Bosanma asamasinda zor günler yasiyorum

ne güzel yalvartıyosun ohhh olsun onaa.. keşke bende görebilsem benimkinin yalvardığını içim soğur belki biraz

ne güzel yalvartıyosun ohhh olsun onaa.. keşke bende görebilsem benimkinin yalvardığını içim soğur belki biraz

Yok arkadasim yalvarmasinlar istemiyorum ben. Onca seye ragmen aciyorum. O da gitsin yolunu bulsun. Mutlu olsun. Benden uzak olsunda mutlu mesut yasasin. Seninki arar ama dur sen. Mutlaka arar, örneklerini gördüm duydum cünkü ilk zaman aramayan sonra ariyor. Allah hayirlisini versin ne diyelim. Sen henüz bosanma davasi acmadin degil mi?

açmadım arkadaşım.. bayramdan sonra açıcam çekişmeli olsun sürünsün istiyorum çünkü yutamıcam laflar söylüyolar yalvarmayı bırak hakaret ediyo sürekli bıktırdı artık

açmadım arkadaşım.. bayramdan sonra açıcam çekişmeli olsun sürünsün istiyorum çünkü yutamıcam laflar söylüyolar yalvarmayı bırak hakaret ediyo sürekli bıktırdı artık

Hayirlisi olsun canim. SIkma canini. Rabbim hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsin insallah.

Ewet canm 8 bitti.kizm war 7 yasnda.hep onun hatrina sürdü zaten bu ewlilige benzemeyen sey çooook hakszliklar yasadm tam annemlere gelecekken durdurdu iste biz psikologada gittk 3.de sıkıldı bıraktı. Ilac icmeyede karsi bi insan antidepresan ilaci war a icmiyor.dolayisiyla sonumuzu goremiyorm inancimin kalmamasi cok normal ama artk kendi bilir ben biktm adam gbi dawranrsa ne ala yok olmazsa Allah hayrlsyla bitirmeyi nasib etsn boyle gecmesin ömrüm cok zor

Sart koymazsan eger biraz zor. Yine böyle devam eder. En önemli sartta o ilaclari kullanmasi. Belki o ilaclari kullandikca rahatlayacak daha iyi olacak. Biri vardi burda söylemisti, esi anti depresan kullandiktan sonra oh be demis, ben niye böyle davraniyordum sana, simdi dünya varmis. O yüzden kullansin, insallah faydasi olur.
Doktor ne teshisi koydu esine? Ne demisti mesela esinin kisiligi ile ilgili?

Öfke kontrolszlugu demisti.psikiyatr ilac werdi psikolog da 2 seans gittk ama ucuncuye gitmedik.istemedi.ama doktor cok sabit fikirli oldugunu gördü we umutlu bakmadi bzm ewliligmize hissettm.bu bi kisir döngü olmuş artk dedi.esim orda da hep ben haklym benm dedgm doğru hawalarnda oldugu icin kadn bi orta yola sonuca ulasamamsti.

Bu arada hayirli bayramlar bu we bundan sonraki bütün bayramlarn mutlu gecsin ins.

bende bu konuyu takip ediyorum
benim zorlandığım konu eşimle çalıştığımız yer aynı
ve eşim herkese melek rolü yapar
beni çok zor bir süreç bekliyor artık emin oldum
hele bugun eşimin facebookunda güzellik yarışmasından elenen bir kızı arattığını gördüm iyice soğudum artık
kalbi kırıla kırıla tuzla buz oldu

inşallah rahatlıkla bu devirleri atlatırsınız
Allah yardımcınız olsun

boşanmak zor ama evliyken daha mutsuzsan ve elinden gelen herşeyi yaptıysan başka çare kalmıyor....belki yeniden sever yeniden mutlu opluruz.

Insan herseyde alışıyor zaman herseyin ilacı derler gerçekten öyle Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

Ben de ayrıldım. Ama kesin kararımı vermiştim çünkü yıllarca düşündüm yani anlık bir öfke değildi. Sonra ayrılmak için eşimi ikna ettim ve bitti. Bir an bile pişman olmadım. Eğer hayatınızın devamında onsuz daha iyi bir insan olacağınızı düşünüyorsanız kararınız doğrudur. Çünkü insanın ilşki sorunları nedeni ile enerjisi düşmüş, morali bozuk, gergin bir hayat yaşaması hem kendine hem karşısındakine haksızlık. Büyü bozulduysa, uyum kaybolduysa, cinsellik bittiyse artık o ilişkiden hayır gelmiyor, kolay kolay toparlanmıyor. Boşanma kararı alan artık önüne bakmalı, arkasına değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben birazda bu karar sürüklendigimi hissettigim icin belkide mutsuzum.
Yani ailem bosanmama ön ayak oldu sanki. Asla yuva bozmak isteyen insanlar degiller, annemle babamin agladigi günlerde oldu,annecim hala aglar, ama bu adamdan sana koca olmaz dediler. Hic kimse barismamizdan yana degil, bana yapilanlar gercekten saygisizca, aileme yapilanlar saygisizca seyler, ama ben neden hala mutsuzum? Bu karari alirken biraz zorladilar gibi hissettim kendimi. Evi terk ettigimde dayanamiyorum artik istemiyorum onu diye geldim, sonra gitgeller yasadim. Simdide mutsuzum. Evliligim boyuncada cok mutlu olmadim, peki o halde neden hala mutsuzum? NIYE? Icimden diyorum ki su an evde olsan yaninda olsa icindeki aci dinerdi, ama bu saatten sonrada dönemiyorum esimle ailemin bütün baglantilari kopacak, esimin aileme ve bana yaptigi saygisizliklarida yutmus olacagim, ayrica esim bu saatten sonra beni eskisi kadar seveyecek belki 50 gündür yoktun, madem dönecektin neden bunlari yaptin demeyecek mi?

