- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On yıllık Üftade abi vardı. En son kadınları anlamak için siteye girdiğini ama 10 yıldır anlamayadığını anlatan bir konu açmıştı.Bize baktıkça da karısına şükür etmiş ssksksksekeek
Yok şikayet etmeyim eğlence olsunDurup dururken her şeyden habersiz bi üyeyi şikayet eder bence![]()
Sanki o oldugundan eminsin de şikayet etmemesi kalmış hahaYok şikayet etmeyim eğlence olsun
Adam gel dese gidecek de çağıran yokDurup dururken her şeyden habersiz bi üyeyi şikayet eder bence![]()
Eğer öyle birsey varsa o degil sen eğlencelik duruma düşüyorsun .Yok şikayet etmeyim eğlence olsun
Ne yazmış?Valla nuran ister kusura bak ister bakma hatta baksan daha iyi olur aslında.
Tehlikeli birisin en az kocan kadar.
Sabah 19 yasındaki bir kıza verdiğin akılla bir kere daha tescillemiş oldun.
Kıza yazmış ki bana tecavüz etti de, zorla sahip oldu de felan filan.Ne yazmış?
Bir rainy bir bu zaten normal değiller işsizlik ve cahillik paçalardan akıyor. Vanessa bile daha akıllı bunlardan.Kıza yazmış ki bana tecavüz etti de, zorla sahip oldu de felan filan.
Ne demiş?Valla nuran ister kusura bak ister bakma hatta baksan daha iyi olur aslında.
Tehlikeli birisin en az kocan kadar.
Sabah 19 yasındaki bir kıza verdiğin akılla bir kere daha tescillemiş oldun.
Ne demiş?![]()
bunu demiş katip :)Ailene ne olursa olsun anlat.Mesajlarini silme.Mahkemeye ver.Zorla seninle.yattgini ispatla.Hem taciz hem tecavüz cezası alsın.
Tevekkeli saçma sapan şeylerden didişip durmuyor bunlar. İkisi de aynı kasa işte. Birinin öbüründen farkı olsa işi ne?
bunu demiş katip :)
Kendisini kadın gibi tanıtıp herkese güzelim diye cevaplar veriyor.Kadinlara asilmiyor yanlis anlaşılmasin.Guzelim ne alaka ya 2 sene içerisinde bana 4 kez anca güzelim demiştir.Kendi fikirlerini söylemiş.Kadin gibi kocasından dert yanar gibi.Ben bu adamı ne yapayım şimdi.
Konu sahibi normal değil zaten az önce bir konuya kadın kendi isteğiyle herifin tekiyle sevişmiş herif ama pisliğin teki bu da yazmış git şikayet et tecavüzden diyorKurnazlık yapmaya çalıştıkça mahalle kavgasına dönüşen bi ilişki içinde hepsi nefessiz kalmışlar. O onu dedi bu bunu dedi, kimse kendisine odaklanmamış. Devamlı kıyas, devamlı üste çıkma telaşı. İki taraf da sağlıklı hareket etmiyor. Ki ben fark hesaptan peşine düşen kişinin kocası olduğuna inanmak istemiyorum bomboş iş
Cevapları beğenmediği herkes kocası kaynanası