AminnnnHerkes yaşattığını yaşasın amin
Ne güzel yazmışsınızBen de boşanamayan kesimdeyim. Ama eninde sonunda bosanacagim hakkımı alıp sadece hayallerime üzülüyorum anne olmayı bir çocuk yetistirmeyi isterdim.
Benden sonra isterse 10 kadını mutlu etsin benim için önemli olan bana verdiği sözleri tutmamış olması bana kendimi kötü hissettirmesi bunlar değişmez benim için kapimda yatsa yalvarsa inanmam artık önceden de cok ağladı ve inkar etti yalanları hep uğraştım ama tek tarafli idi herşey .
Içim çok çok rahat çekişmeli olduğu icin görüyorum ona aldığım esyalarla gelip bir de üstüne üstlük sosyal medya da beraber olduğumuz resimde beni kırpıp profil resmi yapmış ona acımıyorum da ona verdiğim emeğe acıyorum.
Ama herşey geçecek, aşık olup sevilecegim, mutluluk gözyaşları dökeceğim zamanlara az kaldı.
Bazen duygularla hareket edip duvara toslarız, o hesap benimki de...
Ama hayat devam ediyor...
Umut içimizde.
Bir dönem ben de o kafadaydım ama şimdi şimdi onu görenler beni görenler karşılaştırma yapınca ister istemez düşünmeye başladım. Tabi onu değil gücümü.Kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmez
Allah büyük
Bende o süreçteyim hiç görüşmedik
Benden uzak olsunda Naparsa yapsın
Çok benzer seyler oldu bende de. O benim kriptolu fotoğrafını koydu ben de onu kırpıp koydum. Eğer onunla bana acı vereceğini düşünüyorsa ben de onun düşüncesine göre ona acı veririm o halde artık iş inatlaşmaya gitti bizde. Ben çok alttan aldım ama hiç bir Şey düzelmedi. Şimdi kendi özgürlüğünün tadını çıkarıyorum. Çok güzel bir hayatım var. Ve o ben çıkarken batıyor. İsterim ki bir gün gelsin kapıma yalvarsın ben de ona gereken cevabı vereyim.Ben de boşanamayan kesimdeyim. Ama eninde sonunda bosanacagim hakkımı alıp sadece hayallerime üzülüyorum anne olmayı bir çocuk yetistirmeyi isterdim.
Benden sonra isterse 10 kadını mutlu etsin benim için önemli olan bana verdiği sözleri tutmamış olması bana kendimi kötü hissettirmesi bunlar değişmez benim için kapimda yatsa yalvarsa inanmam artık önceden de cok ağladı ve inkar etti yalanları hep uğraştım ama tek tarafli idi herşey .
Içim çok çok rahat çekişmeli olduğu icin görüyorum ona aldığım esyalarla gelip bir de üstüne üstlük sosyal medya da beraber olduğumuz resimde beni kırpıp profil resmi yapmış ona acımıyorum da ona verdiğim emeğe acıyorum.
Ama herşey geçecek, aşık olup sevilecegim, mutluluk gözyaşları dökeceğim zamanlara az kaldı.
Bazen duygularla hareket edip duvara toslarız, o hesap benimki de...
Ama hayat devam ediyor...
Umut içimizde.
Zavallılık acizlik işte. Ne yazık ki bu erkekler ancak kaybettiklerinde bir şeylerin ne ifade etttini anlıyorlar. Çünkü kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar! Ne yazıktır ki öyle olmadıklarını anladıkları anda aslında kendilerinden özgüven sandıkları şeyin bizden onlara verilen bir hediye olduğunu anlıyorlar. Beter olsunlar. Böyle erkeklere az bile. Kıymet bilseymiş.Eşim hergun farklı bir havada çalıyor .. en son teklifi için konu açmıştım . Boşanmamak için ayak diretiyor .. ama ciddiyetimi anladi galiba . avukatla görüştüm . Şahit falan ayarlamaya çalışıyorum . Haber yollamış ben elifsiz yapamam falan diye . Şuan duygusal tiplerde sonra ne olacak bilmiyorum .
Ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki. Bu arada buraya yazan herkes gördüğüm kadarıyla eşinden dönüş yaşamış. Ben yaşamadım daha dilekçelerime safhasındayız. Ama bizdeki durum farklı. Ben uzaklaştırma aldım ve bana iletişim araçları ile ulaşması da yasaklı. Ben istediğim icin tabi. Hala kıyafetlerini almak icin falan polis merkezinden aratıyor. Ben onu ve ailesini her yerden engelledim. Ulaşmalarını zor ama imkansız değil. Ayaklarıma kapanacağı günler gelir umarım sizin gibiBende avukat tuttum o ilgileniyor. Icimdd bi ofke var ama ona karsi ailesine karsi. Iki defa yalvarmaya geldi. Ama karaktersiz vir insan ki. En kotu seylere maruz kalsinlar istiyorum. Hic affedemeyecek gibi hissediyorum bu beni korkutuyor. Onceki sevgilimde aldatmisti beni hala icimde onun acisi da duruyor.
Sanki beni anlatmışsınız. Benimki de elimden maaşımı alamayınca delirirdi. Düşünün bu adam aylık 8000 maaş alıyordu ve buna rağmen Benin maaaşımı istiyordu. Allah’ın cezası pisliğin biriydi işte. Sorumsuz ilgisiz sevgi nedir bilmeyen. Şimdi şimdi içimde nefret uyandı. Artık her şey ama her şey gözümün önüne geliyor. Kapıya koymakta çok geç kaldım çok yazık.Olacak o da olacak herşey zamanla dediğiniz gibi.
Ben hiç evlenmedim ki zaten adam para makinası gibi gördüğü için yanınmmdaymis berbat da bir ev arkadasi idi. Diğer arkadaşları bilmem ama imza attıktan sonra mutlu tek anım yok unutmak da kolay oluyor hali ile
Hepimize umutlu huzurlu yıllar diliyorum
Olsun , tecrübe edindik .. hayatta yaşadığımız herşeyin bir anlamı olduğunu , bizi geliştirdiğine inanıyorum :) gerçekten bu evlilik benim için çok çok büyük bir tecrübe idi , olgunlastirdi ..Sanki beni anlatmışsınız. Benimki de elimden maaşımı alamayınca delirirdi. Düşünün bu adam aylık 8000 maaş alıyordu ve buna rağmen Benin maaaşımı istiyordu. Allah’ın cezası pisliğin biriydi işte. Sorumsuz ilgisiz sevgi nedir bilmeyen. Şimdi şimdi içimde nefret uyandı. Artık her şey ama her şey gözümün önüne geliyor. Kapıya koymakta çok geç kaldım çok yazık.
inanın af dilesin pişman olsun gibi beklentim yok sadece soyadından ve ona ait anılardan tamammen kurtulmak istiorm ki o ve annesi şimdiye kadar hata yapmamışlar bu konuda yaptıklarını düşünmezler benim eski es de hem anlaşmalı bosanalım dedi hem ben yokken evden bornoza kadar altına koyup götürmüş ki kredi kartım ile alan benim ama sağolsun bu süreçte ona karşı oln tüm iyi duygularım tükendi sadece bana yaşattıklarının bedelini ödesin benden uzakta haberim bile olmasın ayrılırken de dedim sana hakkımı helal etmiyorum öte dünyada hesaplayaşacağım senle.Ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki. Bu arada buraya yazan herkes gördüğüm kadarıyla eşinden dönüş yaşamış. Ben yaşamadım daha dilekçelerime safhasındayız. Ama bizdeki durum farklı. Ben uzaklaştırma aldım ve bana iletişim araçları ile ulaşması da yasaklı. Ben istediğim icin tabi. Hala kıyafetlerini almak icin falan polis merkezinden aratıyor. Ben onu ve ailesini her yerden engelledim. Ulaşmalarını zor ama imkansız değil. Ayaklarıma kapanacağı günler gelir umarım sizin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?