Cok caresizim. Korkuyorum birde bu evlilikten. Cocugum olursa hic bosanamam daha.
Yani hem bu evliligi yürütmek istiyorum, devam ettirmek istiyorum, hemde su an korkuyorum ilerde gitmez diye.
Diyeceksiniz ki madem yürütmek istiyordun niye ciktin ailenin yanina geldin, cünkü cok bunaltmisti artik tahammulüm kalmamisti, cok mutsuzdum, hakaret etti birde. Seviyordu niye eziyet ediyordu, bende bunu anlamiyordum.

Siz nasil tam emin oldunuz? Hic mi üzülmediniz bosanirken? Yani hic?

Ayrılmak elbette üzücü ama ben artık ilişkimizin gelecekte iyi olacağına dair hiç bi umut görmüyordum. Yani sizin gibi acabalarım yoktu. Bizim aramızdaki eşler arasında olması gereken yakınlık bitmişti, iki ev arkadaşı gibiydik. Ben böyle bir evlilikte sıkışıp kaldığım için içim acıyordu, ayrılık benim için tam anlamıyla bir ferahlama oldu. Ama siz içinizdeki acının dinmesi için evde, onun yanında olmayı hayal ediyorsunuz. Demek ki henüz duygusal olarak kopmaya hazır değilsiniz.

Ailelerin evliliğin içine bu kadar çok girmeleri doğru değil. Onların düşünceleri elbette çok önemli ama bu aşamada aldatma ve şiddet, sorumsuzluk, ahlaksızlık yoksa (siz sorunlarınızı anlatmış mıydınız, ben şimdi hatırlayamadım) evliliğin devamı için destek vermeleri daha doğru olur diye düşünüyorum. Yani eğer siz devam edecekseniz onlardan bu desteği talep edin bence.

Boşanma aşamasına gelen bir evlikte elbette çocuk düşünmek olmaz. Siz madem devam etmek istiyorsunuz, gerekirse uzman desteği alın, aklına güvendiğiniz bir büyüğünüz ile paylaşın, dertleşin, akıl alın ama ani karar vermeyin. İlginçtir, bazen erkekler ne kadar çok severlerse o kadar çok kırıldıkları ve bunu gösteremedikleri için, daha çok eziyet ediyorlar. 50 gün ara vermeniz anlaşılabilir bir durum, açıklanamaz bir şey değil. Ama geri dönecekseniz bile bu, yalnız yapamadım, geldim, yenildim, şeklinde olmasın. İlişkimize bir şans daha vermek için birlikte gayret etmeliyiz tarzında olmalı. Yani o sizin için, bak işte, gitti ama geri döndü geldi, demek ki benden kopamaz diye düşünmesin. O zaman kendini düzeltmek için gayret göstermeyebilir. Eğer onda da düzelme heyecanı görürseniz tekrar birleşmeyi düşünün derim. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bende sizinle aynı durumdayım ben bi kaç gündür ailemin yanındayım herkes sabret Arıcak diyor ama ben aramamak için kendimi zor tutuyorum kötü şeyler yaşadım ama aklıma iyi günler gekiyor eşimi haketmedigi halde özlüyorum kokusu özlüyorum aklım hep onda

Canım sen evi terk edeli baya oldu.ilk zamanlar daha kararliydin.zaman geçtikçe özledin mi? Eger kafanda soru isaretleri varsa bu şekilde nasil bitireceksin.saygisiz seviyesiz evlilik= her gun mutsuz olmak.cocukda yok keske guclu dik durabilsen(ah duzelse en iyisi,ama olmuyor iste bu bir kisir dongu)aslinda bu sırada iyi bi piskologa gitsen belki rahatlarsin.kararin her ne olacaksada daha rahat karar verebilirsin.esin ne yapiyor bu arada yani kabullendimi yoksa surekli arıyor falan o yuzden mi etkileniyorsun.yani cok zor her iki türlüsü de iyi bilirim.Allah yardimcin olsun bitmesiyse hayırlı olan sana güç versin gönlünü ferahlatsin.ailen senin uzulmeni istemiyor tabi ama bence son kararı sana birakmalilar.O kisma takilma sen hangi karari versende anne baba evladindan vazgecmez.onlarla da guzellikle konusabilirsin.bu arada şunu eklemek istiyorum.o kadar çok bosanma konularini arastirip okudumki genelde herkes bu süreçten geçmiş(aldatilan siddet gorup ayrilanlar bile) yani caresiz güçsüz mutsuz umutsuZ hissetmisler ama bir kac aya gecmis.hakkinda en hayirlisi olur ins.aeo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…