- 22 Eylül 2022
- 7.031
- 22.221
- 298
Bile bile lades. Boşanma raddesinden dönmüş adama niye çocuk verirsiniz kiKızlar selam
Hikayem çok çok uzun
Geçen sene boşanmadan dönmüştüm yazımı okuyanlar vardır
Bu sene boşanıyoruz ve sebeb aynı yine ama daha da dozu arttı ve farklı olaylar girdi işin içine
Olay çok uzun şunu sormak istiyorum sadece
Eşiniz çocuğunu ayda 1 veya 1 buçuk ayda 1 görmeye gelse o süreçte de ne sağlığını halini sormasa aramasa destek olmasa görüntülü aramayı geçin çocuk iyi mi diye bile yazmasa çocuğu göstermeye devam eder misiniz ?
Ayrıca hamilesiniz ve karnınızdakini hiç sormasa
Kızım 28 aylık
Çünkü o zaman ki durumumuz farklıydıBile bile lades. Boşanma raddesinden dönmüş adama niye çocuk verirsiniz ki
Gerçekten sizin adınıza üzüldüm.Avukat söyledi ama avukatla kavga etti yanaşmadı
İstediği şey ben nikahı altında kalayım baskı altında kalayım ama kendisi bu durumda bile çocukları düşünmek yerine uçkur düşünsün ortam alkol düşünsün
Yani ben şu korundum hamile kaldım olayını yemiyorum kusura bakmayın. Ya geri çekilmedir, ya ilaç içmeyi unutmuşsunuzdur. Bir kadın o çocuğu istemeyecek olsa, ne yapar eder ertesi gün hapı alır, işini garantiye alır yine hamile kalmaz 6 yıllık ilişki 4 yıllık evliliğimde istemediğim sürece asla hamile kalmadım. Yani şu yüce rabbim bitek size mi mucize yaratıyor ? Yoksa siz mi gelişine güzel yaşıyorsunuz bu hayatı anlam veremiyorum. Bir erkek bir hata yapıp peşine affedildiyse o hatayı mutlaka tekrar yapar. Madem evlilik birliği içindeydi düzelmişti, yani evi terketme raddesine 2 gece de geldiğine inanmıyorum. Çatırdamalar olmuştur, korunmalıydınız. Ben kapı gibi yanındayımla olmuyor hanımefendi. Ben babasız büyüdüm. Vardı ama yoktu. Siz sanıyorsunuz ki hem anne hem baba olurum.Çünkü o zaman ki durumumuz farklıydı
Korunmama rağmen oldu zaten ama öyle olmasa bile düşünebilirdim
Seviyordum ve şahsi durumlar değilde ailevi durumlar söz konusuydu
Nerden bilebilirdim bir sene düzelmiş gibi yapacak sonrada tekrar dönecek
Yine söylüyorum planlı birşey yok korunmaya rağmen
Eleştirmek çok kolay
Yeterince delilim var diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederimGerçekten sizin adınıza üzüldüm.
Ama çocuklara tek başınıza bakmak zorundasınız falan diye elbette değil. Çocuklar sırtını yaslayacak sağlam bı anneye sahipler ne güzel. Burada boşanma diyenler kendi ayakları üzerine basmaktan imtina edenler bence.
Sadece böyle bi pislikle ilişkinizin bıçak gibi kesilememesine üzüldüm.
Belki çocuğum ve benim can guvenligimiz yok diye diretirseniz hakim insafa gelip erken bosar.
Aman avukatiniz sağlam olsun, gerekirse birine daha sorun. Dava sürecini kısaltabilecek dişli bir avukat ve sağlam tanıklar bulursunuz umarim.
Henüz boşanmadıkMahkememin belirlediği günlerde göstermek zorundasınız. Göstermezseniz velayet değişikliğine kadar gider. Çocuğu görmeye gelmese sıç olmuyor kimseye zorla babalık yaptırılmıyor ama göstermemek suç.
