Bosanma asamasinda zor günler yasiyorum

Yine de hala cabaliyo demek. Ben benimkinden boyle seyler gormedim valla tuhaf geliyo. Ne olursa olsun kararinin degismeyecegini anlamali artik

Yine de hala cabaliyo demek. Ben benimkinden boyle seyler gormedim valla tuhaf geliyo. Ne olursa olsun kararinin degismeyecegini anlamali artik

Anlamiyor ki arkadasim. Aileside baski yapiyor ama ayrilmayin diye. Onunda etkisi büyük. Ben esime kötülük yapmadim hic. Hic hemde. Belki tartisma esnalarinda sesimi yükseltmisimdir, o da olsun. Onun disinda hic birsey yapmadim, hicbir talepte bulunmadim. Büyükseyler istemedim. Simdi kendiside söylüyor sen benden birsey istemedin, sen kücük seylerden mutlu olan biriydin diye. Cok üzgünüm, cok yorgunum, vücudumu tasiyamiyorum sanki.
Bi taraftan ailemde hala üzgün olmami anlayamiyorlar. Babam kendini atese atarsin, kuyudan cik aklini basina topla diyor. Resmen bu hayatta kabir azabi yasatti esim bana, beterin beteri var Allah beterinden saklasin.

Kocan yine de akli basinda davraniyo benimki gibi cozutmadi.. ama bir insan degismez.. aileni ezip gecemezsin.. aileni gectim kendin icin en buyuk hatayi yaparsin

Islemleri baslatmistin dimi

Bu ağlamalar ablamın eski kocasından dolayı çook tanıdık geldi bana. Bi taraftan bize ağlarken bi taraftan da sokakta ona buna duygu sömürüsü yapıp olmadık şeyler anlatmış, yalanlar yalanlar.... O ağlamalar sadece şansını denemek içinmiş meğer! Sonra ayrılık aşamasında para isteme çocuklar sende kalsın dedi, şimdi 1 kuruş faydası yok çocuklarına. herşey bitti ayrılık , ağlayan masum zavallı adamın zehir aktı ağzından. Aklıma geldikçe içim göçüyor. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Önce kendini düşün.

Kocan yine de akli basinda davraniyo benimki gibi cozutmadi.. ama bir insan degismez.. aileni ezip gecemezsin.. aileni gectim kendin icin en buyuk hatayi yaparsin

Islemleri baslatmistin dimi

Evet canim baslattim. Ailemi ezip gecemem zaten, en basta kendime kötülük yapmis olurum biliyorum Allahim su mübarek günde hakkimizda hayirlisini versin.

Cok sagol canim, hakkimda hayirlisi neyse o olsun diyorum artik ablanada gecmis olsun, cok üzüldüm cocuk olunca daha bir zordur, Allah'im yüzünü güldürsün

burada bir kaç konuda daha okumuştum boşanan hanımların aklına hep mutlu anları geliyormuş.
bence şu an sadece acı çektiğiniz için böyle geliyor size.Verdiğiniz emeklerin boşa gitmesi insana en çok koyan şey...
bence bu süreci atlattıktan sonra hafifleyip mutlu olacaksınız
sadece biraz sabır...

InsAllah canim. Az önce evimden kisisel esyalarimi almaya gittim. Evimi özlemisim

aa gittin mi canım
zor olmuştur yaa

Gittim evet. Annemde yanimdaydi onu üzmemek icin aglamadim. Esim ise gitmis. Evimi özledim ben ama icindeki koca koca degil kim ister yuvasini bozmayi. Bütün düzenim bozuldu simdi.. Abdest alip ciktim evden sakinleseyim diye. Sakindim öyle cok hirpalamadim kendimi. Tuttum kendimi. Mutsuzum. Cok mutsuzum

bende çok özlüyorum yuvamı düzenimi
ama huzursuz yuva yuva olmuyo ki işte
içinde değer vermeyen bi koca varken neye yarıyo
üzülme Rabbim yardımcın olsun

bende çok özlüyorum yuvamı düzenimi
ama huzursuz yuva yuva olmuyo ki işte
içinde değer vermeyen bi koca varken neye yarıyo
üzülme Rabbim yardımcın olsun

