Boşanıyoruz...Hersey bitti.

Zaten bizdeki en büyük acmazda bu.Hep aynı şeyler hep aynı şeyler.Konuşup anlasıyoruz söz veriliyor.Eşim ben şunları yapmıcam diyor,bende konuşmucam diyorum sen yapmazsan......
Ama eşim söylediklerinin tam tersini yapıyor.Sonrada ben konuştum mu sen konuştun,sunu yaptın bunu dedin....hata bende oluyor.
KONUŞANA DEGİL,KONUŞTURANA BAKCAKSINNNNN.Hata hep bende ona göre.

eğer boşanma işi ciddi ise hiç ailesiyle muhattap olup sinirini bozma şimdiye kadar kim yoğurdum ekşi demişki kendilerini savunacak onlarda belki eşin hızını alamadı ailesine ev kavgalarınızı anlattı onlarda hepten sana düşman oldular var mıdır öyle huyları

Evimizde olan bişeyi ne ben ne o hiçbir zamsn kimseye yansıtmadık.Tabi ben kk ya yansıttım.
Kv ile oturup bugune kadar söyleyemedigim herseyi söylicem.İçime dert kalmasın...Bunun geri dönüşü yok zaten,bosanma kesin olur...

3 kişilik evlilikte olmaz eşin ailesini dahil ediyor evliliığe senin istemediklerine kulak asmıyor hep böyle krizler olur bazı evliliklerde
sanırım eşinin ailesine karşı sevgisi ağır basıyor sen hep 2.plandasın , sende rolden bıkmışsın artık ki evlilik bu değil kaynanada oğuluna oğul muamelesi yapmıyor sanki eşiymiş gibi kullanıyor,çoğu kaynanalar eşinden göremediği muameleyi oğluna üsteleniyor ortalıkta karıışıyor, e ülkemizdede analık yüceltildiğinden bazı analar bunu kötü kullanıyor

aynı şeyler..yaşadıklarımız aynı şeyler... tüm bunlar olsa haklı sebeplerimiz olurdu değil mi..

okudugum kadarıyla siz de on yıllık evlisiniz..

çocuğunuz var mı ?

aynı şeyler..yaşadıklarımız aynı şeyler... tüm bunlar olsa haklı sebeplerimiz olurdu değil mi..

Evet...cok zor.
Ema evet kv kocasından hic sevgi görmemiş...Oglunu elinde tutmaya calışıyor.Kv ye herseyi söyledim çok rahatladım...Ohhh beee.

ailenize haber vermemişsiniz de ömrünüzün sonuna dek evli gibiymiş mi davranacaksınız zaten öğrenmeyecekler mi üstelik olay bittikten sonra daha fazla şok etkisi olarak ve kendilerine danışılmadığı için kendilerini değersiz hissederk öğrenecekler aileden hiçbirşey saklanmaz ne olursa olsun.

Bugune kadar hiçbirşey demedim saygısızlık hiç yapmadım eşime saygımdan...Ohhh cok rahatladım yaa.Baban size borc bırakmış dedi seni düşünmüyor dedi.Bende siz ne bıraktınız 1 aydır hergün oglunu aradın,görümce bir yandan ne yaptı x vicdanıyla baş başa kaldı yemin ettigi halde cekti.Cekemiycegim dedigi halde hergün arayıp kendini niye acındırıyorsun ki....dedim daha bir sürü şeyyyyyy....Ohhhhhhhhhhhhhh cok rahatladım.Babam hatalıda siz nesiniz dedim.Sizde evliligimizin bitmesine sebepsiniz gözünüz aydın.Gelin aramalarına basla oglun benim gibi kul köle bulursa kendine......

o da şimdi oğluna bir bir anlatıyodur bunları eşinle gene tartışacaksınız gibi, sen ne zaman haberdar edeceksin aileni

Evlilik oyunu oynamıyorum zaten.Eşim olacak adamdan bir tavır,söz bekledim.İnsanları huzursuz etmemek için söylemedim.Hiçbişey yapmadı eşim....
Ailemede yarın söylerim.Kardeşim biliyor sadece.Annem seker hastası.Offf bişey olmasın yarabbim.

