- 4 Mayıs 2022
- 1.520
- 1.990
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Yani benim ailem de yaptı, benim annem babam boşandı ona rağmen herkes bişeyler yaptı düzgün bir düğün , ev eşyalarının yarısını ödedim, benle geçinmeyen kendisi , huzursuz ve anneci aşırı anneci. Beni annesi yönetmek istiyor. Napayım yani bi şekilde içim soğusunZor yaptılarsa kıymet bilselermiş. Ağlasın.
Poposu yanmış derken
Köpek barınağına vermek yerine losev vakfına vermek bence daha mantıklı olur gibi.Çok iyi fikir Şuan mantıklı geldi
Maaşı vermiyom diye boşuyorNasıl maaşınizi zorla almak istiyor
Götünde dinamit patlamak
Ne kadarını istiyor kiMaaşı vermiyom diye boşuyor
Benim öncelikli amacım onun bir bedel ödemesiAltınlar sizin hakkınız maddi manevî sizin kayiplarinizda var alın bir kenarda geleceğinizi güvenceye alın fevri hareket edip kediye köpeğe dağıtmayın
Tamamını , vermediğim bi götüm kaldı zatenNe kadarını istiyor ki
Ben de bosandim, bana da paragöz demişti. Ben evde yüzüklerimi takmazdim, son kavgadan sonra evde birakmistim, boşanma sürecinde alıp satmıştı, öyle iğrenç mahluklar oluyorlar ki şu süreçte. Umurunuzda bile olmasın donuna kadar alın.Ben eşimden boşanıyorum Şuan dava sürüyor. Sebep eşimiz maaşımı zorla almaya çalışması ve aşırı anneciliğiydi. Biz zaten evli kalmadık 3 ay böyle lanet gibi yaşadık şimdi boşanıyoruz ben de manevi tazminat açtım ve ziynetlerimi istedim. Muhtemelen de alacağım eşim de geçen gün bana sen hırsız bi insansın benim annem babam o bilezikleri ne zorluklarla aldı dedi. İyi de ben de genç kızken boşanmış bir kadın oldum. Derdim para değil zaten Darüşşafaka’ya bağışlayacağım alınca. O bana hırsız diyince ben de ona şerefsiz dedim. Böyle insanların canı sadece parasını alınca yanıyor. Ben de yıpranıyorum ama napayım kızlar çok üzgünüm inşallah hakim beni dinler hak verir
Hayır yani ihtiyacım da yok benim durumum ondan çok çok iyi.Ben de bosandim, bana da paragöz demişti. Ben evde yüzüklerimi takmazdim, son kavgadan sonra evde birakmistim, boşanma sürecinde alıp satmıştı, öyle iğrenç mahluklar oluyorlar ki şu süreçte. Umurunuzda bile olmasın donuna kadar alın.
Maaşı vermiyom diye boşuyor
Hayır yani ihtiyacım da yok benim durumum ondan çok çok iyi.
Hayır yani ihtiyacım da yok benim durumum ondan çok çok iyi.
3 ay evlilik yaşamışsınız, çocuğunuz yok. Bence adil olan, kendi tarafınızdan takılanları ve eve aldığınız eşyaları istemek. Manevi tazminat davasını niye açtınız, şiddet mi vardı? Sakın bir daha hakaret etmeyin delil vermeyin eline.Ben eşimden boşanıyorum Şuan dava sürüyor. Sebep eşimiz maaşımı zorla almaya çalışması ve aşırı anneciliğiydi. Biz zaten evli kalmadık 3 ay böyle lanet gibi yaşadık şimdi boşanıyoruz ben de manevi tazminat açtım ve ziynetlerimi istedim. Muhtemelen de alacağım eşim de geçen gün bana sen hırsız bi insansın benim annem babam o bilezikleri ne zorluklarla aldı dedi. İyi de ben de genç kızken boşanmış bir kadın oldum. Derdim para değil zaten Darüşşafaka’ya bağışlayacağım alınca. O bana hırsız diyince ben de ona şerefsiz dedim. Böyle insanların canı sadece parasını alınca yanıyor. Ben de yıpranıyorum ama napayım kızlar çok üzgünüm inşallah hakim beni dinler hak verir
3 ay evlilik yaşadım ama beni hep üzdü annesiyle birlik olup beni delirecek hallere soktular. Ayrıca 1 gün bile evli kalsan dinimize göre kadının hakkıdır altınlar. Manevi tazminat hem beni üzüp hem de boşanmaya zorladıkları için açtım. Manevi olarak çektiğim acının tarifi yok3 ay evlilik yaşamışsınız, çocuğunuz yok. Bence adil olan, kendi tarafınızdan takılanları ve eve aldığınız eşyaları istemek. Manevi tazminat davasını niye açtınız, şiddet mi vardı? Sakın bir daha hakaret etmeyin delil vermeyin eline.
Beni üzdüler boşanmaya zorladılar derken bunları kanıtlayabilir misiniz? Eşiniz o da beni üzdü demez mi? Altın kimin hakkı kimin değil mevzusunu ben farklı düşünüyorum. Ben 1 gün bile evli olsam eş ve ailesinin taktığı altını istemem ama kendi tarafımın taktıklarını ölsem kaptırmam. Tenezzül etmeyin, ne kadar çabuk boşanırsanız o kadar erken yeni hayatınıza başlarsınız. Alın eşyanızı takılarınızı bir an önce de anlaşmalı boşanın. Bedel ödesinler yanlarına kalmasın...Onları yıpratmaya çalışırken siz de yıpranırsınız. Silin gitsin, siz mi milleti hizaya getireceksiniz.3 ay evlilik yaşadım ama beni hep üzdü annesiyle birlik olup beni delirecek hallere soktular. Ayrıca 1 gün bile evli kalsan dinimize göre kadının hakkıdır altınlar. Manevi tazminat hem beni üzüp hem de boşanmaya zorladıkları için açtım. Manevi olarak çektiğim acının tarifi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?