boşanıyoruz:((

Kimse sizin cocugunuza bakmak zorunda değil ki bakan olur diye birilerine güvenerek mi yaptiniz ? Calismak sizin için bu kadar önemliyse ve Eşiniz bakiciya karsiysa hayatinizda bir çocuğa yer vermeseydiniz keşke. Benim ablamda calisan ve iyi pozisyonda bir isi olan bir bayandi çocuğu olduktan sonra kaynanasi bakmak istemedi 3 yildir calismiyor. Daha da calismayacak. Kimseyi suclamadi, suclamaya da hakki yok, sizin de yok. Sizin sorumlulugunuz bu kimsenin değil, her turlu sonucuna katlanmakda sizin vazifeniz.

Melek hanım bence yüzleşmeyin eşinizin annesi babası siz onlara söyleyeceksiniz onlar size ortam gerilecek kavga büyüyecek
Mesele çözülecekse ya da çözülmesi muhtemel bişeyse bence kirli çamaşırları dökmenin size faydası olmaz karşı tarafada tüm ipler kopar geriye dönmek isterseniz de dönemezsiniz
Kayınvaldeniz iyilik yapmış size Çocuğunuza bakıyor sizde bazı şeyleri görmezden gelin bakıcıyla olsanız daha büyük problem...
Eşinizin ailesinin yüzüne bakmıyorum demek zaten ipi koparmış bence Yapıcı olun boşyere yuvanızı dağıtıp Çocuğunuzu yanlız başınıza büyütmeyin
Akşam ki oturmada kvnize anne bende yanlış yaptım sende beni kırdın eskiyi deşmeyelim her ailede birileri yanlış yapar diğerleri üstünü örter geçmişi konuşmayalım de... Sizinki bence sudan bir sebep inatlaşma yüzünden yuvanı dağıtma derim

anlamada sorun var sanırım... ben zaten bakmak zorunda değilsiniz bakıcı tutarız edim diye çıktı bunca olay...

anlamada sorun var sanırım... ben zaten bakmak zorunda değilsiniz bakıcı tutarız edim diye çıktı bunca olay...
Emin misin arkadaşım benim anlamam da sorun olduğuna ? Benim anlama sorunumu bilmem de senin anlatman da ciddi sorun var gibi. Bu iki ileti de sana ait. Eşin çocuğa bakmıyor ve kocan da ailesini destekliyor diye mi yoksa bakmak zorunda değiller bakıcı tutalım dedin de eşin kabul etmedi diye mi boşanmaya karar verdiniz. Önce bunda bir karar ver sonra herkes anlar konunu merak etme..

Bence bosanmayin k valide yüzünden esinizle halledersiniz ben su an evde kizima bakıyorum kreae gidene kadar da bakacağım imkaniniz var mi bilmiyorumama sizde baksaniz hemde aannesiyle büyümesi daha da güzel olabilir... bosanmak icin geçerli bir sebep görünmüyor. .

imkanım olsa neden bu duruma düşeyim ki. neden arkamdan eddikodumu yapan birine muhtaç olayım..

imkanım olsa neden bu duruma düşeyim ki. neden arkamdan eddikodumu yapan birine muhtaç olayım..

Canim o zaman bu kadar üzme kendini görmezden gel duymamis gibi davran ne yapalım kvalideler böyle anne degilki herseyine kossun yardım etsin... sen esinle arani duzelt inşallah gerisi hallolur

Ay yapsın dedikodu dursun. Ne bakıyosun. Duyma. Baksın çocuğuna. Sen keyfini sür canım aaa. Niye laf ediyosun ki. Sen laf etsen de etmesen de durum değişmicek. Boş yere niye eşinle kötü olasın ki. Boşanasın ki. Bakmak istemiyosa da eşin ona baktırmicak mı sonuçta sen niye laf ediyon ki bırak eşin annesiyle halletsin sen keyfini niye kaçırıyosun canım

insallah sadece bir restlesme olmustur aranizda..yuzlerine bakmam dediyseniz esinizde madem oyle iste boyle diye rest cekmistir..ilimli olun ya yuva yikmak o kadar kolay mi hele ki cozulmeyecek bi durum degilken..1 sene bakici filan idare edin madem sonrasinda kres yasi gelir cocugunuzun.

sakin durun hakliyken haksiz duruma dusmeyin cok iyi anliyorum sinirlenince hele de yalan karsisinda benim de gozum biseyi gormez. Sakin sakin kaynananin soylediklerini anne sen boyle boyle dedin diye bir bir soyla ki belki az buc7k anlar esiniz. Ama ne yapin ne edin sakin olun kavgaci bagirip cagiran kisi siz olmayin. Biraz politik olun. Allah sonunuz hayir etsin. Bundan bosanilmaz ins. Tatliya baglarsiniz

Hatta esinizle kaynananizin yaninda ben de isterim cocugumun kanindan birinin bakmasini gozum arkada kalmiyor ama annem boyle soyledikce uzuluyorum diye once iyi konusun. Bakin biz de veli iletisimi diye bisey vardir ogretmenim ben. Deniliyor ki cocuk ne kadar kotu olursa olsun durumu siz once veliye cocugun iyi taraflarini soyleyin. Oglunuz soyle soyle iyi ama boyle de bir durumumuz var diyin. Inanin basit ama o kadar etkili bir yontemmis ki sorunlarimin %90 inin boyle cozdum. Baktim ise yariyor esime bile uyguluyorum. Iyiyken kotu hakliyken haksiz olmayin.

bir inat yüzünden yuva yıkılmaz bence biraz bekle sessiz kal

tebrik ederim sizi bizim öğretmenlerde bir gidiyorum çocuğu düşman olarak görmüş resmen ben çocuğumu psikolağa götürdüm ders yüzünden. psi. öğretmene kağıt göndermiş dr dedi bir görseniz neler yazmış bunlar çocuk psikolejini iyice mahfeder dedi

inanın okula gidemiyorum

İnatlaşmak çözüm dğeil yapmayın yaaa... Arada olan çocuklara oluyor. Hee ciddi ciddi sıkıntılar sorunlar vardır anlarım ama bir kez daha düşünün

bayıldım sana bendensinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…