- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.600
- 138
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ozaman yorumunu beğendiğiniz kişi ??? Çöpe atarım kısımlıO kişiyi karıştırmayın.
Niye? ☺O kişiyi karıştırmayın.
Peki o ya o kişi kendisi ise?Bir konu açıyorsunuz başı sonu ortası yok insanlar tek tek sorarak çözmeye çalışıyor bulmaca sayfası değil ki bura.
Eşiniz buraya mı hesap açtı? Nereden anladınız bi erkeğin burayı kullanması bebeğin gazına bile yorum yapması çok absürt. Size öyle gelmiş olabilir belki. Hadi diyelim üye oldu takılır çıkar bebeğin gazı çıkarmasına da yorum yapmaz ki
Karı koca saf bunlar.Akşam vardı konusunda güzelim güzelim yazan bi üye ondan bahsediyor. İrrite edici bi kelime ve sık kullandığı için dikkatimi çekmişti benim de. Karıştırmayın dediğine göre net o
Siteye üye mi oldu?Kendisini kadın gibi tanıtıp herkese güzelim diye cevaplar veriyor.Kadinlara asilmiyor yanlis anlaşılmasin.Guzelim ne alaka ya 2 sene içerisinde bana 4 kez anca güzelim demiştir.Kendi fikirlerini söylemiş.Kadin gibi kocasından dert yanar gibi.Ben bu adamı ne yapayım şimdi.
Şikayet et yönetimeKendisi beni takibe almış.Suphelendim ilk başta konduramadim.Uslubundan fikirlerine kadar aynı.
O kişiyi karıştırmayın.
Kullanıcı adı neydiAkşam vardı konusunda güzelim güzelim yazan bi üye ondan bahsediyor. İrrite edici bi kelime ve sık kullandığı için dikkatimi çekmişti benim de. Karıştırmayın dediğine göre net o
Durup dururken her şeyden habersiz bi üyeyi şikayet eder benceŞikayet et yönetime
Kurnazlık yapmaya çalıştıkça mahalle kavgasına dönüşen bi ilişki içinde hepsi nefessiz kalmışlar. O onu dedi bu bunu dedi, kimse kendisine odaklanmamış. Devamlı kıyas, devamlı üste çıkma telaşı. İki taraf da sağlıklı hareket etmiyor. Ki ben fark hesaptan peşine düşen kişinin kocası olduğuna inanmak istemiyorum bomboş işKarı koca saf bunlar.Karıştırmayın diyo. O değil desene be.
Ohoo eskiden kişisel bakım makyaj giyim tavsiyeleri veren olmuş aylarca fark edilmemiş.O kisi degil nuran. Kadin igneli epilasyon hakkinda bile yazmis.
NurankaceptionPeki o ya o kişi kendisi ise?
Ohoo eskiden kişisel bakım makyaj giyim tavsiyeleri veren olmuş aylarca fark edilmemiş.
On yıllık Üftade abi vardı. En son kadınları anlamak için siteye girdiğini ama 10 yıldır anlamayadığını anlatan bir konu açmıştı.Haydaaa
Yok artik dedigim ne varsa burda gordum
O zaman nuranin kocasi olabilir, yorumumu geri aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?