- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok üzüldüm durumuna ama canım böylede ömür geçermi sencekızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
Sizin ciddi psikolojik sorunlarınız var. Kusura bakmayın sizi kırmak için söylemiyorum.Kendinizle yüzleşin diye söylüyorum. Maddi durumunuz kendinize yetecek seviyede ve aileniz arkanızda iken sizin hala bu birlikteliği yürütmeniz anormallik. Lütfen aşk falan demeyin bu bağımlılık ciddi ciddi psikiyatriste gidin. Aileniz bile boşan derken. Burada bizler size başka nasıl bir yol gösterebiliriz? Sizin eşiniz ağır karaktersiz ve zamanla siz bu ilişkide psikolojiniz bozularak çok değişik bir hale gelmişsiniz. Kendinize gelin acil tedavi olun.kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
Aileniz arkanızda, boşan diyolarlar ama sizin takıldığınız tek noktayı söyleyim mi ben size... boşanmış olmaktan korkuyordunuz. Siz boşanmazsınız kusura bakmayın. Bu adam çocuk olunca daha beter olacağım diyor neden bu ısrarkızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
ağır bi ruh haline girdim arkadaşlar hayatım boyunca hiç başım ağrımazdı migren atağı geçirdim acillik oldum bu stres bana çok ağır geliyor napacağım hayatım nasıl olacak bilmiyorum ailem destek oluruz diyor da herşey insanın kendinde bitiyor farkındayım
Çünkü sırtınızdan geçiniyor, bu yüzden evliçocuk ta istemiyorsa neden hala evli benimle işinden olması tamamen kendi hatası ama faturasını bana ödetiyor hiç erkeklik gururu yok