Bosanma asamasinda zor günler yasiyorum

1,5 yılı geçti ayrılalı belli bir süre veremem ki. bilmiyorum çünkü :) şiddetli geçimsizlik diyelim :)

canım kimse hak ettiğini yaaşamıyor zaten demişsin ya çok sayılan bir aileyiz size de saymayan gelmiş, benim de kız kardeşimin başında var bir tane. o da bizi beğenmiyor herkes bizi saydığı halde.
ezik ve cocuksular erkeklerin coğu.

anneler olgunluğunu tamamlamamış oğullarını evlendirmemeliler.

neyse sonuç olarak peygamber efendimiz Allahın en sevdiği kuluyken üstüne işkembe atmışlar ve cocuklar onu taşlamış o bunu hak ediyor muydu=? bize neler yapılmaz bunlar imtihan sabret nedenben deme..

Cok sagol canim. Gercekten denemek gelmiyor sanirim icimden, neyi tutup nerden toparlayacagim diyorum. Sadece ikimizin arasinda problem olsa neyse, artik aileme sicradi.
Yazik oldu diyorum sadece. Onun ailesi iyi, benimkiler iyi, herseyimiz yolunda giderken bu huysuzluklara hic gerek yoktu ama yapisi öyle kisiligini degistiremem.

1,5 yılı geçti ayrılalı belli bir süre veremem ki. bilmiyorum çünkü :) şiddetli geçimsizlik diyelim :)

Gülücükler saciyorsunuz mutlu oldugunuzu düsünüyorum Allah daim etsin. Bir an önce acimi cekip gecirmek istiyorum. Ah keskelerim olmasin, pismanliklarim olmasin. Kardesimin bir sorusu vardi; "Neye pisman olacaksin? Sana hakaret ettigine mi? Yoksa bize hakaret edip senin arkandayiz diye kin bagladigina mi? Calismayan sorumsuz bir adam olduguna mi? Yoksa büyüklerine saygisiz davrandigina mi? Neye? Yuvam yikildi ya mi? Ne yuva varmista ne yikilmis" demisti. Hic unutmuyorum.

Evi ilk terk edişiniz mi?
Belki pişmanlık konusunda doğru söylüyordur.
Cidden ders almıştır.
Eğer şiddet, aldatma gibi sorunlar yoksa ve hala seviyorsanız bir şans daha verebilirsiniz..
Yine olmazsa tekrar denedik, olmuyor der daha rahat girersiniz boşanma yoluna diye düşünüyorum.

Kesinlikle öyle, biz kimiz ki Rabbim imtihan etmesin. Asla isyan etmiyorum. Sadece esime kiziyorum hersey bu kadar iyiyiken niye böyle sacmaliklarla yuvani yiktin diye icten ice sinirleniyorum ona. O da biliyorum hatami pismanim, yalvaririm bir son sans verin yuvami yikmayin diyor ama bu saatten sonra ne düzelecek, sen kalkmissin karina "sen zaten serefsizsin" demissin. Ne düzelecek ?

Aci çekmek normal degil mi.sevdigimiz bir tabak çanak kırılıyor günlerce üzülüyoruz.evlilik bitiyor. çocuk olmadığına çok sevindim. Böyle bir ortamda çocuk yetiştirmek ne zor olurdu.aci cekip uzuleceksiniz.insaniz tabiatimizda var.size ve ailenize saygısı olmayan bir adamla ömür geçer mi.duygulariniza dusuncelerinize değer vermeyen.ne adamlar var eşlerine ses yukseltmeyen saygılı kırilacak esyaymis gibi kibar davranan.hicbir insan bağırıp cagirilmayi hak etmez.hayat o kadar guzel ki deger verip deger gorursek sevdigimiz insanlarla olursak.siz bunlari hakedecek kadar degerlisinidir ailenizde öyle. Doğru insanlarla karsilastikca bu kişiyle gecirdiginiz zamana uzulursunuz.ama simdi bu duyguları da yasamaniz gerekli.Allah doğru insanlarla karşılaştırır inşallah.

Evet ilk kez evi terkedisim.
Ama 4,5 yilda cok fazla yüz göz olduk, ailemle tartismalar vs.
Babasini arayip, baba lütfen oglunla konus kendine ceki düzen versin dedim, cekemiyorum dedim, daha 6 aylik evliyken.
Sözler verdi, iki hafta sonra ayni hakareti tekrarladi. 2 yil daha sabrettim.
2 yilin sonunda yine bir tartismanin ardindan ayriliyorduk, ben gidecem ben buralarda durmayacam dedi, sonra tekrar baristik.
Ama hic babaevine gelmemistim, ilk kez geliyorum.

