- Konu Sahibi melekyuzlum06
-
özetle çocuğuma bakıyordu ama bakmak istemiyor aslında ve geçen hafta bakmamak için kavga çıkardı ben suçlu oldum. Gelin bakmamı istemiyo diye söylüyo herkese eşimde onları savunuyo bende yğzlerine bakmam artık dedim. İnatlaştık o zmn dilekçeni ver dediAilesii napıyo size ya bu kadar hey allahım
özetle çocuğuma bakıyordu ama bakmak istemiyor aslında ve geçen hafta bakmamak için kavga çıkardı ben suçlu oldum. Gelin bakmamı istemiyo diye söylüyo herkese eşimde onları savunuyo bende yğzlerine bakmam artık dedim. İnatlaştık o zmn dilekçeni ver dedi
Sizin çocuğunuza bakmak istemiyor kayınvalideniz öyle mi?özetle çocuğuma bakıyordu ama bakmak istemiyor aslında ve geçen hafta bakmamak için kavga çıkardı ben suçlu oldum. Gelin bakmamı istemiyo diye söylüyo herkese eşimde onları savunuyo bende yğzlerine bakmam artık dedim. İnatlaştık o zmn dilekçeni ver dedi
Merhaba Hanımlar...
Eşimle ailesi yüzünden 2 haftadır tartışıyoruz ve bugün bana dilekçeni ver anlaşmalı boşanalım dedi. Birde 1,5 yaşında kızımız var. Çok üzgünüm. Ama ben onu süründürmek istiyorum. Ne yapmalıyım sizce anlaşmalı mı çekişmeli mi dava açayım.
evet.Sadce aılesımı sebep bosanmanza?
onu aştık canım ya yukarda kısaca anlattım..ben hatırladım sizi konularınıza bakınca.en son geç geldi diye kavga etmiştiniz.ondan sonra ne oldu?
ailesi yüzünden neden ayrılıyosun ARKADAŞIM...görmesen duymasan bazı şeyleri onlarla ilgili ...konu detayını vermemişsin,süründürürken sende sürünürsün zor bir süreç olur ..ki boşanırsan bu adamla gene kızın için yanyana geleceksin.arada azda olsa saygınız kalmalı ki ortak noktanız var...
ne yaparsin bilemiyorum ama bosanmak istemiyosan sakın ha sakın yalvarma, kavga da etme, sukuneti koru, baktin donus yapmiyor; verirsin dilekceni, cekismeli acarsin, gerekirse anlasmaliya doner..Merhaba Hanımlar...
Eşimle ailesi yüzünden 2 haftadır tartışıyoruz ve bugün bana dilekçeni ver anlaşmalı boşanalım dedi. Birde 1,5 yaşında kızımız var. Çok üzgünüm. Ama ben onu süründürmek istiyorum. Ne yapmalıyım sizce anlaşmalı mı çekişmeli mi dava açayım.
bakıcıya eşim yanaşmıyo annem bakmak zorunda diyor. Am annesi ne dediyse nasıl doldurduysa anneme bakmanı istemiyorum demişsin işten çık kendin bak dedi 2 haftadır sürekli tartışma çocuğumda etkileniyobu mu boşanma sebebiniz evcilik oyunu mu bu ya? o bebeğe yazık değil mi daha 1,5 yaşında ve anne-babası saçma bir nedenle ayrılıyo.
çocuğunuza bakıcı tutun olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?