Boşanma Aşamasındaki Eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir konu açıyorsunuz başı sonu ortası yok insanlar tek tek sorarak çözmeye çalışıyor bulmaca sayfası değil ki bura.

Eşiniz buraya mı hesap açtı? Nereden anladınız bi erkeğin burayı kullanması bebeğin gazına bile yorum yapması çok absürt. Size öyle gelmiş olabilir belki. Hadi diyelim üye oldu takılır çıkar bebeğin gazı çıkarmasına da yorum yapmaz ki

Peki o ya o kişi kendisi ise?

Akşam vardı konusunda güzelim güzelim yazan bi üye ondan bahsediyor. İrrite edici bi kelime ve sık kullandığı için dikkatimi çekmişti benim de. Karıştırmayın dediğine göre net o
Karı koca saf bunlar. Karıştırmayın diyo. O değil desene be.

Siteye üye mi oldu?

Karı koca saf bunlar. Karıştırmayın diyo. O değil desene be.
Kurnazlık yapmaya çalıştıkça mahalle kavgasına dönüşen bi ilişki içinde hepsi nefessiz kalmışlar. O onu dedi bu bunu dedi, kimse kendisine odaklanmamış. Devamlı kıyas, devamlı üste çıkma telaşı. İki taraf da sağlıklı hareket etmiyor. Ki ben fark hesaptan peşine düşen kişinin kocası olduğuna inanmak istemiyorum bomboş iş
Cevapları beğenmediği herkes kocası kaynanası

Haydaaa
Yok artik dedigim ne varsa burda gordum
O zaman nuranin kocasi olabilir, yorumumu geri aldım
On yıllık Üftade abi vardı. En son kadınları anlamak için siteye girdiğini ama 10 yıldır anlamayadığını anlatan bir konu açmıştı. Bize baktıkça da karısına şükür etmiş ssksksksekeek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…