti.. anneme kalp hastasi soylemem saniyordu amabu hfta beni ziyarete gekdi annemgil anlattimbende zaten kasim ayinda esim goreve gitmisti bende ailemin yanina gittim istanbula ordada sorun yasadik yani telefondan bi huzur vermedj burnumdan getirdi.simdide annemgil geldi o yinee goreve gitti telefonda surekli kavga ediyor kavga cikariyor mesela telefonda bi sozu anlamiyorjm bagiriyo git annele mutlu ol ben seni mutlu edemem diyo iyi olalim biz karikocayiz dedikce kotu oluyo butun gun surat asar telefonda azarlar,,kaba bi insan en basta yazdim lise mezunuyum o ise kasabada buyumus hatta koyde liseden terk kultur farki cok ama ben bunlari nisanli donemde gormedim sozde nisanda gorustum zaten diger turlu hep telefonda gorustum ama iste simdi bitsin istiyorum..aklima a geleni yazdim kizlar anneme anlattim bi daha dovmesinde hicbisey soylemeden o isteyken terkediyosun geliyosun bjze dedi... bosanmak istiyorum haksizmiyim neolur akil verin,,,
canim o adamdan bosan nafakani da al catir catir ne hakkin varsa birakma cekismeli bosan. gurur falan yapma inan o adam seni haketmiyor cizgi cek ve sifirdan basla. soylemek kolay tabi ama anlattiklarindan tas kafali bir adamla omrunu curutme yazik sana.
hic meraketme yeni gelin o kadina dunyayi dar eder gikini cikaramaz yine kurarsin yuvsni dunyada sadece o adammi var allah yolunu acik etsin sabir ve dua et bol bol...
evet orası öyle ama sonra benim gibi dövünmezsiniz ne çok cevap verebileceğim şey varken hep susmuşum diye .... şimdi o anlar aklıma geldiğinde nasıl sabretmişim diyorum ve bu beni daha çok çıldırtıyor
kızlar ben eşimi cok cok sevdim onu ugruna ölebilecek kadar....Hayatımda cogu seyden onun için vazgectim....Bunları ne için yaptım......Aile için degersiz olmak için mi?Seni seviyorum bu kadar mı zor???
Kardeşime ablan ailen ailen demicekti demiş.Ben ne diyorsam o herseyde suscak demiş....Kardeşim sinir küpü......Cıktım geldim kendi evime bosanana kadar gitmicem.Kızlar bana dua edin iş olsun......Yoksa hersey benim için çok zor.
yani şunu diyen adamdan ne bekliceksin ki, kadınların ömrünü yiyen erkekler işte bu tip erkekler, ataerkil maço bencil ukala...aşk herşeyi affetmez canım gene sev uzaktan seversin bi süre sonra bi bakmışsın başkasını seviyosun hayat böyle
Hicbir beklentim yok artık.....Allah gönlüne göre versin.Bu benim için ve ailem için cok zor...Cocugum olsa hersey cok daha zor olurdu.Herseyin burda su dakka bitmesi herkesin hayrına...En cok zoruma giden bu adam beni dövmedi,aldatmadı,içmedi....
Böyle olsa bu kadar canım yanmazdı.
ben ne diyosam o diyen adam karşısında her daim sinik kadın ister kimisi yıllar içinde siner 50-60 senelik evlilik sürdürebilir kimi kadın ise sinmez sinmediği noktada erkek eninde sonunda şiddetede başvurur canım bu böyledir erkekler için çok çeşitli senaryolar yok dümdüzler aldatma için bişey diyemicem ama bu yıl olmasa seneye olurdu yani şiddet, çünkü sinecek bi kadına benzemiyosun
Sinmedigim ve pısırık olmadıgım için su konumdayım zaten.O benim ailem ailem dicek,sıra benim aileme gelince aileleri konuşmayalım.Benim ailem haklı dicek.....Anlatsam serili roman oluruz.Benden buraya kadar her tartışmada anlaşıp aynı yere dönmekten yoruldum.Dedigim gibi sevgi hersey degil.Ben benden gittikten sonra.Bu yasımda stres olunca kalpten 3 gün yatıyorum.Desem ki 40-50 yasında tamam diycem ama ben yıprandım artık.
Canım Allah sabır versin. Daha önceki konularınıda az çok biliyorum.
Eşinle ciddi ciddi konuşsan?
Eşin açısından hiç oluru yok mu? Nedir istediği? Çözüm olarak ne öneriyor?
ahhh canım bana mı anlatıyosun ben tamda böyle bir babaya sahibim hep derim babalığı süperdi ama eşliği berbat, bayramda annem anneannemlere bi kutu çikolata götürecek olsa elini gözlerdi ne götürüyo diye kendide yağdırırdı kendi ailesine, ama oturdum mu hala der ki annen hiç bu evin adamı olamadı hep kendi ailesine taşıdı bu evde ne varsa artık ne diyim he baba diyip geçiyorum göz görüyo ama hala annemi suçluyo inanılır gibi değil napıyım 29 senelik evliler böyle gelmiş böyle gider ama annem 34 yaşında şeker hastası oldu babamla ailesi ile akrabaları ile köylüsü dıdısı vıdısıyla uğraşmaktan şimdide 44 yaşında daha genç ama elden bişey gelmiyo o da alıştı demek ki bu düzene, sen annem gibi olma mutlu ol, tekrar sev sevil insan gibi yaşa hayatta herşeyin ikamesi var sağlıktan başka, böyle diyorum diye beni duygusuz sanma ne olur ben ömrümün son 11 yılında 17 yaşımdan bu yaşıma kadar tek bi erkekle beraberdim hala beraberim ama çekemediğim yerde de bırakırım yani bi tane ömrümüz var onuda kaç sene yaşıcaz belli değil
Allah annenin yardımcısı olsun....Allah sanada mutluluk versin.Duygusuzluk degil bu sen dogruları söylüyorsun.Nereye kadar????Ben şu an benden gitti.Yasım dahada gecince hersey cok daha zor gelcek....İçinde bulundugum durum cok zor ama ayda 1-3 ayda bir aynı seyleri yasayıp aglamak istemiyorum artık.Çevremdeki insanlarıda kendimi huzursuz etmek istemiyorum.....Dul kalmak toplumumuzda cok zor.Allah yardımcım olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?