bilmiyorum ki bu erkekleri anneleri nasıl yetiştiriyor , ülkemizde coğunun ruh sağlığı bozuk ya
bilmiyorum ki bu erkekleri anneleri nasıl yetiştiriyor , ülkemizde coğunun ruh sağlığı bozuk ya
walla kardeş çok içten sana dua ettim.
"Rabbim kalbini ferahlandıracak, hakkında hayır olacak karar hangisi ise esenlikle onu aldırsın,
inşaallah.
eğer evliliğinizin devamında hayır var ise bir mucize versin, Allah ın hazinesi geniş ve mucizesi çoktur
ama eğer kesinlikle senin için hayırsız ise, esenlikle kafan ve kalbin rahat olacak şekilde ilişkini bitirtsin "
Ama şunu bilki istanbul ne kadar ev apartman dolu, üçte birinde aile bozuk, kavga eksik olmuyor
hepimizin ailesinde var , geçinmek zor zanaat
yani hiç anormal bir durum değil çok beterleri de var, Allah beterlerinden saklasın
Amin canim. Allah razi olsun dualarin icin, amin amin amin. Öyle tabii ki her ailede ufak tefek sorunlar olur, daha beterleride var biliyorum Rabbim korusun, hatta ömür boyu bekar gezip Allah'a kul olarak yasamak daha hayirlidir belki, birinin eziyetlerini cekmektense.
Afedersin o.. gibi öpme, serefsiz, sacini düzelyince kasar'a benziyorsun diyen bir koca.. Bunlar 4,5 yilda her yilda söylenen kelimeler, her sene yeni bir hakaret duyuyorum agzindan. Üstüne birde tembelligi eklenince. Gel de cek hadi.
Sen haklısın gerçekten yenilir yutulur şeyler değil, belki de kıymetini bilemedi Allah da bu nimeti elinden alıyor da olabilir
nankörlüğün sonu nimeti kaybetmek
sıkıntıya sabretmenin sonu da mükafatmış
Rabbim mükafatını versin inşalalah sana
Çok mu aradın bacım böyle bir adamı?Aile ici siddet, evde annenin bunu kabullenmesi susmasi, bunlar cok büyük bir etken. Esm mutsuz bir insan. Herseye muhalefet. Hic birseyde oh hayatim cok iyi demiyor, ama cabalamiyorda. Mesela düzenli bir isi olsun istiyor, evleneli 2 isten ayrildi, 3. dende cikacakti ben biraz sert konusunca durdu ama ordanda cikardi.
Yani hayatini bi rayina oturtamiyor, istiyor ama emek yok. Bilgisayar onun hayati. YapisIk ikiz gibi yasiyorlar. Genckende öyleymis, hatirliyorum annesi anlatirdi, odasina girer bilgisayariyla ugrasirdi diyor. Kocaman erkek cocuguna ne bir görev verilmis, ne calismis ne birsey. 3 sene üniv kazanamamis tembellikten, bu süre icerisinde isede girmemis. Bütün bunlar tabi ki bizim evliligimize cok yansidi. Üstüne birde saygisizlik ve hakaret. Herseyi kadindan bekleme. Olmadi yürütemedik. Keske aileler biraz daha bilincli olsalar evlat yetistirme konusunda.
Çok mu aradın bacım böyle bir adamı?
Evet çok fazla tanıma fırsatın olmamış... Üzüldüm ama senin için en iyisi en hayırlısı neyse o olsunVallahi hic aramadim o geldi beni buldu. Bende saf salak ben ahhh. Adamin iki lafina kan, birde kimseyle cikmadim daha önce, tabi ilk ask, kafalarda mutluluk rüzgarlari ucusuyordu. Uzaktik ayrica birbirimize, yan yana cok az süre gecirdik evlenmeden önce. Tatillerde gidip gelebildik. Belki yanyana olsaydik coktan biterdi.
Evet çok fazla tanıma fırsatın olmamış... Üzüldüm ama senin için en iyisi en hayırlısı neyse o olsun
4,5 yilin ardindan bosanma davasi actim. Ite kalka yürüyen, genelde benim alttan alma ve fedakarliklarimla devam eden evliligi kaldiramadim 1 aydir baba evindeyim.
Yasanmis onca aciya, onca saygisizliga ve sorumsuzluga ragmen icim paramparca. Sanki esimle cok mutlu bir evliligimiz varmis gibi aklima hep iyi günlerimiz geliyor, esimin sakin anlari, cok sevdigim ailesi vs vs.
Bazen cok iyiyim, özellikle ailem ile bu konulari konustukca ama kendi basima kalinca bogazimda kocaman bir dügüm. Esim beni bekliyor, ben gitmiyorum, bu saatten sonra cok zor, paramparca olmus bir evlilik, 31 yasinda kocaman ama sorumsuz, saygisiz, cocuk gibi davranan bir koca.
Evim öylece duruyor daha bosaltmadim, yarin gidip özel esyalarimi alacagim. Nasil dayanacagim, niye bu karari vermisken icimde hala sIkIntilar var? Nasil kurtulacagim bu acidan? Su an is yerindeyim, aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Bosanmis arkadaslar nolur birseyler söyleyin.
Düşüncelerin bu yöndeyse ve eminsen hayırlısı olsun hakkında , ailen çok haklı olarak senin üzülmene yıpratılmana
tahammül edemiyorlardır ..
Huysuz adam zor, ömür tüketir . Sen umudum yok diyorsan mutlaka her yolu denemişsindir ..
4,5 yıl az bir süre değil, hala aynı sorunlar tekrar tekrar boy gösteriyorsa aynı şiddetle, umut kalmamıştır, sen de haklısın .
Arkanda duran bir ailen var, emin ol onların desteği olunca herşey daha kolay .
Allah yardımcın olsun ..
Canim Allah yardmvn olsn şu mubarek gunlerde neden sorunlu biseyden kurtulmak bu kadar zor gelir ki bize? Bende bugun canima tak etti gidecem dedim aglamaktan harap oldm sinirlerm berbatti adam anlayinca ciddi olduğumu yine sözler werdi bidaha yapmiycamlara başladı.bende gidemedim ama hiç mi hiç inanmıyorum nasil inanaym bu kacinci sözü. Hep ewi terk edince weriyodu bu sozleri 6 kere döndüm bu sefer gdersem biteceğini cok iyi biliyo o yüzden gitmeden durdurdu.ama inancm kalmadi bu evliliğe Allah yar we yardimcimiz olsn.
Çocuğunuz var mi?
Bu asamada yasadıkların normal..Cunkı bız kadınlar daha duygusal bakıyoruz olaya..Ben de ıyı gunlerı hep hatırlardım gulumseyerek anardım...Garıp bır duygu,yasamayan bılemez..Zaman herseye ılac olacaktır..Kafanda bıttıyse,meslegın varsa,cocuk da yoksa kolay atlatacaksın hıc merak etme..
evet gercekten zor oluyo ben 10gun oldu bosanali 1tane oglum var 1.5 yasinda bir kere gordu oglunu cok zor ama zaman hersryin ilaci dua et bol bol Allaha sigin Allah buyukBu asamada yasadıkların normal..Cunkı bız kadınlar daha duygusal bakıyoruz olaya..Ben de ıyı gunlerı hep hatırlardım gulumseyerek anardım...Garıp bır duygu,yasamayan bılemez..Zaman herseye ılac olacaktır..Kafanda bıttıyse,meslegın varsa,cocuk da yoksa kolay atlatacaksın hıc merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?