boşanma aşamasındayım bitti galiba :(

Boşanmış kadın olmak, parazit gibi yaşayan bir baltaya sap olamamış bir kazmanın hükmetmesinden çok daha iyidir. Sen her daim destek olan eş olduğun zaman herşeyin düzeleceğini, eşine nur inip kıymetini anlayacağını mı sanıyorsun. Ah canım benim!
Git çoluk çocuk olmadan kurtar kendini, hiç değilse daha iyi bir adamdan çocuk sahibi olma ihtimalin var.

çocuk ta istemiyorsa neden hala evli benimle işinden olması tamamen kendi hatası ama faturasını bana ödetiyor hiç erkeklik gururu yok
Sizinle hala evli çünkü temizliğini, bulaşığıni, çamaşırını, ütüsünü v.b ev işlerini yaptırıcak gece olunca fiziksel ihtiyaçlarını karşılayacak ve tum maddi ihtiyaçlarını karşılayacak birine ihtiyacı var ve bu kişi de sizsiniz. Biraz sert bir yorum oluyor farkındayım ama belki sizi kendinize getirir. Bir vibratör bile bu adamdan daha çok işinize yarar. Yaş 30 olmuş. Sence değer mi yıllarını daha fazla heba etmene?

eşimle konuştum az önce benden mühlet istedi kendine çeki düzen vereceğini iş kuracağını hatalarını telafi edeceğini söyledi gözü korktu anlayacağınız 2 ay istedi eğer söylediklerini başaramazsa hayatımdan problem çıkarmadan sessiz sedasız gidecekmiş ben de 2 aylık süren dolduğunda gözünün yaşına bakmam dilekçeyi kendim veririm dedim tamam dedi 2 ay bekleyeyim bakalım sözünde duracak mı
Bu söyledikleri yalan biliyorsunuz dimi?
İnsanın sozune guvenılir asalagın degıl.
Sizi oyalıyor, vazgecın.

2 ay sonra hala aynı olursa sözünü tutmazsa tek kelime etmeden direk avukata gideceğim sonrasında da rahat rahat hayatıma devam edeceğim
Dikkat edin büyük Bi vurgun yapıp gitmesin 2 ay sonra zaten boşanıyoruz diye.. Aç adam kim bakacak aç eşşek kadar adama çok dikkatli olun böyle tiplere hayatta güven olmaz. Kendini güvenceye almadan seni asla bırakamaz bırakmaz. Benden söylemesi

kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
O asalakla yaşayacağına toplum sana boşanmış desin.Boşanmış olmak gunah değil suçta değil.Herkesın basına gelebılır.Öle bi kocayla evlı kalacagına boşanmış desınler boşversene.

boşanma sonrası hayat korkutuyor beni her ne kadar kendi ayaklarım üstünde dursam da çevrenin kötü bakış açısı (ne yaşadığımı bilmeden) beni çok üzer akrabalarım bile beni yıpratır
boşanıp sonra da psikolojik destek mi alsam çok duygusalım dile kolay beş yılımı yedi
kızlar çok kötü bir ruh hali içerisindeyim hemen özetleyeyim eşimle severek evlendik öyle ki evlenirken bir iğne bile aldırmadım birikimimi düğünüm için eşime destek için harcadım kültür farkımızı göz ardı ettim sonra eşim benden gizli kötü arkadaş çevresi edindi mesleğinden oldu çok ağladım üzüldüm yine de desteğe devam ettim o da zaman zaman işsiz zaman zaman asgari ücretle çalıştı ben de dedim ki böyle mi devam edeceğiz hep geçici süreliyse destek olmaya devam ederim ama önümü görmek istiyorum çocuğumuz olursa dedim benden kesinlikle çocuk istemediğini söyledi ve evin tüm giderlerini her zaman benim ödemem gerektiğini söyledi ister razı ol ister boşanalım diyor çocuk istemiyorum diyor kafamı bozarsan evde yatarım işten çıkarım diyor yaşım otuz cocugumuz yok siz olsanız naparsınız evliliğimin devam etmesi için sürekli fedakarlık yapmam gerekiyor dün migren atağı geçirdim hayatımda ilk defa ölüyorum sandım aileme söyledim bi dakika durma diyorlar sürekli ağlıyorum boşanmış bayan olmak toplumda çok zor ben bi daha kimseye güvenemem cesaretim ve hayattan beklentim kalmadı...
Sen boşanma daha çok agrır başın.Bu adam asalak gormuomusun???Neden işinden oldu merak ettim.Cinsel hayatınız nasıl?Oncelıkle tedavı olun.Boşandık diye ölmüyosunuz bende boşandım sulalemde çok az boşanan var ama ınsan olanın başına her iş gelır.Kınayanında başına gelsin.

