Boşanıyoruz...Hersey bitti.

Benim annemde aynı.Kardeşimle eşi ufak bir tartışma yaşadılar gelin haksızdı ama annem kardeşime kızdı.Oglum karına herkesin içinde bunu yapma kırma diye dünya laf etti....
Benim kaynana hem haksız,hem oglu hatalı....hala benim babamı karıstırıyor.Babanda baban....Kadın kendi verdigi zararları görmüyorrrrrr

Olmasi gereken ara bulmak oglunu alip tursusunumu kuracak,gorumcede bekar galiba herseyin karsiligi vardir canim cikar bir yerlerdn ayrica devletin ucretsiz aile danismanligi var canim dun ucretli yazmisinda bilgn olsun

Olmasi gereken ara bulmak oglunu alip tursusunumu kuracak,gorumcede bekar galiba herseyin karsiligi vardir canim cikar bir yerlerdn ayrica devletin ucretsiz aile danismanligi var canim dun ucretli yazmisinda bilgn olsun

Hic duymadım devlette....Görümcem evli kv görümcesi cok fena cok cekiyor onlardan....Ama yapcagından vazgecmez.

Eşim yine mesaj attı.Ben sensiz yapamam cok hatalıyım diye...Ne yapıyor bu adam anlamıyorum?Ne bu şimdi?1 saat önce adliyeye gideriz şimdide bu....

Aklı başına geliyor biraz süründür bence barışırsınız, erkek kısmı böyle işte iş ciddeye binince kuzu kesilir
Eşim yine mesaj attı.Ben sensiz yapamam cok hatalıyım diye...Ne yapıyor bu adam anlamıyorum?Ne bu şimdi?1 saat önce adliyeye gideriz şimdide bu....

Aklı başına geliyor biraz süründür bence barışırsınız, erkek kısmı böyle işte iş ciddeye binince kuzu kesilir

Bana kapıyı gösteren adam,beni kovalayan adam,1 saat önce evi boşalt adliyeye gideriz diyen kocam.Ne olduda şimdi ben sensiz yapamam diyor???Yine beni mi deniyor?Ben bu dengesizlikleri anlayamıyorum kızlar.Böyle evlilik olur mu?

yazık yine ailelerin karıştığı ve içine ettiği bir evlilik daha. Ama burda aileler karıştı diyip te eşlerin rolünü es geçmemek lazım. Eşinize de kocaman ah aferin demek istiyorum adaletli olamadığı için sözünü tutamadığı için.
Bu sebeplerden boşanmak evliliğe gerçekten yazık etmek olur. Son gelişmeye bakarak diyorum ki siz geri adım atmayın eşiniz size yaptığı eşşekliğin (kusura bakmayin ) bedelini ödesin. Burnunu iyice sürtsün. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ben evliligime inanamıyorum,güvenemiyorum eşime....Kızlar bana bir yol gösterin.Hiç cevap vermedim sürekli arıyor yarım saattir.Herseyi anlattım size.Bu ne şimdi???Bu bu şekilde nereye kadar gider?Ben bu sefer hiç aglamıyorum,aglayamıyorum.Bitsin diyorum kırıldım cok yıprandım.

Bence kararının arkasında durmalısın acı ama gercek şu ki anlattıklarından bu evliliğin sonu yok gibi..yıpranmış bir kere.saglığını düşün ve yol ver gitsin aileyi değiştiremezsin ya kabulleneceksin ya da ayrılacaksın.

Canım nerden nereye seninle güzel güzel muhabbet etmek isterdim yine evet durum kötü şu anda eşin de aynı senin gibi kalbi ile mantığı arasında çünkü o da kendini haklı görüyor maalesef sana sadece yemek ev temizlik ve kadınlık dışında bakmayan seni önemsemeyin hep duygu diyoruz ama aynı zamanda fikirlerini de önemsemeyen küçümseyen üzgünüm ama aşağılayan biri bu mesaj farklı canım anlık öfke gibi anlık aşk depreşti yanlış anlama evliliğin elbette önemli ama sen daha önemlisin az önce forumda okudum ve hoşuma gitti kutsal olan ne evlilik ne evlat ne de eştir kutsal olan insan onuru demiş bir arkadaş sen buraya bir gecede gelmedin yıllarca aynı kısır döngü ne yapacağına gelirsek tlf konuşmaları yüzyüze kadar etkili değildir hemen konuşma pat diye erime artık alttan alma!! ! Ayrıca konuşurken yine haksız faturası sana geliyorsa faturayı kes at ya da anlaş yeni bir sayfa açın eski defterleri Venedik hataları bir daha gündeme getirmeyin ya da 3 ay sonra aynısı olacaksa şimdi boşan 3 aya gece ağlamaları sona ermiş yeni işine alışmış mis gibi baharı kucaklamış olursun lütfen düşünürken şimdiki üzüntüyle dahil gelecekte nasıl mutlu olacağına ilgili düşün ve öyle karar ver canım öpüyorum seni

