Boşanma Aile Beklentiler Sorumluluklar

Size "doğurmasaydın" diyen annenize "sen de beni doğurmasaydın" diyebilirsiniz.
Çocuğunuzu da geçici olarak babasının tarafına bıraksanız? Eliniz bollaşınca alırsınız.

Canım şimdi baktımda belediyeye ait kreş anaokulu vs.var yalnız ücret 560 TL yazıyor. Benim 60 TL ücretli olanlardan haberim yok bildiğin herhangi bir internet sitesi ya da telefon numarası var mı? Rica etsem yazar mısın?

Isin yoksa borcunu odeyemezsen kalirsin kapida yine donersin ayni eve.. is bulup cikmasi gerekiyor

29 yaşında ,bankalarla içli dışlı bir öğrenci ...on sekiz yaşında ezebilecegin bir bebe değilim.

Bankaciysan öğren ,5.000 lira krediyi yoldan çevirip zorla veriyorlar artık. .hem 5.000 liranın ne gibi zor bi geri ödemesi olabilir ki ?

Tenkit için değil de bilgi alışverişi için yazsaydın keşke ..

bilgi alışverişini en başta yazdım ama beğenmedin üste çıkmaya kalktın. yaşın da durumun da beni ilgilendirmez kimseyi ezmek niyetim yok sen tavrına üslubuna bi dönüp bakarsan neyi ne amaçla yazdığımı tekrar görürsün saldırmak yerine bilgi almayı istemek senin elinde. kulaktan dolma bilgi ile hareket ediyorsun hala ve bana işimi öğretmeye çalışıyorsun. kimse kimseyi yoldan çevirip kredi vermiyor teklif gönderiyorlar sen evrak getirmezsen veya uygun değilsen verilmiyor bu kadar net.
geri adım atmak bir erdemdir. anlayana..

Anlamıyorum bir aile nasıl evladına düşman kesilir kardeşi babayı gectim anne ya hayvanlar bile yavrusuna nasil sahip çıkıyor insanlar neden böyle

Allah yarabbi ya sabır ! Bak kendin diyorsun teklif gönderiyoruz ,kabul ederse evrakiyla geliyor ,veriyoruz diye ..bundan bahsediyorum işte ..alanları da biliyorum. .kulaktan dolma falan değil ..daha geçen gün benim 18 yaşındaki kardeşim istediği parayı vermedik diye 5.000 lira kredi çekti .işi yok gücü yok ..sadece kimin oğlu olduğu biliniyor ..çalıştığın banka nasıl bilmem ama illa dekont mu yollayayım ,kişisel bilgileri mi gondereyim ..değişiksin ...üslubuna da dikkat et ..çocuğunla konuşmuyorsun ..

Mune eee gel bizi ayır ,yoksa banlanacagim :)))

Of of su konuyu okuyunca icim daraldi bacim, allah yardimcin olsun kisa bi sure once ayni sorunlari yasadim ama ben bir hafta kadar aile yaninda kaldim baktim oluru yok moraller bozuk cocuklq ilgilenen yok kqrdesim istemez tavri falan babam sabahlari gelip aramican onlari deyip uste cocugun yaninda kufur etmesii ben evde bulmustum annem bikac ay ben veririm kirayi sonra nafaka falan alirsn dedi ama ya is bulamassam ya nafaka alamassam onumuz karli kis... ben mecbur kaldim evime dondum mecburdum suan sen sakin evlilik dusunme bence suan ikinci evlilikle kurtulus olmaz ya kotusune denk gelirsen nolacakk ya evine don mecburen benm gibi yada ise gir cocuguju krese verr allah yardimcn olsn cok zor ben bi nebzede olsa suan rahatim cunku evimde en azindan coxugum rahat ve konusan eden yok

Hanımlar sakin lütfen, uyarı versem bir türlü vermesem bir türlü, rica ediyorum herkes otokontrolünü sağlasın, polemiğe girmeden görüşünü yazmak zor olmasa gerek.
Kendi halimde yaşadıklarımdan da yola çıkarak yorum yapıyorum .ben bilmediğim bir konuda fikir atmam ortaya .ama hanımefendi bankaciymis, illa da curutecek tezimi ..dekont mu yollayalım yada niye ısrarla ben biliyorum, bankaciyim, sen kimsin gibi davranışlar ..benim soykediklerim yanlışsa sen dogrusunu yaz bana da bulasma. Neyse ..bu aralar çok sabırsızım ..tartışıp kimseyi de kırmak istemiyorum .o yüzden seni çağırdım ..

Tek aklima gelen arkadaslariniz varsa onlarla eve cikin hem kirayi ve masraflari paylasirsiniz hemde kafaniz rahat olur. Ailenizide anlayabilmis degilim insan öz evladina neden yardimci olmaz evlenmek icin acele etmeyin tekrar yanlis kararlar alabilirsiniz

Hanımlar sakin lütfen, uyarı versem bir türlü vermesem bir türlü, rica ediyorum herkes otokontrolünü sağlasın, polemiğe girmeden görüşünü yazmak zor olmasa gerek.

Mune yazılanları okursan kimin nasıl yazdığını zaten görürsün. kızgın değilim, ters yazmıyorum. polemik gerekliyse girilir ama yanlışsa doğrusunu yaz diyor arkadaş bir saattir doğrusunu yazıyorum asla kabul etmiyor. evet tezinin karşılığını vermek durumundayım buradaki insanları yanlış yönlendiriyorsun. kardeşin bunu yaşamış olabilir ama konu sahibine örnek verdiği gibi çok kolay iş değil. benim bilgim bu yönde diyip susmak yerine bilene dikleşmek gereksiz polemik oluyor. ben işimi savunuyorum dediğin gibi doğrusunu söylemek görevim. üslubumda da ne hakaret ne aşağılama var olanı yazıyorum ama üste çıkma çaban sebebi ile gereksiz polemiğe dönüyor.

He he tamam sen bankacısın, hem de bireysel !!! Yazma daha

Kimseyi dinleme
ailenin mirin kirin etmesine izin vermeden bir ise gir
Hem işi begenmiyorlar hem evde oturmana mirin kirin ediyorlar
Bir 6 ay para biriktir sonra bir anda yine kimseye haber vermeden çik o evden
Niye böyle yaptin derlerse annenin yazdığı notu birakirsin yüzlerine

Biran önce kendinize uygun bir iş bulun.
Paranızı biriktirin ve ayrı bir eve çıkın kızınızla.
Çocuğunuzu da kreşe verin.
Kafanız rahat olur.
Daha huzurlu olursunuz,kimsenin lafının ve tavrının altında ezilmezsiniz.
Böyle bir ortamda ne siz ne de kızınız mutlu olamazsınız.

Allah yardımcın olsun .
Şu aşamada senin için en iyisi güzel bir iş bulup, ayrı eve çıkmak ve ailenle ilişkilerini minimuma indirmek.
İnşallah güzel bir iş bulursun, ailenle birlikte yaşamamak en güzeli. Çok daha huzurlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…