Boşanma aşamasında olduğum eşim bana hırsız dedi

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.520
1.990
83
Ben eşimden boşanıyorum Şuan dava sürüyor. Sebep eşimiz maaşımı zorla almaya çalışması ve aşırı anneciliğiydi. Biz zaten evli kalmadık 3 ay böyle lanet gibi yaşadık şimdi boşanıyoruz ben de manevi tazminat açtım ve ziynetlerimi istedim. Muhtemelen de alacağım eşim de geçen gün bana sen hırsız bi insansın benim annem babam o bilezikleri ne zorluklarla aldı dedi. İyi de ben de genç kızken boşanmış bir kadın oldum. Derdim para değil zaten Darüşşafaka’ya bağışlayacağım alınca. O bana hırsız diyince ben de ona şerefsiz dedim. Böyle insanların canı sadece parasını alınca yanıyor. Ben de yıpranıyorum ama napayım kızlar çok üzgünüm inşallah hakim beni dinler hak verir

Öncelikle dava anlaşmalı mı çeķişmwli mi?
Bu süreçte sakin kalın sinirlerinize hakim olun.Yaptığınız söylediğiniz davada sıkıntı yaratabilir.Hakarete gerek yok.
Bu davada olmaz ama adam hakaret davası bilmem ne davası açar.Sakin kalın.İletişiminizi avukat aracılığıyla sürdürün.İllaki siz iletişim kuracaksanız mesaj şeklinde olsun kayıtlı dursun ama sakin kalın bu önemli.Yoksa elinizde hakaret veya farklı sebepten dava celbi bulabilirsiniz.

Ben yerinde olsam paraları alır, böyle köpeklerin bakıldığı bir barınağa mamalar alır gider kendim beslerdim, videolar çekerdim. Parayı yine senin kanından olanlara harcadım hadi yine iyisin derdim.

Ben yerinde olsam paraları alır, böyle köpeklerin bakıldığı bir barınağa mamalar alır gider kendim beslerdim, videolar çekerdim. Parayı yine senin kanından olanlara harcadım hadi yine iyisin derdim.
Fikir muhteşem ama hiç muhatap olmaya gerek yok exlerle

Zor yaptılarsa kıymet bilselermiş. Ağlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…