Amin insallah. Deger kiymet bilmeyecek bir durumda yoktu, ona üzülüyorum ben. Esim ben evden ayrildiktan 4 gün sonra anladi ciddiyetimi, ilk 3 gün sallamadi. Gelmis aileme ben sizin degerinizi bilemedim diye agladi. 3 günde mi anlamis? Nasil olmus bu?

boşanma bir süre ayrı yaşa olmaz mı , daha önce denediniz mi

boşanma bir süre ayrı yaşa olmaz mı , daha önce denediniz mi

Yok ilk defa ayri kaliyoruz. Babamla kardesim asla gitmemi istemiyorlar, hatta köpürüyorlar gidersen haysiyetimizi serefimizi ayaklar altina alirsin diyorlar. Gittigim an zaten ailemle arasi asla düzelmeyecek, ben esimle ailem arasinda top gibi ordan oraya ordan oraya. Beraber bulunacagimiz ortamlar olacak, beraber olamayacagiz. Babam bu saatten sonra ben onunla bir araya gelmem dedi, haklida cok sabretti ki babam sinirlidir, yaptigi hareketlere cok dayandi arada ben varim diye. Patladi adam sonunda ben baba evine gelince. Namazda hep Allah'a dua ederdim dedi, Allah'im bu adam olacaksa islah et sunu, kizim icin hayirsiz olacaksa uzaklastir bizden diye. Dualarim kabul oldu herhalde diyor.
Geri dönecegim, bu sefer esim beni suclayacak bir süre sonra, senin yüzünden su duydu bu duydu, ailenle aramizi iyce actin vs. vs biliyorum diyecek bunlari, canimi yakacak yine, kendi yaptigi hatalari görmüyor cünkü. Cocugun olsun bu adam senin elini kolunu baglar, ya cekeceksin ozaman ya da cocugunuda alip götürür diyor ailem, ki esim bana cocuk olunca ayrilik cok zor, kanun felanda dinlemem demisti. Babam kötü bir adam degil yanilabilir elbette ama ailede 3 kisi ayni seyi söylüyor, belki benim göremedigim seyleri görüyorlar diyorum. Ama pisman olmaktanda kormuyor degilim, iki arada bir deredeyim.

böyle konuları okuyunca bın şükür nişanlımdan ayrılmışım diyorum lakin aynı özellikle benım nişanlımda da vardı. saygısılık tan tutun da hakarete kadar. Öncelikle boşanma daha zor evredir. Bakın ben atlattı ise herkes atlatır innan ki ben iki ay eve kendimi kapattım sakın eve kapalı kalma soyutlama kendini ve en önemli kıural ne biliyor musun benim yaptığım hatayı sakın yapma yanı sakın onu takip etme çıkaracaksan butun yönden cıkar hayatından gececek bu lafsaöma gelse de gececek ve cok guzel nefes alacaksın

Cok gecmis olsun, gercekten akillilik yapmissiniz. Biz uzaktik birbirimize hem nisanli hem sevgiliyken. Taniyamamisim tam anlamiyla. Zararin neresinden dönersen kardir derler. Yengem hep söyledir sevgiliyken ayrilmak zor, nisanliyken daha zor ama en zoru evliyken ayrilmak, ona göre düsün karar ver demisti. Dün gibi aklimda. Ben tabi saf ben aahh. Simdiki aklim olsa esim gibi biriyle evlenmezdim.

kaderimizmiş canım inan ki tabıkı uzakta olunca gizlemiştir hareketlerini ama benımki cok yakındı gizleyemedi işte en son anneme saygısızlık edince bitriidim öyle olması lazımdı. sende aileni dinle evet yuva bozmak zor ama şimdi iyiki ailemi dinledim diyorum. biliyo musun benim de ilk ayrıldıgımda onca hakareti saygısılıgı degıl de iyi günler geliyordu aklıma sakın beyninin bu oyunana kanma boşanma konusunda da eger cidden durum vahimse yap bunu. bak 6 ay gecti nefes aldım cok mutluyum ilk üç ay sancılı oluyr ama ay ayda durumun iyi olur inan bana

Ah bi inanabilsem

Onlar bizi ve ailemizi haketmediler Falit..
onlara kol kanat geren değil de kullanan ailelerden lazımmış..
o zaman anlayacaklardı işte
aile herşeyden önce gelmeli,bak ne güzel yazmışsın dönsen de artık eskisi gibi olamazsınız aynı ortamda bulunamazsınız ve bu adam hep başına kakar
ben de aynı şekilde
böyle bi hayatı istemeyiz değil mi

Sizi çok iyi anlıyorum kendim dört aydır evi terk ettim iki de küçük çoçuklarım var, yuvayı dişi kuş yapar sanıyordum ama öyle değilmiş yanlîz başına o yuvayı kuramassın. Benim eşimde ilk başta çok yalvardı ama öyle hiçbirşey olmamış gibi geri dönmek istemedim çünkü öcünü almak istediğini biliyorum, evi tek etmem çok dokundu ona. Başka bir yerde ev tutalım yeniden denemek istiyorsan dedim gerçek yüzünü gösterdi ben rahatımı bozamam sen gittin geri döneceksen bu eve döneceksin dedi. Belki sende şart koşarsan nekadar istekli olduğunu görürsün yuvanızı kurtarmak için.

bızım tanıdık bölr oldu,kadın gitti, bir yıl sonra adam kadının ıkna etti,adam anasını yolladı gitti gelini aldı geldi,adam gıtmedi,tabikide intıkam için

Intikam için olmasin.sahte pismanlik falan siz bilirsiniz de.

Öyle canim. Öyle ama iste zaman zaman gel gitlerdeyim, ve kendime kiziyorum bunca seye ragmen nasil bu hale geldin diyorum.
Köydeki amcamlari aramislar simdide, adamlari araci yapmak istiyorlar. Ikiside 80li yaslarda, haber vermedik biz üzülmesinler diye, esimin babasi amcamlarla hic karsilasmadi tutmus adamlari aramis yinede. Delirecem ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…