Boşanma aşamasında bir anne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gz3456

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
84
13
18
27
Kızlar selam
Hikayem çok çok uzun
Geçen sene boşanmadan dönmüştüm yazımı okuyanlar vardır
Bu sene boşanıyoruz ve sebeb aynı yine ama daha da dozu arttı ve farklı olaylar girdi işin içine
Olay çok uzun şunu sormak istiyorum sadece
Eşiniz çocuğunu ayda 1 veya 1 buçuk ayda 1 görmeye gelse o süreçte de ne sağlığını halini sormasa aramasa destek olmasa görüntülü aramayı geçin çocuk iyi mi diye bile yazmasa çocuğu göstermeye devam eder misiniz ?
Ayrıca hamilesiniz ve karnınızdakini hiç sormasa
Kızım 28 aylık

" Göstermeye devam etmek " ne demek?
Yani gösteriyorum gelmiyorsa zaten sorun yoktur. Ya da göstermek istemiyorum ama görmek mi istiyor ?

" Göstermeye devam etmek " ne demek?
Yani gösteriyorum gelmiyorsa zaten sorun yoktur. Ya da göstermek istemiyorum ama görmek mi istiyor ?
Kötü olaylar yaşamamıza ve mahkemelik olmamıza rağmen olayları birbirine katmadım gösteriyordum ama kendisi bekarlık kafasına öyle bir girdi ki ipini koparmıs gibi davranıyor ve 3 aydır çocuğa gelince yoğunum diyor ama kızlı erkekli ortamlarda alkoller vs
Bende haliyle göstermek istemiyorum çünkü millet laf etmesin diye ayda 1 aklına geliyor e çocukta etkileniyor bi var bir yok

Geçen sene vazgecıp bi çocuk yapalım sonra yine boşanırız mı dediniz

Geçen sene vazgecıp bi çocuk yapalım sonra yine boşanırız mı dediniz
Geçen seneki konu ailesi yüzündendi ve sonrasında şans verdim barıştık 1 sene boyunca gerçekten değişmiş gibiydi aramızda iyiydi
Korunduğum halde hamile kaldım mucize gibi bişey yani ve o bunu bile değerlendiremedi tercihi ailesinden yana kullandı

yanlış anlamayın ama ; siz korunmayı beceremıyorsunuz bunu bilmeniz lazım sizin ilk düşük yaptığınız gebelikte süpriz di .
Buda mucize iyi maşallah iki çocuğa yazık .

yanlış anlamayın ama ; siz korunmayı beceremıyorsunuz bunu bilmeniz lazım sizin ilk düşük yaptığınız gebelikte süpriz di .
Buda mucize iyi maşallah iki çocuğa yazık .Yorum yapmak çok kolay

Buda mucize iyi maşallah iki çocuğa yazık .

Bu şekilde konuşmak inanın kolay
Kalbi atmasına rağmen aldırabilirdim
Bu gibi durumlarda da suçlanan kadın oluyor ne biçim annesin nasıl kadınsın Allah’ta böylelerine veriyor diye
Farzedelim ki dediğiniz gibi olsun ben beceremedim
Çocuk sevgilimden değil kocamdan sonuçta
Boşanma kesin ve boşanma davamızı bekliyorum
Sorduğum soru başka bu başka
Çocuklara yazık olacak bir durum yok ben kapı gibi yanlarındayım

şimdi sordugunuz soruda çocuklara yazık olmuyor mu ? Boşanana kadar göstermeyin .

-madem alkol sorunları falan var Boşandıktan sonrada mahkeme kararına göre görür mahkemede de bu durumu söyleyin yatılı vermeyin çocuğu

Sizin kastınız daha sık görmesi ise çabalamayın. Ayda bir görmek istiyorsa bırakın öyle. Ayda bire razı değilsiniz ama hiç göstermemek çocuğa babayı unutturacak mı? Hiç göstermemek çocuğa mi ona mı ceza? Çocuklara sahip olduğumuzu sandığımız için oluyor bunlar. Sadece emanet bize. Çocuğun üstün menfaati neyi gerektiriyorsa öyle davranın

Teşekkür ederim cevabınız için

daha fazla görsün diyen yok ama çocuk 1 ay baba baba diyor ortada yok maddi manevi sonra tam çocuk alışıyor sormuyor kendisini bu sefer ortaya çıkıyor yine
Çocuk için sakıncalı bu durum bir var bir yok
Gerçeklik algısını yitiriyor o kim babamı , baba böyle mi oluyor

Kusura bakmayın ama kocadan değil adam olandan çocuk yapılır. Keşke adam gibi biri olsaydı, çocuğunun arkasında olsaydi da varsın sevgili olsaydı. Sizin kapı gibi çocuğunuzun arkasında olmanız, bir çocuğun aile ihtiyacını gidermiyor ne yazık ki. Sonuç olarak ortada bir yanlış var. Lütfen savunmayin

sizin beni suclayacagınız veya benim kendimi savunacağım bir durum yok
Koca adam değilse benim tek suçum kocayı seçememiş olmak
Tanıdığımda 18 yaşındaydım 23 de evlendim
Erken evlenmem hata olabilir ama diğerlerine katılmıyorum
Evlilik birliği içinde de çocuğu ile ilgilenmeyen babalarda yüzdelik ne yazıkki ülkede oldukça fazla ve benimki de onlardan birisi
Varlığı ile yokluğu farketmedikten sonra önemi yok diye düşünüyorum
Var iken yanımızda iken ama huzursuz ortamda büyüyeceğine bu şekilde olması daha iyidir belki
Rabbim çok büyük ben inanıyorum onlar içinde elimden gelenin fazlasını yapıyorum emin olabilirsiniz

Ayrıldıysanız o bir yabancıdır ve yabancıların özel hayatı bizi ilgilendirmez.
Mahkemenin belirttiği zamanlarda çocuğunu görecektir.
Çocuğun zararına bir durum varsa tekrar bu konuda mahkeme açmanız gerekir.

Çocuğun ikilemde kalması, kafasının karışması her boşanmada yaşanan şeyler. İnsanlar bunu bilerek boşanıyor. Tek boşanan siz degilsiniz, tek boşanmış aile çocuğu sizin çocuklarınız değil.

Her iki tarafında duygusal hezeyanları çocuğu gösterip göstermeme savaşına dönüşmemeli.

Henüz boşanmadık dava bile görülmedi nisan gibi duruşma çekişmeli boşanma
Yoksa boşanma olsa zaten dediğiniz gibi
Hem hayatı ilgilendirmez hemde mahkeme ne gün verdiyse o derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…