canım ilişkideki en büyük açmaz zaten senin ailen benim ailem noktası, o noktaya geldin miydi o tartışma sittin sene bitmez, ikinci noktada şudur bence, bi konu hakkında 3-5-10 kere tartışılıyosa gene dikiş tutmıcak bi noktadır, normali ne olmalı kardeşim bizim problemimiz şu sen ne diyosun ben ne diyorum orta yol nedir istersen günlerce saatlerce konuş ama o sorunu çöz, çözülmüyosa zaten uzatmalara giriliyo
Zaten bizdeki en büyük acmazda bu.Hep aynı şeyler hep aynı şeyler.Konuşup anlasıyoruz söz veriliyor.Eşim ben şunları yapmıcam diyor,bende konuşmucam diyorum sen yapmazsan......
Ama eşim söylediklerinin tam tersini yapıyor.Sonrada ben konuştum mu sen konuştun,sunu yaptın bunu dedin....hata bende oluyor.
KONUŞANA DEGİL,KONUŞTURANA BAKCAKSINNNNN.Hata hep bende ona göre.
eğer boşanma işi ciddi ise hiç ailesiyle muhattap olup sinirini bozma şimdiye kadar kim yoğurdum ekşi demişki kendilerini savunacak onlarda belki eşin hızını alamadı ailesine ev kavgalarınızı anlattı onlarda hepten sana düşman oldular var mıdır öyle huyları
Hicbir beklentim yok artık.....Allah gönlüne göre versin.Bu benim için ve ailem için cok zor...Cocugum olsa hersey cok daha zor olurdu.Herseyin burda su dakka bitmesi herkesin hayrına...En cok zoruma giden bu adam beni dövmedi,aldatmadı,içmedi....
Böyle olsa bu kadar canım yanmazdı.
okudugum kadarıyla siz de on yıllık evlisiniz..
çocuğunuz var mı ?
aynı şeyler..yaşadıklarımız aynı şeyler... tüm bunlar olsa haklı sebeplerimiz olurdu değil mi..
3 kişilik evlilikte olmaz eşin ailesini dahil ediyor evliliığe senin istemediklerine kulak asmıyor hep böyle krizler olur bazı evliliklerde
sanırım eşinin ailesine karşı sevgisi ağır basıyor sen hep 2.plandasın , sende rolden bıkmışsın artık ki evlilik bu değil kaynanada oğuluna oğul muamelesi yapmıyor sanki eşiymiş gibi kullanıyor,çoğu kaynanalar eşinden göremediği muameleyi oğluna üsteleniyor ortalıkta karıışıyor, e ülkemizdede analık yüceltildiğinden bazı analar bunu kötü kullanıyor
Ailemin hiçbişeyden haberi yok ki....Kalpten rahatsızım.Evde tek basımayım kendimi çok yanlız hissediyorum.Eşimle tartıştık...Ve bitti hersey sonsuza dek bitti.Annem hasta fenalaşır,üzülür arAyamadım ailemi......Bu sefer hersey bittii.
Evet...cok zor.
Ema evet kv kocasından hic sevgi görmemiş...Oglunu elinde tutmaya calışıyor.Kv ye herseyi söyledim çok rahatladım...Ohhh beee.
Bugune kadar hiçbirşey demedim saygısızlık hiç yapmadım eşime saygımdan...Ohhh cok rahatladım yaa.Baban size borc bırakmış dedi seni düşünmüyor dedi.Bende siz ne bıraktınız 1 aydır hergün oglunu aradın,görümce bir yandan ne yaptı x vicdanıyla baş başa kaldı yemin ettigi halde cekti.Cekemiycegim dedigi halde hergün arayıp kendini niye acındırıyorsun ki....dedim daha bir sürü şeyyyyyy....Ohhhhhhhhhhhhhh cok rahatladım.Babam hatalıda siz nesiniz dedim.Sizde evliligimizin bitmesine sebepsiniz gözünüz aydın.Gelin aramalarına basla oglun benim gibi kul köle bulursa kendine......
ailenize haber vermemişsiniz de ömrünüzün sonuna dek evli gibiymiş mi davranacaksınız zaten öğrenmeyecekler mi üstelik olay bittikten sonra daha fazla şok etkisi olarak ve kendilerine danışılmadığı için kendilerini değersiz hissederk öğrenecekler aileden hiçbirşey saklanmaz ne olursa olsun.
Bugune kadar hiçbirşey demedim saygısızlık hiç yapmadım eşime saygımdan...Ohhh cok rahatladım yaa.Baban size borc bırakmış dedi seni düşünmüyor dedi.Bende siz ne bıraktınız 1 aydır hergün oglunu aradın,görümce bir yandan ne yaptı x vicdanıyla baş başa kaldı yemin ettigi halde cekti.Cekemiycegim dedigi halde hergün arayıp kendini niye acındırıyorsun ki....dedim daha bir sürü şeyyyyyy....Ohhhhhhhhhhhhhh cok rahatladım.Babam hatalıda siz nesiniz dedim.Sizde evliligimizin bitmesine sebepsiniz gözünüz aydın.Gelin aramalarına basla oglun benim gibi kul köle bulursa kendine......
yok canım asla o şekilde altta kalmam insanına göre muamele yaparım ben kim ne kadar ne hakkediyosa o yeri geldiğinde cevabını vermesinide bilirim 1 e 1000 söylemeyide her ne olacksa olsun tektaraflı allttan alma olmaz onunda aldıgını görmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?