Boşaniyoruz

Barodan alıyor sanırım bi miktar. Bide çekişmeli sonucunda karşı taraftan alır sanki o kusurlu çıkarsa. Hukukçu değilim tabi ama bildiğim kadarıyla böyle. Bide genelleme yaptık ama avukata da bağlı iyi biri de olabilir belli olmaz bi belli olsun görüş bakalım ne dicek
Baroda ki avukatlar icin yeni ogrenci olduklarini cogunun davaciyi satiş yapabilecegini duydum dogru mu bu var mi basina gelen acaba var midir

Dediginiz gibi olsa iyi olur asgari ucret degil ama super bi yasam surmek ici de cok rakam degil kirada oturuyorum sonuc olarak esim gityigi icin su an hersey bana kaldi ve ben daha baslamadim ise
Ya kadını mağdur etmezler diye düşünüyorum. Hangi ildesiniz? Burdan isim vermek yasak mı bilmiyorum ama x platformunda doronavirüs diye bir kadın var eli güçlü kanunları iyi biliyor yönlendirebilir bide instada burcukaratasmetin var çok iyi avukat ve feminist. Mutlaka yönlendirirler

En azından memur olmuşsunuz çok şükür ki.Kızınızın okul masrafı sadece anneye ait değil.Baba okul masrafını karsılamıyor mu ?
Daha benim dava actigimi bilmiyor is yerine bir gitsin tebligat ciddiyetini daha iyi anlar. Cebinde akrep var karsilamaz zannetmiyorum

Ya kadını mağdur etmezler diye düşünüyorum. Hangi ildesiniz? Burdan isim vermek yasak mı bilmiyorum ama x platformunda doronavirüs diye bir kadın var eli güçlü kanunları iyi biliyor yönlendirebilir bide instada burcukaratasmetin var çok iyi avukat ve feminist. Mutlaka yönlendirirler
istnbl insallah

Baroda ki avukatlar icin yeni ogrenci olduklarini cogunun davaciyi satiş yapabilecegini duydum dogru mu bu var mi basina gelen acaba var midir
Yok yahu çok büyük paraların döndüğü iş adamlarının davalarında falan karşı tarafa çalışanlar olur da sen ben gibi sıradan davayı niye satsın adamların da meslek etiği var böyle düşünmek çok gerçekçi değil panik olmuşsun sen bi rahat ol su akar yolunu bulur ❤️

Ben gelirin yok zannettim ama yine de senin aldığın nafaka gelirinin olup olmamasına bağlı değil diye bahsetmişti mi avukat çok iyi hatırlıyorum bi araştır standartın düştüğü için gibi gibi açıklaması olabilir
O iş öyle değil abla adamın maaşıyla kadının maaşı arasında fark yoksa vermezler.Çünkü fark olmayan durumlarda nafaka verilirse adamın standardı düşüyo bu yoksulluk için.Hatta adamın maaşı azsa adam standardı düşeceği için erkek bile alabilir nafakayı.Çocuk nafakasını ise velayet elinde olan alır.Ayrıca yoksulluk nafakasında kusur muhabbeti falanda var.

O iş öyle değil abla adamın maaşıyla kadının maaşı arasında fark yoksa vermezler.Çünkü fark olmayan durumlarda nafaka verilirse adamın standardı düşüyo bu yoksulluk için.Hatta adamın maaşı azsa adam standardı düşeceği için erkek bile alabilir nafakayı.Çocuk nafakasını ise velayet elinde olan alır.Ayrıca yoksulluk nafakasında kusur muhabbeti falanda var.
Esimin maasi bordroda az gorunuyor sirket elden veriyor kalani durum oyle olunca ben ondan fazla almis gibi oluyorum

siz memursunuz baro avukat vermez

Arkadaslar daha once de konu acmistim esimle skintilarimizin oldugu cozemedik,denedik maddi durumum el vermedigi icin esimden davayi acmasini istedim tabi ki yapmadi acacaksan sen ac diyor binkac gun once tartismamizdan sonra evi terketti hoş bende artik evde gormeye tahammul edemiyordum gitmesi iyi oldu. Ertesi gunde ben adliyeye gidip dilekce verdim bosanma icin barodan avukat talep edecegim nasil oldugu hakkinda bilgisi olan var mi? Ve esim israrla anahtari vermiyor istedim. Kendi annesinde kaliyor. Butun esyalarini toplayip aldi. Benim icinde kolay bir durum degil ama geri donus olmasin istemiyorum ama cocuk icin arada saygi olsun istiyorum kizim cok kucuk nasil bu durumun altindan kalkicam bilmiyorum.
evin anahtarını mı vermiyor
Hemen yeni bir anahtar yuvasıyla beraber alıp takın. Basit bir şey sizde yaparsınız! Baro işini bilmiyorum yorumlar gelir zaten
Hakkınızsa hayırlısı olsun

Back
X