Boşanma aşamasında bir anne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünyada olanı sormayan babaya ikinci çocuk çok üzücü ya. İnsanlar değişmez gerçekten babalık yapmıyor zaten uzak dursun onun araması

Merhaba ,zor çok zor ,üzücü ve kırgınlıklarla dolu bir süreçten geçmektesin . Allah sana ve evlatlarına sağlık versin . Benim önerim baba ile evlatların arasina mesafe koymamandır . Hukukun ,yasalarin uygun gördüğü şekilde her babanin evladini gormeye ,her evladın babasını tanımaya hakkı vardır.

Merhaba. Henüz boşanma gerçekleşmedi. Ben zaten ne kadar kızgın olsamda kızımı görmesini isterdim başlarda çok da uyardım kendisini ama hep yoğunum diye bahane uydurdu ama yoğunum dediğinde bile halka açık paylaşımlar yaparak alkollü mekanlar kızlar ve arkadaşlarını tercih etti. Bebeği zaten sormuyor bile bende haklı olarak ayda 1 keyfi gelince veya insanlar kendisini kınadığı zaman gösterişten dolayı görmek istediğinde göstermek istemiyorum

Geçmiş olmuş ama madem aranız kötü neden korunmazsınız ? Ya tövbeler olsun çok güvenip çok doğuruyorsunuz

Adam gezip tozma derdinde belli yani evlilik adamı değil 2. Ye gebelik nedir

Ya bu kadar kızıyorum çünkü o bebeklere yazık

Herkesin babası varken onlar babasız büyümeyi hak etmiyor anne ve babaları düşüncesiz diye

Adam gezip tozma derdinde belli yani evlilik adamı değil 2. Ye gebelik nedir
Herşey öyle değil işte hikaye uzun
Ayrılık aşamasında böyle oldu kendisi
Aynı şeyleri konuşmaya gerek yok yukarıda da yazdım zaten
Yargılama kabul etmiyorum

5 kat koruma yapacaksınız o zaman olmuyor

Herşey öyle değil işte hikaye uzun
Ayrılık aşamasında böyle oldu kendisi
Aynı şeyleri konuşmaya gerek yok yukarıda da yazdım zaten
Yargılama kabul etmiyorum
Ama yargılama kabul ederseniz hayatınızda değişiklik olur
Küçücük bebek var daha 3 yaşında değil
Karı kız gezen adama 2. Gebelik

O tip adam sorumluluktan kaçıyor zaten isterseniz 5 tane daha doğurun adam o zaman daha da kaçar

5 kat koruma yapacaksınız o zaman olmuyor
Burada eleştiri yapanların hepsi için geçerli sizin haddinize değil
Ben size ne sormuşum siz ne diyorsunuz
Çocuğu doğuracak benim bakacak benim
Benim maddi durumumu yaşam standardımı nerden biliyorsunuz da sanki çocuklar ortada kalmış gibi konuşuyorsunuz
Çok şükür babası ile büyüyen binlerce çocuktan daha iyi durumdalar her anlamda
Boş konuşacaksanız yorum yapmayın kınamayın başınıza gelmesin

Adamla hatta hiçbir adamla işim yok artık siz rahat olun

Durumunuz çok zor Allah yardımcınız olsun. Şuanda herşey çok da taze . Mahkeme hangi günleri uygun bulduysa o günlerde gösterin çekişmeli boşanmada çocuğu göstermemek lehinize olmaZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…