Dava açılana ve görüş günü belirlenene kadar siz bilirsiniz.Henüz boşanmadık
Korunma yönteminde yanımdaydınız sanırım. Ya bendiniz yada benim hekimim falan ?? İnanın tamda öyle oldu evi terketmem olayla aynı gün oldu. Ailesi evimi bastı bende onların dediğine gelmeyince darp edildim ve eşim karşılık verdiğim için onların tarafını tuttu çocuğu aldığım gibi çıktım bende. Siz ne yaşıyorsunuz acaba ?? Deri altı implant spiral ??? Bunlar olduğu halde hamile kalan var bende onlardan biriyim. Kaldı ki buraya konuyu açmam demek sizin beni yargılama hakkınızı tanımaz size. Kimsenin hikayesi bitmedi. Rabbim yuvanıza huzur versin ama unutmayın ki suan aşkla izlediğiniz adam 2 gün sonra nasıl olur bilinmez. İnsanlar puşt olmuş bu devirde. Kimse cocukla bu kadar şeyi tek göğüslemek istemez. Delimiyim ben yuvamı bırakıpda herşeyi omuzlayayım. Evde iken de babalık görmeyen çocuklar aradaki farkı çok hissedermi bilemiyorum.Yani ben şu korundum hamile kaldım olayını yemiyorum kusura bakmayın. Ya geri çekilmedir, ya ilaç içmeyi unutmuşsunuzdur. Bir kadın o çocuğu istemeyecek olsa, ne yapar eder ertesi gün hapı alır, işini garantiye alır yine hamile kalmaz 6 yıllık ilişki 4 yıllık evliliğimde istemediğim sürece asla hamile kalmadım. Yani şu yüce rabbim bitek size mi mucize yaratıyor ? Yoksa siz mi gelişine güzel yaşıyorsunuz bu hayatı anlam veremiyorum. Bir erkek bir hata yapıp peşine affedildiyse o hatayı mutlaka tekrar yapar. Madem evlilik birliği içindeydi düzelmişti, yani evi terketme raddesine 2 gece de geldiğine inanmıyorum. Çatırdamalar olmuştur, korunmalıydınız. Ben kapı gibi yanındayımla olmuyor hanımefendi. Ben babasız büyüdüm. Vardı ama yoktu. Siz sanıyorsunuz ki hem anne hem baba olurum.
Şimdi bi kızım var, babasının ona olan ilgisini gördükçe canım yanıyor bende bi zamanlar çocuktum bebektim benim sorunum neydi diye. Ne kadar basit kapı gibi ben varım demek. Saçma sapan insanlara çocuk verip çocukların hayatını karartıyorsunuz
Bi sıkıntı yaratamaz değil miDava açılana ve görüş günü belirlenene kadar siz bilirsiniz.
Hukuki anlamda yaratmaz.Bi sıkıntı yaratamaz değil mi
İnşallahHukuki anlamda yaratmaz.
Rica ederim. Benim çocuğum sizinki ile aynı yaşlarda. 6 aylık olduğundan beri babası ile ayrıyız. Bir çocuğa zor bakıyorum. Allah yardımcınız olsun.İnşallah
Teşekkür ediyorum
Hanımefendi, ben kocamla aşkımdan değil, kocamın kızıma olan düşkünlüğünden bahsettim. Bana olan aşkı elbet bitebilir benimde bitebilir bunlar normal şeyler. Ancak karakteri gereği boşanmaya kalksak kızımızı vana dahi vermez. Yani çocuk verdiğiniz adamları biraz tartın.Korunma yönteminde yanımdaydınız sanırım. Ya bendiniz yada benim hekimim falan ?? İnanın tamda öyle oldu evi terketmem olayla aynı gün oldu. Ailesi evimi bastı bende onların dediğine gelmeyince darp edildim ve eşim karşılık verdiğim için onların tarafını tuttu çocuğu aldığım gibi çıktım bende. Siz ne yaşıyorsunuz acaba ?? Deri altı implant spiral ??? Bunlar olduğu halde hamile kalan var bende onlardan biriyim. Kaldı ki buraya konuyu açmam demek sizin beni yargılama hakkınızı tanımaz size. Kimsenin hikayesi bitmedi. Rabbim yuvanıza huzur versin ama unutmayın ki suan aşkla izlediğiniz adam 2 gün sonra nasıl olur bilinmez. İnsanlar puşt olmuş bu devirde. Kimse cocukla bu kadar şeyi tek göğüslemek istemez. Delimiyim ben yuvamı bırakıpda herşeyi omuzlayayım. Evde iken de babalık görmeyen çocuklar aradaki farkı çok hissedermi bilemiyorum.
Allah razı olsunRica ederim. Benim çocuğum sizinki ile aynı yaşlarda. 6 aylık olduğundan beri babası ile ayrıyız. Bir çocuğa zor bakıyorum. Allah yardımcınız olsun.
En iyi kocayı siz seçmişsiniz tebrik ederim ne diyeyimHanımefendi, ben kocamla aşkımdan değil, kocamın kızıma olan düşkünlüğünden bahsettim. Bana olan aşkı elbet bitebilir benimde bitebilir bunlar normal şeyler. Ancak karakteri gereği boşanmaya kalksak kızımızı vana dahi vermez. Yani çocuk verdiğiniz adamları biraz tartın.
Maddi olarak nasıl geçiniyorsunuz? Maddi desteği var mı?Allah razı olsun
Desteği yok zaten ailemle yaşıyorumMaddi olarak nasıl geçiniyorsunuz? Maddi desteği var mı?
Korunmama rağmen oldu zaten
En iyisi mi bilmem de kötüsü sizde orası belli. Neyse allah yardımcınız olsun, çocuklarınızın umarım güzel bi geleceği olurEn iyi kocayı siz seçmişsiniz tebrik ederim ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?