- 14 Ağustos 2017
- 6
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi diskapinin_dismandali
-
Kredi çek , bir süre idare edersin .evini ayırıp ,eşyalarını alacak ,1 yıllık kiranı karşılayacak kadar .. şimdi bütün bankalar kredi veriyor ,almayanı dövüyorlar :)
Bana kredi vermezler ki keşke alabilsem eski eşim yüzünden birçok yerden icralık durumdayım. İşe girer girmez zaten haciz koyarlar maaşıma büyük ihtimal. Ama seneye bir miktar ödeme alıcam çok değil ama bir işimde olursa belki bu dediğini yapabilirim.
Ev kiraları çok yüksek bir maaş kadar nasıl geçinebilirim ki benim aklım almıyor yetirebilmek çok zor. Tek başıma olsam bir ev arkadaşı bulurdum ama kızımla çok iyi tanımadığım biriyle yaşayamam.
Ben olsam borca girerim ama o ailenin yanında kalmam .küçücük çocuğun var ..bu kavga-dövüş esnasında o nerde ? Psikolojisi nasıl ? Sana en büyük destek kızın , tut elini ,cik o evden ..
Çok haklısınız pasif kalıyorum tartışmayı kavgayı kendimi savunmayı beynim değil artık ruhum kaldırmıyor tıkanıyorum resmenSiz ailenizin verdigi kararlarla mi hayatinizi idame ettireceksiniz?Neden bu kadar pasifsiniz!Oysa ki bosanmis guclu bir kadinsiniz,neden bu mahkumiyet?masaya söyle okkalı bir yumruk koyun yoksa bu gidisle ikinci bir hezimet yasama olasiliginiz cok fazla!
Edit :size gücünüzü hatirlayayim...
Son bir hamle gerek bunu yapın!Bu arada gücünüzü toplayin ve kızınızı, hayatınızı düşünün.Yanlis bir sey yapmayacaksiniz calisacak para kazanacak kendi kararlarinizi vereceksiniz...Hersey den once bir annesiniz ve kızınızın itilip kakilmasina seyirci olmayacaksiniz....Aileniz suan ayaginizi baltaliyor buna izin verip vermemek sizin elinizde,kavga edin demiyorum kararli gorunun ben yapiyorum bilginiz olsun deyin....Çok haklısınız pasif kalıyorum tartışmayı kavgayı kendimi savunmayı beynim değil artık ruhum kaldırmıyor tıkanıyorum resmen
Birkaç tanesine kabul edildim fakat ne yazıkki ailem olur vermedi
Onlarin sikintisi senin nerde nasil calistigin degil bence cocuk bakmak istemiyorlar baska uygun is bulsan onada kulp takacaklar 3yas artik krese verilebilecek bir yas bence hic beklentiye girmeyin krese verin zaten cocuga tahammulleri yokmus baksalar ne vereceklerki kreste oyun falan oynar yasit akranla vakit gecirme iletisim kurma becerisi edinir cok daha faydaliBulduğum işin bir tanesi benim için çok uygundu aslında kariyer şansımda vardı fakat ailem izin vermedi istediğimi söylediğinde de bakıcıda bul o zaman dediler. Mecburen reddetmek durumunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?