rica ederim canım ne demek şimdi ne yapmayı düşünüyosun affadebilirmisin onu yani en kötüsü bence hastanelik olduğunda arayıp sormaması hastene bu orda insanın başına herşey gelir durum ciddidirki ambulans gelmiştir zor çok zor
Cok tesekkür ederim canım.Hep biz kadınlar cekiyoruz evliligin tüm yükünü.
Erkekler için evlilik bitirmek cok kolay.Ailem deyip aslan kesilmeleri cok ayrı....
Bizden hep susmamız bekleniyor....Ya da benim evliligimde böyle sadece.Ben sansızlar gurubundayım.Hala arıyor beni.Seni seviyorum,bitmesin diye bir sürü mesaj attı.Hiçbirine cevap vermedim.
ne düşünüyosun canım artık telefonla mesajla olcak şeyler değil bunlar belki açarsın telefonu tamam konuşalım dersin o zaman yüzyüze konuşursunuz yani özellikle hastane işlerinde seni yalnız bırakmasını öyle sinir anında herşeyi söyledim affet özür dilerim falan tabiki herşeyi sen bilirsin onunla yaşayan sensin mantığın duyguların ne diyosa onu yap canım allah hakkındakinin hayırlısını versin sabır versin yardımcınız olsun ama canım sanmaki sadece senin eşin öyle erkeklerin çoğu böyle çoğu diyorumya benim eşim daha beter bu konuda onlar yüzünden kaaç kere ayrılmalık olduk yani gerisini düşün işte
Benim için 10 yıl degil 1 yıl bile olsa hiçç kolay degil.TÜKENDİM ARTIK.Herseyde sorunlu ilan edilmekten,fikir sorar cevap veririm.Cevabımı begenmez pskiyatriye git sen der.Kalbimden fenalaşırım yatar uyur.O hasta oldu mu ben sabaha kadar basını beklerim.Ailesine hakkımı helal etmiyorum ama.....Biz cok zor sartlarda evlendik.Herseyimizi kendimiz yaptık,yeri geldi 1 dilim ekmegi paylastık,hep sevdim peşinden ayrılmadım onu memnun etmek için herseyi yaptım....Elimde ne var koca bir sıfır.
Sürekli iyi kötü yaptıklarını düşünüyorummm.Bir yandan sürekli arıyor.Telefonu kapatamıyorum evde tek basımayım,kardeşim abla bak seni merak ederim telefonun acık olsun...Bizde kal dedi gidip kalmadım.
Hiçbişey düşünemiyorum.
Evet sürekli bunu düşünüyorum dün hastahaneye kaldırılıp eve getirildigimi biliyor......
Uyumak istiyorum düşünmemek için telefonum susmuyor.2 saattir sürekli arıyor,mesaj atıyor.
Şu an konuşacak,ona cevap verecek gücüm yok.Beynim catlıcsk basım cok agrıyor.Kalbim carpıntı tavan.Şu an hiçbişey düşünemiyorum.
Sizde kovalama var mı?Varsa sen ne tepki veriyorsun canım?
dediğim gibi canım yinede aç bi konuş istersen iyi veya kötü sonra konuşalım yüzyüze konuşalım de yada zaman ver de düşünmem lazım de hemen kestirip atma ama hemen affetmede yinede sen bilirsin canım sonuçta kaç yıllık kocan daha büyük dertleri olanlar var sizinki çözülemeyecek bişey değil ayrılmanızı hiç istemem ama tabiki bu konuda taviz verme alttan alma yani yalvarıyosa herşeyi konuş ama herşeyi bidaha olursa affetmem de yapmasın bidaha dediğim gibi erkeklerin çoğu böyle benimkide bana kaç kere git dedi evden kovdu evliliklerde hep oluyo böyle şeyler ama hep erkekler git diyo git
dediğim gibi canım yinede aç bi konuş istersen iyi veya kötü sonra konuşalım yüzyüze konuşalım de yada zaman ver de düşünmem lazım de hemen kestirip atma ama hemen affetmede yinede sen bilirsin canım sonuçta kaç yıllık kocan daha büyük dertleri olanlar var sizinki çözülemeyecek bişey değil ayrılmanızı hiç istemem ama tabiki bu konuda taviz verme alttan alma yani yalvarıyosa herşeyi konuş ama herşeyi bidaha olursa affetmem de yapmasın bidaha dediğim gibi erkeklerin çoğu böyle benimkide bana kaç kere git dedi evden kovdu evliliklerde hep oluyo böyle şeyler ama hep erkekler git diyo git
Şu an konuşacak,ona cevap verecek gücüm yok.Beynim catlıcsk basım cok agrıyor.Kalbim carpıntı tavan.Şu an hiçbişey düşünemiyorum.
Sizde kovalama var mı?Varsa sen ne tepki veriyorsun canım?
Boşanıyor olmana üzüldüm, bir yuvanın yıkılması kötüdür, yaşamadığım halde kısmen anlayabiliyorum. Aslında evliliğinizi kurtarmanız için bişeyler yapmanız adına yazı yazacaktım ama bu mesajdaki "Kalbimden fenalaşırım yatar uyur" cümlesini gördüm ya!!!
