- 17 Şubat 2015
- 8.656
- 23.644
- 548
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
İşte kurnazlığı hesaplamaya çalışırken mutluluğu ıskalıyor. Yaşantıları onu o şekilde şekillendirmiş kendisi çaba göstermiştir göstermemiştir bilemeyiz. Hayatı ıskalıyor.Konu sahibi normal değil zaten az önce bir konuya kadın kendi isteğiyle herifin tekiyle sevişmiş herif ama pisliğin teki bu da yazmış git şikayet et tecavüzden diyor
Bu ne salak saçma bir yorum insanlar bunu kullanacak mı yani seviş olmasın ayrıl ondan sonra git şikayet et tecavüz etti diye kafalar ne güzel ya insanlar o kadar onursuz olmuş ki böyle bir iftirayı yazmaktan utanmıyor
Instagram'da tanışmış diye hatırlıyorumNuran sen eşinle nasıl tanıştın o kısmı anlattın mı hiç?
Her konunun da dini fetva bölümünü yazıyor, bir de verdiği akıla gelKonu sahibi normal değil zaten az önce bir konuya kadın kendi isteğiyle herifin tekiyle sevişmiş herif ama pisliğin teki bu da yazmış git şikayet et tecavüzden diyor
Bu ne salak saçma bir yorum insanlar bunu kullanacak mı yani seviş olmasın ayrıl ondan sonra git şikayet et tecavüz etti diye kafalar ne güzel ya insanlar o kadar onursuz olmuş ki böyle bir iftirayı yazmaktan utanmıyor
Amacını cok merak ettim gerçektenKendisini kadın gibi tanıtıp herkese güzelim diye cevaplar veriyor.Kadinlara asilmiyor yanlis anlaşılmasin.Guzelim ne alaka ya 2 sene içerisinde bana 4 kez anca güzelim demiştir.Kendi fikirlerini söylemiş.Kadin gibi kocasından dert yanar gibi.Ben bu adamı ne yapayım şimdi.
Siz nasılsınız eşinizle son durum nedir ?Amacını cok merak ettim gerçekten
İşine göre müslüman işte Müslümanlığı bunu gibiler kirletiyorHer konunun da dini fetva bölümünü yazıyor, bir de verdiği akıla gelgüya muhafazakâr ama eksik tarafı ahlak bunun farkında bile değil çok yazik
Siz nasılsınız eşinizle son durum nedir ?
Nasıl buldun ki nasıl anladın? Belki yanılıyorsundur.Şüphelendim
Kendisini kadın gibi tanıtıp herkese güzelim diye cevaplar veriyor.Kadinlara asilmiyor yanlis anlaşılmasin.Guzelim ne alaka ya 2 sene içerisinde bana 4 kez anca güzelim demiştir.Kendi fikirlerini söylemiş.Kadin gibi kocasından dert yanar gibi.Ben bu adamı ne yapayım şimdi.
Sıralamaları değişik ama. Önce evlenip sonra tanışmış gibi değişik şeyleri var.Instagram'da tanışmış diye hatırlıyorum
Parmakli konusunun linki nerde ? Kendini mi parmaklamiş ?Sıralamaları değişik ama. Önce evlenip sonra tanışmış gibi değişik şeyleri var.
ilişki başlıklarındaki ve cinsellik başlıklarındaki sivri tavsiyeleriyle dikkatimi çekmişti ilk. Sonra baktım bekar değil evli de değil. Parmaklı konusunu gördüm bugün.
İsmine tıklayınca açılan pencereden sağ tarafta tüm mesajlar tüm konular diye bulabilirsinParmakli konusunun linki nerde ? Kendini mi parmaklamiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?