boşanma aşamasındayım bitti galiba :(

İşin olduğu için
Ailen arkanda olduğu için
30 yaşında olduğun için
Çocuğun olmadığı için
Öyle şanslısın ki değerlendir bunları lütfen
Bak ömrün ger gider üzüntüyle yazık değil mi sana güzelim kötü günün sonu gelmez bas tekmeyi

kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
Gerçekten çok üzüldüm durumuna ama canım böylede ömür geçermi sence

kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...

Bence kararınız belli, sadece destek arıyorsunuz. Siz de gayet iyi biliyorsunuz olmayacağını. Evlilik bu değil, yazık etme kendine daha fazla. Senden çocuk istemiyormuş, evin giderlerini sen karşılamak zorundaymışsın. Normal mi bunlar çevrendeki evlilikleri göz önüne getirince? Toplum artık eskisi gibi değil, kimse sana bu sebeplerden ayrıldın diye kötü gözle bakmaz. Aksine niye bu kadar çektin derler. Benim başıma gelse ayrılırdım en azından düşünmeden

Bu git gelleri ben de yaşadım arkadaşım. Ama hayatına geçip Bi karsıdan bak. Ne zamana kadar sürdürebilrisn 1 sen belki 2 sene yada 5 sene. O zaman yaşım daha da gecti diceksin. Acın daha katmerli olucam yaşanmış acılar artacak. Ben şöle düşündüm kedni hayatımda şimdi bosanmadan 2 sene 3 sene sonra ben yine bosanıcam. Korkudan cocuk yapamıyodum.ee yaş gecio Bi taraftan. Evliyken ben erkek vazifesini de kadın vazifesini de yapıosaö üstüne hayatımdan mutsuzsan, ağlamaktan iki güne bir gözlerim davul GB işe gidiısam ee bide bütün arkadaslarımın kucağında yanında çocugu varken ben güvenip cocuktan da mahrum kalıyosam ulan dedim ben niye evliyim. Bunu sorun kendinize lütfen. İnsan ölüm acısına alısıyo ben bitim diyen yalan der Bi şekilde yasamaya devam ediliyor. Belki karsına çok iyi biri cıkcak cok mutlu olcaksın he belki de hiç cıkmıcak ama mutsuz oldugun hayatından cıkacaksın. Tavsiyem evliliğine karsıdan biri olarak bak kalbinle değil beyninle ölç tart. Allah yardımcın olsun canım bnm

Sizin ciddi psikolojik sorunlarınız var. Kusura bakmayın sizi kırmak için söylemiyorum.Kendinizle yüzleşin diye söylüyorum. Maddi durumunuz kendinize yetecek seviyede ve aileniz arkanızda iken sizin hala bu birlikteliği yürütmeniz anormallik. Lütfen aşk falan demeyin bu bağımlılık ciddi ciddi psikiyatriste gidin. Aileniz bile boşan derken. Burada bizler size başka nasıl bir yol gösterebiliriz? Sizin eşiniz ağır karaktersiz ve zamanla siz bu ilişkide psikolojiniz bozularak çok değişik bir hale gelmişsiniz. Kendinize gelin acil tedavi olun.

Aileniz arkanızda, boşan diyolarlar ama sizin takıldığınız tek noktayı söyleyim mi ben size... boşanmış olmaktan korkuyordunuz. Siz boşanmazsınız kusura bakmayın. Bu adam çocuk olunca daha beter olacağım diyor neden bu ısrar

O nasi igrenç bi adammiş ya kusura bakmayin ama ben yatayım karim bana baksin kafasinda olan bir erkege adamlik sıfatini dahi yakistirmiyorum ben. Oyle mi bosanlim o zaman aç karnini kendin doyur deyin ve sepetleyin bu adami. Sizin anne olma hakkinizi kimse elinizden alamaz sizin hicbir ihtiyacinizi karsilamayip ustelik anne olmanizi baltaliyor. Ne kadar erken kurtulursaniz o kadar erken yeni hayata baslar ve sifirdan daha guzel insanlarla daha mutku hayat yasarsiniz.

Bir asalakla yasamak bosanmaktan cok daha zor degil mi sizce de?
Bazen bu calisan kadinlarida anlamak cok guc.
Devam et kardesim calis cabala kocana bak.cocugu da napcan ki hem bebek gibi kocan var omur boyu annelik yaparsin

ağır bi ruh haline girdim arkadaşlar hayatım boyunca hiç başım ağrımazdı migren atağı geçirdim acillik oldum bu stres bana çok ağır geliyor napacağım hayatım nasıl olacak bilmiyorum ailem destek oluruz diyor da herşey insanın kendinde bitiyor farkındayım

Bu adam(!) ile devam ederseniz yaşayacağınız en hafif şey migren atağı olur ne yazık ki..

Sırf bu forumda bile boşanmış ama ayaklarının üzerinde duran güçlü karekterini yazdıklarına yansıtan bir sürü kadın var. Hayatın için doğru kararı vermenin mutluluğu hiçbir şeye benzemez. O bahsettiğiniz algı biraz eskilerde kaldı. Aileniz de destekse neyi bekliyorsunuz anlamadım

Çevremdeki boşanmış bayanlar gayet güzel yaşıyor. Öyle dediğin gibi hor bir bakış açısı falan yok. Maddi olarak kendi dengeni sağliyorsan korkma. Sakın çocuk da yapayım deme. Olan onlara oluyor sonra.

eşimle konuştum az önce benden mühlet istedi kendine çeki düzen vereceğini iş kuracağını hatalarını telafi edeceğini söyledi gözü korktu anlayacağınız 2 ay istedi eğer söylediklerini başaramazsa hayatımdan problem çıkarmadan sessiz sedasız gidecekmiş ben de 2 aylık süren dolduğunda gözünün yaşına bakmam dilekçeyi kendim veririm dedim tamam dedi 2 ay bekleyeyim bakalım sözünde duracak mı

2 ay sonra hala aynı olursa sözünü tutmazsa tek kelime etmeden direk avukata gideceğim sonrasında da rahat rahat hayatıma devam edeceğim

Sadece çocuk için değil ama hayatınız geçip gidiyor. Boşanırsanız belki çok üzülürsünüz çevre baskısı yaşarsınız ama en azından mutlu olmak için önünüze bir kapı açmış olursunuz. Hemen birisiyle tekrardan evlenip yuva kuramayabilirsiniz ama en azından sağlam bir psikoloji ile hayatınıza devam edersiniz

Back
X