Vicdansız,cadı kaynanada hak etmiş ruhen rahatlamışsındır, blr yerden patlak veriyor zaten yılların sesizliği ve haksızlığı , büyük büyük büyüklüğünü bilmezse evlilere müdahale sonuç bu işte

Peki soylediklerinden kvden hiç üzüntü pişmanlık falan duymadi mi acaba. O kadar soylediklerine oglunun bosanmasina uzulmuyo mu.bi anne oğlu ayrilmasin diye elinden geleni yapar ama gerçekten oğlunu dusunuyosa mutlu olmasini istiyosa

Canım mesaj alıntılamada sıkıntı yasıyorum yine.....
Kv istedigini yapsın anlatsın.Ne hali varsa onu görsünler şu saatten sonra.Kurtuldum ona dua ediyorum artık....Biten birşeyi düzeltmenin manası yok.Evlilik tek kişilik degil.Alsın ailesinle yasasın.

Kızlar mesajları alıntılayamıyorum.Cok üzüldügünü söyledi.Krediyi ben baban gibi üstünüze bırakmıcaktım ki dedi....Benim derdim kredi degil.Sizin ve oglununuzun tavrı dedim.Hala beni ve ailemi hatalı görüyorsunuz...Dedi sen calışmıyorsun babanın borcu kaldıgı halde.Buna sen.mi karar verceksin dedim.Ekmegim suyum senden mi geliyor.Buna oglun karar vercek.Buna ben karar vercem.Al hergün arıyordun oglunu.Şimdi hayatta yanında durmaz gününü gün eder...Ararsan 2 gün sonra ulaşırsın eski günlerdeki gibi.Sen demedin mi bana 10 sene önce oglumu adam ettin aile oldugunu bildirdin diye....Şimdi al sen ve oglun,kendinizi eski düzeninize döndürdünüz dedim.

Kv için oglu para kaynagı 3000 tl.maas alıyor ex....Daha önce konu acmıştım kv bizi yoluncak kaz zannediyor diye.Kaz eline düştü şimdi.Allahhhh diyorum baska birşey diyemiyorum.

oh ne güzel etmişsin inşallah pişman olmuştur sürüm sürünür pişmanlığından cadı kaynana şimdiden sonra eşinin tavırları değişirse bilki kaynanadandır ama anasının lafından çıkmayan erkektende hiç hayır gelmez gelmiyor zaten

normalde ben de öyleyimdir yaşına bakmam eğer haksızlık varsa ağzının payını fazlasıyla veririm hiç affetmem.....babam dahi haksızlık yapmışsa tartışırım onunla ama eşimin ailesinin özellikle ablaları ve annesinin tepki verebileceğim noktada yaptığı biçok şeye susmuşum sonradan dank ettim.ama ne var biliyor musunuz??? eşim hep benden bekledi ailesine yamuk yapmayı ama en sonunda ailesi bana yamuk yaptı.. bu her ne kadar işine gelmese de kabul ettiği bir gerçek...her akşam ailene uğramak zorunda mıyız dediğimde direkt sen ailemi sevmiyorsun diyordu bana çünkü sürekli beynine öyle fısıldanmış ona öyle psikolojik baskı yapılmış o da sürekli tetikteydi sen sevmiyosun istemiyosun vs ve hep benden bekledi...şimdi diyorum ki Rabbim o kadar büyük ki demekki ailesinin ne olduğunu ortaya çıkarmak için bana o sabrı vermiş...eğer o zamanlar konuşsaydım şimdi eşim benim başımın etini yiyor olacaktı aileme terbiyesizlik yaptın sen zaten hiç sevmedin onları vs diye ki bana terbiyesizlik yaptıklarını kabul ettiği halde hala savunabiliyor onları...tamam yapmışlar terbiyesizlik adam mı öldürdüler kan davası mı var aranızda oldu bitti ben de seni savunamadım yeter artık nereye kadar küs duracaksın diyo...ben de cenazeme bile gelemezler diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…