- Konu Sahibi melekyuzlum06
-
ya ben zaten istemiyorum bakmak zorunda değilsiniz dediğim için çıktı bunlar çocukla yollarda dolmuşlarda rezil oluyorum eşime baştan beri diyorum bakıcı diye ama annem bakmak zorunda diye direte o şimdi annesini savunan yine oSıze kesınlkke katılıyorum annaneler babneler bakıcı degılHa bazıları kendı ısteklerıyle bakarlar o ayrı ama mecburıyetlerı de yok kı bu bosanma sebebı de olmamalı bence de
r
aynen, sakla, kovmasi onu suclu eder.. hataliysan guzelce konusup ortayi bulmaya ugras ama sakin ha sakin 'aman bosanmayalim' diye aglama.. lutfen..ben onun bana attığı ananın evine git mesajını saklıcam o yüzzden.
ben onun bana attığı ananın evine git mesajını saklıcam o yüzzden.
Canım bak, sen olayın içinde , kırgınlık ve gururla hareket ediyorsun, durumun saçmalığını anlamak zor galiba.bakıcıya eşim yanaşmıyo annem bakmak zorunda diyor. Am annesi ne dediyse nasıl doldurduysa anneme bakmanı istemiyorum demişsin işten çık kendin bak dedi 2 haftadır sürekli tartışma çocuğumda etkileniyo
nya ben zaten istemiyorum bakmak zorunda değilsiniz dediğim için çıktı bunlar çocukla yollarda dolmuşlarda rezil oluyorum eşime baştan beri diyorum bakıcı diye ama annem bakmak zorunda diye direte o şimdi annesini savunan yine o
annesi bakmak zorunda değil geçsin onubakıcıya eşim yanaşmıyo annem bakmak zorunda diyor. Am annesi ne dediyse nasıl doldurduysa anneme bakmanı istemiyorum demişsin işten çık kendin bak dedi 2 haftadır sürekli tartışma çocuğumda etkileniyo
işimden ayrılamam tek güvencem o bak kapının önüne kondum kimin eline bakcam nereye kadar bakcamCanım bak, sen olayın içinde , kırgınlık ve gururla hareket ediyorsun, durumun saçmalığını anlamak zor galiba.
Normal de eşini seviyor, seviliyorsan boşanacak bir olay yok ortada.
Güzel bir dille anlat derdini. Ben niye annen bakmasın diyeyim; benim de işime geliyor annenin çocuğa bakması; hem aklım çocukta kalmıyor hem cebimden 5 kuruş çıkmıyor ama annen istemiyor bakmak de. Bırak annesini kötülemeyi de, lafını bile etme.
Yok olmadı, çık işten dediği gibi, sen evde çocuğunla keyfine bak. Görürsün 3-5 aya eşin tutuşur, eve gelen para iki iken bir olduğunda.
He bu arada, asla evden falan gitme. Çok istiyorsa o gitsin annesigillere!!
ıyani canım ilyas hakanım ve yağmurum şuan kv kızıma bakıyor,yarın yok derse neyapacam mecburum bakıcı aramaya veya otorup kendim bakmaya..kadın baktımı dünya iyisi olacak bakmadı ondan kötüsü yok.olurmu öyle şey onlar bakmış bakacakları kadar kendi çocuklarına yorulmuşlar evlendirmişler..bazı kişiler istemiyebilir bakmayı empati kurmak lazım..ve bu asla bir boşanma sebebiolmamalı....
Aptal adam, sinirle blöf yapıyor bence. Eften püften sebeplerle boşanmak kolay mı öyle. Oda işi bırakmayacağınızı bildiğinden annem bakmıyorsa sen evde otur da bak diyor. Bakıcı olur, senin akraban, tanıdık biri olur, bir çözüm bulun. Bu süreçte evden giden sen olma sakın.işimden ayrılamam tek güvencem o bak kapının önüne kondum kimin eline bakcam nereye kadar bakcamişim benim tek güvencem. kimse için işimden olamam. 13 yıldır çalışıyorum ben.
Kesınlıkle mesela ben sımdı 2 cocuk buyutuyorum annane babane oluncada sehır sehır dolasıp hayatımı yasamak ıstıyorum^
Kı bu da benım en dogal hakkım ua calısmayıp cocuklarına kendılerı bakarlar yada bakıcı falan tutarlar yanı ılla anneler babaneler bakck dıye bı kaıde yokama konu sahıbının durumu farklı kaynası sag gosterıp sol vuruyo mus ogluda onu pof pofluyonmus zkr gercekten.
ı
özetle çocuğuma bakıyordu ama bakmak istemiyor aslında ve geçen hafta bakmamak için kavga çıkardı ben suçlu oldum. Gelin bakmamı istemiyo diye söylüyo herkese eşimde onları savunuyo bende yğzlerine bakmam artık dedim. İnatlaştık o zmn dilekçeni ver dedi
e sende çik o zamanbakıcıya eşim yanaşmıyo annem bakmak zorunda diyor. Am annesi ne dediyse nasıl doldurduysa anneme bakmanı istemiyorum demişsin işten çık kendin bak dedi 2 haftadır sürekli tartışma çocuğumda etkileniyo
bakmak istemiyorsa bakmaz zorla mı?özetle çocuğuma bakıyordu ama bakmak istemiyor aslında ve geçen hafta bakmamak için kavga çıkardı ben suçlu oldum. Gelin bakmamı istemiyo diye söylüyo herkese eşimde onları savunuyo bende yğzlerine bakmam artık dedim. İnatlaştık o zmn dilekçeni ver dedi
tabiki zorunda değil yazışmaların tamamını okuyup sonra yazarsanız daha iyi olur...bakmak istemiyorsa bakmaz zorla mı?
tabiki zorunda değil yazışmaların tamamını okuyup sonra yazarsanız daha iyi olur...
ablam kayınvalidemi kayınpederimi falan aramış akşam hepberaber onlara gidicez yüzleşin arkandan atıp tutmasın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?