- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi melekyuzlum06
-
ablam kayınvalidemi kayınpederimi falan aramış akşam hepberaber onlara gidicez yüzleşin arkandan atıp tutmasın dedi.
anlamada sorun var sanırım... ben zaten bakmak zorunda değilsiniz bakıcı tutarız edim diye çıktı bunca olay...Kimse sizin cocugunuza bakmak zorunda değil ki bakan olur diye birilerine güvenerek mi yaptiniz ? Calismak sizin için bu kadar önemliyse ve Eşiniz bakiciya karsiysa hayatinizda bir çocuğa yer vermeseydiniz keşke. Benim ablamda calisan ve iyi pozisyonda bir isi olan bir bayandi çocuğu olduktan sonra kaynanasi bakmak istemedi 3 yildir calismiyor. Daha da calismayacak. Kimseyi suclamadi, suclamaya da hakki yok, sizin de yok. Sizin sorumlulugunuz bu kimsenin değil, her turlu sonucuna katlanmakda sizin vazifeniz.
öyle yapcam..siz bebekle gitmeseniz daha iyi olmaz mı . bebeği bence sokmayın tartışma ortamına
özetle çocuğuma bakıyordu ama bakmak istemiyor aslında ve geçen hafta bakmamak için kavga çıkardı ben suçlu oldum. Gelin bakmamı istemiyo diye söylüyo herkese eşimde onları savunuyo bende yğzlerine bakmam artık dedim. İnatlaştık o zmn dilekçeni ver dedi
Emin misin arkadaşım benim anlamam da sorun olduğuna ? Benim anlama sorunumu bilmem de senin anlatman da ciddi sorun var gibi. Bu iki ileti de sana ait. Eşin çocuğa bakmıyor ve kocan da ailesini destekliyor diye mi yoksa bakmak zorunda değiller bakıcı tutalım dedin de eşin kabul etmedi diye mi boşanmaya karar verdiniz. Önce bunda bir karar ver sonra herkes anlar konunu merak etme..anlamada sorun var sanırım... ben zaten bakmak zorunda değilsiniz bakıcı tutarız edim diye çıktı bunca olay...
imkanım olsa neden bu duruma düşeyim ki. neden arkamdan eddikodumu yapan birine muhtaç olayım..Bence bosanmayin k valide yüzünden esinizle halledersiniz ben su an evde kizima bakıyorum kreae gidene kadar da bakacağım imkaniniz var mi bilmiyorumama sizde baksaniz hemde aannesiyle büyümesi daha da güzel olabilir... bosanmak icin geçerli bir sebep görünmüyor. .
imkanım olsa neden bu duruma düşeyim ki. neden arkamdan eddikodumu yapan birine muhtaç olayım..
özetle çocuğuma bakıyordu ama bakmak istemiyor aslında ve geçen hafta bakmamak için kavga çıkardı ben suçlu oldum. Gelin bakmamı istemiyo diye söylüyo herkese eşimde onları savunuyo bende yğzlerine bakmam artık dedim. İnatlaştık o zmn dilekçeni ver dedi
öyle yapcam..
sakin durun hakliyken haksiz duruma dusmeyin cok iyi anliyorum sinirlenince hele de yalan karsisinda benim de gozum biseyi gormez. Sakin sakin kaynananin soylediklerini anne sen boyle boyle dedin diye bir bir soyla ki belki az buc7k anlar esiniz. Ama ne yapin ne edin sakin olun kavgaci bagirip cagiran kisi siz olmayin. Biraz politik olun. Allah sonunuz hayir etsin. Bundan bosanilmaz ins. Tatliya baglarsinizve ben de sinirlenince gözüm bişey görmüyo ne yapıcam bilmiyorum sinirlendirecek beni oğluda onu savunacak ama eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum o derece kinlendim ona karşı ne olursaa olsun şu saatten sonra anasının babasının yanında bundan bana karı olmaz demeyi görsün .
