Yorumunuzu gayet güzel okudum. Ben süreye ithafen yazmadım ki "Valla o işler öyle olmuyor" demişsiniz ona ithafen yazdım ona bakarsak 3 yıl boyunca ayrı kalınca otomatikman boşanma gerçekleşiyor.sadece taraflardan biri bildirim yapıyor, 3 yılı da dolduruyor, bu kadar.Dilkat ettiyseniz ben de süreden bahsetmiştim. Ama o süreyi bekleyen insanlar da boşanıyor sonuç aynı ne olursa olsun. Bence güzelce okumamışsınız yorumumu.
Çok geç değil canım ben 33 te evlendimBaşkası olmadığına neredeyse eminim diyebilirim.
31 yaş her şeye tekrar başlamak için çok mu grç?
Yorumunuzu gayet güzel okudum. Ben süreye ithafen yazmadım ki "Valla o işler öyle olmuyor" demişsiniz ona ithafen yazdım ona bakarsak 3 yıl boyunca ayrı kalınca otomatikman boşanma gerçekleşiyor.sadece taraflardan biri bildirim yapıyor, 3 yılı da dolduruyor, bu kadar.
Evet, böyle boşanma davası olmaz.ama ben ben eşinin saydığı sebeplere söyledim o yorumu ilk yorumumda süre ile ilgili herhangi bir ifade yok. Ama siz bana"Valla o işler öyle olmuyor" yazmışsınız halbuki sizin söylediğiniz konu ayrı benim söylediğim açı ayrı.bu ayrıma varmanızı dilerim.Eşlerden biri istemezse boşanma olmaz dava düşer diye arkadaşa cevabımdı o.
Evet, böyle boşanma davası olmaz.ama ben ben eşinin saydığı sebeplere söyledim o yorumu ilk yorumumda süre ile ilgili herhangi bir ifade yok. Ama siz bana"Valla o işler öyle olmuyor" yazmışsınız halbuki sizin söylediğiniz konu ayrı benim söylediğim açı ayrı.bu ayrıma varmanızı dilerim.
Başkası olmadığına neredeyse eminim diyebilirim.
31 yaş her şeye tekrar başlamak için çok mu grç?
Gec degil. Ben hayatima o yaslarda tekrar basladim. Ama kendinize iyilesmeye ve güclenmeye de zaman vermeniz lazim. Siz bosanmak istemenizden emin misiniz?
Ayni yastayiz bende ayriliyorum dava acildi.. benim esimde mutsuzmus aramizda Kulturel farklar varmismis... :) kendini bi b.k saniyorda beninki kendi haline bakmadan o lise mezunu ben doktora... Bosan gitsin ya bulursun yeni birini cocuk yok sizinde benimde... Cocuk olsa isimiz daha zor olurdu... ise gelince biz ayni ilcedeyiz es tayiniyle geldim buraai benim memleketim gitmeye de niyetim yok... o defolsun... Evide bosaltmadim 2 aydir yalniz basima hizmetcilik yapmadan yasiyorum dunya varmis :)
Ayni yastayiz bende ayriliyorum dava acildi.. benim esimde mutsuzmus aramizda Kulturel farklar varmismis... :) kendini bi b.k saniyorda beninki kendi haline bakmadan o lise mezunu ben doktora... Bosan gitsin ya bulursun yeni birini cocuk yok sizinde benimde... Cocuk olsa isimiz daha zor olurdu... ise gelince biz ayni ilcedeyiz es tayiniyle geldim buraai benim memleketim gitmeye de niyetim yok... o defolsun... Evide bosaltmadim 2 aydir yalniz basima hizmetcilik yapmadan yasiyorum dunya varmis :)
Zaten gezdirmeyin de sizde büyük bir yıkım görüyorum bu olaylar yüzünden, siz atıyorum anlaşmalı bosanacaksiniz. hem dul kadın olacaksınız, ( benim için bir kadının boşanmış olmasinin hiçbir sakıncası yok) benim gibi düşünen insanlar da vardır; ama burası Avrupa değil maalesef, bekar olarak gittiniz adınız dul kadına çıktı.bu maalesef ki bizim ülkemizde böyle.Dava düşse ne anlamı olacak ki iş o aşamaya geldikten sonra, beni istemediğini bu kadar belli eden adamı ben koca diye yanımda zorla gezdiremem ki..
Yazdım canım, okuyabilirsin. Ama her yorumu da dikkate alma, tecrübesi olanları dinle sen.
Zaten gezdirmeyin de sizde büyük bir yıkım görüyorum bu olaylar yüzünden, siz atıyorum anlaşmalı bosanacaksiniz. hem dul kadın olacaksınız, ( benim için bir kadının boşanmış olmasinin hiçbir sakıncası yok) benim gibi düşünen insanlar da vardır; ama burası Avrupa değil maalesef, bekar olarak gittiniz adınız dul kadına çıktı.bu maalesef ki bizim ülkemizde böyle.
Ayrıca manevi yipranmislik yaşadınız, maddi olarak da zora düştünüz.esinizin durumunu bilmiyorum ama genel olarak konuşuyorum eve 2 maaş girerken düştünüz tek maaşa.
Eee? Ona ne olacak? Sizden kolayca boşanıp elini kolunu sallaya sallaya rahatca gezecek.hayatına bakacak.
Ben böyle bir durumda sürünsün isterdim.
Bu haftayı ona zehir etmeye bak, çık evden geç gel, açık giyin, telefonla oyna, yemek fakan yapmıyorsun inşallah. Salata yap ye. spora yazıl kartı ortaya bırak. 31 yaşındasın senin yalnız kalacağını mı sanıyor? Tüm haftayı onun kafasını acabalarla, tühlerle doldurmaya ayır. İyi olma çirkef ol kıynwtli olursun. Millete yazık karım da çok ağlıyor acıyorum ama bitti diyordur, bunu dedirtme.
Şunu da eklemek istiyorum siz "amman boşverin, boşanıyorum kurtuluyorum,bu durum beni hiç etkilemedi" kafasında olsaydınız o zaman tamam derdim, manevi yönden iki tarafın da kaybı yok, anlaşmalı boşanın bitsin.Dava düşse ne anlamı olacak ki iş o aşamaya geldikten sonra, beni istemediğini bu kadar belli eden adamı ben koca diye yanımda zorla gezdiremem ki..
kesinlikle katılıyorum. bekara koca boşamak kolay geliyor. ben de bu yollardan geçen birisi olarak, eğer gerçekten seviyorsanız, size ve ailenize karşı saygısızlığı kötü davranışları olmadıysa gururu bir kenara bırakın. boşanmak istemediğinizi söyleyin(gerçekten istediğiniz buysa tabi ki).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?