Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki kendine ev tutmus. Biricik abiciği ve namusum dediği yengecigi onu kapı dışarı etmişler ah yazık. Çok üzüldüm! Bana dünyada es çok bulunur da kardeş bulunmaz. İnsanın en değerli varlığı kardeşleri demişti. Üç kardeşinden amfisi evine soktu? Hiçbiri. İnsan büyük konuşmayacak.
Sanki beni anlatmışsınız. Benimki de elimden maaşımı alamayınca delirirdi. Düşünün bu adam aylık 8000 maaş alıyordu ve buna rağmen Benin maaaşımı istiyordu. Allah’ın cezası pisliğin biriydi işte. Sorumsuz ilgisiz sevgi nedir bilmeyen. Şimdi şimdi içimde nefret uyandı. Artık her şey ama her şey gözümün önüne geliyor. Kapıya koymakta çok geç kaldım çok yazık.
Bazı hıkayelerde karşı tarafın Ailesinin de etkisi olduğunu düşünüyorum evet. Ama sonuç itibari ile esiniz ailesine kapısını kapatmayı bilmeliydi. Bu sizin sucunuz değil.Benim esimin hakkini yiyemem kizlar yilbasindsn once ona telefon hediye aldim cunku 10 yillik bi eski telefon vardi elinde bi set begendim biliyoruk borcta olsa alir guzelce konusthm paramiz olunca alicaz diye... Maasimi da istemez hayatta hatta araba almistim hep destek oldu kullan diye.. ama annesi esimi de benide mahvetti... bizde 2 araba cift maas bana ilerde minimum bi ev bi yazlik bodrumda arsa... Annesi bunlari kaldiramadi kadjnin akli fikri kizi kizinda olmayan bizde olan ne varsa dert etti seneye ev alicaktik ona bile cildirdi esimi sevmiyo annesi ama esim bunu henuz gormuyir malesef keske gorse inanin deseki evet herseyin suclusu annem donse de tamam derim... hersey iyiyken annesi nezaman arasa biz kavga ettik birbirimizi yedik sonunda o kadin bizi evine gittigimiz ilk gunde birbirimize soktu ayriliyoruz...
Çok doğru yazmışsın canım ama bizim davalar daha yeni açıldığından olaylar çok taze. İnsan sürünsün istiyor. Bazı zamanlar gelsin kapımda yatsın istiyor. Bunlar normal süreçler bence. Ben su sıralarda hayatımda işgal ettiği yerinden bile nefret eder bir hale geldim. Zamanla her şey küllenecek.Hepimize ithafen yazıyorum kızlar lütfen şu eski kocalarınızı aklamaya çalışıp x kaynanayı suçlamayın ilk 1 yıl ben de öyle sandım.
Ama sorun kocalarda o dese benim karım hatası ile kabul edeceksiniz paşa paşa kabül edilirdi.
Çünkü onlar bulunmaz hint kumaşı da değil mükemmel de değil, lütfen duygularınız olmadan görmeye çalışın o zaman göreceksiniz.
Bırakın ya onlar hayallerindeki ailesine kul köle olan kızları bulsunlar mutlu olsunlar ben bu dünyada affettim, kapımda yatsa tepkim olmaz bu saatten sonra ben hesabı öte dünyaya bıraktım.
Adam vardır bir de adam rolü yapan beyinsizler.
Unutmayın birşey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir.
Bir iki haftaya gelir kapinaSelam kızlar. Daha önce burada boşanma davası açtığım zaman da konu açmıştım. Oldukça güzel dönüşler aldım. Kendimi çok iyi hissettim o yüzden yine dönmek istedim buraya. Bu arada pek çok şey oldu ama olanlardan ziyade boşanan ve bu arifede olanlarla dertleşmek istedim. Ben Allah’a şükür çok iyiyim. Davaya bir ay kadar kaldı. Karşı tarafla ilgili bazı seyler duyuyorum bu sıralar. Etrafta amaçsızca geziyormuş sürekli bunalım takılıyormuş. Ailesinin evine gidemiyormuş abisi ve yengesinin evindeymiş (ev bizim sokakta) Ben her ne kadar içinde duygularımı bitirmiş de olsam bu söylentiler ister istemez ruhumu okşuyor. Yaptıkları alıma geldikçe oh hak etti diyorum. Sizler bu süreçte neler yaşadınız? Erkekler neler yapar biraz sohbet edelim istedim.
Gelemez canım uzaklaştırması var.Bir iki haftaya gelir kapina
Atıyorlar canım zaten bu iftiraları atmayacak karakterde olsalar bosanmazdık demi...Bu Arada ilk davaya ben gidemedim. Hastaydım. Ceza davasıydı. Bana darp ettiği için açılmıştı. O da darp raporu almış güya ben onu dövmüşüm. Davada çocuk istediğini ama benim çocuk istemediğimi bu sebepten kavga çıktığını söylemiş. Bu kadar yalan olamaz. Kendi korunuyor ve çocuk istemiyorken bu yalanları.ben aslında başka adamlarla görüşüyormuşum. İnsan namuslu karısına böyle iftiralar atar mk? Allah büyük ne diyeyim.
Takmıyorum aslında ama İnsan yine de sinirlenirse hakim olamıyor anlatırken canım. Cekısmeli dava olmasının sebebi de o zaten. Ev benim diye tutturduğu icin böyle olduk.Atıyorlar canım zaten bu iftiraları atmayacak karakterde olsalar bosanmazdık demi...
Bir de çekişmeli dava uzuyor bunu kabul edip takmamaya çalışmak en güzeli ...
Kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmez
Allah büyük
Bende o süreçteyim hiç görüşmedik
Benden uzak olsunda Naparsa yapsın
Yaşadığınız sürece bağlı biraz da geçmesi. Çok yıpratıcı bir süreç geçirdiyseniz biraz daha uzun sürer kanımca. Mesela biz beş aydır ayrıyız. İlk zamanlarda hayattan kopmuş gibiydim şimdi ize geZiyorum alışveriş yapıyorum eğleniyorum yani zamanla geçiyor cidden. Ama hala daha kafamda düşünceler geçiyor. Buna engel olamıyorsunuz maalesef. Ben bu ise çözümü meditasyonla buldum. Telefona yüklenen uygulamalardan. Çok ise yarıyor. Zihni rahatlatıyor.Bende o surecteyim bosanmaya verdim ama beynime dur diyemiyorum beynim bir.saniye bos kalmiyor surekli dusunmekten kafayi yiyecegim bu durumlar geçermi hic gecmiycek gibime geliyor artik