boşanma aşamasındayım bitti galiba :(

kesinlikle haklısınız kaybetme korkusunu sadece lafta değil fiziksel de yaşamalı ki kıymetimi anlasın

Evet bunu yapın korkmayın...zaten o boşanırsan boşan diyerek bu riski göze alabiliyorsa kendisi de yaşasın...evden gidin, o gelip olması gerekenleri yapacagının sözünü ailenizin önünde vermeden de dönmeyin..bence yalnız da buluşmayın o sırada onla...aileniz de mutlaka yanınızdayken görüşün

çok haklısınız insan dünyaya bir kez geliyor bir başkasına hediye ettiğimiz yıllarımız o kadar ucuz değil benim evliliğim bitti galiba uzatmaları oynuyoruz psikolojik olarak kendimi sonuca hazırlamaya çalışıyorum inşallah başarırım

Aileniz de arkanızdayken bir an önce boşanın ve kurtarın kendinizi. Yeni hayatınıza da alışırsınız kısa sürede ve iyiki boşanmışım dersiniz. Adam sizi maddi-manevi sömürüyor, sanki böyle erkeklerin sayısı da arttı gibi. Evde oturup kadın parası yiyen. Geçen yine buna benzer bu konu vardı çünkü. Bu erkekler de iyice şaşırdı ya sonumuz hayrolsun.

Üzülerek söylüyorum ortada bir evlilik yok
Eşiniz olacak sahıs kendi bireysel dünyasında yasayıp sizin üzerinizden ego tatmini yapıyor
Psikolojik siddet uyguluyor
Ve ne yazıkki kaybetme korkusuda yok
Evlilik sen ben değil bizdir siz biz olamamıssınız
Bırakın böyle adamları cogalmasınlar emin olun yasınız hic gec değil ben sizin yasınızdayken sevgilim bile yoktu seneler sonra evlendim seneler sonra çocuğum oldu vs korkmayın

sağolun kızlar verdiğiniz cevaplar için böyle durumlarda farklı bakış açıları ilaç gibi geliyor hemcinslerinden insanın...
kendime büyük kötülük yapıyorum onu farkettim toplum baskısı yüzünden...
bakalım bi adım atacağım sonuçlarını yazarım hakkımda hayırlısı

nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama artık kırsal bölgelerde bile boşanma oldukça yaygın, kimse garip karşılamıyor. karşılasa ne olacak, kime ne? elalem ne der diye insan hayatını mahveder mi?

bence bu boşanma sonrası toplum tepkisinden korkma savunması biraz bahaneye kaçıyor. kimsenin kimseyle uğraşacak hali kalmadı artık, herkes geçinme, yaşama derdinde.

daha çok gençsiniz bu kadar değersizleştirmeyin kendini. siz bu kadar büyütürseniz etrafınızdaki insanlar, hayatınıza girecek olanlar da büyütür. boşanmanın evlilik kadar normal bi eylem olduğunu kabul edip yolunuza bakın.

böyle birine güvenip çocuk sahibi olabilir misiniz zaten ? çocuk varken boşanmaya kalksanız mahkemede çocuğu tek başına yaptı bile der bu tipler.
yol yakınken bence kurtarın kendinizi.
evlilik ortak olmaktır. neden tüm yük sizde olacak ? tamam kadın otursun erkek baksın demiyorum ama bira kirayı karşılar, öteki faturaları yada alışverişi.

eşiniz kusura bakmayın yoluncak kaz sanıyor sizi. yazık değil mi size ? paranızı kendiniz için biriktirin ayrılıp bence.

bana karşı katı olmasının nedeni maaş karını elinden almam ve önümü görmek istediğimi söylemem ve evin reisinin o olduğunu hatırlatmam
Çok tartismalariniz falan oldu mu. Severek mi evlendiniz. Sevmiyor gibi eşiniz sizi

Ben olsam ben de ağlarım oh kadın evi gecindirsin yemek yapsın ütü yapsın böyle rahat kimde var

" Boşanmış bir bayan olmak toplumda çok zor. "

Vallahi bu sözü duymaktan ve okumaktan daraldim.

Arkadasim bosanmis bir kadinim. Yeniden yine cok severek evlendim. Seninkine cok benzer evliligim oldu. Hatta bosanma davasini ona actirdim.

Bakin siz anlamiyorsunuz, toplum degisti. 3-5 yobazın dedigine bakıp hayatinizi karartmayin.
Kendinize yazik ediyorsunuz. Bak bu gunler geri gelmeyecek. Asalak bir adam ile evlilik yurumez! Evlilik tek tarafli mucadele ile yurumez.

Ailen arkandaymis. Sonuna kadar haklilar bir dk durma demekle.

O adam barismak icin sana gelecek bak demedi deme, geliyorlar tecrube ile sabit. Ama sen karakterli onurlu bir kadin oldugundan affetmeyeceksin. Yoluna bakacaksin..

Yahu hayati arabesk yasamaktan ne zaman vazgececeksiniz?!

Bosanmak, evlenmek ya da vefat dogum gibi siradan bir olay. Hersey insanlar icin. Hayatta insanin basina hersey gelebilir.

Sen elinden geleni yaptin. Şer gibi gözüken olaylarda Hayr vardir.

Şu saatten sonra eşin ile polemiğe girme.

Hemen bosanma dilekceni ver.

Vallahi billahi boşan.

Oldu pasam baska istegin var mı der kapıya koyarım net
Cekme valla sonra anlıyosunki ne yaparsan fazlası isteniyor.
Gün geliyor yapmasaydın oluyor

valla hiçte bişey olmuyor öyle korkutarak kendini bu leş hayatı yaşamaya devam etme ömrünü onunla mı çürütceksin. daha çok gençsin .
kendini düşün. boşanınca alnında boşandı falan yazmıyor .insanlarda a boşanmış bu tü kaka diye davranmıyor size. yapmayın allah aşkına hangi çağdayız artık .
bunları düüşünceğinize geleneceğinizi ve huzurunu düşünün

Bu kadınların hali nedir ya ?
Buradaki her anneye sesleniyorum allah askina kadınlarınızı böyle yetirstirmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…