Allah bildiği gibi yapsın. Ben düşmanım fenalaşsa koşarım ya hu! Bu nasıl bir umursamazlık.
Sakin ol bacım. Sabırlı ol. Dünyanın sonu değil. Atlatırsın inşallah.
Cocukken oyuncak istedi diye kocam dayak yemiş,sokaklara atılmış,babasına beni tanıyana kadar baba dememiş.Benim sayemde aile kavramını bildi.
Şimdi sülük gibi yapıştılar bize hergün anası arar,hergün görümce arar.Hep konu paradır.
Eşim bişeyleri düzeltse bile ben bu insanları degiştiremem ki.Cok kafam karısık ne düşüncegimi,ne yapcagımı bilmiyorum.Kardeşim abla sen kocan evliligin için cok caba sarf ettin nasıl bitti diyorsun anlamıyorum diyor...
Bazı şeyleri hazmedemiyorum.
canım kafan karışıksa aramışken zaman iste biraz düşünmeliyim de beklesin madem katlansın yaptıklarına zaman ver kendinede onada düşünmeliyim de :44:
İşte beni üzende bu.Kimi zaman ilgilenir kimi zaman yatar uyur...Ben grip olsa basını beklerim atesi çıkar cunkü.Seni seviyorum derim hep.Bende seni der.Ben söylemeden hiçbişey yapmaz,bunları defalarca konuştuk.Ben işten eve geliyorsam seni seviyorum bunu gör der....
İşte beni üzende bu.Kimi zaman ilgilenir kimi zaman yatar uyur...Ben grip olsa basını beklerim atesi çıkar cunkü.Seni seviyorum derim hep.Bende seni der.Ben söylemeden hiçbişey yapmaz,bunları defalarca konuştuk.Ben işten eve geliyorsam seni seviyorum bunu gör der....
ooohooo hemde kaç kere canım ne diycem oturup ağlıyodum sonuçta daha yeni evliydik hiçbişey bilmiyodum bide telefonumu alıyodu eliine ara ananı babanı götürsün seni diyodu bende elinden alıyodum zorla arama diye kaç kere oldu böyle ağlıyodum ağlıyodum susuyodum oturuyodum evimde işte canım herkeste oluyo böyle şeyler tabi böyle deyipte susmamak lazım nasıl zoruma gidiyyodu beni kovunca nasıl içim yanıyodu cayır cayır seni çok iyi anlıyorum
Bende ayni seyleri dusunuyorum canim allah korusun aldatma gibi affedilmeyecek birsey disinda gerisi cozulebilir seyler bir soz biliyorum keske uygulayabilsek,
Mutluyken söz
Uzgunken cevap
Ofkeliyken KARAR. vermemek lazim
düşün yani kovacak bii sebep bile yok işine gelmiyosa git bi suçum bile yok çok büyük bişey yaparsın öyle kovar seni hem kavgayı başlatırlar sonra çözüm üretmek yerine hemde işine gelmiyosa giiit
Tamam aramıycam seni acmıcaksın,konuşmucaksın benle seni çok kırdım,ben senin degerini bilemedim.Aptallık ettim....Aramıycam sabah işe gitcen uyu hayatım ama yarın eve gelcem bunuda bil demiş.
Canim iste bu iletisim sorunundan kaynaklaniyor senin duymak istedigin sozleri yapmasini istedigin davranislari benimsemesi lazim buda hemen olacak birsey degil malesef yavas yavas degisiyor ama bunda seninde davranisin destegn gerekli peki sen esinin senden yapmamani istedgi davranislari biliyormusun?senle ilgili encok neyden yakinir?
Elim ayagım tutuyor,kimseye minnetim yok calışır kendime hayat kurarım bunu cok iyi biliyor ve beni bu konuda cok iyi tanıyor....
Ben hep kovalandıgım bir evlilik istemiyorum.
Eş ne için var.
Evet aldatma yok,işten eve evden.işe gider gelir,beni dısarı cıkarır,kumarı içkisi yoktur.Dayak yok.....
Ama kızlar benim kocam cok farklıydı şimdi çok farklı.
Eskiden gözümden akan yasa dünyayı verirdi.Şimdi aglama sinirimi bozma der.Cok degişti biz cok degiştik.Eskiden olsa ben saatlerce aglardım şu durumda.
Elim ayagım tutuyor,kimseye minnetim yok calışır kendime hayat kurarım bunu cok iyi biliyor ve beni bu konuda cok iyi tanıyor....
Ben hep kovalandıgım bir evlilik istemiyorum.
Eş ne için var.
Evet aldatma yok,işten eve evden.işe gider gelir,beni dısarı cıkarır,kumarı içkisi yoktur.Dayak yok.....
Ama kızlar benim kocam cok farklıydı şimdi çok farklı.
Eskiden gözümden akan yasa dünyayı verirdi.Şimdi aglama sinirimi bozma der.Cok degişti biz cok degiştik.Eskiden olsa ben saatlerce aglardım şu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?