boşanıyoruz:((

melekyuzlum06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
46
14
98
Ankara
Merhaba Hanımlar...
Eşimle ailesi yüzünden 2 haftadır tartışıyoruz ve bugün bana dilekçeni ver anlaşmalı boşanalım dedi. Birde 1,5 yaşında kızımız var. Çok üzgünüm. Ama ben onu süründürmek istiyorum. Ne yapmalıyım sizce anlaşmalı mı çekişmeli mi dava açayım.

çekişmeli yaparsan çok yıpranırsın onu süründürsen ne geçecek ki eline.tazminat iste öyle razı olurum de boşanmaya illa birşey istiyorsan

Karşı tarafı süründürmek isterken siz de sürüneceksiniz, bunu unutmayın.

Eğer evliliğinizi kurtarmak için yapılabilecek bir şey yoksa anlaşmalı boşanmayı tercih edin.

Ailesii napıyo size ya bu kadar hey allahım
özetle çocuğuma bakıyordu ama bakmak istemiyor aslında ve geçen hafta bakmamak için kavga çıkardı ben suçlu oldum. Gelin bakmamı istemiyo diye söylüyo herkese eşimde onları savunuyo bende yğzlerine bakmam artık dedim. İnatlaştık o zmn dilekçeni ver dedi

bu mu boşanma sebebiniz evcilik oyunu mu bu ya? o bebeğe yazık değil mi daha 1,5 yaşında ve anne-babası saçma bir nedenle ayrılıyo.

çocuğunuza bakıcı tutun olsun bitsin.

Sizin çocuğunuza bakmak istemiyor kayınvalideniz öyle mi?
Vay anasını biraz merhamet ya ....!!!

ailesi yüzünden neden ayrılıyosun ARKADAŞIM...görmesen duymasan bazı şeyleri onlarla ilgili ...konu detayını vermemişsin,süründürürken sende sürünürsün zor bir süreç olur ..ki boşanırsan bu adamla gene kızın için yanyana geleceksin.arada azda olsa saygınız kalmalı ki ortak noktanız var...

ben hatırladım sizi konularınıza bakınca.en son geç geldi diye kavga etmiştiniz.ondan sonra ne oldu?

gerçekten şimdi gördüm açıklamanızı yukarıda.sırf bu yüzden 1,5 yaşındaki bebeğinizi babasızmı bırakacaksınız.bakmazsa bakmasın bakıcı mı yok yani bakmaz zorundada değil orası başka bir yanı.ama boşanma meselesi olmaz arkadaşım.al kızını bence annene git kafanı topla rahatla, derin nefes al.yazık yuvanıza....

ne yaparsin bilemiyorum ama bosanmak istemiyosan sakın ha sakın yalvarma, kavga da etme, sukuneti koru, baktin donus yapmiyor; verirsin dilekceni, cekismeli acarsin, gerekirse anlasmaliya doner..

bu mu boşanma sebebiniz evcilik oyunu mu bu ya? o bebeğe yazık değil mi daha 1,5 yaşında ve anne-babası saçma bir nedenle ayrılıyo.

çocuğunuza bakıcı tutun olsun bitsin.
bakıcıya eşim yanaşmıyo annem bakmak zorunda diyor. Am annesi ne dediyse nasıl doldurduysa anneme bakmanı istemiyorum demişsin işten çık kendin bak dedi 2 haftadır sürekli tartışma çocuğumda etkileniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…