Bende böyle düşünüyorum...Acmadım hiç telefonu arkadasım actı guzelimm uyuyor dedi.Ben onu cook seviyorum cok hatalıyım onla konuş ne olur demiş.Arkadasım gitti,eşi geldi....Biliyorum bilerek acmıyorsun telefonu yarın eve gelcem,kredi cekip gelcem.Ben seni cok seviyorum herseyi sinir anında yaptım yazmış....
Ben bu adamı çözemiyorum artık.
İnsan sinir anında pat diye herseyi söyler mi?

Boyle birsey olacagini tahmin ediyordum firsati degerldndir danismanligi kabul ettir adam akilli herseyi konus canim

Evet serenimo nerden nereye canım.....
Yorumun için cok sagol.Aldım elime bir defter kendi yaptıklarımı,eşimin yaptıklarını yazdım...
Eşim bana sevgiyi askı ögretmiş ama ben cogu seyden vazgecmişim.Cok seyde taviz vermişim.Hep evliligim için savasmışım...
Hep aynı seylerden kavga etmişiz.Ben üzüldügümde hep yazarım.hep aynı seyleri yazmışım....

Hic duymadım devlette....Görümcem evli kv görümcesi cok fena cok cekiyor onlardan....Ama yapcagından vazgecmez.

Arastir canim var ...hayret gorumcene bu kadar cek ders alma cektir allah akil fikir versin akil sagligi versin esinin sulalesine

Arastir canim var ...hayret gorumcene bu kadar cek ders alma cektir allah akil fikir versin akil sagligi versin esinin sulalesine

Yok en son ki kavgamız görümce yüzünden olmuştu.20 gün ayrı kaldık.Görümcenin ettigi lafa ve saygısızlıga karsı eşimin yaptıgı tepki bizi ayrılmanın eşigine getirdi.Görümceyi elimden zor aldılar yani o kadar gözüm döndü ettigi laftan.
Bir sekilde bir araya gelindi eşimle orta yol bulundu.Eşime ya beni ailene ezdirme erkek gibi koca gibi arkamda dur duramam dersende bu 20 günü ömür boyu ayrılıga cevirelim dedim...Eşim ablasıyla konuştu,o günden sonra görümce sınırını bildi....
Gerekmedikçe görüşmüyorduk görümceyle.

Ne aradı...ne sordu..ne merak etti.Daha öncede ölümden döndüm o zamanda aramamıştı.Benim için hersey bitti artık.Bu kadar sorumsuzluk bana agır geliyor.

canım çok çok geçmiş olsun seni düşünmeyen adamı sende düşünme çok sinir oldum şu anda erkekler ailelerini görünce çok şımarıyolar onların dolduruşlarına çok geliyolar malesef ben çok iyi biliyorum bunu başımdan çok geçti

Cok tesekkür ederim canım.Hep biz kadınlar cekiyoruz evliligin tüm yükünü.
Erkekler için evlilik bitirmek cok kolay.Ailem deyip aslan kesilmeleri cok ayrı....
Bizden hep susmamız bekleniyor....Ya da benim evliligimde böyle sadece.Ben sansızlar gurubundayım.Hala arıyor beni.Seni seviyorum,bitmesin diye bir sürü mesaj attı.Hiçbirine cevap vermedim.

rica ederim canım ne demek şimdi ne yapmayı düşünüyosun affadebilirmisin onu yani en kötüsü bence hastanelik olduğunda arayıp sormaması hastene bu orda insanın başına herşey gelir durum ciddidirki ambulans gelmiştir zor çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…