Hatta esinizle kaynananizin yaninda ben de isterim cocugumun kanindan birinin bakmasini gozum arkada kalmiyor ama annem boyle soyledikce uzuluyorum diye once iyi konusun. Bakin biz de veli iletisimi diye bisey vardir ogretmenim ben. Deniliyor ki cocuk ne kadar kotu olursa olsun durumu siz once veliye cocugun iyi taraflarini soyleyin. Oglunuz soyle soyle iyi ama boyle de bir durumumuz var diyin. Inanin basit ama o kadar etkili bir yontemmis ki sorunlarimin %90 inin boyle cozdum. Baktim ise yariyor esime bile uyguluyorum. Iyiyken kotu hakliyken haksiz olmayin.
İnatlaşmak çözüm dğeil yapmayın yaaa... Arada olan çocuklara oluyor. Hee ciddi ciddi sıkıntılar sorunlar vardır anlarım ama bir kez daha düşününözetle çocuğuma bakıyordu ama bakmak istemiyor aslında ve geçen hafta bakmamak için kavga çıkardı ben suçlu oldum. Gelin bakmamı istemiyo diye söylüyo herkese eşimde onları savunuyo bende yğzlerine bakmam artık dedim. İnatlaştık o zmn dilekçeni ver dedi
Bak arkadaşım içinde bulunduğun durum boşanmanız için bir sebep değil. Benim kayınvalidemde kızıma 2 yıl baktı sonra kreşe verdim oğlum olunca bakamam dedi bakıcı tuttuk yaklaşık 4 yaşına kadar bakıcımız vardı. Geçen yıl tam gün anaokuluna yazdırdık. Kızım da ortaokula başladı onu da tam gün bir okula yazdırdık. Oğlum saat 5-5,30 gibi geliyor. Kızımda Pazartesi ve Salı günleri 4'te kalan diğer üç gün 5,30-6 gibi geliyor bende en geç 6'da evde oluyorum. Ben gidene kadar bakıcı tutmayın servisler bize bıraksın yarım saat bir saat için bakıcı mı tutulur dedi bizde peki dedik. Yaz tatili ve sömertr tatilinde de bende kalsınlar burada bahçe var bana zararları yok arkadaşlarıyla oynuyorlar dedi. Teşekkür ettik bizde. Ama gel gör ki oğlunun yanında muhteşem babaanneyi oynuyor torunlarına seve seve bakan babaane, ama oğlu yokken bakamıyorum oğlan beni çok yoruyor bende yoruluyorum artık diye söyleniyor. Bende bir gün eşime okul döneminde neyse ama tatillerde bakıcı bulalım artık dedim Neden annem bakıyor ya dedi, bakıyor sağolsun ama yoruluyormuş sürekli söyleniyor dedim. Benim yanımda hiçbir şey demiyor dedi sorunda zaten orada dedim senin yanında bir şey demiyor ama bana sürekli laf sokuşturuyor dedim. Geçenlerde de oraya gittiğimizde yazın bir abla bakıcaz çocuklara dedim kayınpederim neden kızım alt tarafı senede 3 ay bakıyor annen bakmasını istemiyor musun dedi (tabii babamın hiçbir şeyden haberi yok) bende yok ben bakıcıdansa babaannenin bakmasını tabii ki tercih ederim ama annem sürekli yoruluyorum diyor onu da zor durumda bırakmak istemiyorum zaten mecburiyeti de yok dedim. Kaynanam bozuldu öyle söyleyince ben (ki bunda bozulacak bir durum yok aslında ikili oynadığı için sanırım bozuldu). Benim kızdığım nokta bakamayabilir belli bir yaşa gelmiş ama bunu oğluna hoş görünmek için aman oğlum ben bakarım gibi gösterip bana bakamıyorum şeklinde dile getirmesin sonra oğlu annem aslında bakıyor ama sen bakmasını istemiyorsun olacak biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?