Boşanma Aşamasındaki Eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte kurnazlığı hesaplamaya çalışırken mutluluğu ıskalıyor. Yaşantıları onu o şekilde şekillendirmiş kendisi çaba göstermiştir göstermemiştir bilemeyiz. Hayatı ıskalıyor.

Her konunun da dini fetva bölümünü yazıyor, bir de verdiği akıla gel güya muhafazakâr ama eksik tarafı ahlak bunun farkında bile değil çok yazik

Bir an önce boşan artık. Hayatın boşa akıyor varolmayan bir nikahın resmiyetini sırtında taşıyorsun. 1 yıl evli kalmak ayrı 5 sene 10 sene evli kalmak apayrı bir an önce kurtul artık hayat akıp gidiyor. O erkek seni istese ortalığı dağıtır gene alırdı. Kimler kimleri gelin ediyor evine kadın yapıyor demekki isteyen yapıyor. Demekki istemiyor seni gözünde yoksun. Patlamış bir tekerlek gibi yokuş aşağı sürükleniyorsun yazıktır kendine gençliğine güzelliğine acı artık.

Amacını cok merak ettim gerçekten

Her konunun da dini fetva bölümünü yazıyor, bir de verdiği akıla gel güya muhafazakâr ama eksik tarafı ahlak bunun farkında bile değil çok yazik
İşine göre müslüman işte Müslümanlığı bunu gibiler kirletiyor

Konusu da tamamen zaman kaybı saçma sapan bir şey

Nuranka once kendini kandirmayi birak. Siz bosanmazsiniz. Muhtemelen adam seni gecici bir sure icin terketti yine barisirsiniz. Aksi olsa hic ilgilenmez, takip etmezdin.

Instagram'da tanışmış diye hatırlıyorum
Sıralamaları değişik ama. Önce evlenip sonra tanışmış gibi değişik şeyleri var.
ilişki başlıklarındaki ve cinsellik başlıklarındaki sivri tavsiyeleriyle dikkatimi çekmişti ilk. Sonra baktım bekar değil evli de değil. Parmaklı konusunu gördüm bugün.

Ben kocan değilim ama. Şüphelenmezsin de ben yazayım dedim. Benim tarzımdaki biriyle evlenmezdin bence.

Parmakli konusunun linki nerde ? Kendini mi parmaklamiş ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…