Üzülerek söylüyorum ortada bir evlilik yok
Eşiniz olacak sahıs kendi bireysel dünyasında yasayıp sizin üzerinizden ego tatmini yapıyor
Psikolojik siddet uyguluyor
Ve ne yazıkki kaybetme korkusuda yok
Evlilik sen ben değil bizdir siz biz olamamıssınız
Bırakın böyle adamları cogalmasınlar emin olun yasınız hic gec değil ben sizin yasınızdayken sevgilim bile yoktu seneler sonra evlendim seneler sonra çocuğum oldu vs korkmayın
Kaç yasında evlendınız

dusunuyorum da dunyaya gelmissiniz milyonda bir ihtimal gercek olmus, hayattasınız dunyada milyonlarca hastalık ve kaza varken, bu kadar issizlik icinde isiniz var... size yasam, saglık, maddi özgürlük bahsedilmis hala akrabalarım laf eder diye boyle bi hayat yasamayı kendinize reva goruyorsunuz...inanılmaz ya...hic mi soyle dusunmuyorsunuz ben zaten 30a geldim allah korusun dunyanın bin turlu hali var yarın ölüp gidersem ömrümü nasıl harcamıs olucam, neden ben de mutlu olmayayım?
bizim kadınımızdaki ömrümce dert cekeyim etraftan ne kalender kadın desinler mantıgı öldürcek beni...
biraz kendinizi sevin nolur kendinize deger verin ya siz dik durursanız kimse bisey diyemez

Adresinizi verin, gelip bu asalagi bir guzel dovucem!
Bosaninca ne oluyor? Yapmayin Allah askina. Hangi devirde yasiyoruz. Siz hala etraftaki o "dedikoducu" teyzelerin soyleyeceklerini mi dusunuyorsunuz?
Of bunu bosamakla kalmayin, valla saglam bir dayagi hakediyor!

Ve birsey daha. Allahin ne kadar sansli kuluymussunuz da, cocuk da istemiyormus.izlenecek en akillica yol : Avukat, acilinden tekmeyi basma ve sukur namazi...he bu sirada adam olur mu, iste ondan emin degilim.

dusunuyorum da dunyaya gelmissiniz milyonda bir ihtimal gercek olmus, hayattasınız dunyada milyonlarca hastalık ve kaza varken, bu kadar issizlik icinde isiniz var... size yasam, saglık, maddi özgürlük bahsedilmis hala akrabalarım laf eder diye boyle bi hayat yasamayı kendinize reva goruyorsunuz...inanılmaz ya...hic mi soyle dusunmuyorsunuz ben zaten 30a geldim allah korusun dunyanın bin turlu hali var yarın ölüp gidersem ömrümü nasıl harcamıs olucam, neden ben de mutlu olmayayım?
bizim kadınımızdaki ömrümce dert cekeyim etraftan ne kalender kadın desinler mantıgı öldürcek beni...
biraz kendinizi sevin nolur kendinize deger verin ya siz dik durursanız kimse bisey diyemez
Ne guzel anlatmışsınız👏👏👏👏👏

Boşanmanın ayıp sayıldığı dönem geride kaldı bence hiç takma o konuyu kafana. İnsanlar ne der diye senin ömrün gidecek ama insanlar ne çekti demeyecek. O yüzden en iyisi boşanmak. Çocuk istemiyor, sorumluluk almıyor. Hiç yıpratma kendini. Hani bir söz var o hesap olmuş senin durum “o sana kapıyı gösteriyor sen camına çiçekler koyuyorsun. Yapma!”

öncelikle konuma cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim
çok konuşmayı denedim bana şartlar bu ister razı ol ister boşanalım şartlarım değişmeyecek benim diyor
tamam o zaman dersem de ağlayıp sızlayıp vazgeçirmeye çalışıyor nasıl insan anlamadım
çocuk konusu zaten tam bi muallakta.
Canım seni sevdiğinden ağlamıyor. Evi geçindiriyorsun kesin evin işini de sen yapıyorsun. Bu imkanları kaybedecek diye ağlıyor. Ama o kadar asalaklaşmış ki yalandan çalışırım bile diyemiyor.

Ay başlığı okuyunca bi oluru varmı hemen boşanmayı düşünmeyin diyecektim ki okuduklarıma göre ömür boyu çekilecek dert değil uzun uzun yazmak istemiyorum ama kendize gelin üzülmeyin değmez. Ayrılın

Back
X