boşanıyoruz:((

kavgalardan etkilenen çocuğunuzun boşanmadan nasıl etkileneceği hakkında bir fikriniz yok sanırım.. kimse ama hiç kimse çocuğunuza bakmak zorunda değil.. ama eğer bakıyorsa da ne söylerse söylesin sizin alttan alma zorunluluğunuz var kusura bakmayın.. gidip eşinizin yanında k.validenizle konuşup orta yolu bulun..

bugün toparlanıp anneme geçicem zaten resmen kovdu beni

nefret geldi ya ne biçim adam çocuğuylaa karısını evden kovuyor
gitmeyin evinizden anası çok kıymetli o gitsin anasının evine
bu yasalarda böyle haksız duruma düşürmek için yapıyor olabilir
dikkatli olun neler gördü bu site
eşini delirtip ses kaydı yapan adam bile vardı
çocugunuz için sakin olun lütfen

Sıze kesınlkke katılıyorum annaneler babneler bakıcı degılHa bazıları kendı ısteklerıyle bakarlar o ayrı ama mecburıyetlerı de yok kı bu bosanma sebebı de olmamalı bence de
r

yaw bismillah, 2 haftadır olan bir tartışma için hemen boşanılır mı? Bir sakin olun, ister ikinizi seven bir büyükten, olmadı bir uzmandan yardım alın.

Bak arkadaşım içinde bulunduğun durum boşanmanız için bir sebep değil. Benim kayınvalidemde kızıma 2 yıl baktı sonra kreşe verdim oğlum olunca bakamam dedi bakıcı tuttuk yaklaşık 4 yaşına kadar bakıcımız vardı. Geçen yıl tam gün anaokuluna yazdırdık. Kızım da ortaokula başladı onu da tam gün bir okula yazdırdık. Oğlum saat 5-5,30 gibi geliyor. Kızımda Pazartesi ve Salı günleri 4'te kalan diğer üç gün 5,30-6 gibi geliyor bende en geç 6'da evde oluyorum. Ben gidene kadar bakıcı tutmayın servisler bize bıraksın yarım saat bir saat için bakıcı mı tutulur dedi bizde peki dedik. Yaz tatili ve sömertr tatilinde de bende kalsınlar burada bahçe var bana zararları yok arkadaşlarıyla oynuyorlar dedi. Teşekkür ettik bizde. Ama gel gör ki oğlunun yanında muhteşem babaanneyi oynuyor torunlarına seve seve bakan babaane, ama oğlu yokken bakamıyorum oğlan beni çok yoruyor bende yoruluyorum artık diye söyleniyor. Bende bir gün eşime okul döneminde neyse ama tatillerde bakıcı bulalım artık dedim Neden annem bakıyor ya dedi, bakıyor sağolsun ama yoruluyormuş sürekli söyleniyor dedim. Benim yanımda hiçbir şey demiyor dedi sorunda zaten orada dedim senin yanında bir şey demiyor ama bana sürekli laf sokuşturuyor dedim. Geçenlerde de oraya gittiğimizde yazın bir abla bakıcaz çocuklara dedim kayınpederim neden kızım alt tarafı senede 3 ay bakıyor annen bakmasını istemiyor musun dedi (tabii babamın hiçbir şeyden haberi yok) bende yok ben bakıcıdansa babaannenin bakmasını tabii ki tercih ederim ama annem sürekli yoruluyorum diyor onu da zor durumda bırakmak istemiyorum zaten mecburiyeti de yok dedim. Kaynanam bozuldu öyle söyleyince ben (ki bunda bozulacak bir durum yok aslında ikili oynadığı için sanırım bozuldu). Benim kızdığım nokta bakamayabilir belli bir yaşa gelmiş ama bunu oğluna hoş görünmek için aman oğlum ben bakarım gibi gösterip bana bakamıyorum şeklinde dile getirmesin sonra oğlu annem aslında bakıyor ama sen bakmasını istemiyorsun olacak biliyorum.

Gönderiyor bir de. Siz de gidiyorsunuz. Doldurun eşyalarını bir valize o gitsin. Bizim hatunlar hemen baba evinin yolunu tutuyor.

Cehennemin dibine baksın.severken iyi bakmaya gelince bitarafları oynuyo zaten. Surundurmeyın sızde çok yıpranırsınız cocugunuzda. Nafakanızı alın bırakmayın. İnşallah gerek kalmadan duzelirsiniz

Canım kv çok şeytanmış keşke sende onu kendi silahı ile vursaydın , eğer bir erkek anasının ağzına bakıyor ise herşeyi güzelce ilk sen anlatacaksın eşine ve erkekler gaza geliyorlar hemen, sen alttan al ki kötü gelin olma , ben nişanlıyım ve ilk silleyi yedim ikincisini asla yemicem ve sana dediğim taktiği uyguladım işe yarıyor. Alttan vericeksin gazı ki diğerlerinin dolduuruşuna gelmesin. Bakmasın çocuklarına ben bakıcı bulur baktırırım kimseye muhtaç değilim diyip koyucaksın lafını , misilleme yapıcaksanda çaktırmayacaksın. Bu yüzden yuvanızı dağıtma sen kendine taktik geliştir kv'den 1-0 önde ol.

Bir inat ugruna evliliginizimi bitiriceksiniz. Yapmayin allah askina esinizce guzelce konusun. Sorunlarinizi cozun..

Sizin yerinizde olsam anlaşmak için şartlarımı sunar ve öyle dilekçeyi imzalardım.
Ne olursa olsun sakin olun.
Bence eşinizin oşanmaya falan niyeti yok.
Sadece gözdağı...

benim eski esim surekli bosanmaya atıfta bulunurdu, ben de 'sinirli su an, hata yapmayalim' diyerek alttan alirdim, pisman da degilim buna.. elimden geleni yaptim diyebiliyorum simdi.. ama ben yeri geldi sanki yalvarir pozisyona dustum, sen bunu yapma, dur sessizce, ne halt ederse etsin..
eski esim bi kez daha bosanmayi agzina aldiginda, gittim actim davayi, ondan sonra o bosanma lafi agzindan dusmeyen adam mum oldu, ama ne fayda.. demistim ona, bidaha agzimiza gercekten bosanacaksak alacagiz.. oyle de oldu..
demem o ki, istemiyosan da yalvarma, restlesme de, birak acsin davasini cok hevesliyse..

ben onun bana attığı ananın evine git mesajını saklıcam o yüzzden.

Sıze kesınlkke katılıyorum annaneler babneler bakıcı degılHa bazıları kendı ısteklerıyle bakarlar o ayrı ama mecburıyetlerı de yok kı bu bosanma sebebı de olmamalı bence de

r
yani canım ilyas hakanım ve yağmurum şuan kv kızıma bakıyor,yarın yok derse neyapacam mecburum bakıcı aramaya veya otorup kendim bakmaya..kadın baktımı dünya iyisi olacak bakmadı ondan kötüsü yok.olurmu öyle şey onlar bakmış bakacakları kadar kendi çocuklarına yorulmuşlar evlendirmişler..bazı kişiler istemiyebilir bakmayı empati kurmak lazım..ve bu asla bir boşanma sebebiolmamalı....

Annesi yuzunden mi git diyor..
Hey ben… .bu neymis bee git kardesim bosan plof yapiyordur. Senin yapmdgni gorsun kendi yuvasindan gecyr annesi yuzndn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…