Intikam için olmasin.sahte pismanlik falan siz bilirsiniz de.
Yine de hala cabaliyo demek. Ben benimkinden boyle seyler gormedim valla tuhaf geliyo. Ne olursa olsun kararinin degismeyecegini anlamali artikÖyle canim. Öyle ama iste zaman zaman gel gitlerdeyim, ve kendime kiziyorum bunca seye ragmen nasil bu hale geldin diyorum.
Köydeki amcamlari aramislar simdide, adamlari araci yapmak istiyorlar. Ikiside 80li yaslarda, haber vermedik biz üzülmesinler diye, esimin babasi amcamlarla hic karsilasmadi tutmus adamlari aramis yinede. Delirecem ya.
Yine de hala cabaliyo demek. Ben benimkinden boyle seyler gormedim valla tuhaf geliyo. Ne olursa olsun kararinin degismeyecegini anlamali artik
Kocan yine de akli basinda davraniyo benimki gibi cozutmadi.. ama bir insan degismez.. aileni ezip gecemezsin.. aileni gectim kendin icin en buyuk hatayi yaparsinAnlamiyor ki arkadasim. Aileside baski yapiyor ama ayrilmayin diye. Onunda etkisi büyük. Ben esime kötülük yapmadim hic. Hic hemde. Belki tartisma esnalarinda sesimi yükseltmisimdir, o da olsun. Onun disinda hic birsey yapmadim, hicbir talepte bulunmadim. Büyükseyler istemedim. Simdi kendiside söylüyor sen benden birsey istemedin, sen kücük seylerden mutlu olan biriydin diye. Cok üzgünüm, cok yorgunum, vücudumu tasiyamiyorum sanki.
Bi taraftan ailemde hala üzgün olmami anlayamiyorlar. Babam kendini atese atarsin, kuyudan cik aklini basina topla diyor. Resmen bu hayatta kabir azabi yasatti esim bana, beterin beteri var Allah beterinden saklasin.
Amin insallah. Deger kiymet bilmeyecek bir durumda yoktu, ona üzülüyorum ben. Esim ben evden ayrildiktan 4 gün sonra anladi ciddiyetimi, ilk 3 gün sallamadi. Gelmis aileme ben sizin degerinizi bilemedim diye agladi. 3 günde mi anlamis? Nasil olmus bu?
Kocan yine de akli basinda davraniyo benimki gibi cozutmadi.. ama bir insan degismez.. aileni ezip gecemezsin.. aileni gectim kendin icin en buyuk hatayi yaparsin
Islemleri baslatmistin dimi
Bu ağlamalar ablamın eski kocasından dolayı çook tanıdık geldi bana. Bi taraftan bize ağlarken bi taraftan da sokakta ona buna duygu sömürüsü yapıp olmadık şeyler anlatmış, yalanlar yalanlar.... O ağlamalar sadece şansını denemek içinmiş meğer! Sonra ayrılık aşamasında para isteme çocuklar sende kalsın dedi, şimdi 1 kuruş faydası yok çocuklarına. herşey bitti ayrılık , ağlayan masum zavallı adamın zehir aktı ağzından. Aklıma geldikçe içim göçüyor. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Önce kendini düşün.
burada bir kaç konuda daha okumuştum boşanan hanımların aklına hep mutlu anları geliyormuş.
bence şu an sadece acı çektiğiniz için böyle geliyor size.Verdiğiniz emeklerin boşa gitmesi insana en çok koyan şey...
bence bu süreci atlattıktan sonra hafifleyip mutlu olacaksınız
sadece biraz sabır...
aa gittin mi canımInsAllah canim. Az önce evimden kisisel esyalarimi almaya gittim. Evimi özlemisim
aa gittin mi canım
zor olmuştur yaa
bende çok özlüyorum yuvamı düzenimiGittim evet. Annemde yanimdaydi onu üzmemek icin aglamadim. Esim ise gitmis. Evimi özledim ben ama icindeki koca koca degilkim ister yuvasini bozmayi. Bütün düzenim bozuldu simdi.. Abdest alip ciktim evden sakinleseyim diye. Sakindim öyle cok hirpalamadim kendimi. Tuttum kendimi. Mutsuzum. Cok mutsuzum
bende çok özlüyorum yuvamı düzenimi
ama huzursuz yuva yuva olmuyo ki işte
içinde değer vermeyen bi koca varken neye yarıyo
üzülme Rabbim yardımcın olsun
olsun ağla dök içini gerek yazarak gerek anlatarakIcim dolu. Uzun oldu biraz ama cok doluyum.
olsun ağla dök içini gerek yazarak gerek anlatarak
ben de konuştum, yazdım gerek bu forumda gerek arkadaşlarımla
konuşmadan olmuyo ağlamadan olmuyo
doluyuz tabi, kolay şeyler atlatmadık
ama inanıyorum ki geleceğimiz bu yaşadıklarımızdan daha zor olacaktı eğer ayrılmasaydık
ömür koskoca bi ömür böyle geçer miydi
hele bi de çocuk olunca
sürekli evde bağırıp çağıran hakaretler eden bi kocan olcaktı o çocuğa bile bağıracaktı ailene saygısızlık yapmaya devam edecekti
ya benim ki, benimki de öyle bıkmıştım kavgalarından küfürlerinden aileme surat yapmasından dayağından beni kısıtlamasından baskılarından
bi ömür böyle nasıl geçecekti
huzuru tekrar buldum baba evinde kavgasız gürültüsüz olan hayatıma geri döndüm
artık daha az ağlıyorum
sen de öyle olacaksın
ben de sana sımsıkı sarılıyorum arkadaşım
dün gece de dua ettim bizim durumumuzda olan her kadın için
Rabbim dualarımızı kabul etsin bize yardım etsin daha güzel günler versin inş
Su an bosanma davam temyizde.. O kazanmis oldugum nafakalar tazminatlar maneviyatimi geri getirecekmi HAYIR TABIKIDE.. anakuzusu bir geri zekali eski es.. kardesinin sirtindan gecinen psikopat evli ablasi ve yuvamizi dagitmak icin elinden geleni ardina koymayan fitnelik fesatlik pesinde kosan cahil annesi.. bosanma gerceklessin diye ellerinden geleni yapti annesi ve ablasi .. ve onlarin lafina gidip bana sahip cikamayan aileme surekli hakeret eden beni tehdit eden ailesiyle bir olup bana psikolojik siddet uygulayan bir odun.. ve daha bitmedi bana evlerini acmis olsalar bile bu bosanma surecinde destek olmayan bir aile.. nefes alamadigim cok gunlerim oldu benim.. ayakta durmaya calistigim cok gunlerim oldu.. acikcasi OLAN BANA OLDU .. ama sukrediyorum ve sabrediyorum .. senin adina cok uzuldum.. haketmedigimiz halde biseyler yasiyoruz .. buda bizim IMTIHANIMIZ ..
size bir şeyler katmıyor mutlu etmiyorsa beraber olmanın da mantığı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?