- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
kesinlikle haklısınız kaybetme korkusunu sadece lafta değil fiziksel de yaşamalı ki kıymetimi anlasın
çok haklısınız insan dünyaya bir kez geliyor bir başkasına hediye ettiğimiz yıllarımız o kadar ucuz değil benim evliliğim bitti galiba uzatmaları oynuyoruz psikolojik olarak kendimi sonuca hazırlamaya çalışıyorum inşallah başarırımİnsanın kendine yaptıgını düşmanı yapmaz
Bacım boşanmak öcü bişey değil
Toplumdaki o yargılamalar falanda abuk subuk cevren yoksa 80lerde kaldı
Emin ol böyle bi asalakla yasamaktansa her gün bosandıgına sükür namazı kılarsın kurtulduktan sonra
Üzülerek söylüyorum ortada bir evlilik yokçok haklısınız insan dünyaya bir kez geliyor bir başkasına hediye ettiğimiz yıllarımız o kadar ucuz değil benim evliliğim bitti galiba uzatmaları oynuyoruz psikolojik olarak kendimi sonuca hazırlamaya çalışıyorum inşallah başarırım
bir de eşim ne zaman ayrılma aşamasına gelsek duygu sömürüsü yapıp ağlıyor,seviyorum diyor ama iş çocuk ve ekonomiye gelince asla bi adım atmam diyor bu sefer duygu sömürüsü yapsa da kabul etmeyeceğim giden benden gidiyor
[/QUOTE
Acikca söylemek gerekirse eşiniz sizi sevdiği için değil sadece sizi maddi manevi kullandığı için sizden boşanmak istemiyor.Ne güzel kira yok temizlik yapılıyor cinsel ihtiyaclar gideriliyor daha ne olsun.Eger sizi sevmiş olsaydı size bu şekilde davranamazdi. İnanın onsuz yaşam korkutmasın sizi ,boşanmış olmak evet kötü olabilir ama en azından kendinizi kullandirmamis olursunuz.
evet bu kelime cuk diye oturdu eşime bildiğin kan emici 'asalak'Kurtar kendini, bu erkek değil ki , asalak gibi bişeymiiş bu
Çok tartismalariniz falan oldu mu. Severek mi evlendiniz. Sevmiyor gibi eşiniz sizibana karşı katı olmasının nedeni maaş karını elinden almam ve önümü görmek istediğimi söylemem ve evin reisinin o olduğunu hatırlatmam
bir de eşim ne zaman ayrılma aşamasına gelsek duygu sömürüsü yapıp ağlıyor,seviyorum diyor ama iş çocuk ve ekonomiye gelince asla bi adım atmam diyor bu sefer duygu sömürüsü yapsa da kabul etmeyeceğim giden benden gidiyor
kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
Oldu pasam baska istegin var mı der kapıya koyarım netkızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
boşanma sonrası hayat korkutuyor beni her ne kadar kendi ayaklarım üstünde dursam da çevrenin kötü bakış açısı (ne yaşadığımı bilmeden) beni çok üzer akrabalarım bile beni yıpratır
boşanıp sonra da psikolojik destek mi alsam çok duygusalım dile kolay beş yılımı yedi
Bu adamdan çocuk yapma ısrarınız neden ?çocuk ta istemiyorsa neden hala evli benimle işinden olması tamamen kendi hatası ama faturasını bana ödetiyor hiç erkeklik gururu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?