- 25 Ağustos 2014
- 21.213
- 50.816
- 798
- Konu Sahibi melekyuzlum06
-
genel olarak anlaşıyoruz ama evlendiğimden beri ailesi yüzünden tartışıyoruz ve sürekli onları savunuyor bi kez olsun benim yanımda durmadı. şimdide sırf annesinden özürdilemediğim çin gönderiyo beniEsınle genel olarak durumunuz nasıl anlasıyomusunuz?
bugün toparlanıp anneme geçicem zaten resmen kovdu beni
rgerçekten şimdi gördüm açıklamanızı yukarıda.sırf bu yüzden 1,5 yaşındaki bebeğinizi babasızmı bırakacaksınız.bakmazsa bakmasın bakıcı mı yok yani bakmaz zorundada değil orası başka bir yanı.ama boşanma meselesi olmaz arkadaşım.al kızını bence annene git kafanı topla rahatla, derin nefes al.yazık yuvanıza....
yaw bismillah, 2 haftadır olan bir tartışma için hemen boşanılır mı? Bir sakin olun, ister ikinizi seven bir büyükten, olmadı bir uzmandan yardım alın.Merhaba Hanımlar...
Eşimle ailesi yüzünden 2 haftadır tartışıyoruz ve bugün bana dilekçeni ver anlaşmalı boşanalım dedi. Birde 1,5 yaşında kızımız var. Çok üzgünüm. Ama ben onu süründürmek istiyorum. Ne yapmalıyım sizce anlaşmalı mı çekişmeli mi dava açayım.
Gönderiyor bir de. Siz de gidiyorsunuz. Doldurun eşyalarını bir valize o gitsin. Bizim hatunlar hemen baba evinin yolunu tutuyor.genel olarak anlaşıyoruz ama evlendiğimden beri ailesi yüzünden tartışıyoruz ve sürekli onları savunuyor bi kez olsun benim yanımda durmadı. şimdide sırf annesinden özürdilemediğim çin gönderiyo beni
özetle çocuğuma bakıyordu ama bakmak istemiyor aslında ve geçen hafta bakmamak için kavga çıkardı ben suçlu oldum. Gelin bakmamı istemiyo diye söylüyo herkese eşimde onları savunuyo bende yğzlerine bakmam artık dedim. İnatlaştık o zmn dilekçeni ver dedi
Bir inat ugruna evliliginizimi bitiriceksiniz. Yapmayin allah askina esinizce guzelce konusun. Sorunlarinizi cozun..özetle çocuğuma bakıyordu ama bakmak istemiyor aslında ve geçen hafta bakmamak için kavga çıkardı ben suçlu oldum. Gelin bakmamı istemiyo diye söylüyo herkese eşimde onları savunuyo bende yğzlerine bakmam artık dedim. İnatlaştık o zmn dilekçeni ver dedi
ben onun bana attığı ananın evine git mesajını saklıcam o yüzzden.nefret geldi ya ne biçim adam çocuğuylaa karısını evden kovuyor
gitmeyin evinizden anası çok kıymetli o gitsin anasının evine
bu yasalarda böyle haksız duruma düşürmek için yapıyor olabilir
dikkatli olun neler gördü bu site
eşini delirtip ses kaydı yapan adam bile vardı
çocugunuz için sakin olun lütfen
yani canım ilyas hakanım ve yağmurum şuan kv kızıma bakıyor,yarın yok derse neyapacam mecburum bakıcı aramaya veya otorup kendim bakmaya..kadın baktımı dünya iyisi olacak bakmadı ondan kötüsü yok.olurmu öyle şey onlar bakmış bakacakları kadar kendi çocuklarına yorulmuşlar evlendirmişler..bazı kişiler istemiyebilir bakmayı empati kurmak lazım..ve bu asla bir boşanma sebebiolmamalı....Sıze kesınlkke katılıyorum annaneler babneler bakıcı degılHa bazıları kendı ısteklerıyle bakarlar o ayrı ama mecburıyetlerı de yok kı bu bosanma sebebı de olmamalı bence de
r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?