Boşaniyoruz

Serense

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
200
111
103
38
Arkadaslar daha once de konu acmistim esimle skintilarimizin oldugu cozemedik,denedik maddi durumum el vermedigi icin esimden davayi acmasini istedim tabi ki yapmadi acacaksan sen ac diyor binkac gun once tartismamizdan sonra evi terketti hoş bende artik evde gormeye tahammul edemiyordum gitmesi iyi oldu. Ertesi gunde ben adliyeye gidip dilekce verdim bosanma icin barodan avukat talep edecegim nasil oldugu hakkinda bilgisi olan var mi? Ve esim israrla anahtari vermiyor istedim. Kendi annesinde kaliyor. Butun esyalarini toplayip aldi. Benim icinde kolay bir durum degil ama geri donus olmasin istemiyorum ama cocuk icin arada saygi olsun istiyorum kizim cok kucuk nasil bu durumun altindan kalkicam bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kimin açtığının önemi yok sadece açan dosya masrafını karşılar, para versin aç davayı durumun yoksa
Onu yaptim zaten surecin nasil isledigini bilmiyorum sadece gorevliye simdi ne yapmam gerekiyor dedim avukat olaylari nasil oluyo duzgun munyani

Onu yaptim zaten surecin nasil isledigini bilmiyorum sadece gorevliye simdi ne yapmam gerekiyor dedim avukat olaylari nasil oluyo duzgun munyani

Nasıl boşanacağınıza bağlı

En iyisi oturun neler istiyorsunuz onu konuşun nafaka tazminat ortak paylaşımlar.

Anlaşırsanız gidin davayı açın

Baktınız olmuyor ya da oldu ama tanıdık bi avukat bul hak kaybı yaşamaman için ona vekaletname verirsin o takip eder.

Boşanma günü gelince de gider boşanırsın 2 dk sürmüyor.

Hele de anlaşmalıysa.Evlenmek daha zor boşanmak daha kolay anlaşırsanız.

Nasıl boşanacağınıza bağlı

En iyisi oturun neler istiyorsunuz onu konuşun nafaka tazminat ortak paylaşımlar.

Anlaşırsanız gidin davayı açın

Baktınız olmuyor ya da oldu ama tanıdık bi avukat bul hak kaybı yaşamaman için ona vekaletname verirsin o takip eder.

Boşanma günü gelince de gider boşanırsın 2 dk sürmüyor.

Hele de anlaşmalıysa.Evlenmek daha zor boşanmak daha kolay anlaşırsanız.
Kendi adina evi var 8 senelik evliligimizden 5,5 yasinda cocugumuz var. Evinden hak talep ediyorum cunku biz evliyken kredi ile odendi altinlarim satildi bunu ona soylesem asla kabul etmez dogru duzgun bir avukat istiyorum ona da maddi gucum el vermiyor ikilemde kaldim anliyacaginiz

Kendi adina evi var 8 senelik evliligimizden 5,5 yasinda cocugumuz var. Evinden hak talep ediyorum cunku biz evliyken kredi ile odendi altinlarim satildi bunu ona soylesem asla kabul etmez dogru duzgun bir avukat istiyorum ona da maddi gucum el vermiyor ikilemde kaldim anliyacaginiz

Sen bi tanıdık avukat bul avukatlar mahkeme zaten bağlı bulunduğu karakola sosyal ekonomik araştırma formu gönderiyor tarafların üzerindeki mallar ve maaşlar çıkarılıyor ona göre mahkeme nafaka tazminat tayin ediyor.

Sen bi tanıdık avukat bul avukatlar mahkeme zaten bağlı bulunduğu karakola sosyal ekonomik araştırma formu gönderiyor tarafların üzerindeki mallar ve maaşlar çıkarılıyor ona göre mahkeme nafaka tazminat tayin ediyor.
Tanidik avukat yok iste sorun burada yoksa direk gider ayarlamaya calisirdim

Evlilikten sonra edinilen mal kimin üzerine olursa olsun ortaktır.Tapuya gidip aile konutu şerhi koydurabilirsiniz diye biliyorum.Satamaz kendi adına bir şey yapamaz bu şekilde

Barodan verilen avukat çekişmeli durumunda canını dişine takmaz. Ama ev evlilikten sonra alındığına göre onun yarısı zaten senin. E gelirin yok çocuk var yoksulluk nafakası ve çocuk için nafaka mecbur verir.

Evlilikten sonra edinilen mal kimin üzerine olursa olsun ortaktır.Tapuya gidip aile konutu şerhi koydurabilirsiniz diye biliyorum.Satamaz kendi adına bir şey yapamaz bu şekilde
Persembe gunu gidip dilekce verdim dava acilmasi icin o yeterli olmaz mi satamamasi icin

Bir an evvel mal rejimi davası açın ki satamasın. Satsa yada birinin üstüne geçirse bile sonunda yine yarısını karşılamak zorunda ama müsterih olun

Barodan verilen avukat çekişmeli durumunda canını dişine takmaz. Ama ev evlilikten sonra alındığına göre onun yarısı zaten senin. E gelirin yok çocuk var yoksulluk nafakası ve çocuk için nafaka mecbur verir.
Bana yoksulluk nafakasi vermezler maasimdan dolayi alsa alsa kizima verilir diye biliyorum o da esimin maasini hesapladiginda bordroya gore 3450 oluyormus ana sinifi aidati bile degil

Barodan verilen avukat çekişmeli durumunda canını dişine takmaz. Ama ev evlilikten sonra alındığına göre onun yarısı zaten senin. E gelirin yok çocuk var yoksulluk nafakası ve çocuk için
Benimde merak ettigim buydu marodan talep edilen av. Ne kadar ise yariyor diye bu avukatlar dava sonunda almiyolar mi hic ucretleri basindan bende veremiyorum

Bana yoksulluk nafakasi vermezler maasimdan dolayi alsa alsa kizima verilir diye biliyorum o da esimin maasini hesapladiginda bordroya gore 3450 oluyormus ana sinifi aidati bile degil
En azından memur olmuşsunuz çok şükür ki.Kızınızın okul masrafı sadece anneye ait değil.Baba okul masrafını karsılamıyor mu ?

Ben gelirin yok zannettim ama yine de senin aldığın nafaka gelirinin olup olmamasına bağlı değil diye bahsetmişti mi avukat çok iyi hatırlıyorum bi araştır standartın düştüğü için gibi gibi açıklaması olabilir

Benimde merak ettigim buydu marodan talep edilen av. Ne kadar ise yariyor diye bu avukatlar dava sonunda almiyolar mi hic ucretleri basindan bende veremiyorum
Barodan alıyor sanırım bi miktar. Bide çekişmeli sonucunda karşı taraftan alır sanki o kusurlu çıkarsa. Hukukçu değilim tabi ama bildiğim kadarıyla böyle. Bide genelleme yaptık ama avukata da bağlı iyi biri de olabilir belli olmaz bi belli olsun görüş bakalım ne dicek

Ben gelirin yok zannettim ama yine de senin aldığın nafaka gelirinin olup olmamasına bağlı değil diye bahsetmişti mi avukat çok iyi hatırlıyorum bi araştır standartın düştüğü için gibi gibi açıklaması olabilir
Dediginiz gibi olsa iyi olur asgari ucret degil ama super bi yasam surmek ici de cok rakam degil kirada oturuyorum sonuc olarak esim gityigi icin su an hersey bana kaldi ve ben daha baslamadim ise

Back
X