boşanma aşamasındayım bitti galiba :(

elizz0006

Gülümse hayata...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
686
916
303
kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...

Adamın sana karşı bu kadar katı olmasının sebebi ne? Severek evlendiniz, sonradan ne oldu? Birdenbire boyle mi oldu

boşanma sonrası hayat korkutuyor beni her ne kadar kendi ayaklarım üstünde dursam da çevrenin kötü bakış açısı (ne yaşadığımı bilmeden) beni çok üzer akrabalarım bile beni yıpratır
boşanıp sonra da psikolojik destek mi alsam çok duygusalım dile kolay beş yılımı yedi

İnsan sevdigine konduramaz.. Böyle konuları okuyunca beni inanılmaz bir korku sarıyo.. İlk başta anlamadınız muhtemelen boyle bi kişilik olduğunu, sonradan ortaya çıktı.. Hiç bi şeyin garantisi yok mu ya hayatta, ne var neyimiz yoksa ilişkimize adıyoruz sonra böyle boktan bi şekilde bitebiliyor, çok üzücü...
Ayrıl bence de güçlü birisin anladıgım kadarıyla, kendi hayatının sorumluluğunu taşıyamayana ne bir ömür verebilirsin ne de çocuk. Yazık etmiş seni kaybederek.. O üzülsün

Adamın sana karşı bu kadar katı olmasının sebebi ne? Severek evlendiniz, sonradan ne oldu? Birdenbire boyle mi oldu
bana karşı katı olmasının nedeni maaş karını elinden almam ve önümü görmek istediğimi söylemem ve evin reisinin o olduğunu hatırlatmam

benim hatam aşırı taviz vermek maaş kartımın onda durup beni parasız bırakması mesleğinden de olunca kendi hatası yüzünden artık yoruldum dayanamıyorum kirayı bana ödetiyor ve mutfağa bir şey alınacaksa sen al diyor çocuk istemem masraflı diyor daha ne anlatayım bittim ben

çocuk ta istemiyorsa neden hala evli benimle işinden olması tamamen kendi hatası ama faturasını bana ödetiyor hiç erkeklik gururu yok
Neden hala evli olduğu bu kadar belliyken, sormanız asıl garip olan. Kendine baktırmak, maddi olarak kullanmak için evli sizinle.

Olan olmuş, hatanı farketmişsin. Kimseye özgürlüğünü teslim etmezsin bir dahakine. Hayat böyle. Vermesi gerektiği dersi, yaşattıktan sonraya saklıyo. Senin için iyi bi kazanım oldu. Önüne bak, biten sen değilsin o

bana karşı katı olmasının nedeni maaş karını elinden almam ve önümü görmek istediğimi söylemem ve evin reisinin o olduğunu hatırlatmam

Kendi maaş kartınızı yani...
Evlenirken sizin onu geçindirmenizi bekleyerek mi evlenmiş?
Bir de sizi çalışmamakla tehdit ediyor.
Bence siz çok taviz vermişsiniz ondan..Yani evlenirken aşırı taviz vererek hiç kıymetiniz yokmuş gibi evlenmişsiniz bu zaten onu havaya sokmuş...Yani şu an size kafamı bozarsan çalışmam haaa diyorsa, sizin bu konudaki isteğinizi malzeme yapmış, ordan tehdit ediyor...Bütün bunlar çok taviz vermenizin sonucu bence...Yani ilk başta hiç değmeyecek bi adama aşırı değer vererek ben neymişim moduna sokmuşsunuz...Zaten düzgün biri olsa tavizler vermenize de gerek kalmazdı..

Neyse çözüm olarak hemen boşanmak istemiyorsanız eğer bu adama sizi kaybetme duygusunu mutlaka yaşatmalısınız...Bu şekilde beni tehdit edemezsin, sen evin reisisin lafan bozulsa da bozulmasa da çalışacaksın, eğer aile olmanın kaidelerine uymayacaksan beni kaybedersin deyin önce...Ha baktınız olmuyor evden gidin bi yalnız kalsın..Ayağınıza gelsin, özür dilesin, konusun aileniz de araya girsin o sırada düzgün şekilde arkanızda olsun...Yani yaptığının bedelini bi ödesin önce...Masraflar bölüşücülecek çalışacaksın densin...kabul ederse sonra tekrar deneyin. Olmadı boşanırsınız

öncelikle konuma cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim
çok konuşmayı denedim bana şartlar bu ister razı ol ister boşanalım şartlarım değişmeyecek benim diyor
tamam o zaman dersem de ağlayıp sızlayıp vazgeçirmeye çalışıyor nasıl insan anlamadım
çocuk konusu zaten tam bi muallakta.

Ama dedim siz ona bunların bedelini ödetmedikten sonra düzelmez...Sizi kaybetme olayını dediğim gibi bi yaşamalı...Çocuk yapmayın su aşamada asla

ağır bi ruh haline girdim arkadaşlar hayatım boyunca hiç başım ağrımazdı migren atağı geçirdim acillik oldum bu stres bana çok ağır geliyor napacağım hayatım nasıl olacak bilmiyorum ailem destek oluruz diyor da herşey insanın kendinde bitiyor farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…