boşanıyoruz:((

Sıze kesınlkke katılıyorum annaneler babneler bakıcı degılHa bazıları kendı ısteklerıyle bakarlar o ayrı ama mecburıyetlerı de yok kı bu bosanma sebebı de olmamalı bence de

r
ya ben zaten istemiyorum bakmak zorunda değilsiniz dediğim için çıktı bunlar çocukla yollarda dolmuşlarda rezil oluyorum eşime baştan beri diyorum bakıcı diye ama annem bakmak zorunda diye direte o şimdi annesini savunan yine o

ben onun bana attığı ananın evine git mesajını saklıcam o yüzzden.

mutlaka sakla ilerde lazım olur
gitme canım boşver
boşanmak istiyorsan boşan senin hayatın ama o evden önce onun gitmesi
lazım dava olursa terkedip gitti diyecek
mutlaka akıl hocası vardır
sadece sakin olmalısın ben bir yere gitmiyorum gitmek istiyorsan sen git de
ama sen boşanmak istiyormusun o önemli

Canım bak, sen olayın içinde , kırgınlık ve gururla hareket ediyorsun, durumun saçmalığını anlamak zor galiba.
Normal de eşini seviyor, seviliyorsan boşanacak bir olay yok ortada.
Güzel bir dille anlat derdini. Ben niye annen bakmasın diyeyim; benim de işime geliyor annenin çocuğa bakması; hem aklım çocukta kalmıyor hem cebimden 5 kuruş çıkmıyor ama annen istemiyor bakmak de. Bırak annesini kötülemeyi de, lafını bile etme.
Yok olmadı, çık işten dediği gibi, sen evde çocuğunla keyfine bak. Görürsün 3-5 aya eşin tutuşur, eve gelen para iki iken bir olduğunda.
He bu arada, asla evden falan gitme. Çok istiyorsa o gitsin annesigillere!!

O zaman sızın esınızle ıletısım problemınz var kı sureklı anasını dınleyen bı adamla da cok zor umarım en dogru karrı verırsınız.
n

annesi bakmak zorunda değil geçsin onu
kv suçu kendi üstünden atmış
sana açık açık söyledi mi bakmak istemiyorum diye

bide şöyle şeyler için yuva yıkılır mı
yazık değil mi minicik bebeye..

ne k.valideler ne anneler bizim çocuklarımıza bakmak zorunda değil içinden geliyosa bakar yardımcı olur ama istemiyorsa kimse bu yüzden tavır yapamaz.sonucta onların sorumluluğu bizleri büyütmekti çocuklarımızı değil.belirli bir yaşa gelmiş insanlar anlayışlı olmak lazım.

ancak sırf neden buysa çok saçma bi neden,ortada bir çocuk varken bu kadar kolay kara verilmez.çocukları bakıcı ile büyüyen anneler ya da çocuklar ölmüyor sürünmüyor değil mi? yuvanızın huzuru daha önemli.

işimden ayrılamam tek güvencem o bak kapının önüne kondum kimin eline bakcam nereye kadar bakcam işim benim tek güvencem. kimse için işimden olamam. 13 yıldır çalışıyorum ben.

Kesınlıkle mesela ben sımdı 2 cocuk buyutuyorum annane babane oluncada sehır sehır dolasıp hayatımı yasamak ıstıyorum^
Kı bu da benım en dogal hakkım ua calısmayıp cocuklarına kendılerı bakarlar yada bakıcı falan tutarlar yanı ılla anneler babaneler bakck dıye bı kaıde yokama konu sahıbının durumu farklı kaynası sag gosterıp sol vuruyo mus ogluda onu pof pofluyonmus zkr gercekten.
ı

işimden ayrılamam tek güvencem o bak kapının önüne kondum kimin eline bakcam nereye kadar bakcam işim benim tek güvencem. kimse için işimden olamam. 13 yıldır çalışıyorum ben.
Aptal adam, sinirle blöf yapıyor bence. Eften püften sebeplerle boşanmak kolay mı öyle. Oda işi bırakmayacağınızı bildiğinden annem bakmıyorsa sen evde otur da bak diyor. Bakıcı olur, senin akraban, tanıdık biri olur, bir çözüm bulun. Bu süreçte evden giden sen olma sakın.

ozaman işler değişirallah yardımcısı olsun gerçekten zor bir durum ya

E bakmak istemeyebilir mecbur değil.
Yalan söylemesi hoş değil tabiki.
Eşinin bunları görmesini sağlasan yeter.
Bu boşanma nedeni değil bence
...

e sende çik o zaman
bu sebepten bi çocuk ana babadan ayrilirmi
kanunlari bilmiyorum pek ama dilekçeyi niye sen veriyorsun kedni versin
bana blöf yapiyor gibi geldi

bakmak istemiyorsa bakmaz zorla mı?

ve ben de sinirlenince gözüm bişey görmüyo ne yapıcam bilmiyorum sinirlendirecek beni oğluda onu savunacak ama eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum o derece kinlendim ona karşı ne olursaa olsun şu saatten sonra anasının babasının yanında bundan bana karı olmaz demeyi görsün .

ablam kayınvalidemi kayınpederimi falan aramış akşam hepberaber onlara gidicez yüzleşin arkandan atıp tutmasın dedi.

o zaman yanında ailende olsun
sakın yalnız gitme ve fevri davranma canım sakin olmalısın
hiddetlenmeden sakin sakin düşün konuşmaları
unutma yuva yıkanın yuvası olmaz derler o kaynana ettiği bulur
bişey yapamadıkları zaman çirkefleşiyorlar bende de var aynından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…