Ya anlamiyorum bu kv ler neden rahat durmaz benimkide oyle ilk gelinini ezmis 6yil beraber yasamislar evin patronu evide oglunuda kendi istegine gore yonetmis ben evlendim evim ayri oldugu halde benide yoneltmeye calisti bir iki seyler beni cok uzdu ama simdi kontrol bende onun oyuncagi degilim hic sdvmiyorum bende unutamiyorum yaptiklarini ama Allah oyle bir buyukki kendi kizi evlendi simdi cokdaha fazlasini o yasiyor..benim annem var melek hic birsey demez geliniyle oglu iyi olsun diye
Benim annemde aynı.Kardeşimle eşi ufak bir tartışma yaşadılar gelin haksızdı ama annem kardeşime kızdı.Oglum karına herkesin içinde bunu yapma kırma diye dünya laf etti....
Benim kaynana hem haksız,hem oglu hatalı....hala benim babamı karıstırıyor.Babanda baban....Kadın kendi verdigi zararları görmüyorrrrrr
Olmasi gereken ara bulmak oglunu alip tursusunumu kuracak,gorumcede bekar galiba herseyin karsiligi vardir canim cikar bir yerlerdn ayrica devletin ucretsiz aile danismanligi var canim dun ucretli yazmisinda bilgn olsun
Eşim yine mesaj attı.Ben sensiz yapamam cok hatalıyım diye...Ne yapıyor bu adam anlamıyorum?Ne bu şimdi?1 saat önce adliyeye gideriz şimdide bu....
Aklı başına geliyor biraz süründür bence barışırsınız, erkek kısmı böyle işte iş ciddeye binince kuzu kesilir
yazık yine ailelerin karıştığı ve içine ettiği bir evlilik daha. Ama burda aileler karıştı diyip te eşlerin rolünü es geçmemek lazım. Eşinize de kocaman ah aferin demek istiyorum adaletli olamadığı için sözünü tutamadığı için.
Bu sebeplerden boşanmak evliliğe gerçekten yazık etmek olur. Son gelişmeye bakarak diyorum ki siz geri adım atmayın eşiniz size yaptığı eşşekliğin (kusura bakmayin ) bedelini ödesin. Burnunu iyice sürtsün. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben evliligime inanamıyorum,güvenemiyorum eşime....Kızlar bana bir yol gösterin.Hiç cevap vermedim sürekli arıyor yarım saattir.Herseyi anlattım size.Bu ne şimdi???Bu bu şekilde nereye kadar gider?Ben bu sefer hiç aglamıyorum,aglayamıyorum.Bitsin diyorum kırıldım cok yıprandım.
Bence kararının arkasında durmalısın acı ama gercek şu ki anlattıklarından bu evliliğin sonu yok gibi..yıpranmış bir kere.saglığını düşün ve yol ver gitsin aileyi değiştiremezsin ya kabulleneceksin ya da ayrılacaksın.
Eşim yine mesaj attı.Ben sensiz yapamam cok hatalıyım diye...Ne yapıyor bu adam anlamıyorum?Ne bu şimdi?1 saat önce adliyeye gideriz şimdide bu....
Canım nerden nereye seninle güzel güzel muhabbet etmek isterdim yine evet durum kötü şu anda eşin de aynı senin gibi kalbi ile mantığı arasında çünkü o da kendini haklı görüyor maalesef sana sadece yemek ev temizlik ve kadınlık dışında bakmayan seni önemsemeyin hep duygu diyoruz ama aynı zamanda fikirlerini de önemsemeyen küçümseyen üzgünüm ama aşağılayan biri bu mesaj farklı canım anlık öfke gibi anlık aşk depreşti yanlış anlama evliliğin elbette önemli ama sen daha önemlisin az önce forumda okudum ve hoşuma gitti kutsal olan ne evlilik ne evlat ne de eştir kutsal olan insan onuru demiş bir arkadaş sen buraya bir gecede gelmedin yıllarca aynı kısır döngü ne yapacağına gelirsek tlf konuşmaları yüzyüze kadar etkili değildir hemen konuşma pat diye erime artık alttan alma!! ! Ayrıca konuşurken yine haksız faturası sana geliyorsa faturayı kes at ya da anlaş yeni bir sayfa açın eski defterleri Venedik hataları bir daha gündeme getirmeyin ya da 3 ay sonra aynısı olacaksa şimdi boşan 3 aya gece ağlamaları sona ermiş yeni işine alışmış mis gibi baharı kucaklamış olursun lütfen düşünürken şimdiki üzüntüyle dahil gelecekte nasıl mutlu olacağına ilgili düşün ve öyle karar ver canım öpüyorum seni
Boyle birsey olacagini tahmin ediyordum firsati degerldndir danismanligi kabul ettir adam akilli herseyi konus canim
Hic duymadım devlette....Görümcem evli kv görümcesi cok fena cok cekiyor onlardan....Ama yapcagından vazgecmez.
Nasıl akıllı canım?Beni mi deniyor yani...
Arastir canim var ...hayret gorumcene bu kadar cek ders alma cektir allah akil fikir versin akil sagligi versin esinin sulalesine
Ne aradı...ne sordu..ne merak etti.Daha öncede ölümden döndüm o zamanda aramamıştı.Benim için hersey bitti artık.Bu kadar sorumsuzluk bana agır geliyor.
canım çok çok geçmiş olsun seni düşünmeyen adamı sende düşünme çok sinir oldum şu anda erkekler ailelerini görünce çok şımarıyolar onların dolduruşlarına çok geliyolar malesef ben çok iyi biliyorum bunu başımdan çok geçti
Ddem tesekkür ederim.Allah yardıcımız olsun.
......canım bizde olan aileler normal cocuklarını düşünen aile degil.Bizim ailelerimiz bize para verceklerine istiyorlar.Kv laf söylemesi 1 ay önce cok zoruma gitti ama eşim sen bana bak deyince güvendim.Eşim benle paylaştı ama önce cekmicem diye yemin etti,sonra beni denedi onlar benim ailem dedi.
Aileler zor durumda olur tabi yardım edilir.Kızıyorum cünkü yemin etti cekmicem 1 ay sonra cekcem dedi.Begenmiyorsan git babanım evine dedi.
Aileyi düşünürken banada saygı duyması lazım.Ben babama kredi cekerken onun onayını aldım.Aldıgım halde bir sürü laf duydum....Evlilikte maddi sıkıntı birlikte cekiliyorsa böyle benim fikrimi denemek için soramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?