Sagol arkadasim, seninde yardimcin olsun insAllah.
Bu kadar özlüyoruz yuvamizi, huzurlu olsak birakir gelirmiydik hic.
Ahlarim cok büyük. Keske hic evlenmeseydim. Ah keske. Ama imtihan dünyasi, kader iste görecekmisiz bunlari.
Sende üzülme canim. SimsIkI sariliyorum sana. Rabbimiz cok büyük. Ben O'na teslim ettim herseyi, hakkimda en hayirli olan karari süphesiz O daha iyi verecektir. Allah kimseyi yakinlariyla sinamasin, cok zor cok. Yedi yabanci olsa kizarsin cekersin kapini evinde oturursun, ama es, anne, baba, evlat, kardes, bunlardan biri kötüyse dünyan zindan oluyor. En cokta bosandiktan sonra "esim simdi ne yapiyor acaba?, nerelerde?" demekten aklimin (onca hatasina ragmen) onda kalmasindan korkuyorum. Niye bilmiyorum o kadar saygisizliga ragmen hala icimdeki merhamet duygusu bi türlü silinmiyor. Koskoca 60 yasindaki babam bile tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu adamdan sana koca olmaz, hayatini zehir etme kizim diyor. Güveniyorum ona. 2 yil öncede demisti siz evliligi bitirmissiniz diye. Al iste sonuc ortada. Ailesi iyiydi, bizimkiler iyiydi, esim simdi anladim degerinizi diyor da bu bir süre böyle bir süre sonra ayni tas ayni hamam olacak. Illa buralara mi gelmeliydi olaylar hi? Illa böyle mi olmaliydi? Göz yaslarim durmuyor, illa bumuydu istedigi ne günahim vardi da bunlari bana nasil yasatti? Bu nasil sevgiymis arkadas, 4,5 senede üstümden dozer gibi gectin ezdin beni. Haketmedim bunlari, haketseydim zaten susar otururdum evimde, bende de var hata derdim. Naptim ki ben sana beni bu kadar yiprattin? Kocaligi bagirip cagirmak zannettim diyor simdi. Dogru kocaligi sen öyle görmüssün, ama keske gelistirseydin kendini az 31 yasinda üniv mezunu adamdin sen atandan gördügünle devam etmeseydin hayata. Simarik, bencil herif. Icim dolu. Icim paramparca. Herseyimiz yolundaydi bizim. Tek sorun bu esimin huysuzluguydu, hic sükretmesini bilmedi, herseye bir höt höt yapti, al iste Allah'ta sana hakettigini veriyor, yaninda bende yandim.

Icim dolu. Uzun oldu biraz ama cok doluyum.
olsun ağla dök içini gerek yazarak gerek anlatarak
ben de konuştum, yazdım gerek bu forumda gerek arkadaşlarımla
konuşmadan olmuyo ağlamadan olmuyo
doluyuz tabi, kolay şeyler atlatmadık
ama inanıyorum ki geleceğimiz bu yaşadıklarımızdan daha zor olacaktı eğer ayrılmasaydık
ömür koskoca bi ömür böyle geçer miydi
hele bi de çocuk olunca
sürekli evde bağırıp çağıran hakaretler eden bi kocan olcaktı o çocuğa bile bağıracaktı ailene saygısızlık yapmaya devam edecekti
ya benim ki, benimki de öyle bıkmıştım kavgalarından küfürlerinden aileme surat yapmasından dayağından beni kısıtlamasından baskılarından
bi ömür böyle nasıl geçecekti
huzuru tekrar buldum baba evinde kavgasız gürültüsüz olan hayatıma geri döndüm
artık daha az ağlıyorum
sen de öyle olacaksın
ben de sana sımsıkı sarılıyorum arkadaşım
dün gece de dua ettim bizim durumumuzda olan her kadın için
Rabbim dualarımızı kabul etsin bize yardım etsin daha güzel günler versin inş

Su an bosanma davam temyizde.. O kazanmis oldugum nafakalar tazminatlar maneviyatimi geri getirecekmi HAYIR TABIKIDE.. anakuzusu bir geri zekali eski es.. kardesinin sirtindan gecinen psikopat evli ablasi ve yuvamizi dagitmak icin elinden geleni ardina koymayan fitnelik fesatlik pesinde kosan cahil annesi.. bosanma gerceklessin diye ellerinden geleni yapti annesi ve ablasi .. ve onlarin lafina gidip bana sahip cikamayan aileme surekli hakeret eden beni tehdit eden ailesiyle bir olup bana psikolojik siddet uygulayan bir odun.. ve daha bitmedi bana evlerini acmis olsalar bile bu bosanma surecinde destek olmayan bir aile.. nefes alamadigim cok gunlerim oldu benim.. ayakta durmaya calistigim cok gunlerim oldu.. acikcasi OLAN BANA OLDU .. ama sukrediyorum ve sabrediyorum .. senin adina cok uzuldum.. haketmedigimiz halde biseyler yasiyoruz .. buda bizim IMTIHANIMIZ ..

InsAllah arkadasim. Öyle cok istiyorum ki mutlu olmayi. Yeniden hayata olumlu bakabilmeyi.
Bazen iyiyim, bazen cok kötüyüm, bu sabah yine kalktim agladim fotograflara bakip. Sinirimden birtanesini yirttim hatta. Sevdigim dedim adam bana nasil eziyet etti, nasil yapti bunu. Sevgi anlayisi ne kadar farkliymis benimkinden.

Of of. Evim kimsesiz kalmis.

Cok gecmis olsun canim. Senin esinin aileside kötüymüs ozaman unutmak daha kolay olur, ailesi neydiki kendi ne olacakti dersin. Ben esimin ailesini cok seviyordum. Bizim sorunumuz esimin bana ve benim aileme olan saygisizliklariydi. Kesinlikle imtihanimiz, Allah beterin beterinden saklasin belki bu en kücük bir aci. Kimsenin ahi kimsede kalmaz, herseye ragmen ben hakkimi helal ediyorum. Gitsin mutlu olsun. Olan zaten hep kadinlara oluyor. Sabir canim hersey yoluna girer insAllah, su mübarek günlerde Rabbimizden hayirlisini isteyelim, o dogru olani verir bize.

size bir şeyler katmıyor mutlu etmiyorsa beraber olmanın da mantığı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…